Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Cryptocoryne aponogetifolia - pěstování

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Druhy rostlin - pěstování 

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Cryptocoryne aponogetifolia - pěstování
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   21.06.2012 18:13 Muž Ad@m [1051] Re: trnorep
Ľahko pestovateľná, nenáročná na svetlo, nepotrebuje hnojiť, rýchlo rastie. Horšie to je s estetickým dojmom. V akváriu so stĺpcom vody 50 a menej cm sú vidieť len stonky. rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 18:00 Muž trnorep [43] – Cryptocoryne aponogetifolia
Ahoj vsem, na vykani si nepotrpim :-) Zajimaly by me vsechny vase zkusenosti s touto rostlinou a peci o ni. Dekuji za reakce.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2008 21:21 RAP Re: Eliška
Lépe jen odstranit napadené listy, to stačí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2008 19:48 Muž Johan [4957] - RostlinyRe: Eliška
Bych to nechal. Byl prostě velký zásah do rovnováhy a to cryptocoryne nerady. Za chvíli se vzpamatují.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2008 19:42 Žena Eliška [38] Re: Usine
A nemám jim třeba trochu přihnojit? (používám tablety do dna)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2008 19:31 Usine Re: Eliška
U aponogetifolie se mě to nikdy nedělalo, ale u affinis to je klasika. Nezbude z ní skoro nic, ale za čas zase začne růst. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2008 19:09 Žena Eliška [38] – Kryptokorýnová nemoc?
Fotka k příspěvku Ahoj.
Asi před týdnem jsem přestavovala akva a provedla výměnu cca 30% vody. Bohužel jsem asi před 2 dny zjistila, že mi c. aponogetifolia začala velmi rychle uhnívat. Tak jsem jí ostříhala listy až na 2 nejmladší. Dnes jsem zjistila, že jedna c. affinis je taktéž napadená (doslova jsem listy odkalila). Je to kryptokorýnová nemoc?

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 748x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/17960-cryptocoryne-aponogetifolia-pestovani?od=51