Rozdělení a přepažení akvária
jj to zní jako dobrej nápad a pak bych chtěl ješte jednu aby šel od jednoho odělavat to sklo aby z 20l bylo 40 pro poter
čo tak bodovo naniesť silikon??..
já sem otom přemejšlel a podle mě by stačilo jen nákej nepůhlednej plast ale jak ho tam uchytit
jasné že by to šlo..a je určite kopec materiálov ktore by sa dali použť..plast,natreté sklo atd.
mám takovou otázečku šlo bi 222l akvárko (130*55*30) rozdělit na 10 stejných dílu pro odchov labirintek ?? a čím by to šlo rozdělit nechtěl bych nic průhlednýho
Starší reakce
Ale ja chcem aby ste mi poradily. A keby som ho rozdelil iba na 2acsati?
já si myslím, že si to stejně rozdělíš a časem zjistíš, že tě to tak chytlo, že koupíš větší akvárka
Myslím, že přestože jsou Gupky malé, 10 litrů je velice málo a můžou zakrnět, nebo trpět nějakou deformací a to se taky potom projeví i na jejich mladých. Nechal bych těch 30 litrů na pár rostlinek a tak 8 gupek 2:6.
Preco? Ale ked sa tu pozriete na 30l akvarka, daktrory ich maju prepchate a maju v 30l akvarku aj 20ryb. A ja nemozem mat rozdelene akva na 3 casti a v kazdo jednom 3 ryby?
To chceš rozdělit na 3 cca 10-ti litrové? To budou obří Gupčí sardinky.
Som dal zle dlzky. Dlzaka 60 sirka 20 vyska 30 cm. A ano samci si ukousuju pltutvy aspon mne sa tak zda.
Hlavně by mě zajímalo jak chceš do 30-ti litrového akvária nacpat sleněnou desku o rozměrech 60*40*30. A pokud to jsou rozměry akvária, tak nemá 30, ale 72 litrů, což znamená tak minimálně 65 litrů a pokud tam máš jen 30 litrů, tak tam dolej vodu.
Nějak jsem nepochopil.Samci gubek si okusují ploutve?
No ale tak dajme tomu, ze tam mozem mat 10ryb. A tak tam dam 9gupiek. A jedneho maleho cistica, ktory pojde do ineho akva a male rybky s tamade budem vyberat. Lebo mne ide aj o to ze vo velkom akvariu mam tak okolo 12gupiek a maju okusane plutvy. A aby sa neokusovali samci tak ich dam tak aj so samickami.
Na to byste si měl pořídit větší akva.30l je hodně málo jen pro jednu varietu.
0 07.11.2007 19:59 zaciatocnik – rybky
Chcem sa vas opytat. Mam 30l akva a chcel by som ho rodzelit na tri casti. Tym ze by som do vnutra dal 2skla urobene na mieru dlzka 60cm sirka30cm a vyska 40 moholo by tot ak fungovat? Chcel by som osobitne odchovavat rozdne variety gupiek. Diky
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 787x