Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Tak holt si vypiju pivo sám doma. Ale asi budu muset udělat novou várku...je jich tu asi 110 posledních.
invalida napsal: No myslím že bych tam byl sám...asi by fakt bylo lepší to odložit
Byl bys tam sám, před hospodou, páč hospody už zavřeli úplně
No myslím že bych tam byl sám...asi by fakt bylo lepší to odložit
Tak nám zavřeli hospody a tím pádem zrušili akci.muzem vymyslet nový termín až se vše uklidní.
- dozvíš se v pondělí, jak už jsem psal, zatím ti musí stačit, že tady v Podolí
To né, on nebydlí na samotě.
Takže k invalidovi...?
Se vám nedivím. Kdybych mohl, tak odsud uteču na samotu u lesa s pořádným sklepem.
Držím
ať to klapne.
Starší reakce
Vše nejlepší nejhezčím ženským přeju!
Dnes jsem šel kolem u horu,o víkendu zavřeno.takze zbyvaj 3 trojky,nebo U Holanu.anebo nás bude 20 minimálně?
Chudák Miloš,už ho vidím,jak tahá televizi ke 3 trojkám.
Spíš hoďku před akcí nás stopku,že mají lepší!
AlQuds napsal: pravdepodobne nebyli = nevyhodili
Rozumim tomu dobře že se nesešel počet tak vás vyhodil z hospody?
To bylo jednou, že nám rezervačku zrušil pár hodin před srazem
To právě ne, a znáš to, jak se říká 3x a dost
Jinak šéf mi pak říkal, že když se dohodnem 3 dny předem, tak to určitě platí... No to opravdu nejdou plánovat srazy třeba dvaceti lidí takhle. Takže jejich volba a naše taky
Tak televize tam není.
O té jsem psal, jen jsem si nemohl vzpomenout na název Pohádka. A když měli zavřeno, zakotvili jsme U tří trojek.
Jinak já sraz asi nestíhám, tak už do toho nekecám.
Termín platí určitě.otazkou je televize na promítání.takze zeptej se prosím a pak se uvidí dle přihlášení.dekujeme!
A co Pohádka, pamatuješ? Poprvé to bylo veliké, podruhé už zavřeno.nemyslim,že trojky padli jen jednou.
To bylo jednou, že nám rezervačku zrušil pár hodin před srazem a pak se většina rozhodla, že se bude chodit jinam. To pak dopadlo ještě hůř.
Jinak šéf si některé pamatuje a Václav tam občas zajde(ikdyž to má daleko asi jako Jarda s Milošem do Pinty
)
On by mi ho ... stejně snědl!
pravdepodobne nebyli = nevyhodili
Jar-oslaw napsal: Václav by se mohl zeptat,ale aby nás pak nebyli,jak se to stávalo ke konci a pak hledat hospodu?
Překlad do češtiny bych uvítal.
Václav by se mohl zeptat,ale aby nás pak nebyli,jak se to stávalo ke konci a pak hledat hospodu?
Takova kacirska myslenka, coz takhle udelat republikovy sraz u Tri trojek? Prespolni by to meli blize na Florenc ci Hlavni nadrazi a treba si tam z obsluhy/provozovatelu akvaristicke dychanky jeste nekdo pamatuje.
Zatím je nas 8, chybí ještě minimálně 12,tak se hlaste!
RAP napsal: Když k tomu přidáš invalidu, tak spolu udělají 10.
Takže chybí jen 4.
To teda mám kámoše
A to sem mu chtěl dovýzt špek..nic nebude akorát mu s ním máznu koleje. Víte někdo kterou linku jezdí?
Když k tomu přidáš invalidu, tak spolu udělají 10.
Takže chybí jen 4.
Já se kludně přihlásim, ale nevim, jestli přijdu...
Každopádně půlpyho žízeň počítej za pět...
Tak tahovejch tahounů už v týhle partě moc (nikdo) není...
Na nepřihlášený kouzelniky dlabem
Třeba přijde k.....(kouzelník).
Tak jsem se přihlásil.ale to jsme pořád jenom 4,to z nás 20 nedělá,tak se hlaste!
koukal jsem na netu,
U Horů - vyhovuje pivní lístek, ale v galerii jsem nenašel na fotkách televizi a sedí se na lavicích)menší mobilita
U Holanů - NEVYHOVUJE pivní lístek (přizpůsobím se), v galerii jsem našel televizi, přišlo mi i vzhledově lepší, je to trochu jinde u metra I.P.Pavlova
určitě se najdou i další restaurace, jen jsem rozebral co navrhl Jar-oslaw
- Pinta soboty má zavřeno, otevře pokud se nás sejde více, 10 je málo, 20 akorát,
- jde o to, ze hospod je hodně, ale to co si můžeme dovolit v Pinte tak jinde projít nemusí, kytky na stole, voda, domácí pochutiny, atd.
- hygiena je v hospodě výborná, pokud by někdo měl pochybnosti
- setkání v bytě je nesmysl, stejně z nás má většinou králikárnu
- hlaste se, podle počtu to vyřešíme, každopádně 21.3. setkání bude, pokud vím a mám zprávy ze SZ je vás už víc co dojedou, já už mám v Pintě invertárni číslo
Ano,je mi to jasný! bohužel hosposky řekl 20 minimálně a přes to nejede vlak!
Zeptej se Miloše,co ti na to řekne?
ale 21.3. není zima, to je regulérní kalendářní jaro
A nebydlí někdo poblíž Pinty...? Že by to bylo u něj doma... Jestli mi jako s Milošem rozumíte...
Restaurace u Holanu, otázkou je televize.a restaurace u horu,to by bylo blíž, televizi musím zjistit.nezebychom koukali na program,ale přednáška!
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x