Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
To, žes mě tam zrovna nepotkal neznamená, že jsem tam dvakrát nebyl...
ctibum napsal: My jsme tu šaliny vynalezli... V Ostravě jim řikali tramvaje, nic lepšího je nenapadlo. Ale Masaryk to prohodil, bylo mu jich líto. Málokdo to už ale dneska ví...
Řekl člověk, který nikdy v Ostravě nebyl. Ideální povaha pro funkci politika.
Matroš z Brna asi né? Tož,to dá rozum!
0 01.02.2018 21:07 Driv3r [236] My jsme tu šaliny vynalezli... V Ostravě jim řikali tramvaje, nic lepšího je nenapadlo. Ale Masaryk to prohodil, bylo mu jich líto. Málokdo to už ale dneska ví...
Oni už jezdí šaliny až do Prahy? Hustý! to jsem netušila. Ale že musí fofrovat, aby to stihli takovou dálku
Víš, jak to to mám do Bráníka daleko?! Šalinou?! 36 minut!!!
Za mě oba dva dobré, tak si něco zvolte
a já si to zapíšu.
Za mne oba blbý, takže se přikloním k většině a zařídím si to.
vaaclav napsal: Třikrát v týdnu v hospodě mě neprojde PepannePepan.
Kdybys tam byl každý den, tak nemusíš vysvětlovat nějaké srazy.
nežárlit prosím
navíc ctěný pan ctibum je dle svého profilu Pražskej, takže to nemá tak daleko jako my přespolní. Já si snad na nějaký ten pátek po srazu vezmu zdravotní indispozici, domluvím si přespání u kamarádky a jen kvůli tobě dorazím na sraz (a je mi jedno, jestli o to stojíš nebo ne
)
Třikrát v týdnu v hospodě mě neprojde PepannePepan.
Navíc kuli Pepanovi...
Ono už minule byl ve čtvrtek Pražský a v sobotu republikový. Uznávám ale, že to není nejvhodnější termín. I tak raději dávám na výběr ze dvou možností...
V dubnu je setkání Pražáků a spol 19.4 a udělat sraz 21.4 není moc dobré.
0 01.02.2018 16:42 Eillen [645] Zdravím všechny srazuchtivé.
Jelikož všichni chceme poznat osobně Pepana, domlouvala jsem s ním termíny, které by mu vyhovovaly. Shodli jsme se na tom, že by bylo lepší to udělat v dubnu, kdy už může být přeci jen tepleji a případný převoz rybek by tak proběhl bez nějakých problémů.
Termíny jsou dva - 7.4. a 21.4.
Hlasovat můžete v anketě v mém profilu. Pokud nikdo hlasovat nebude, rozhodnu si to diktátorsky sama!
Starší reakce
invalida napsal: Já obejdu Ženevský konvence a zuju se mu v obejváku..ale pššt ať se to Pepan nedozví.
Takoví jako Ty se u nás zouvají už před panelákem a stejně je nepustím dál než na chodbu.
Já obejdu Ženevský konvence a zuju se mu v obejváku..ale pššt ať se to Pepan nedozví.
Výběr zbraní - ostrý jazyk ?
Ok chtěl si válku máš jí mít
Dík, ani jsem nevěděl že jdou k akci přidat fotky. Už jsem poslal odkaz Maky, ať se aspoň pokochá když nemohla přijít, protože pracovala.
NNo, nemám já smůlu?
Stačí říct...
invalida napsal: ctibum napsal: Já četl "velebuzny" Ještě že to neslyšel Pepan, určitě by si to bral osobně :
Ale zase by se Pepan moh urazit a na chvilku odmlčet..což by bylo přínosné. Smajlíka přidat nemůžu..už sou tam tři ...
Vašíčku, já si tady v Ostravě hejčkám pár lidí, kteří do mě rejou a a dělají si ze mě prdel. Potřebuji to ke svému životu skoro jako kyslík. A ti moji prudiči používají mnohem výživnější kalibr než ten slaboduchý přežblept. Tohle není ani na zahřívací kolo, tak si moc nefanděte s tím odmlčením.
Už můžeš...
ctibum napsal: Já četl "velebuzny" Ještě že to neslyšel Pepan, určitě by si to bral osobně :
Ale zase by se Pepan moh urazit a na chvilku odmlčet..což by bylo přínosné. Smajlíka přidat nemůžu..už sou tam tři ...
Královna Egyptská, vévodkyně jen v Evropě
Na sraze tvrdila, že je vévodkyně. Teď už je královna. Sakra, to je rychlost.
Já, já, já.. jenom já.. královna Kleopatra
Ono těch oblíbených bylo víc, ale jen tato fotka vyšla.
viď Peťo
Koho byl ten mobil se kterým jsme se tam nakonec všichni fotili? Abych věděl kde se mám přihlásit o fotodokumentaci srazu.
Četl jsem KENNEL ULTRAS, měl jsem to správně?
KERNEL ULTRAS vždycky velkejma
Tak to si dopad hůř než já
Aspoň někdo
Ty si jenom nemusel nikde cestovat
To je kernel ultras tradice, ne?
0 10.12.2017 22:13 Kočičák [13] - Nízkonákladová akvaristika a experimentální vybavení akvárií Hurá zpátky do školičky a učit se číst
Přiznám se, že jsem to na první pohled viděla úplně stejně. Chvíli jsem přemýšlela o kom by mohla být řeč
no nic, radši už odložím víno...
Já četl "velebuzny"
Ještě že to neslyšel Pepan, určitě by si to bral osobně
No, kromě tý veleburzy tam asi nic jinýho není
Přesně. Raděj do Ovy, tam se nic neděje, ani zem se nezatřese jak je rok dlouhej...
Doleva Pavle
V rámci zájmu o vlastní zdraví nejezdi do Prahy. Padají tam lávky, zvedá se asfalt, prostě je tam nebezpečno.
No to ne, ale uz jsem jednou ze Stechovic nedojel. V Davli se zvedl asfalt a zlamal mi zebra
Vozim pro jistotu Garmin, ten me vzdycky navede
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [22] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x