Žížaly
Ano, po takto upravenych Romanovych zizalach je muzete klidne podavat i psovi
Tak večer bude vše tak promoklé že není problém si nasadit pláštěnku,do ruky baterku a kelímek a hurá na lov.Po chodnících jich budou stovky.Skladovat je pak můžete buď v písku nebo pilinách.
PS-pro menší rybky (kančíci,tlamovci)se dají nasekat.Tak jako to dělají rybáři do krmítek ano
Kalifornský žížali jsou možná dobrý ale kupovat bych je nedoporučoval a to kvůli ceně
Sehnat násadu nebo samotné kalifornské žížaly není problém. Pokud jsi z Prahy nebo okolí,tak ti je poskytnu, mám jich dost. Doporučuji osobní odběr, delší přepravu většinou nepřežijí. Pokud máš zájem, piš na e.mail:mrazek.j@centrum.cz. Na telefonu nejsem momentálně k zastižení.
Tlamovce bych určitě žížalama nekrmil.... podle fotek máš "mbuny" což jsou převážně býložravci...
žížaly jsou skvělé krmivo pro americké cichlidy.já je dávám občas Brazilkám a fakt jim chutnaj.
a kde se daji ty kalifornske zizaly sehnat ???
Lepší je dát do vlhkého písku do druhého dne, aby se vyprázdnily a potom opláchnout a zkrmit. Ideální jsou kalifornské žížaly, které jsou menší a rychle se rozmnožují.
no mam tam jakesi tlamovce ale rodu tropheus urcite nee to vim ale staci to fakt jen oplachnout ????
Žížalami přikrmuji už několik let a nemohu si stěžovat. Ryby po nich krásně rostou a za celou dobu jsem si ani jednou "nenatáhl" žádnou nemoc. Žížaly jen opláchnu v čisté vodě. Jen nevím, jestli jsou pro tvé tlamovce to pravé ořechové... zvlášť pokud máš ryby rodu Tropheus apod.
jj diky to skusim protoze je to pro mne financne nejdostupnejsi zive krmivo co znam diky za radu
Já tlamovce nemam,ale krmim žížalama občas větší tetry.....vždycky je properu ve vodě a když je dam do akva,naleju preventivní dezinfekci
mohou žížaly posloužit jako krmení pro tlamovce ?? a co mam udelat abych si do akvaria nedonesl nejaky binec ??
Starší reakce
Chtěl bych rozmnožit kančíka červenookého ale stále se mi to nedaří, jako potravu jim dávám nejen žížaly ale i patentky, granule pro cichlidy a moučné červi.
Ako spestrenie stravy som ich používal pri ocelátusoch a doteraz občas používam pri skalároch.Ale k treniu potrebovali vždy pestrý sortiment potravy.Samotné žížaly nestačia.Nenapísal si, aké rybky chceš vytierať.
0 10.06.2006 18:18 shark – žížaly
Chtěl bych se zeptat jestli můžu žížalamy ryby vyprovokovat ke tření?
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 2796x