Přihlásit se RYBICKY.NET »

Ústečáci sobě

NápovědaFórum » Ostatní  

Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
Ústečáci sobě
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov – Pancéřníček skvrnitý
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nemá na prodej tohoto pancéřníčka

rybicky.net/atlasryb/pancernicek_skvrnity
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: romant
Díky palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Flid ®
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nemá recept (postup) na výrobu rašelinového výluhu. Nechci pořád dokola kupovat Torben a spol.... je to přeci jen chemie.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: romant
tak ono tam bylo více druhů ryb,ale je pravda, že mrtvolka vždy rychlostí blesku zmizela.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R romant Re: Flid ®
No, nevím, ale když vidíš, že v akváriu odkud chceš kupovat, plavou mrtvolky, osobně bych nekupoval ani náhodou i kdyby byl ten prodejce můj dobrej známej. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: Lardon
JJ tak jsem koupil malé pancéřníčky a z 5 kousků plave jenom jeden. Nevím čím to,ale když jsem je kupoval,tak v nádrži plavla taky nějaká tělíčka bez života.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lardon
potom ještě www.akvariumruzicka-eshop.cz/…
Pan Růžička má provozovnu na větrné
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov – mech
Ahoj, nemá někdo přebytek jávského, nebo jiného mechu? potřebuji trochu ke krevetkám
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: Lardon
Děkuji, paní znám osobně,ale bohužel tento druh pancéřníčka nemá. Nevadí, budu koukat dál :-D díky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lardon – Rybičky v Ústí
Dobrý výběr rybiček má paní ve zverimexu zoo lumi, vedle muzea a kadeřnictví higie na rohu brněnské ulice. Telefon 774 976 797 :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov – Pancéřníček Sterbův
Ahoj, koupím dospělého samce Corydoras sterbai, samičkám je ve velkém akváriu smutno :-D

rybicky.net/atlasryb/pancernicek_sterbuv
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: Eva_R
JJ tam nakupuji,ale p. Růžička má jenom základ :-D Ale pokud vím, tak v Ústí má být pěstíren více.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Eva_R Re: Flid ®
Ahoj, pěstírna je přímo v Ústí, tu už asi znáš www.akvariumruzicka-eshop.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov – Amazonka
Ahoj, mám ještě jeden dotaz a to ohledně odchovny teter a jiných rybek jižní ameriky v Ústí nad Labem a nebo blízkého okolí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov – poptávka
Ahoj, kamarád poptává skaláry,čichavce nejlépe z vlastního chovu,nebo z pěstírny v okolí Ústí nad labem.

Děkuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - uniorn – testy vody
Ahoj, : ) nepůjčil by někdo z Ústí n/L - nejlépe z okolí Bukova, Všebořic, testy vody? - konkrétně bych potřebovala NO3, a železo, částky za lepší testy jsou dost vysoké, na to, že si chci ze zvědavosti zjisti hodnoty.. : ).. Použila bych jen na jedno měření, prosím kdyžtak nabídněte za kolik by jste půjčili, nebo můžu vyměnit za mladé ancíky, mladé mollyny, echinodory, kryptošky, piskořky... děkuji! : )
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JirkaR1
Zdar,mám několik pálených hliněných trubek na sumce,asi 3-3,5cm,nějaký břidlice,čerpadla,vzd. motůrky,biomolitany,odstraňovač fosfátů na bázi železa a spoustu dalších věcí.Něco necham zadara,něco za symbolickou cenu,jestli něco scháníte,napište;-) Chystam velkej úklid:-) (všechno skoro nový,ty jetý věci už jsem vyházel)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vondr001 Re: Barbara
www.akvariumruzicka-eshop.cz/…

Nákup je přes e-shop, výdejní místo je na Severní terase, Větrná 2
Mají v nabídce i krevetky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vondr001 Re: Barbara
V Ústí ne, ale v Teplicích v UnidoZOO u červeného kostela.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Barbara
Neviděli jste někde v Ústí krevetky? :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Eva_R Re: Mamutos
V tom seznamu nevidím zverimex nahoře na Masaryčce, poblíž Zimního stadionu (u zastávky Beethovenova). Tam jsem chodila už jako malá a on je tam pořád :) Dají se tam sehnat i docela výhodně rostliny.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vondr001 Re: Mamutos
rybicky.net/obchody/kraj/ustecky
Ještě tam chybí Zoo shop Benji, ten je u Globusu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Mamutos
Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde všude v Ústí můžu najít obchody, kde prodávají akvaristické potřeby a rybičky. Vím akorát o Zverimexu J.S. na Masaryčce. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LinaDee Re: vondr001
Hodně pozdě, ale mají je v naturcentru na Nové vsi.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LinaDee – Krevetky
Nemá někdo kolem Ústí a Teplic na prodej White nebo Blue Pearl či Red a Black Crystal?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vondr001 – Gold molly
Ahoj lidi, nevíte, kde sehnet v Ústí, nebo v Teplicích gold molly? Nebo nemá někdo pár kousků na prodej?
Díky moc.
Lucka
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LANOUR
Ahoj nemate nekdo v Usti trochu RICCII???Koupim,nebo vymenim. :-) :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LinaDee Re: Nikol
Zkusím nějaké nachytat, množí se mi jak kočky :) šneci nevadí, aspoň budou mít helenky zase chvíli co lovit :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nikol – Re: Linuška-monosolenium tenerum
Mám monosolenium tenerum, daruji. Jen předem upozorňuji, že si jej velmi oblíbili šneci.
Kdyby byla nějaká krevetka, vůbec bych se nezlobila.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LinaDee – Heleďme!
To se mi líbí :) Sice jsem z Teplic, ale od Ústí to je co by kamenem dohodil a zbytek doběh'.
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte monosolenium tenerum, a nějaké pěkné mechy (ne jáváč) Tady to nikde nemůžu sehnat... :(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georgeczk2Re: LANOUR
Ahoj,já mam heleny...sice už jen pár,ale dam ti nějaký...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georgeczk2
Nemá někdo v ústí riccii?
Ahoj nemate nekdo clea helena v Usti nad Labem koupim diky,zanesl jsem si do akva s nejakou rostlinou snecky :-(
napiš mi do vzkazu číslo a já ti zavolam ;-) Ať se nenaháníme někde ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LANOUR Re: Barakainus
Ahoj to by nebylo spatny se domluvit na nejake takove akci :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LANOUR Re: georgeczk2
Ahoj bridlici mam koupil jsem tenkrat akva a byla cela stena polepena,dej vedet kdy mas cas muzes se stavit :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MajkaK – Aqua Daho
Tak jsem nakonec přehodnotila své obavy ohledně mrazů a dopravy rostlinek a ráda bych už během příštího týdne objednávala nějaké to rostlinstvo z Aqua Daho. :) Takže pokud se někdo chcete připojit, napište. Doprava zřejmě PPL. :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Barakainus Re: LANOUR
Setkani bylo minuly patek, takze zase za mesic.
Ale my jsme chteli uz davno udelat to setkani misto v restauraci u nekoho doma, kdo zaklada rostlinne akvarium. Vsichni by ti prinesli kytky a i ruka k dilu by byla prilozena. Pripadne drevo, kameni... Navic se vzdycky nanesla spousta jidla a pokud to vyslo, i se grilovalo (ne prebytky z akvaria :). Uz je to vic jak rok co jsem se neceho takoveho zucastnil a vzdycky to bylo super. Rikali jsme tomu "Monster tank meeting". Velikost tveho akvaria by k tomu krasne pasovala :)
JJ uz jsem nad tim premyslel,musim se na ten srazik dostavit.Kdy bude dalsi? :-)
Ahoj,potřeboval bych nějakou tenkou břidlici,máš tam ještě něco?Jirka
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Barakainus Re: LANOUR
Mas chodit na setkani usteckych akvaristu. Tam kytky vzdycky jsou. A uz je ani moc nikdo nechce; vsem to roste evidentne az moc :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MajkaK Re: LANOUR
Já koketuju s myšlenkou vzít něco už teď, ale bojím se mrazů... :-( S rostlinkama je to u mě teď boužel na štíru, roste mi jen mokřanka mnohosemenná a ludwigie repens...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LANOUR – Aqua - Daho
Ahoj dejte vedet az budete obednavat taky bych si neco vzal :-)Nemate nahodou nekdo nejake prebytky rostlin?Mam na vymenu bridlici nebo pistii. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov – Tapajos red head
Ahoj, chci se zeptat,jestli někdo nebude mít zájem o tři kousky perletovky(tapajos red head) velikost cca 10-12 cm ?

rybicky.net/atlasryb/perletovka_sp_tapajos

jinak informace do vzkazu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MajkaK Re: Flid ®
Děkuji :-) :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: MajkaK
Dobrá volba slečno palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MajkaK Re: Flid ®
Já na to koneckonců taky nespěchám. :) Vidím to tak na první polovinu února.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: uniorn
jj je to možné,tak se přes sz domluvíme,mam to docela kousek od domu,tak to nebude problém potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Krevetkov Re: MajkaK
Já se klidně přidám,ale plánuji to až tak na únor. ano

+ Přidat reakci

Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] 2

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1392x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/17187-ustecaci-sobe-