Přihlásit se RYBICKY.NET »

Výstava Akvárium a Mezinárodní výstava halančíků

NápovědaFórum » Ostatní » Výstavy a soutěže. 

Přejít na předchozí stránku 4 Přejít na další stránku   1  
Výstava Akvárium a Mezinárodní výstava halančíků
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R vaclav
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku pár fotek

Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: romant
je to tak a ne jinak ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: PaDa
Tak těch nehezkejch věcí co můžou tým organizátorů potkat a který zůstanou před veřejností skryty, je celá řada, kdyby to mělo jít bez problémů, bylo by to i snad podezřelý. :)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - PaDa Re: romant
Jo, stávaj se různý věci :-). Já tam ve středu nebudu, ale Pavlovi bych to nepřál. Tak držme palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: PaDa
Do středy je času. :-D No, né, já vím jaký to je když příjdeš v den otevření ráno hodinu před otevřením do prostoru výstavy a najdeš výstavní akvo na zemi. ;-) Nepřeju nikomu nic zlýho, jenom se to snažím odlehčit. pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
Dneska vyrovnány stojany do vodorovna. Umyta, usazena a podložena všechna akvárka. Proprána část písku. Už zbývá jen zbytek písku, pak osvětlení, vzduchování, osázení kytkama, obydlení rybama, zakrytí zvrchu sklem a ze stran zástěnama a pár desítek malých drobností okolo a je hotovo ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Danila
Máš tam chybu, já jsem 80km daleko. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Kluci makaj, až se z nich kouří...Klasická sestava nejvěrnějších - Václav, Pada, Ziky, Lookyn, Rap.

Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila Re: omnihash
Pravda.A taky náš průšvih, protože webovky se rozjedou až v pondělí...
Prostě se to po... a jednoznačně je to moje chyba. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: vaaclav
Není na světě člověk ten aby se zavděčil lidem všem, jo a jsem z Hradce, tedy od Hradce. ;-) Nad osobní zkušenost s přípravou takovéto akce prostě není. X-)
 Reagovat na tento příspěvek 9  - R vaclav Re: omnihash
Asi jsi špatně hledal ale jestli máš desítky tisíc na reklamu tak sem s nimi. Akvarijní výstavy se pořádají už jen v Praze a Rychnově nad Kněžnou. Hradec už bohužel skončil. Akvaristické spolky jsou dnes raritou protože nemají místo a ani peníze. V Praze a okolí je tisíce akvaristů a když jde o to pomoci nepřijde nikdo, takže výstavu staví pár lidí. Prstů na rukou je víc. :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - omnihash – Webovky
Zdá se mi to, nebo je tohle vpodstatě jedinej zdroj informací o celý akci na internetech? Jako chápu, rybičkáři, není kam spěchat, ale tohle je v roce 2015 ve městě s deseti milionama turistů fakt úlet.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
Dneska to utěšeně přibývalo, chlapci ještě makaj ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: Danila
Rád pomůžu, když můžu, navíc jsem na to docela zvědavej. Jožin
 Reagovat na tento příspěvek 2  - GAGAL
Na 90% jedu, pokud by někdo chtěl nějaké halančíky stačí napsat.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Fotka k příspěvku Už to jede, jen akvárka jsou letos jako prase, takže se asi umejeme rozzureny Děkujeme Jožinovi, který dnes přišel do Braníka a nabídl pomoc, každá ruka dobrá love
Jinak chystám fishlist a už se to pěkně plní, takže letos by měly být k vidění opravdové špíčky hop

Reagovat na tento příspěvek 0  - zikyc Re: Danila
já ještě děkuju RAPovi za dopolední pomoc se stěhováním stojanů a akvárek. Moc děkujem, pak dáme pivo
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Když se podaří..Čtyři ukrajinci na nakládání a vykládání akvárií nedorazili...Takže Ziky s Lookynem dneska celý den stěhovali akvária do Botanky. Děkujeme náhodně nakupujícímu Adamovi odsud z rybiček za pomoc - přišel nakoupit a když to viděl, zahodil batoh a nosil a nosil potlesk palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: RAP
Nebude se to motat, protože masožravci jsou nahoře ve skleníku. Maximálně nás tam nějaká ta Adéla sežere :-D
Jinak přípravy na výstavu jsou konečně v plném proudu, po klasickém scénáři - co se může po..., to se taky po..- dnes se naváží akvária a začne se s nekonečným mytím, praním písků a dalšími pekelnými pracemi.
Pokud by měl někdo chuť se přidat, je vřele vítán, ideální je zavolat Danile na 728 36 49 62. love
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: RAP
Rape , jako vždycky se to bude s něčím "motat" smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAP
www.novinky.cz/…
Nebudu se to motat s přípravou na výstavu?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Danila
Ve středu a čtvrtek mám denní, ale pátek přes den by šlo, a asi i něco o víkendu, budete-li.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Danila
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Loňské teamy:-) Děkujem, tak snad letos... love

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Mrakoplash
Aló haló, pomocnejch rukou bude třeba určitě ;-) Stavět by se mělo začít v úterý 16. června, ale po loňských zkušenostech, kdy byl první den příprav plnej skleník kaktusů, kaktusářů, železných konstrukcí a neskutečnýho nepořádku, si netroufám ten první den odhadnout.
Takže pomocné ruce spíše v dalších dnech a jakákoli pomoc vítána - budou se mýt nádrže, proplachovat písek a tisíc dalších otročin. ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: Danila
Že prej kdyby se hodila pomocná ruka, máte se ozvat :-) ;-)
Fotka k příspěvku Už se to blíží a mně začíná být špatně od žaludku smich Nervy tečou ano

Reagovat na tento příspěvek 2  - Danila
Termín: od středy 24. června od 09 : 00 do neděle 28.června 2015 do 16:00, Místo: Botanická zahrada Univerzity Karlovy, Na Slupi 16, 120 00 Praha 2
26. 6. Noční prohlídka (21-23 hod.)
Jako tradičně halani, jinak to nejlepší, co umí čeští akvaristé včetně ZOO Braník a spol. hop
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R vaclav
Výstava se koná 24.06.2015 (středa) - 28.06.2015 (neděle) rybicky.net/akce/1679
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ondrejDRe: robo111
zrejme sem mel vice zduraznit, ze jde o oficialni datum.. - samozrejme by mne nenapadlo psat sem neco, co neni oficialni.. - no ale to uz je jedno, verme, ze se akce i letos podari :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - robo111Re: Danila
Ďakujem za informáciu - určite potešila viacerých hop
Odkaz na článek s výběrem "špeků" od RNDr. Jaroslava Hofmanna www.aquatab.net/…

Odkaz na Půlpyho galerii: pulpy.rajce.idnes.cz/…

pulpy.rajce.idnes.cz/…

Reagovat na tento příspěvek 3  - Danila Re: robo111
Výstava bude:-) Jako vždy v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty, Na Slupi 16, Praha 2 - Albertov, pod Karlovým náměstím.
Termín 24.června až 28.června.
Letos jako tradičně Mezinárodní výstava halančíků a v obecné části bude také na co hledět...Účast stejně jako loni slíbily akvaristické spolky napříč republikou,chovatelé a nadšenci. Podrobnější info bude už brzy spuštěno na stránkách výstavy www.akvapraha.cz.
Na přípravě výstavy se pracuje už od února, tak doufám, že všechno dopadne jak má a výstava bude minimálně tak povedená, jako loni. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: robo111
Vyčkejte chlapi reklamu tak nějak neřeší ?:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - robo111Re: ondrejD
ten termin som nasiel aj ja - len nikde v oficialnych zdrojoch - t.j. od organizatora
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ondrejDRe: robo111
Zdravím - já mám v diáři poznačeno 24 - 28/6.)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - robo111Re: GAGAL
Ja som zas našiel odkaz v súvislosti s touto výstavou myslím na AKVA PRAHA 2015 - ta je tuším koncom júna.

Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: robo111
Halančíci by měli být v půli června pokud vím.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - robo111Re: vlk9
Tu by pomohol dáky konkrétny dátum, a tiež či sa to vôbec bude konať. Navyše myslím že sa to už dnes musí vedieť - treba mať zabezpečených vystavovateľov, riešiť priestory...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: robo111
Snad by mela byt v druhe polovine cervna, co jsem zaslechl, ale snad se ozvou odpovednejsi
 Reagovat na tento příspěvek 0  - robo111
Tento rok sa bude konať výstava tohto druhu? Dako som nič nevygoolal.
 Reagovat na tento příspěvek 11  - půlpy Re: půlpy
Tak konečně slíbené fotky z 11.Mezinárodní výstavy halančíků
pulpy.rajce.idnes.cz/… pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BeryKamerunecRe: půlpy
No snad ještě chvíli vydržíme. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amrtinRe: půlpy
Já osobně moc děkuji za fotečky,když už jsem se nemohl zůčastnit potlesk palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: půlpy
Ano, opravdu super fotky.Díky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: půlpy
Parádní fotky Půlpy , však ses u toho pěkně zapotil :) potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 6  - R rak Re: Danila
Největší díky tobě Dášo a Zikoušovi ,vy jste ty hnací osoby co vše tak zorganizovaly .Ještě jednou dík.
 Reagovat na tento příspěvek 24  - půlpy
Fotky jsem pro velký počet rozdělil na dvě skupiny: Výstava AKVA PRAHA a Mezinárodní výstava halančíků a tady je první várka:
pulpy.rajce.idnes.cz/…#
milovníci Halančíků musí ještě trošku počkat
pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - VájaRe: Danila
Tak to gratuluji a přeji hodně štěstí dále. Líbilo se mi to.
 Reagovat na tento příspěvek 27  - Danila Re: Vája
Vája napsal: . Je tady krásně vidět, jak každý kope za svůj tým. .... A tak mě napadá, jak krásné by to byly výstavy, kdyby se všichni dali dohromady.... "

A to je přesně to, co se na letošní výstavě stalo a těší mě to víc, než cokoli jiného.Protože na téhle výstavě spojili své síly:

Česká halančíkářská společnost - fundus velkých nádrží, propagace,organizace,mezinárodka halanů a dřina a dřina.
Karel Bruckler - dělal úplně všechno až do bezvědomí
AkvaTera Rychnov nad Kněžnou - parta pomocníků včetně velitelů,zapůjčení osvětlení
AKVATERA České Budějovice - ryby,velké díky předsedkyni Aleně Mocové za dřinu, pomoc a za ty rohlíky:-)
UACR Žďár nad Sázavou - Zdeněk Dočekal - díky za ryby a za všechno
Akvárium zal. 1899 - zapůjčení fundusu - stojanů a nádrží
Český cichlid klub - zastoupený RAPem - dřina
Vivárium Mělník - zařízení nádrží + morální podpora a cenné rady
Rybicky.net - propagace,dřina a dřina - Vaaclav,PADA,RAP, Moucha, Ivoš, Tereza, Rex
Aquapage.cz - Linda - dřina a dřina
Akvarista.cz - propagace
Český klub chovatelů raků - raci
Krokodýlí ZOO Protivín - zapůjčení krokouška:-)
Václav Hořánek - akvarijní rostliny
Venca Koblasa a Jirka Sýkora - práce všeho druhu + ostraha
Pan Kalina - zapůjčení želvy Krasomily
Parta s africkými cichlidami - Jiří Pečínka, Marian Ferencz a spol. - nádrže s afrikou
JUDr. Filip Svoboda - zapůjčení velkých cichlid - díky za důvěru v nás vloženou
Jazyková škola Skřivánek - díky za piraně a důvěru
RNDr. Jaroslav Hofmann - fotky, podpora a rady.

Pokud jsem na někoho zapomněla, omlouvám se.

Děkujeme.
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [4] 6

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 11334x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/19409-vystava-akvapraha-a-mezinarodni-vystava-halanciku-2016?od=151