Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Ryby biotop Asie

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Výběr ryb / Hodí se tyto rybky k sobě? 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Ryby biotop Asie
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 16:36 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: hujerek
menších rybek může být víc a čichavci by je nijak ohrožovat neměli. Když si pořídíš jedno hejno tak to druhé můžeš klidně přidat později.
Stejně tak s těmi čichavci bych moc nespěchala, zakrslí i medoví potřebují dobrou kvalitu vody, tak až bude akvárko dobře zběhlé.
Krevetky se v hodně zarostlém akvárku schovají, ale je škoda když nejsou vůbec vidět, ale zkusit to můžeš, třeba na ně čichavci útočit nebudou
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 16:27 hujerek Re: katterinecka
To já právě raději mám v akvárii alespoň dominantu(jestli se tak dají zakrslíci nazvat...ale určitě víte, jak to myslím).
A ty dvě hejna myslíte ještě k Čichavcům nebo bez nich? On by nebyl problém to hejno zvětšit..těch 8 jsem jen plácl. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 16:25 hujerek Re: NHKG
O těch Čichavcích jsem také přemýšlel, ale nenapadali by se samci těchto dvou?
Asi mi přijde lepší 1+3 od jednoho, než páry od obou, ale těžko říct no...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 16:09 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: hujerek
co takhle menší razborky, třeba skvrnoocasé, nebo trpasličí, galaxky už tu padly.
známí mají v podobném akvárku hejno razborek trpasličích a 5 dánií pruhovaných (teda bez čichavců) a vychvalují si i to, je na co koukat. Stejně tak třeba kombinace s galaxkami. Dvě hejna takhle malých rybek by šly, ovšem všechno záleží na vkusu.
Osobně si myslím že by bylo lepší třeba 15 trpasličích a 10 galaxek než jen 8 klínoskvrnných, což skoro není hejno ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 16:01 Muž Semtex [1198] - LabyrintkyRe: hujerek
Piskořky rozdávam k rybám zdarma, nebo za poštovné. Kolik hrdlo ráčí, třeba i 100 ks.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 15:46 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: hujerek
No měl jsem malé krevetárko které jsem po marném boji se sinicí zrušil a dal jsem krevetky do akvária, kde byl pár č. zakrslých, parmičky duhové, tetry císařské a mladí ancitrusi. Krevetky byly docela velké, asi 2cm dlouhé, ale už jsem je pak nikdy neviděl kromě jediné, co jsem ji vysvobodil z filtru. Takže osobně ty krevetky nedoporučuju, ale vzhledem k jejich ceně, jich klidně pár kup, třeba je u mě ničily tetry...
Jinak na 2. hejno už podle mě není v akvárku moc místa, takže z ryb bych nechal rasbory a ty čichavce, možná by jsi mohl mít i 2 páry (1 medových a 1 zakrslých). Pokud budeš dělat údržbu pečlivě, tak by to ještě mělo jít.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 13:25 hujerek Re: keydoc
Ony ty piskořky na aquarium.cz za 13,- a sem pražák, takže mi to nevadí. :-)
O daniích jsem také přemýšlel, ale ta aktivita oproti Zakrslíkům se mi nelíbí no.
Doufám, že tedy ty razbory budou ideál.
A myslíte, že by po krevetkách šli i zakrslíci tedy?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2011 13:05 Muž keydoc [398] - RostlinyRe: hujerek
Z Asie bych neopomněl Kardinálky či Dania (sám již dlouho přemýšlím o Danio choprae) - jen ty rybky jsou aktivnější než Čichavci...
K obojímu by šly i krevetky (kdyby nebyli Čichavci).
Piskořky se bez problému rozmnoží. ;-) Možná by bylo i lepší poprosit nějakého kolegu akvaristu než je kupovat...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 22:02 hujerek Re: NHKG
Také lituji, po třech letech od předělávání bytu jsem ho opět vytáhl a motivace na jižní Ameriku už není, chtělo to něco nového, tak chci zkusit Asii no.
Z těch razbor, na aquarium.cz je opravdu velký výběr a i má člověk tak trochu záruku kvality...většinou
Piskořky tedy také nakoupím. :-) tak 6 bude ze začátku snad stačit ne? Všem se po čase množily pěkně, sice ne moc, ale ano.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:58 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: hujerek
S tím by šlo souhlasit. 2xČichavec, 8xRasbora (do 5cm si vyber jaká se ti líbí a jakou seženeš) a nepočítaně piskořek. Přerybněné to nebude.
Škoda že je to akvárium tak malé, takoví Sumíčci indičtí jsou nádherní, kdysi jsem je měl, ale 300 litrů je minimum pro ně.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:49 hujerek Re: NHKG
Děkuji moc za radu. Mně také rájovci nesedí do menších akva. Sice se říká, že to zvládnou, ale pokud by nebylo jednodruhové, tak se mi tam taky nelíbí.
Rarbory by se mi líbily. :-) tak 8 kousků by stačilo? :-) Nechci přerybnit.
A ze šneků asi Piskořku...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:49 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: hujerek
na dno by se našly ryby do asie,ale to by musela být velikááá asie ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:48 R Muž romant [28001] Re: hujerek
Do dna, na dno Piskořky a je to. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:43 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: hujerek
Rájovce nebrat, může být agresivní k menším rybám, hlavně v době tření. Já jsem za zakrslé, krásné klidné ryby. A k nim hejno rasbor, třeba klínoskvrnných. Ale jak jsi psal, na dno není co dát. Krevetky bych k čichavcům nedával, jedině nějaké šneky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:42 hujerek Re: glumča
Galaxky? :-) nebo by šly i razbory klínoskvrnné? :-( A hlavně nevim, co v Asii na dno...mi v úvahu připadají snad jen krevetky...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:36 Žena glumča [424] - LabyrintkyRe: hujerek
a co takhle hejno nějakých razborek?já bych zase ráda zkusila vrčivky,ale mám čichavce,tak to nebudu kombinovat ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2011 21:17 hujerek – asie
Chystám pěknou, zarostlou Asii. 80x35x27.
Jen se stále nemohu rozmyslet, co pak do ní až zaběhne. Jako dominantu váhám mezi Čichavcem zakrslým, medovým nebo Rájovcem Dlouhpoloutvým.
A co podle vás k nim na dno a případně nějaké menší hejnko? stydim

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.02.2011 21:35 Muž nimbo [3] Re: Xlienka
Ok, beriem. Koliza medová by asi ako alternatíva mohla byť? Inak krevetky moc nie. Chcem akva iba s rybičkami a hodne rastlinami. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.02.2011 21:26 Žena Xlienka [276] - AmerikaRe: nimbo
Na ty čichavce zlaté je to dost malé. Rybu co doroste do 15cm bych rozhodně do akva délky 70cm nedávala. Na čištění jsou v asijském biotopu pro menší akva výborné krevetky, třeba japonica.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.02.2011 21:12 Muž nimbo [3]
Ahoj, budem znovu zakladať akvárko po niekoľkých rokoch. Nádrž mám 70x30x38 dxšxv, čo je 80l. Všetko je ešte v štádiu príprav. Čakám na súčasti osvetlenia. 2x24W T5 s el. predradníkom. Plánované rybičky 3x gurama zlatá(2 samice, 1 samec), 7x razbora klino škvrnná 4x pancierníček zelený a 3x prísavník(2 samice, 1 samec). Mal by to byť pokus o pseudo ázijský biotop. Moje otázky sú. Nebude rýb veľa? Ak by to mal byť čisto ázijský biotop, tak čím a v akom počte nahradiť pancierničkov a prísavníkov na čistenie akvária. Slimáky v akvárku nechcem. Díky moc za rady a postrehy.
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2011 14:25 Žena basa1313 [18] - Parmičky
caute.... mam v 210 litrovom akvariu 4x mrenka nadherna a dokupila som 3x mrenka trpaslici(botia striata) a jedna striata neustale tyranizuje (hlavne ich hryzie a prehana po celom akva) vsetky mrenky... nielen svoj druh ale aj nadherne... neviem co by pomohlo k znizeniu jej agresivity....
inac ked rybky zeru tak skor nadherne odhanaju ju ... takze neviem... je tam tri tyzdne a je to stale to iste

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.01.2011 08:23 Muž Ivoš [1061] - CichlidyRe: lucius
Včera jsem měl v ruce tuhle knihu: www.knizniweb.cz/… a řekl bych, že je opravdu dobrá.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.01.2011 07:28 Žena lucius [1] - AsieRe: romant
Romante, díky za info. Atlas tady i na jiných webech mám projetý, vybraný nějaký ryby. Potíž je v tom, že se nikde nepíše, v jakém prostředí žijou. Pojem Indie nebo Asie je dost široký a může se jednat o úplně jiné podmínky k životu, které dost těžko ve 100 l spojím dohromady. Takže třeba Danio a Čichavce nebo Bojovnici asi není dobré dávat k sobě - jiné životní prostředí i chování. Na netu podrobnější info asi nejsou, koukala jsem i na něco v angl. a nic. Koupila bych nějaký atlas ryb nebo nějakou knihu o biotopu Asie, tak by mě zajímalo, jestli někdo o nějaké dobré knížce neví.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.01.2011 16:07 R Muž romant [28001] Re: lucius
Když si tady v atlasu ryb klikneš na tu lupu co je vlevo na hlavní straně atlasu, tak si tam můžeš odfiltrovat "biotop" a vyjedou Ti všechny ryby danýho biotopu. Podrobnější vyhledávání to myslím neumí. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.01.2011 15:52 Žena lucius [1] - Asie – Životní prostředí ryb
Dobrý den,
zakládám nové akvárium. Je možné sehnat nějakou knihu nebo nějaký odkaz na webu, kde by byla informace, z jakého prostředí rybky pochází? Nechtěla bych dát ryby z horských bystřin a bažiny dohromady - předpokládám, že mají odlišnou představu o tom, co se jim bude líbit. Konkrétně mám představu rybek z oblasti jižní Himaláje.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2010 21:49 Muž Tudy [330] - KrevetkyRe: TomášB
Měl jsem to samé smich Jako kluk jsem choval Kančíky a Perlovky, jsou zajímavé svým chováním, ale máš pravdu, jsou to čuňata a člověk s tím musí počítat. Teď po letech jsem to zkusil znovu - vydržely u mě jen týden - už jsem se nemohl dívat na ten bordel, krátery a pokácené rostliny, odnesl jsem je zpět do obchodu. Vyměnil jsem je za Čichavce, Dania a z nostalgie vzal i Akary hnědé. Akara se s Čichavci krásně snese (alespoň u mne).
Ať se daří !
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2010 21:33 Muž TomášB [12] Re: Tudy
Díky moc za rady, teď je ještě problém se zbavit tech "prasat" a to Kančíků příčnopruhejch a Perleťovejch co tam teď mám. Všechny kytky sežrali, po týdnu je v akvárku bordel jak v ..., dno rozryté, filtr neustále zanešený apod... Kdyby byli větší tak pudou na filety ale jsou to prckové...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2010 21:17 Muž Tudy [330] - KrevetkyRe: TomášB
To je na Tvém vkusu. Já bych si prohlédl fota oněch 3 druhů na netu a rozhodl bych se pro 1 druh a jen 1 větší hejno. K tomu 3 SAE na dno a 2 páry Čichavců. Zarybněno budeš mít akorát.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2010 21:13 Muž TomášB [12] Re: Tudy
To zní dobře, co by vypadalo hezčeji jedna velká danii, kardinalek či razborek, nebo dvě menčí? A ty čichavce tedy dva páry? dvě SAE a to asi vše že?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2010 21:06 Muž Tudy [330] - KrevetkyRe: TomášB
Dania jsou rychlá, Betta nemá šanci je nějak vážně ohrozit. Můžeš mít třeba hejno 15.-ti kusů, budou se cítit lépe. Pokud 2 hejna, tak např. 8 ks Danií a 8 ks Razbor klínoskvrnných nebo Kardinálku - samé "klasické" a nenáročné rybky. U těchto ryb platí, čím větší hejno, tím lépe. Ovšem na 2 velká hejna již nemáš prostor.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2010 20:47 Muž TomášB [12] – Jaké rybky z Asie do 120l
Čau, mám cca 120litrové akvárko, možná si vemu z půdy 140l to ted nevím, a chtěl bych se zeptat na nějaké složení rybek nejlépe z biotopu asie. Moje představa je pár větších rybek a to jedna Betta, dva páry čichavců (například Perláci a zlatí), pak nějaké střední a hejno malých. Na zem jestli by taky mohlo něco být. Díky :-)

A betta jim vadit nebude? A ještě nějaké rybky by tam mohli být? Pokud bych bral to 140l, tak by asi byli 4 čichavci, jedna betta a danie málo. Spíš jestli by tam třeba mohli být nějaké dvě hejna, danie a ještě něco podobného.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2008 15:54 Žena Eliška [38] Re: Tereska
Gavúnci taky potřebují víc prostoru, chovat je v páru je sice možné, ale ne ideální. Nehledě na to, že by krevetkou taky nepohrdli. Přikláním se ke Killerovi, razborky a možná bych dala páreček čichavců zakrslých, ale nic víc. A krevetky bych spíš koupila c. japonica, jsou větší a nemusíš se pak bát, že ti je něco sežere...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2008 15:29 Muž Killer [134] - SumciRe: Tereska
nejde to dohromady..p.čtyřpruhé a mechové ti sežerou krevetky,divim se že ti nezničily ty razbory a..Pokud chceš udělat opravdu biotop, tak si tam nech jen ty razbory a najdi si odkud přesně pocházej a podle toho tam dej 1-2 druhy kytek..pokud chceš udělat asijské společenství, tak bez hejnovejch parmiček..mam třeba já mjam asijský společenství ve stejnym akvárku jako je to tvoje.. rybicky.net/nadrze/642
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2008 12:35 Muž isamik [180] Re: Tereska
To mas dost spatne zvolene ryby... nehlede na to, ze jich je silene moc na tak male akvarium...

Kdyz pominu to slovo "biotop", pekna asie se jiste v tak malem akvarku da udelat, jen tomu chce rozumnet.

DrSova: me prijde ze 300l na parmy malo aby si zaplavaly...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2008 12:33 Muž DrSova [28] - RostlinyRe: Tereska
Vsechno to sou hejnove ryby a ani jeden druh nemas v hejnu....Parmicky a razbory dokup,nic vic
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.11.2008 12:25 apinek Re: Tereska
biotop do 60l???
kašli na to....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2008 12:24 Tereska – Asijský biotop ryb - hodí se to k sobe???
Ahoj, zakládám si akvárium - 60x30x35 cm, 63 litrů objem, čistý objem 61 litrů. Akvárko je hustě osázeno rostlinami, je v něm udělaná jeskyně, jako úkryt pro ryby a jsou tam dva kořeny, ka mse taky ryby mohou schovávat.

Chtela bych tam dám nějaké rybky. Mám tam 2 parmičky čtyřpruhé, 2 parmičky mechové a 4 rasbory klínoskvrnné.
Chtěla bych tam ještě dodat 3 sekavce příčnopásé, páreček čichavců zakrslých a páreček gavůnků diamantových. Jo a 5 krevetek red cherry, aby čistili akvárko. Jde to dohromady????

Děkuju za odpovědi:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.10.2008 19:29 Muž ROSAN [2]
Ja som sa pri zakladaní aqua hneď rozhodol pre ÁZIU. Veľa času som strávil na nete vyhľadávaním tých, možno čo najlepších kombinácii, čo sa týka rastlýn a aj rybičiek. Vyšlo mi to,čo mám v prezente. U mňa som si nevšimol niejaké problémy v súžití gurám,razbor,dánii,či parmičiek alebo sekavcov. Väčší problém som mal z rastlinamy. Bol problém vytvoriť ten správny chemizmus vody,
no dúfam, že je to na správnej ceste za vytúžením výrezom z prírody.
s/18.gif

www.sweb.cz/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.11.2007 16:19 V Re: Killer
Já bych to nemíchal. Buďto živorodky (jižní až střední amerika), nebo asie (čichavci a spol.).

* Živorodky ostrotlamé (Molly) + Pancéřníčci + Ancistrusové ... čistě jižní amerika
* Mečovky (nebo Platy) + Pancéřníčci + Ancistrusové ... smícháno se střední amerikou (ale mečovky jsou krásný...)
* Čichavci + Razbory + menší Mřenky + třeba možná ty krevetky (s nimi nemám zkušenost) ... asie... k čichavcům bych osobně dal něco mírnějšího než jsou Parmičky... malý krevetky asi poslouží jako zpestření jídelníčku čichavcům, ale větší by měly být v bezpečí...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 12:48 Muž Killer [134] - SumciRe: wayn
no to jsou dobrý ceny..to je jako na burze..jenže když neobjedna hafo ryb,tak se to nevyplatí..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 12:19 Muž wayn [79] Re: Killer
No L sumci jsou drahý všude. Ale třeba to dánio duhový má za 9,21, zlatý nebo pruhovaný za 6,28, parmičky čtyřpruhý za 8,36, nádherný 10,21, purpurový 12,19 a kardinálky za 7,23 :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 11:59 Muž Killer [134] - SumciRe: wayn
radek ryby znam..občas koukam na ceny l-sumců..nicméně mi ty ceny přídou ještě furt docela vysoký..řešim tu asii teď,protože je pozítří u nás burza..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 11:45 Muž wayn [79] Re: Killer
Pokud budeš kupovat více rybek naráz, tak se je vyplatí objednat přes internet. Výhodou je i daleko větší výběr. Já kupoval tady: www.radek-ryby.wz.cz/… Domluvil jsem se s jedním akvaristou a společně jsme vzali cca 80 různých ryb za zhruba 1200,-. Rybky došly v pohodě, trochu vybledlé stresem, importy trochu pohublé, ale jinak zdravé a všechny už vesele rejdí v akváriích. :-) Vyplatí se i v menším množství, ceny jsou o třetinu až polovinu nižší než v obchodech. Problém trochu je, že ne u všech ryb si můžeš poručit pohlaví (jen u těch jednoznačných, např. gupky, bojovnice, cichlidky..). A taky doprava, ale je zde i možnost vyzvednutí na nějaké burze.

Dánia duhový jsou pěkné, ale jen při správném osvícení. Nejhezčí byly když je měl v karanténě, která byla u okna a dopadalo tam sluneční světlo. To přímo zářily modře.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 11:09 Muž Killer [134] - SumciRe: Turok
dania mam v malym akvárku,měl sem tam dřív i kardinálky..choprae prej vyskakuje z akvárka a já to nemam zakryté..parmičku nádhernou asi pořídim taky..mam jí v malym a je to opravdu živá rybka..ta purpurová je hezká,ale u nás jí asi neseženu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 08:56 Muž Turok [18] Re: Killer
Killer těžko říct ryb je hodně ale vybíral bych spíše dostupnější odolné rybky ze kterých budeš mít dlouhou dobu radost a ne ty co mají jepičí život :))

pokud chceš jen jeden druh dánii tak doporučuju duhové nebo choprae jsou taky děsně krásné ale dají se špatně sehnat a k tomu kardinálky. hlavně si neber ty prošlechtěné dloudoploutvé formy nebo ty obarvené :)))

jinak kardinálky se už objevují taky v kombinaci žluto (zlaté) červené :) kdy tmavě zelená barva je nahrazená tou krémově žlutou.

taky mezi nejkrásnější asiijské ryby patři parmičky purpurové :) při třecím tanci je to pastva pro oči :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 07:32 R Muž Silent [5949] Re: Killer
Já mám v nádrži kombinaci Parmička čtyřpruhá, nádherná, černoskvrnná, Rasbora klínoskvrnná, Štikovec příčnopruhý, Sekavec sumatránský a Přísavky thajské. Taky 300 litrů. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.11.2007 01:32 Muž Killer [134] - SumciRe: Nobody
myslim že přerybnění se netýká žádného návrhu zde..awm zvědavej na ty přísavky,mam jich 9 k dispozici..možná ty gavůnky tam dam..jsou to hezký ryby..danií bych víc jak 10 nedal.. možná bych ta m dal kradinálky..koukamm že hlavní návrhy jsou parmička 4pruhá + dania..něco další?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.11.2007 20:41 Nobody Re: Turok
Počet rybek není zrovna malý,ale vcelku únosný :-) Za to ten mix... ;-) Sice jeden druh,ale zbytečně mnoho variant při málo kusech.
Každému se líbí něco jiného. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.11.2007 20:35 Muž Nik [191] Re: Turok
Když se na to tak znova dívám, tak to bude asi v normě. Ale ten mix je šílený. Ale to je očividně otázka vkusu. Mám raději méně strakatosti.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.11.2007 20:21 Muž Turok [18] Re: Nik
Mě to nepříjde přerybněný. dánia jsou malé rybky. při zarostlé nádrži a filtraci je to pohoda :))) mě se líbí barevnost nevím co se ti nelíbí a ideálně v rámci jednoho druhu :)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 5 6

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 7457x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2748?od=178