Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Výstava Akvárium a Mezinárodní výstava halančíků

 

NápovědaFórum » Ostatní » Výstavy a soutěže. 

Přejít na předchozí stránku 5 Přejít na další stránku   1  
Výstava Akvárium a Mezinárodní výstava halančíků
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   24.06.2014 12:08 Muž AG [99]
Chtěl bych tu připomenout situaci z loňského roku, kdy jsme se dva týdny před předpokládaným termínem výstavy dozvěděli že žádná nebude a vypadalo to že v botance nikdo žádnou další nezorganizuje. V té souvisloti oceňuji odvahu ZOO Bráník a halančíkářů se do organizace něčeho takového vůbec pustit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2014 10:46 Žena Raviolka [2154] Re: LiborSprysl
LiborSprysl napsal: Markéto, ale Jarda bezpochyby nikoho z minulosti "nesundával"...Spíš je rovnou sundal, jak jinak si vyložit to, co napsal. "Poprvé po dlouhé době", "poprvé od konce 90. let". Opakuju, zřejmě se míjíme ve vnímání toho, co jsou to ty opravdu zajímavé ryby. A nebo nakolik je důležité, že jsou některé druhy vystavené vůbec poprvé... tak jde o to, aby se to líbilo laikům a rodinám, nebo o fajnšmekry? Pokud jde o ty speciálky, tak si pamatuju z výstav ryby, které nebyly ani živorodky, ani halani, ani terčovci... např. velké cichlidy a sumci, pro lidi dost viditelná záležitost. Ta kolekce od ČLA byla dost povedená a bezobratlé už jsem vychválila (a udělám to ráda pokaždé, když přijde řeč na pražské výstavy).
A jak už jsem zmínila, prakticky stejný koncept výstavy už tu také byl - hodnotím z pohledu návštěvníka, že se to třeba organizovalo jinak nevím a neřeším, protože to viditelné není. I tenkrát bylo k vidění dost "opravdu zajímavých ryb" a navíc i akvárií. Kde je ten průlom? Čím zrovna tato výstava vynikla?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2014 07:54 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: LiborSprysl
no vzhledem k tomu, ze bezne vstupné do skleníku činí 55kc, tak to navyšení je dost malé
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.06.2014 05:19 Muž LiborSprysl [9015] Re: Raviolka
Markéto, ale Jarda bezpochyby nikoho z minulosti "nesundával"...ale jak jsi správně poznamenala, "botanické" byly víceméně speciálkami na živorodky a halany, terče a skaláry...+ doplňky, které táhly už jen fakt fajnšmekry. To není o práci, tu měli oba pořadatelé zhruba stejnou, ale o spektru. Ono osm pětek na hlavu není zrovna málo, a když už takový akvarista vytáhne rodinu, která s ním útrpně sdílí jeho koníček, protože má z nádrže bytovou dekoraci, pak chce vidět něco jiného než jen "kachny,kachny,kachny" ...oko,oko,oko,halan,halan,halan (a to pominu často krčící se v koutku, protože ho právě někdo před chvíli vylil do nádrže)....terčovec červený,žlutý,modrý...pořád terčovec, jej změna skalár,skalár,skalár....nebo ty ne moc barevné rybky, jako jsou divoké živorodky. A Praha je citlivé pole...Já je znám ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2014 19:20 Muž MartinH [142] - L144 závojRe: romant
Já osobně jsem jen něco proběhnul, někde se zastavil a pozoroval, dobře jsem si popovídal a odešel po pár honinách spokojen. Musím se ale přiznat, že jsem byl překvapený absencí krevet a sumců. Čekal jsem že shlédnu větší množství L-sumců, třeba budu mít štěstí příště. Ale i tak se mi tam líbilo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   23.06.2014 18:58 R Muž romant [27987]
Myslím si, že co člověk to názor a to je dobře. ;-) Je to zde rozděleno tak nějak na ty kteří tu možnost se na té či oné výstavě spolupodílet mají(měli) a vědí, že to jaký je výsledek, jenž je skouknut a podroben kritice, je mnohdy až neskutečně závislý na odhodlání a zabejčelosti těch, co se do toho pustí a na ty kteří příjdou, vomrknou, kolikrát proběhnou tempem dobovým a řeknou "hmm, mohlo toho bejt víc". Ovšem existuje i další skupina těch, kteří mají zájem, před nádržema sertvají delší čas, všechno prozkumají a uznale pokývou hlavou a berou daný podnik, jenž navštíví se vším dobrým i špatným a to co se za tím skrývá práce jenom tuší. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   23.06.2014 18:55 R Muž vaclav [14598] - Echinodory + stonkové rostliny
Za necelé tři dny žádný velký zázrak postavit moc nejde. Mě se ale zatím líbila každá výstava. Dvě už jsem pomáhal stavět a když jsem v pondělí v 9.30. přišel do skleníku a ten byl ještě plný kaktusů, moc jsem nevěřil že to takhle dobře dopadne. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2014 18:46 Muž svfilip [42] - Velké cihlidy Jižní Ameriky
Všechno by mohlo být lepší, otázkou je, co konkrétního každý z nás pro zlepšení udělal.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 16   23.06.2014 18:39 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: Raviolka
nevidím osobně důvod veřejně výstavy kritizovat a srovnávat, pokud je člověk jakkoliv osobně zaujatý
To s tebou plně souhlasím. A asi to platí, i když osobně zaujatý není...
Každá taková výstava je originál vyrostlý z různě daných podmínek v místě a v čase. Buďme rádi za každou, která se (zatím ještě) uskuteční ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2014 18:32 R Muž vaclav [14598] - Echinodory + stonkové rostliny
Fotky z předcházejících velkých výstav (2010 - 2014)najdete u mě v profilu. (Až dole) rybicky.net/profil/23687
Když jsem chodil do horního skleníku na živorodky, neměl jsem ještě fotoaparát. :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   23.06.2014 17:17 Žena Raviolka [2154] Re: rudolf
rudolf napsal: Pokud někdo váhá, zda navštívit pražskou výstavu, může si pro inspiraci prohlédnout některé z vystavených ryb zde:
www.aquatab.net/…
Jaroslav Hofmann

rudolf napsal:
Praha se poprvé od konce 90. let minulého století dočkala výstavy, jakou si nejen pražští akvaristé zaslouží.
...
K výjimečné barevné i tvarové kráse a rozmanitosti halančíků, kteří však i přes to zůstávají poněkud vyhraněnou skupinou ryb, již laičtí návštěvníci příliš neocení, se poprvé po dlouhé době přidala přehlídka opravdu zajímavých ryb z jiných systematických skupin doplněná ukázkami některých vodních bezobratlých, ale dokonce i krokodýlem, kajmankou nebo axolotly.

Budu upřímná - žasnu, nevěřím a nesouhlasím. Za posledních 10 let si pamatuju skleník zaplněný laiky, kteří obdivovali barevné a/nebo velké ryby – od šlechtěných živorodek po terčovce. Pro fajnšmekry pak vysoce zajímavé tématické kolekce divokých živorodek, labyrintek, bezobratlých (jejich rozsáhlou kolekci i s popisky považuju za opravdu unikátní záležitost). Vybavuju si ty natěšené tváře, když jsme mohli osobně potkat Heiko Blehera... to byla událost. Pamatuju si i jak jsme si pochvalovali, že nový koncept (kdy akvária založili mj. ZOO Braník, Vivárium, ale tenkrát i nepřehlédnutelný Adam Votava) přinesl změnu a pestrost.

Připouštím nicméně, že paměť bývá ošidná, a nevidím osobně důvod veřejně výstavy kritizovat a srovnávat, pokud je člověk jakkoliv osobně zaujatý. Což jsme i my všichni, kteří jsme k pořádání výstav nějak "přičuchli" a pár kapek potu u toho ztratili. Takže jen takto:

Výše citované věty mi připadají nefér vůči všem lidem, kteří se podíleli na předchozích pražských výstavách "od konce 90. let minulého století" a teď se dozvídají, že to za tu námahu nestálo, protože včera ukončená výstava jejich výsledky strčila do kapsy, ba dokonce snad i zostudila. Ono je ale vysoce subjektivní, které jsou to ty "opravdu zajímavé ryby"... jinak si takové hodnocení neumím vysvětlit.

Jiný názor samozřejmě plně respektuju, jen jsem chtěla nesměle pípnout, že v mých očích tedy takový kvalitativní skok nenastal. Možná jsem jediná, možná se tu strhne divoká diskuse - netuším a rozhodně nechci vyvolávat hádky.

Každopádně organizátorům výstavy a všem lidem, kteří se jakkoliv zapojili, vyjadřuju velké díky a obdiv.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.06.2014 00:23 Žena drvi [2894]
Vystavu jsme navstivili v sobotu, moc se nam libila. Diky moc poradatelum palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 18   22.06.2014 22:36 R Muž vaclav [14598] - Echinodory + stonkové rostliny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.06.2014 22:23 Vája
Ahoj - já to znám ze své práce. Když uděláme něco blbě, každý nám to hned omlátí o hlavu. Když je něco dobře, pochvaly se člověk nedočká. Tak ani já nebudu líný a poděkuji všem za moc vydařenou akci.
Byl jsem mile překvapen - před některými akva Bráníku a Vivária jsem strávil dlouhé chvíle, byla opravdu moc pěkně udělaná. A ryby? Možná v menším množství než na jiných výstavách, ale ve výborné kondici a kvalitě, navíc i druhově velmi zajímavé. Díky za hezký zážitek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.06.2014 21:31 Muž ivo1339 [161] - AmerikaRe: rudolf
Pan J. H. ve svém článku napsal a vydal:
Následující výběr fotografií vystavených ryb je možno brát i jako pozvánku na příští výstavu AKVA PRAHA 2015

Vydáno během probíhající akce, trošku brzo, nemyslíte?

A zcela vážně, poprvé jsem vystavoval na Okresní výstavě ČSCH v Havířově v roce 1980 (spolu s manž. Čupovými, Pergnerem, Polcerem, Balhárem...), pak v Karviné, Orlovou už jsem automaticky bral jako člen výstavního výboru... Spousta práce (papírové a i té fyzické a do noci a ve finále do rána. Výstava byla 5 dní a pak se balilo a uklízelo nonstop).
Taky se našli škarohlídi, když jsme dostali v bufetu kafe "zdarma".
Cením si práce všech těchto upocených obětavců a nadupané vševědoucí primitivy hledající chyby na práci druhých nesekýruji, přehlížím je. Na to nemám ani čas, ani energii.
Úžasný prostor pro výstavu pojatou už pravidelně tak nějak jinak a úžasně využitá možnost denního světla; žádné zkreslující trichromatické zářivky s RA<80 nebo LEDky, které vám z terče Wattleye udělají monstrum s červenou neonovou kresbou...
Blahopřeji! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.06.2014 18:09 Muž Aforte [533] - RostlinyRe: vaaclav
Super foto. palec Hezké nádrže. Některá ta výstavní akvária by mohl závidět leckterý akvarista. Škoda, že jsem tam nemohl být. Vypadá to opravdu pěkně. Ve většině akvárií plno rostlin. Prostě pravý příklad. To že se do nějakého akvária z takového množství nádrží dostane nemoc, je normální. Nemoci jsou nevyhnutelné. I při výborných podmínkách může přijít nějaká nemoc. Zrovna krupička není až tak závazná a dá se né moc těžce léčit. Ve své podstatě může být i velmi dekorativní. stydim :-D

Všem lidem, kteří se kolem toho točili a řešily co, jak, kde, kdy patří i mé velké díky. Bez toho bych se nemohl podívat na tak super fotky ještě parádnější akce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.06.2014 16:02 RAP Re: rudolf
Fotka k příspěvku Barva ryb hodně záleží na prostředí, teda těch na výstavě. V mém akva většinou vypadaly viz obrázek.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.06.2014 15:17 Muž LiborSprysl [9015] Re: Gladilaf
Zběsilé reakce kritiků se objevují po každé velké akci...Rychnov,Hradec,Úvaly...konečně Pražák, který si je vědom toho, že nebýt branických, tak z mapy zmizela další výstava potlesk ...Pamatujete si loňský rok vy vyšťarovači? ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   22.06.2014 14:59 Gladilaf – poděkování
Mockrát děkujeme všem, kdo se podíleli na výstavě, byli jsme na noční prohlídce a moc se nám líbila - mně, manželce i našemu prckovi. potlesk palec ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 18   22.06.2014 12:58 R Muž vaclav [14598] - Echinodory + stonkové rostliny
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.06.2014 11:26 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: rak
u realizace výstav v botance jsem, už po několikáté, a co můžu posoudit, tak podmínky byly opravdu hektické

a co se týče úhynů a nemocnosti ryb, tak oproti předchozím akcím, je těchto problémů o dost méně (bohužel při tak velké akci se tomu prostě nedá vyhnout)

a "milá skoro vystavovatelka" pokud by chtěla, tak by si mohla dovést svou nádrž, svou vodu, a dojednat podmínky údržby... nebyla by první.... bohužel nelze uhlídat všechny návštěvníky a všechny nádrže..... v minulých letech jsme opravdu chytli za ruku člověka co strkal ruce do nádrží!!!

a vystavovatelů je opravdu vícero, včetně mě a je jen mou volbou, že jsem si na nádrž nedal na nádrž vizitku...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.06.2014 09:09 Muž souky [592] - Rostliny
Fotka k příspěvku nevim jestli sem to taky rovnou neměl hlásit pořadatelů, ale asi se našel u halanů, taky něco jako krupici, ale na mechu, koukněte na fotku:-D

Omluvuju se za kvalitu a rozostření, měl sem jen telefon

Chtěl sem celý akt natočit, ale byl jsem pomalej a potřetí se jim už nechtělo
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   22.06.2014 08:52 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: MarekP
Já jsem na té výstavě nebyl, ale dovolím si Vám odpovědět. To, že zdejší diskutující zareagovali tak jak zareagovali, je celkem pochopitelné. Občas se na internetu objeví takový brouk pytlík, který snědl všechnu moudrost a cítí potřebu ta moudra hlásat do světa. Pochopil jsem reakci diskutujících, kteří si dokáží představit tu spoustu práce pořadatelů a obhajují ji, chápu reakci Zikyho, který pak tu "krupici" objevil a přiznal ji, chápu i Váš postoj, ale nechápu uvažování dotyčné dámy, která má na hlavě dost másla. Nejdřív slíbí na výstavu ryby, pak je nedodá a když objeví na výstavě nemocné ryby, místo aby to sdělila pořadatelům aby se postarali o nápravu, cintá svá moudra na internetu. Rád bych tu dotyčnou nějak klasifikoval, ale nerad bych se dotkl nějaké dojnice. Tohle uvažování je na úrovni pavlačové referentky nejnižší kategorie. Pořadatelům výstavy přeji, aby to byl jediný zádrhel na téhle akci, které jsem se, bohužel nemohl zúčastnit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   22.06.2014 05:07 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: Radek Vaňkát
V tu dobu co bylo kopírované bylo celé.Znovu píši že klobouk dolů před Braníkem a dalšími lidmi co se na tom podílely.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 18   22.06.2014 04:56 Muž LiborSprysl [9015] Re: vaaclav
Vendo nerozčiluj se, sypou se ti písmenka...Nadřel ses na výstavě jak kůň, spolu s ostatními, a teď chytrolíni, kteří nikdy nic podobného nedokázali, se staví do role nejchytřejších. Pavel to napsal jasně, a není o čem polemizovat - ba ani komu se omlouvat jak se domnívá Marek - zkusili variantu bez prázdné nádrže a nevyšla tak jak měla. Protože ani moc nemohla, což se při improvizaci někdy stává. Tečka.
Často ti kritizující mají doma padesát litrů vody a "jsou akvaristy za 14 dní týden", a tak jejich plky přece znalé nemohou rozházet! ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.06.2014 00:02 Muž MarekP [812] - MalawiRe: vaaclav
Výstavu, na které jsem nebyl, opravdu nemůžu komentovat, ani o ostatních věcech jsem nemluvil. Jen jsem okomentoval to, jak se vyvíjela zdejší diskuze, protože mě to zaujalo. ;-) Tímto bych to z mé strany uzavřel a přeju všem, ať se daří nejen v akvaristice. pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.06.2014 23:52 R Muž vaclav [14598] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: MarekP
Fotka k příspěvku Kdyby si na výstavě byl tak by jsi věděl že terčovci tam byly jen tihle čtyři a dnes v poledne žádnou krupičku ještě neměly a určitě teplota 28 stupňů není studená voda. Když někdo výstavu spolupořádá (Braník) tak by byly hodně blbý aby tam neměl nějakou reklamu. Pokud někdo usoudí že vizitka u nádrží které postavím a zařídím je už moc, tak to už není normální. Pokud vím tak Vivárium mělo jen 4 malé nádrže. To je zřejmě také asi moc. :-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   21.06.2014 23:21 Muž MarekP [812] - Malawi
Já jako nestranný pozorovatel se nestačím divit. Na výstavě jsem nebyl, ale zdejší diskuse mě opravdu zaujala. Nejdřív někdo (rak) zkopíruje nějaký komentář k výstavě odjinud, to je v pořádku, uvedl odkud to je. Očekával bych, že to sem zkopíroval proto, aby se k tomu vyjádřili kompetentní osoby, které sem do tohoto vlákna v minulých dnech přispívali. Místo toho následují spekulace završené jedinou fotkou (pravděpodobně z dané výstavy), na základě které si několik lidí udělá obrázek, že si dotyčný krupičku musel vymyslet a že když ryby na jedné fotce jsou v pořádku, musí být automaticky zdravé všechny ryby, které tam byly (předpokládám, že na fotce nejsou všechny ryby výstavy). Docela mě to u některých (romant) zarazilo. Jako "ovce" se dá zaškatulkovat každej, ale konkrétně tady "reakce lidí s ovčím syndromem" následovaly až po zveřejnění té fotky.

Nakonec se ukázalo, jak to je a řekl bych, že když už tu bylo zveřejněno jméno dotyčného, tak by zasloužil omluvu. Nepíšu to tady proto, abych se někoho zastával, jen jsem měl nutkání vyjádřit, jaký z toho mám dojem. Jinak ryby můžou onemocnět prakticky kdykoliv, každý z nás akvaristů to zná, s tím se nedá nic dělat. Rozhodně nezpochybňuji úsilí, které pořadatelé vynaložili na uspořádání takové akce a sám bych se rád zajel do Prahy podívat, kdyby byl čas. pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   21.06.2014 22:29 Radek Vaňkát Ra: Zikyc
Vy bando chytráků, když už chcete urážet, zkopírujte sem to vlákno z FB celý, ať se ukáže, že ZOO Braník krupičku přiznalo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   21.06.2014 21:59 Muž souky [592] - RostlinyRe: Zikyc
blbce najdeš všude a Zikovejm přeju ať se s nimi nemusí moc často střetávat
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 14   21.06.2014 20:59 Muž zikyc [79] - SumciRe: rak
Topitko tam bylo a teplota na 28°C Krupička se bohužel opravdu u tercovcu objevila. Jinak děkujeme níže zmiňované dámě (ta co je rada, že nevystavovala) že nám den před výstavou suše oznámila,že nádrž kterou jsme pro ni do poslední chvíle blokovali zůstane prázdna a nám tudíž nezbylo než vystavit narychlo zakoupené tercovce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.06.2014 19:46 R Muž romant [27987] Re: vaaclav
No prosím, klasika, závist, síla vysmátý knížky, reakce lidí s ovčím syndromem. Takže nic novýho pod sluncem. palec ano :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   21.06.2014 19:45 Muž michalt [737] - MiniakváriaRe: vaaclav
Nevidíme. Ani já jsem dnes žádnou krupičku na terčovcech neviděl. Ani na jiných rybách.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   21.06.2014 19:36 R Muž vaclav [14598] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: rak
Fotka k příspěvku Vy vidíte nějakou krupici. :-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   21.06.2014 19:23 R Muž romant [27987] Re: Aforte
Tyhle situace se prostě na výstavách stávají a máš jedno jestli s topítkem, nebo bez něho, u těch placek je to spíš o svojí vodě, což tedy nevíme a je jasný, že stres je na výstavě pro ryby obrovskej. Nechme to tak a dejme prostor pro vyjádření Bránickým. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 19:23 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetkyRe: Aforte
Proč bez jména? Já jsem to nepsal,jen jsem to zkopíroval.Jinak to vidím tak že se vždy může dojít k nějaké chybě ( obzvlášť když tam i spali ).
Já sám to hodnotím jako podařenou akci která si zaslouží klobouk dolů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 19:14 Muž Aforte [533] - RostlinyRe: rak
Už jen z principu bych to dal beze jména. stydim
Stane se. Každopádně dávat terčovce do akva bez topítka je docela špatný.. ne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 19:02 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetky
Dnes na facebooku:

Radek Vaňkát
18 min · Horesovicky
Tak jsem byl dneska na mistrovství halančíků spojený s výstavou rybek, spíš prezentací ZOO Braník a Vivária. Byl jsem docela zklamanej a díky ZOO Braník jsem viděl terčovce s krupičkou
To se mi líbíTo se mi líbí ·

Hanka Ryčlová je no ještě že jsme tam nevystavovali
13 min · To se mi líbí

Jiří Vaněk Radek ... S tou krupicí si děláš prdel .. viď? ..
7 min · To se mi líbí

Radek Vaňkát Ne, na 99% to byla krupice, byli v docela studený vodě a bílý tečky po sobě....
6 min · To se mi líbí

Jiří Vaněk Tak to je smutný ... Někde udělali soudruzi chybu ... nedali jim topítko ..
5 min · To se mi líbí

Martin Hrdlicka jejda!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 14:32 Muž rudolf [4681] Re: RadekH1
Dnes do 18 hod., plnocenné vstupné je 80,-, děti a senioři míň, ale to nevím přesně kolik.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 14:24 Muž RadekH1 [129]
Muzu prosim vedet do kolika je dnes otevreno a cenu? Dekuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 12:43 Muž ludvik [1082] Re: Danila
Jenom vám tam někdo krade popisky :-( u některých nádrží jsem nedokázal identifikovat, co tam plave. Zrovna to byly ty, co moc neznám ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 12:27 Žena Danila [4489] - SumciRe: rudolf
Děkujeme za článek a fantastické fotky.ZOO Braník.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.06.2014 11:35 Muž rudolf [4681] Re: RAP
Co je jistého v životě lidském? ;-) Nejsem, geneze názvu je taková, že jsou tak na výstavě popsané a vzhledově tomuto jménu neodporují, byť by jistotu zvýšilo, kdyby ty ryby byly trochu méně oranžové a trochu více žlutozelené. Čistě podle vzhledu by to mohl být taky "klasický" Heros severus. Jenomže určovat Herose jenom podle vzhledu je dost problematické...
JH
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 09:59 Muž půlpy [2131] Re: půlpy
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku něco málo 12
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.06.2014 09:58 Muž půlpy [2131] Re: půlpy
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 09:49 Muž půlpy [2131]
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku něco málo
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2014 09:03 RAP Re: rudolf
Rudolfe, jste si jistý tím Heros notatus?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 27   21.06.2014 02:56 Muž rudolf [4681] – Akva Praha 2014
Pokud někdo váhá, zda navštívit pražskou výstavu, může si pro inspiraci prohlédnout některé z vystavených ryb zde:
www.aquatab.net/…
Jaroslav Hofmann
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.06.2014 23:14 Muž monty [86] - AmerikaRe: Vája
Pěkný :-D a dnes bylo i pěkné počasí na přilehlou botanickou.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.06.2014 17:33 Vája
Zítra se chystám. Tak jaký to je?

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [5] 6

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 11280x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/19409-vystava-akvapraha-a-mezinarodni-vystava-halanciku-2016?od=201