Ústečáci sobě
: )To budu asi jáá.. bohužel jsem si toho všimla až teď, piskořky stále jsou!
![:)](../obr/s/16.gif)
Jak dlouho bylo akvárium založené?
0 26.01.2012 21:05 FalconG – rybicky
zdravim . zakoupili jsem v obchode neonky , ale po par dnech zacali plavat misto vodorovne horizontalne nahoru a dolu a po par dalsich dnech zemreli . Jak to vypada tak sebou vzali pancericka pandu
![:-(](../obr/s/13.gif)
. chci se zeptat , netusite co to mohlo byt za nemoc ? a kdy se bude v usti konat nejaka akvaristicka burza ?
dik
Čekám na sz
![:-D](../obr/s/06.gif)
Můžu nabídnout red cherry. Více do SZ.
Starší reakce
Nakonec v Baumaxu, mírmě předraženou, ale nedalo se nic dělat.
![:-)](../obr/s/02.gif)
Třípásmovku - Philips.
Tak i tobě přeji krásné novoroční odpoledne.Jak to dopadlo se zářivkou,sehnala se nakonec?
Dobré novoroční odpoledne přeju.
Trochu oživím tohle téma. Chci poprosit všechny ústečáky, co mají přebytky rostlinek, aby se ozvali.
Pro založené rostlinné akvárko bych potřebovala rostlinky, ale teď přes zimu je to bída. Ráda je odkoupím, nebo se domluvíme jinak. Předem díky.
![ano](../obr/s/05.gif)
Starší reakce
Škoda,
že jste nenapsal dřív. Dneska ráno jsem si objednala PMDD.
![hmm](../obr/s/20.gif)
Starší reakce
Tak Aqua-Daho dnes přišla
![potlesk](../obr/s/04.gif)
0 12.10.2011 22:02 lipli – praha
Pojedu do ústí 26. října tak kdybyste potřebovali přivézt něco z prahy dejte vědět. Ale spíše na můj mail mailto:lipli@centrum.cz
Starší reakce
Ano,
MajkaK je opravdu 100%.
![smich](../obr/s/12.gif)
Ok, další možnost
![palec](../obr/s/18.gif)
0 09.10.2011 10:59 growel Studuji v Praze a každý víkend lítám do Ústí, nebyl by problém něco přivázt..
Starší reakce
Tak v pondělí chci udělat objednávku na Aqua - Daho,přidá se někdo?
Teda krom MajkaK ta je doufám 100%
![hop](../obr/s/29.gif)
Ahoj, fajn nápad, mám teď v plánu kupovat rybky z Prahy, takže doprava kurýrem - konkrétně potřebuji Parmičky Černoskvrnné, které ale nemají všude, tak pokud by jste někdo chtěl rybky, co v Ústí nejsou k sehnání, mohlo by se to sfouknout v jedné zásilce. : )
Čeká se jenom na tebe
Dobrý nápad. Třeba se najde i někdo, kdo bude chtít v dohledné době obědnávat od Aqua-daho.
![stydim](../obr/s/33.gif)
Ahoj,
zakládám toto vlákno( téma) kde chci pokec ohledne zboží,objednání a dodání na jednu adresu a tím případnému ušetření.
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1392x