Setkání akvaristů - Hradec Králové
No a když jseš u těch rostlin, tak když bude příležitost, tak v tejdnu snad budu mít cestu kolem Hořánkových, takže bych mohl i ledacos pořešit, tedy kdo bude mít zájem. Ovšem toto, bez záruky, bude se vidět aktuálně, tzv. ze dne na den.
Jak na to koukám tak se sejde asi i poměrně dost lidí, počítám že bych se mohl taky přidat jestli bude čas jít na burzu
moje neustálá nespokojenost s rostlinama mě tam nutí chodit tak bych asi zvládl i tohle
když už bych tam byl.
Ten kontakt na člověka co je v HK měl někde vyhrabu, myslím že chodí i sem, ale jistej si nejsem, zapátrám.
Tak ty by mě taky zajímaly:
0 18.04.2015 08:15 odikcz [129] Vítán je samozřejmě každý
Tak já se ještě připomenu, hrstička bude určitě stačit víc než dost, děkuju.
No sotva jsem klikla na enter, tak mi docvaklo, že se jistě najde dobrá duše, která mi připomene zákonitosti naší rodné řeči.
reklamace napsala: ... Mám mimořádně vybaveného parťáka akvaristu ...A co že se to tady vlastně řeší?
...
Pokud stačí hrstička a pokud mi bude den předem připomenuto, tak ano... Mám mimořádně vybaveného parťáka akvaristu a mohu si tu vzít co chci, ale přiměřeně.
Vem to s sebou, on si to někdo určitě vezme.
0 15.04.2015 18:15 odikcz [129] Co přineseš, to přineseš, podělím se klidně s někým dalším.
Jedině okružák kanadský, jsou to docela obříci, ale pokud by byl zájem... Kolik kousků?
Já zalovím v nádržích a přinesu nějaký piskořky a levatky, určitě někdo jiný bude mít okružáky, kterých se zase rád ujmu já.
Děkuji velmi a platí, určitě dorazím.
Dobrá otázka, já byh to viděl na 10 hod, až se proběhne burza, který je od 9 hod. Ty oka klidně přines, eticky se jich ujmu. Taky bych dovalil nějakou zeleninu, to se vždycky někomu hodí.
A v kolik? Já dorazím. Možná bych mohla donést nějak květenu. Přesvědčím Montermontyho, aby mi něco nechal. Vždyť se o to takřka vzorně starám = vydatně hnojím a nechávám to přerůst.
Neuvěřitelně ráda bych udala tři úplně obyčejné gupky holky a jednoho kluka.. Prostě nevím, co s nima.. Chtěla jsem si je odvézt do práce, ale raději bych tam viděla tu nejpestřejší modrozelenou bojovnici. Bude mít 50litrový luxus.
Jak se tech gupek mám eticky zbavit?
Určitě, to není žádnej problém, bude stačit trošku přiživovat tohle vlákno, udržovat při životě a to by bylo, aby se to neujalo.
Jen se neboj, aby jí jěště nebylo málo.
Můžeš mi to prosím ještě radši připomenout ?
Teoreticky bych se snad mohl z domu urvat
To zní dobře, tak teď abych do tý doby něco vypěstoval
zatim mam jen pistia a tu nikdo nechce
Jasně, tuhle burzu.
Máte na mysli 26.4. AKVA - TERA - FLÓRA - TRHY od 9.00 hod.? Aldis má celkem mizerné stránky, nebo hledám špatně..
Tak třeba příští neděli v Aldisu na burze, můžem posedět v předsálí a třeba, jak říkáš něco vyměnit, tím místem myslím, když se z burzy vyjde, tak vlevo v těch křeslech.
Starší reakce
Starší reakce
Ahoj, jsem z HK, začínám s akvaristikou a chtěl bych se zeptat, zda někdo v Hradci nemáte nějakou tu přebytečnou rostlinku. Založil jsem nedávno akva a rád bych ho trošku víc zazelenil.
Kdybyste měli něco navíc, tak budu moc rád. Rád bych kousek anubiasu a nebo cokoliv jiného.
Naopak, kdybyste někdo chtěl nějaké kameny do akvária, tak mám pár kusů navíc, co nevyužiju. Pokud by byl zájem, přidám fotky.
Starší reakce
V Hradci býval tuším spolek "Nezmar", který skončil někdy okolo ˇ92-93. Dnes většina lidí z "hradecka", která má zájem o nějakou formu členství ve spolkové sféře je členem "Rychnova" a nebo také ...... Ú.s.a. Budete se asi divit, ale Úvalský spolek má tři nebo čtyři členy z tohoto regionu!
Další cestou je členství ve specializovaném klubu. Kluby nejsou regionální záležitostí, ale celostátní. Nevím, jak momentálně fungují "ostravští" živorodkáři, ale ČLA (labyrintkáři) existují a fungují (sice v poslední době občasně "na kapačkách" ale přesto). Nejlépe funguje cichlid klub, který je jestli se nemýlím počtem svých aktivních členů dokonce třetí nejpočetnější akvaristickou organizací současné ČR s členskou základnou zasahující až do Bratislavy!
takhle podobně jsem dopadla,když jsem se snažila vyburcovat pardubáky
taky žádná odezva.Jen napsali rychnováci.je to hodně z ruky,ale doporučuju se alespoň podívat do Rychnova na výstavu
Možná až budu mít času a nebudu na škole, tak se připojím. Třeba někoho přesvědčím, až pojede za rybama, aby přibalil i nějakej plevel.
Johan se s náma už na přípravě výstavy podílel, nemusíš mu vysvětlovat co ví
a na něj v kytkách teda nemám
Alespoň by jsi byl první
jak to někteří chlapy se zabývají rostlinýma akváriama, miniakvária, aranžování - třeba MRAKOPLASH
Zajímalo by mě, jestli se v Hradci scházejí nějací akvaristé? Předávání zkušeností, pokec, prohlídka nádrží ... zkušenosti kam pro vodu do přírody ... objednávání kytek ve větším apod. - správně přijeďte do Rychnova přesně tohle tam dělámé, taky je možné podílet se na několika výstavách /RYCHNOV, HRADEC KRÁLOVÉ, LYSÁ NAD LABEM apod./, společné nákupy, výlety na burzy a výstavy u nás i v zahraničí apod.
Škoda, že tam nikdo nedělá vodní kytky.
Někteří akvaristé z Hradce Králové jezdí na setkání akva tera spolku v Rychnově nad Kněžnou,
každý první čtvrtek v měsíci od půl sedmé navečer. Všichni členové i nečlenové jsou vítáni.
akvatera-rk.cz Zajímalo by mě, jestli se v Hradci scházejí nějací akvaristé? Předávání zkušeností, pokec, prohlídka nádrží ... zkušenosti kam pro vodu do přírody ... objednávání kytek ve větším apod. prostě cokoliv
Žádní moji známí se akvaristice nevěnují, a tak hledám nějakou skupinu nadšenců
Přidat reakci
1 ...... ...... [3]
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 2335x