AKVA trhy Kroměříž
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.

Plakátek k blížící se burze.

Starší reakce
No tento týden se koná akva burza ještě v Brně takže být tebou vyrazím i tam

Prodejců je tam dost a o kořeny nouze taky nebude
Zkusil bych se zeptat Iva Žídka, buď bude mít nebo bude vědět.
Na webu je na něj telefon.
Spíše bude lepší když si to budeš hlídat sama. Všichni prodejci sem nenahlíží + určité ryby prodejci vozí jen na objednávku..
Jinak co jsi napsala je ouzkej profil, kterej se na burzu většinou nevozí. Poptej se místních či republikových živorodkářů.
určitě, Darda mívá ty dražší větve jak používá Amano.
Ahojte, sháním větší členitější kořen do velkého akva s více větvemi. Délka klidně 50-70 cm. Budete nějaký takový na burze mít?

díky

Dovolujeme si Vás pozvat na další
AKVA-TERA trhy v Kroměřiži. Trhy se konají již tradičně na SŠ COPT, dne
28.3.2015 od 9:00 do 12:00.
Web:
akvakm.eu/…
FB událost:
www.facebook.com/…
/Sortiment na webu bude nejaktuálnější zhruba týden před konáním akce.
Starší reakce
Ahoj máme ancíky super red o velikoti 7 cm pokud by někdo měl zájem můžeme dovést cena 40,- kč
opravuji, dos.x Radim Pokojský
Je to mail na seznamu
Ok děkuji, na bursu nejede, ale může poslat po jiném prodejci, sumečky mám domluvené od pana Radima doc.x takže tyto v sortmentu asi nebudou ;) díky za pomoc
Pinzety by měl mít už zmíněný Ondra. Nedávno jsem mu jich pár posílal.
Snad Ondra Sladký alias ondra, zkus mu napsat nebo radči zavolat. Možná ještě Michal Musil alias keydoc, ale na burzu nejede, takže v případě zájmu napiš tady, domluvil bych ti to, stejně něj budu vyzvedávat peníze do pokladny, tak bys to pak měla u mě, kdyby teda měl.
EDIT: tak teda Michal nemá a na burzu ani možná nepojede, ne pracovně mimo. Ale prý má pinzety a nůžky Radim Koňařík.
Určitě hezké kořeny, nebo spíš větve mívá Radim Darda, pak kořeny mívá taky ár lidí, pokaždé někdo bere.
Jen ty hezké kořeny co vypadají jak v nádržích japonců si nachystej větší sumičku a počítej že s měsíc budou plavat, takže zatížit.
Radim už u nás delší dobu nebyl, ale kontakt najdeš na webu na posledních trzích co byl. Aby to ale nebylo zdlouhavé, tady je:
Telefon: +420721414206
e-mail: jimran@centrum.cz
Snad pošle po jiném prodejci, snad Kuba Peršín.
Zdravím, určitě se přijedu podívat

bude tady mít někdo na prodej i nějaké kořeny nebo větvě do akvárka?
Nevíte, prosím, zda bude mít někdo v sortimentu sázecí pinzety a takové ty dlouhé nůžky? Děkuji!
Ahoj, na bursu se přijedeme podívat, mám zájem o sumečky sklovité- větší hejno, pokud může někdo nabídnout. Dostala jsem tip na pána Radima Kubánka . přes kančíky. Nemá někdo adresu???
Starší reakce
Starší reakce
Další burza v Kroměříži bude asi začátkem února, termín musíme ještě upřesnit.
Starší reakce
Zatím máme v Hodoníně relativně menší prostor, ale zase máme k dispozici slušné parkovací možnosti. Předpokládaný termín očekávám okolo března 2015, ale ještě to budeme řešit.
to já nevymyslel, jen tentokrát schvaluju a budu muset zajed mrknout a namalovat plánek
Dobré místo Hodonín

Bohužel termíny po novém roce jsou ještě v oblacích, zatím polemizujeme nad Zlínem, vypadá to s ním špatně.
Možná budeme dělat i jednu novou v Hodoníně, ale to zatím je ve fázi předpříprav na přípravy.
Víte už kdy bude další burza v Kroměříži? Tuhle asi nestihnu.
Starší reakce

Srdečně si Vás dovolujeme pozvat na tradiční
AKVA-TERA trhy v Kroměřiži konané
1.11. v SŠ COPT.
FB událost:
www.facebook.com/…
Web:
akvakm.eu/…
Pozn. Seznam prodejců a sortimentu bude nejaktuálnější zhruba týden před konáním trhů.
Starší reakce
z první akce akva-tera trhy jsem velice nadšený.Hlavně si mi tam líbili sympatické ceny,což se nedá říci o zverimexech a podobných

Co jsem potřeboval jsem koupil,jo jak jsem kupoval ten kořen.Co s ním musím dál udělat??ale podle tvaru mi to připadá,že je z vinné revy

taky jsem ho tak chtěl, ale táta mi na akvária nalepil hnědou samolepící tapetu a je to ještě lepší

Pokud nesezenete, zkuste jakekoliv papirnictvi. Treba v KM jsem braval v papirnictvi na 1.maje.... Koohinoor.
a další dotaz budete mít k dispozici černé pozadí 100x50 než tam dám černý pytel

aby jsem tomu rozumněl,jak jsi psal ty čísla,to jsou čísla stolu kde bude sedět ??
tak to je výborné,takže vás krásně poznám podle žlutých triček ...

neboj, Michal už má nové a v sobotu doveze, takže budem všeci žlutí

no o barvě toho trika by se v mém případě už dalo diskutovat, ale původně bylo žluté

Mám krásné révové větve a kořeny.
Bude tam plánek. Ondra v první učebně na 3-8. Já na 15. ve druhé. Oba žlutý spolkový trika
Větev Ondra, PMDD mívám já.
Tak to je výborné..bude to má první návštěva akva burzy,jinak před tím jsem to nestihal.a jak vas poznám

Větve budou a PMDD taky, obojí v dostaečném množství ..
A teď se bavíme o čem o hnojivu a nebo vetvi do akvária
jojo, budu mít, můžu pro jistotu nechat odložené? jaké a kolik?
A teď jsem si vzpomněl,seženu tam i PMDD hnojivo?
Taky mám v plánu,že se tam zajdu podívat v sobotu,potřebuji nějaké pěkné kobercovky a nějakou pěknou větev do akvária
Starší reakce
každý elektro, pokud nechceš speciálku
Jednu 15W těleso T8 do krytu 50x30cm.
Zářivky spíš na objednávku. Jakou bys potřeboval?
Nevíte někdo jestli tam bude možnost zakoupit zářivku do akva ?
více na oficiálním webu
http://akvakm.eu/ v sekci AKVA trhy Kroměříž.
Fotky a sortiment z minulých trhů naleznete v sekci Akce u konkrétního termínu trhů.
Přidat reakci
1 ...... 12
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 12218x