Ústečáci sobě
Díky
Starší reakce
tak ono tam bylo více druhů ryb,ale je pravda, že mrtvolka vždy rychlostí blesku zmizela.
No, nevím, ale když vidíš, že v akváriu odkud chceš kupovat, plavou mrtvolky, osobně bych nekupoval ani náhodou i kdyby byl ten prodejce můj dobrej známej.
JJ tak jsem koupil malé pancéřníčky a z 5 kousků plave jenom jeden. Nevím čím to,ale když jsem je kupoval,tak v nádrži plavla taky nějaká tělíčka bez života.
0 21.03.2015 19:22 Lardon Ahoj, nemá někdo přebytek jávského, nebo jiného mechu? potřebuji trochu ke krevetkám
Děkuji, paní znám osobně,ale bohužel tento druh pancéřníčka nemá. Nevadí, budu koukat dál
díky
Starší reakce
0 15.03.2015 10:15 Lardon – Rybičky v Ústí
Dobrý výběr rybiček má paní ve zverimexu zoo lumi, vedle muzea a kadeřnictví higie na rohu brněnské ulice. Telefon 774 976 797
Starší reakce
JJ tam nakupuji,ale p. Růžička má jenom základ
Ale pokud vím, tak v Ústí má být pěstíren více.
Ahoj, mám ještě jeden dotaz a to ohledně odchovny teter a jiných rybek jižní ameriky v Ústí nad Labem a nebo blízkého okolí.
Starší reakce
Ahoj, kamarád poptává skaláry,čichavce nejlépe z vlastního chovu,nebo z pěstírny v okolí Ústí nad labem.
Děkuji
Starší reakce
Ahoj, : ) nepůjčil by někdo z Ústí n/L - nejlépe z okolí Bukova, Všebořic, testy vody? - konkrétně bych potřebovala NO3, a železo, částky za lepší testy jsou dost vysoké, na to, že si chci ze zvědavosti zjisti hodnoty.. : ).. Použila bych jen na jedno měření, prosím kdyžtak nabídněte za kolik by jste půjčili, nebo můžu vyměnit za mladé ancíky, mladé mollyny, echinodory, kryptošky, piskořky... děkuji! : )
Starší reakce
0 06.07.2013 15:28 JirkaR1 Zdar,mám několik pálených hliněných trubek na sumce,asi 3-3,5cm,nějaký břidlice,čerpadla,vzd. motůrky,biomolitany,odstraňovač fosfátů na bázi železa a spoustu dalších věcí.Něco necham zadara,něco za symbolickou cenu,jestli něco scháníte,napište
Chystam velkej úklid
(všechno skoro nový,ty jetý věci už jsem vyházel)
Starší reakce
V Ústí ne, ale v Teplicích v UnidoZOO u červeného kostela.
V tom seznamu nevidím zverimex nahoře na Masaryčce, poblíž Zimního stadionu (u zastávky Beethovenova). Tam jsem chodila už jako malá a on je tam pořád
Dají se tam sehnat i docela výhodně rostliny.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde všude v Ústí můžu najít obchody, kde prodávají akvaristické potřeby a rybičky. Vím akorát o Zverimexu J.S. na Masaryčce.
Hodně pozdě, ale mají je v naturcentru na Nové vsi.
Starší reakce
Nemá někdo kolem Ústí a Teplic na prodej White nebo Blue Pearl či Red a Black Crystal?
Starší reakce
Ahoj lidi, nevíte, kde sehnet v Ústí, nebo v Teplicích gold molly? Nebo nemá někdo pár kousků na prodej?
Díky moc.
Lucka
Starší reakce
Zkusím nějaké nachytat, množí se mi jak kočky
šneci nevadí, aspoň budou mít helenky zase chvíli co lovit
Mám monosolenium tenerum, daruji. Jen předem upozorňuji, že si jej velmi oblíbili šneci.
Kdyby byla nějaká krevetka, vůbec bych se nezlobila.
To se mi líbí
Sice jsem z Teplic, ale od Ústí to je co by kamenem dohodil a zbytek doběh'.
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte monosolenium tenerum, a nějaké pěkné mechy (ne jáváč) Tady to nikde nemůžu sehnat... :(
Starší reakce
Ahoj,já mam heleny...sice už jen pár,ale dam ti nějaký...
0 10.04.2012 22:03 georgeczk2 Nemá někdo v ústí riccii?
Starší reakce
napiš mi do vzkazu číslo a já ti zavolam
Ať se nenaháníme někde
Ahoj to by nebylo spatny se domluvit na nejake takove akci
Ahoj bridlici mam koupil jsem tenkrat akva a byla cela stena polepena,dej vedet kdy mas cas muzes se stavit
Tak jsem nakonec přehodnotila své obavy ohledně mrazů a dopravy rostlinek a ráda bych už během příštího týdne objednávala nějaké to rostlinstvo z Aqua Daho.
Takže pokud se někdo chcete připojit, napište. Doprava zřejmě PPL.
Setkani bylo minuly patek, takze zase za mesic.
Ale my jsme chteli uz davno udelat to setkani misto v restauraci u nekoho doma, kdo zaklada rostlinne akvarium. Vsichni by ti prinesli kytky a i ruka k dilu by byla prilozena. Pripadne drevo, kameni... Navic se vzdycky nanesla spousta jidla a pokud to vyslo, i se grilovalo (ne prebytky z akvaria
. Uz je to vic jak rok co jsem se neceho takoveho zucastnil a vzdycky to bylo super. Rikali jsme tomu "Monster tank meeting". Velikost tveho akvaria by k tomu krasne pasovala
Ahoj,potřeboval bych nějakou tenkou břidlici,máš tam ještě něco?Jirka
Mas chodit na setkani usteckych akvaristu. Tam kytky vzdycky jsou. A uz je ani moc nikdo nechce; vsem to roste evidentne az moc
Já koketuju s myšlenkou vzít něco už teď, ale bojím se mrazů...
S rostlinkama je to u mě teď boužel na štíru, roste mi jen mokřanka mnohosemenná a ludwigie repens...
Ahoj dejte vedet az budete obednavat taky bych si neco vzal
Nemate nahodou nekdo nejake prebytky rostlin?Mam na vymenu bridlici nebo pistii.
Starší reakce
Děkuji
Dobrá volba slečno
Já na to koneckonců taky nespěchám.
Vidím to tak na první polovinu února.
jj je to možné,tak se přes sz domluvíme,mam to docela kousek od domu,tak to nebude problém
Já se klidně přidám,ale plánuji to až tak na únor.
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1392x