Mech na kořenu
Můžu se zeptat, co za mech jsi lepil?
Jo, přesně tak
. Mechy rostou rychle. snad to dobře dopadne.
Myslíš zítra, až se odlepíš ?
Mám to nalepené
. Dal jsem toho až moc. Zejtra to kolem trochu odrbu ocelákem. Dělal jsem to na vzduchu.
Mám s vteřiňákem zkušenosti v krevetkáriu i u ráčků a nezaznamenala jsem žádné škody. Chce to jenom nedat velké množství a pokud je silný proud v akváriu, tak raději vypnout na tu chvilku filtr. Jinak lepidlo odteče a vyplave na hladinu. Vypadá pak jako tenký škraloup. Pokud to jde, tak je lepší a vzhlednější lepit na vzduchu.
Pokiaľ to prilepíš "na súši", necháš pár minút zatvrdnúť a až potom ponoríš do vody, tak by som sa sekundového nebál.
obyčejnej sekuňdák je škodlivý?
Používal jsem plastové pletivo 5mm oko, prostrčil mech a připínákem do kořenů.
Zdravím. Měl jsem vykotlaný kus dřeva, ten jsem následně rozpůlil a vznikly dvě jeskyňky. Chtěl bych na kulatý vršek dostat mech. Jak ho tam mám přichytit, než se chytne sám? Nechci celý kus obtáčet vlascem.
Starší reakce
A nebo za tech 160Kc koupit 3 koreny Mopani v Hornbachu (no dobre, staly by 165Kc), privazat na vsechny mech jak psal Johan, a az to obroste, nechat si ten nejpovedenejsi. Zbyvajici dva si po stovce nekdo jiste rad vezme
.
EDIT: Ja zapomel tu nejdulezitejsi, a tak znamou, vetu na konec!
A MAM TO ZADARMO!!!
Fotky vám budou k ničemu. Kořen se příliš nezmění, ale jak to bude s mechem, to z fotek stejně nepoznáte.
Udělejte to tak, jak vám radí Johan a za ušetřené peníze si pořiďte něco užitečnějšího.
no chci koupit koren ale chci vyskoumat jak vypada nejak mi nesedi ze bude koren porad stejny jako ma rataj na strankach chci porovnat vice fotografii abych vydel jak asi vypadaji dat za neco 160 kc kjdyz ani nevim jak to vypada s emi nechce
Tak nějak nechápu význam vašeho oznámení
.
To, že ten kořen někdo má, není nic nového.
O tom, že nikdo nemá fotku by se dalo diskutovat. Já věřím, že ji někdo mít bude.
Nevím kolik stojí, ale takovéto kořeny bývají hodně drahé. Mnohem lépe vychází sehnat si kořen, který se vám líbí a na něj si přivázat mech.
Má někdo tento kořen v akva? Chci si ho objednat ale netuším jaký bude. Nemá někdo fotku v akva?
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1827x