Rak a ryby
No ale očka si pochutnají na případných mladých racích si myslím
Můžou, paví očka jsou šikovné rybky, mám je dokonce s rakem modrým australanem a mají z něho dost srandu, takže s CPO to vidím jako bezproblémové soužití.
Ahojda
Mám dotaz ohl.CPO můžou s ním být menší ryby kolem 5cm?třeba očka?Nebo spíš ne protože by je měl jako potravu?Dík
Starší reakce
BTW, postav si to akvarko nekam, kde je i pres leto chladek, protoze ryby zijici u nas v rybnice pres leto v beznem byte v akvariu uvaris. Chovatele Tercovcu v lete problem nemaji, ty ryby to snesou, jini musi trosku prichladit, aby to ryby snesly (treba jen odparem za pouziti vetraku), a nekteri maji velky problem. A tohle je presne ta treti skupina
.
díky za rady omlouvám se nevím jak jsem mohl napsat o krabech měl jsem na mysli raky...
jinak teda díky ještě to promyslím
Hlavně tu pletete jablka a hrušky.Vámi vyjmenované druhy jsou pouze raci a nikoliv kraby.
Jak kolega napsal tak se opravdu nenechají spolu chovat,
Píšeš jeseter,amur - tie ti vyžerú raky i kraby ak podrastú.
s tema kytkama a rakama si myslim ze bude dost problem, nevimjak krab ale rak kytky hodne rad nici
0 07.04.2013 17:35 dejff – Raci a ryby
Zdarec chtěl bych se zeptat budu kupovat AQ o oběmu 360litru (120x hloubka 50 x výška 60)
v plánu mám koupi sladkovodních ryb co jsou v rybníku malý koi kapr,jeseter,lín,amur, vše max do 10cm a chci k nim dát kraby představa je taková že jen zakrslé kraby a to Rak texaský,Rak mexický zakrslý "Orange mini rak",Dwarf crayfish,Mexico crayfish otázka tedy zní jestli je to reálný nepředpokládám že krab kolem 5-6cm zautočí na rybku která bude mít cca kolem těch 6cm taky za předpokladu že je budu pravidelně krmit....a další věc kolik by jste do takovýho akvárka raků dali??jinak je ještě v plánu celkem dost zarostlý akvárko rostlinkama tak snad to nezlikvidujou... díky za každou radu!!!!
Starší reakce
Osobně bych to nedělal zvláště v tak malém akvárku (špatná zkušenost z minulosti ve 112litrech brutto)
To by šlo,jen jsem v minulé odpovědi zapomněl na to jak je AQ veliké rozměrově.
Ono je rozdíl když AQ je nízké a dlouhé nebo naopak vysoké.
Je tam potřeba,ale vytvořit dostatek ukrytů a počítat s tím že se může stát že rak nebo ryba se stanou potravou toho druhého.
razborek tak 8 ( mám druh který dosahuje max 2cm) na 2 raky (popřípadě jenom jednoho)
Mohlo,ale záleží kolik tam je ryb a kolik tam chceš dát raků.
radšej krevetky, sˇu podobné, mierumilovnejšie a stačí im menej miesta
0 30.08.2012 18:32 mao – CPO a Razborky
Ahoy bylo by možné dát CPO ráčky s razborkama do 25ti litrového AQ ?
Starší reakce
Ano, určitě to možné je. Jednou jsem ho měl a byla to vskutku radost se dívat jak sedí na kokosu, nachystaný klepeta a číha na kolemplavající rybu aby se ji pokusil chytnou a slupnout. Když se mi začali množit, tak jsem po známích říkal, jak je rak super v akvárku.... Nakonec jsem je udal
Určitě mu uděláš radost.
0 07.08.2011 21:14 Kubajz – Rak a ryby
Ahoj, chcise zeptat jestli je možé dát k rakovi červenému nějaké rybky? Předem děkuji
Starší reakce
Tak proč chováš dohromady, to co dohromady od přírody nejde?
I na toho raka dojde.
moj rak žije s korytnačkou už vyše 2 mesiace a korytnačka si ho vobec nevšima
moja korytnačka raka nezozrala ale jednu gupku uz hej
jako krmeni pro želvu 100%
Starší reakce
když né ryby tak aspon rostliny
aby měl co žrát
A co rostliny musí být s rakem?
Nemusia byť s rakom rybičky. Môžu, ale určite nemusia...
0 21.02.2008 16:48 Kween – musí byt s rakem ryby?
ahoj mam dotaz musí být s rakem ryby?
Předem děkuji za odpověď.
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 1934x