Ahoj,
pokud mají 8 cm, tak bych je odhadoval na 3 měsíce.Dost rychle rostou.
Podívej se do atlasu ryb, máš tam dost informací.
Já mám vrubozubce jen jednoho (velikost akva), žere kromě těch vloček všechno

Dobrou zkušenost mám s granulemi Hikari, jenom ta cena. Jinak kuřecí ti zbaští,
ale lepší je hovězí (třeba srdce). Ze živýho je můžeš krmit žížalama,
moučnými červy nebo jinymi červy obecně (to dělá trochu bordel v akva,ale je tam hodně protejnů),
a pokud to neni proti tvému přesvědčení (myslim dle tveho textu že neni)
tak třeba občas i ty rybky.
Mražený klidně file,to srdce, nitěnky ne, spíš patentky, ale je dobrý si pořídit třeba ancistruse (větší druh), nebo nějaké další potvory co likvidujou odpady dna ten sumeček a přísavka zatím stačí.
Krmit je ideální třeba 4x denně a jednou za 14 dní 1 den vynechat úplně(vzhledem k času je asi reálnější 2x denně - ráno a večer, když jsou starší tak je
to vcelku jedno, žraly by pořád.
Oceláti se snadno překrmí, ale pokud to není pořád, tak jim to tak neublíží, jenom voda dostane zabrat,
s tim u ocelátů počítej obecně.
Když krmim žížalama, tak je cpe do huby pořád, což nemá cenu, protože mu pak lezou i druhou stranou ven ještě nenatrávené

vystrašení nebudou dlouho, nechají se i krmit z ruky (časem) - přísavka a sumeček - 12 cm zmizí do roka, pokud ještě nevyrostou

Sice se může stát že když jsou s nima od "mala" tak je nezblajznou, ale moc bych na to nespoléhal.
Moje loricarie ma 11 cm a je schovana v jeskyni, tak je O.K. a krunýřovec má 20 cm,loricarie jsem měl původně 2, ale jak Oskar vyrost tak jednu sežral, řek bych že druhá se poučila a vůbec nevylézá(ale nevypadá že by byla chudák, je celkem spokojená, vylejzá pravidelně když odkaluju dno a schválně překáží).
P.S. jak velké máš akva?