Akvakongres UAČR - AKVA CZ - Žďár nad Sázavou
ups, nemůžu zaručit za ostatní, ale teda výrazně promazávám
Snad nebude vadit kdyby to viselo aspoň na fóru AKVA CZ pro její členy?
Jo, v Praze jsme byli o půlnoci a dneska na burze na Pankráci.
5 07.04.2014 00:25 PeterPodhorec – Autor
Dobry den,
dakujem Vam za slova ocenenia mojej prezentacie, vazim si toho a mozete mi verit, ze ma to velmi potesilo. Pred chvilu som bol ale znamym upozorneny, ze sa moja kompletna prezentacia objavila bez mojho vedomia na verejne dostupnej stranke. Jedna vec je odfotit si slidy pre osobnu potrebu (prip. zverejnit nieco na ukazku) a druha je kompletne publikovat prezentaciu a zavesit ju na stranku bez suhlasu autora. Taketo narusenie autorskych prav je jeden z dovodov, pre ktore sa na velkej casti napr. vedeckych konferencii nemozu robit snimky pezentacii.
Na zaklade prezentacie prave vznika seria clankov, v ktorych budu pouzite fotky a udaje z ppt a bol by som rad aby sa zachovala aka taka miera originality pre citatela.
Tymto apelujem na Vasu sudnost a prosim Vas o odstranenie mojej prezentacie z Vasich stranok prip. zabraneniu dalsieho verejneho sirenia. Dakujem.
S pozdravom,
Peter Podhorec
Jo tak už to čtu tady
No oproti r. 2011 kdy jsme tam byli úplně noví, na chvilku atd, to bylo supr. Příští rok mě to donutí jed zaplatit příspěvky za členy
a zůstat i na večer a neděli.
PS: No hele a neplánujete jed na akvaristický podzim do Brna? to bývá supr akce a supr přednášky. Jen se mi nějak nedostávají maily poslední dobou, budu muset napsat pár lidem ať mě zas nahodí do databáze.
matlala napsal:
By mě zajímalo jak dopadla výprava z Braníku? Jsme se akorát u Dočekala vyměnili.
Výprava z Braníku dopadla dobře,od Zdenka Dočekala jsem odešla po dvou a ne po čtyřech, což byl vzhledem k pověstné Zdeňkove slivovici výkon nadlidský
Děkujeme za pozvání na výbornou akci,moc se nám ve Žďáru líbilo, potkali jsme tam spoustu nesmírně příjemných a přátelských akvaristů, večerní společenská akce neměla chybu a celkově se všechno vydařilo tak, že pokud platí pozvání na příští rok, s velkým potěšením přijedeme znovu.
Díky, bylo to super. Danila a Ziky
jo vím, tak ten muj se nezdá, pořád fotí dost dobře
Vedle mě přes uličku byl ještě jeden, co fotil všechno, ale foťák měl podobný tomu tvojemu.
Taktak, však vy jste jeli dom taky ještě v sobotu večer ne?
By mě zajímalo jak dopadla výprava z Braníku? Jsme se akorát u Dočekala vyměnili.
jojo, řek bych že tohle budou nejlepší fotky z té přednášky co budou, protože jsme byli v druhé řadě a já tam jediný fotil snad vše. Snad tam byla ještě zrcadlovka ale až někde uprostřed.
no ty bláho, koukám na tu prezentaci a přednáška musela být úžasná. Na tu fotku s desítkami až stovkami malých rybníčků jsem čuměl dlouho...
Ještě ,že jsme měli sebou ty volanty u toho Zdendy.
jojo, jsem si dneska akurát dost dlouho pospal. Fotky snad dneska zpracuju
no tý jo, toš to bude akcička
tak hojte zitra
To jsi vyšpionil dobře
Jinak ZOO Braník normálně sobotně funguje, jako vždycky do 17:00.
Za spolek budeme označení.
Dej si na krk pořádnou ceduli a třeba se někdo ozve
co jsem dneska vyšpiónil, tak jede ZOO Braník
Starší reakce
Myslím, že vás nikdo nevyžene...
0 28.03.2014 12:46 Veveruška – Událost - Akvakongres na FCB
.
díky, budu ještě muset stejně zavolat Honzovi Burzanovskému kvůli věcem ohledně spolku atd, tak další podrobnosti zjistím.
Kdo vůbec letos jede a čtete tohle fórum?
Petr Podhorec -Tropická ornamentální akvakultura - odchovny z pěti zemí...
Zdravím.
Nemáte lidičky někdo nějaké blížší info o přednáškovém bloku?
Letos je týden před akcí a informace nic moc a akce nějak nemá loc viditelnou propagaci, což je škoda.
Starší reakce
Starší reakce
Změna není až zas tak stará, Rataj ji vydal v 2004. Pokud se atlas upraví podle dnešní situace, zmizí nejméně polovina, jestli ne více přírodních rostlin, které se ale u nás běžně stále prodávají. Naštěstí u toho už nebudu.
Opravit to můžeš, jedná se o přírodní druhy, revizí bylo za tu dobu už několik. Jen já pamatuji nejméně 4. Bohužel naši prodejci se drží stále těch starých názvů, když to předěláme bude z toho guláš. Z Johanem jsem se o tom nikdy nebavil.
Postaru tu sou akorát Echináče a změnu sem neprosadil. Musíš s tím na václava. u těch Echinodorů ta změna je hodně stará, možná i přes těch 10 let Sedumnáct let.
Díky za info, nechtěl by jsi opravit místní seznam rostlin?
Máme to tady postaru a minimálně u těch Echinodorů ta změna je hodně stará, možná i přes těch 10 let. Zkoušel jsem to upravit u jednoho Echinodoru s nadějí, že to admini celé předělají podle nové taxonomie.
Poslední chvíle byly věnovány rostlinným novinkám z posledních desíti let. A dva poslední slidy byly souhrn "nových jmen", resp. poupravení chybných jmen a vhodné úpravy pro akvaristiku sledující změny v systematice roslin.
U páry mi není jasné, jak je to myšleno, ale na to se časem příde. =D
A to bylo vše, co sem viděl.
Přednáška byla v Němčině se slovenským překladem.
Tyto fotografie jsou fotografie přednášky.
Sem rád, že zmínila i jeho variabilitu. Z tohoto slidu je patrné, že se u nás další rostlina prodává pod špatnými jmény.
A to bylo z Madagaskaru vše.
Další část byla o Moderních rostlinných nádržích s ohlédnutím do minulosti. Přednáška byla dělaná hodně subjektivně na Holandská akvária, která má p. Kasselmann nejraději.
Bylo ukazováno velké množství fotek nádrží. Velkých, malých, ze soutěží, jejích soukromých apod.
Zde např. její sklep. Akvárium ve předu má 1500 l.
Já sem byl jen na prednáškách C. Kasselmann. Byly o Madagaskaru a o moderních nádržích.
Přednáška o Madagaskaru byla trošku zdlouhavá. Velká část byla věnována ostrovu jako takovému. To jak to tam vypadá, jaké tam jsou zvířata apod.
Takže slidů se zvířaty tam bylo dost.
Co se týkalo povídání o cestování, bylo zaměřeno na 4 hlavní místa, která navštívila.
Cesty podnikala s majitelem f. Tropica.
Hodně zajímavé byly parametry z místních vod. Zde např. souhrnně pro Aponogeton madagascariensis s.l.
Také bylo spoustu fotografií a povídání ke stanovištím vodních rostlin.
Pokud ti bude stačit skromná reportáž, tak je pověšena na svém místě.
akvacz.eu/…Starší reakce
Ahojte! Nechystáte se někdo na kongres do Žďáru??? Někdo z jihu Čech, kdo by jel na přednášky???
akvacz.eu/… Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 2641x