Dík za odpověď. Jaký máte zkušenosti s prvním svlékáním? Mám z toho strach, protože jsem četla, že první svlékání v novém prostředí je někdy dost katastrofální. Mám strach o svého Huga. A myslíte si, že pro jednoho kraba stačí akvárium o rozměrech 50x30x30? A ještě něco .......založila jsem si blog o krabovy suchozemském www.krabi.blog.cz , tak tam kdyžtak napište komentář nebo mě upzorněte na nějaké chyby. Dík, pápá
Ahoj. V pondělí 4.2 jsem si koupila kraba Huga. Chtěla jsem se zeptat: v různých dokumentech je, že samsi krabů mají to jedno klepeto velký a samice ne. Je to tak i u krabů suchozemských Cardisoma armatum? A taky jsem se chtěla zeptat. Můj Hugo dnes dělal nezvyklé věci. Měl tělo na zemi a kolem sebe dělal bublinky. Není to nemoc? Moc se o něj bojím
Ve zverimexu většinou nic o chovu nevědí,ta paní prodavačka co ti řekla že mu stačí jen nitenky je sprominutím pěkna kr*va!!!Jinak by takovy žvast nemohla vypustit z pusy ,pročti si cely forum a nebo hledej na internetu je tu spoustu zajímavych stranek o bezobratlych!!!Vodu potřebuje aspon si myslím hlavně při svleku a taky aby neuschnul!!!Koukni na moje akva nebo se ptej J-J nebo Fila to sou odborníci!!!(toto je moje akva)
Odpadávání končetin při svleku způsobuje nedostek živin ,je důležite davat krabíkum hodně pestrou stravu.Ikdyž v tvem případě bude velky zazrak když krabík přežije ztrata čtyř nohou a klepeta je velka ,takže jedine co ti ted zbyva je čekat co bude dal dopoučuju si pročíst cele forum .Dozvíš se moc zajímavych věcí !!!Forum sem založila ja protože sem si taky nevěděla rady a navíc není žadna ostuda se zeptat.Napiš Filovy nebo J-Jmu ti doma chovají raky je to podobne a mají víc zkušeností než ja . Rakum a krabíkům zdar!!!
Jojo to tak byva. Ja ho krmím vším a podle toho to pak vypada. Pokud ti krabík utíka tak raděj nějaky kryt. Nikdy nevíš pak ti někam vleze sem tam udobne kousek kabelu nebo zaleze a už ho nenajdeš! A s tím že nejí to ma Filo pravdu asi se vyslěče!
Mě už tam rybka plave aspon pul roku a krabík si ji ani nevšiml.
Muj Lumpy je taky z Hornbachu naštěstí se mi povedlo dat ho do kupy auž se nam i vyslíkl ,je duležité mu davat hodně pestrou stravu ja krmím vším comi přijde pod ruku: Tetra Wafer mix stojí asi dvě stovky a dají se tím krmit jak rybičky tak i krabíci akrevetky, pak prostě skoušet tvrdy syr,šunku ,krabí tyčinky, jablíčko ,krevetky ,mrkev sem skoušela ale nechtěl,taky je dobre vařene vajičko a květak taky uvařit .Prostě experimentovat Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 23713x