Tak třeba žerou, jak jsou teď asi veliký? Já dostala larvičky velké asi 1cm a žrali ze začátku sekané patentky. Jinak měla jsem je jenom v malém akvárku bez filtru, vlastně nemají filtr dodnes.
Ahoj..mam zebrownika uz asi 4 roky...momentalne mam dwa owsem ten prwni mi z niceho nic onemocnel,prestal prijimat potrawu a prestal se i pohybowat...uz dwa tydny ho mam samostatne w akwariu a zatim zadna zmena,je wyhubly,potrawu neprijima a dokonce mu prestaly slouzit zadni koncetiny,ktere pri mirnem pohybu tahne wolne za sebou.je zcela bez rownowahy,kolikrat lezi na zadech ci na boku,pred tydnem se zacal swlekat z kuze ale jelikoz to sam nedokazal musel sem mu s tim pomoct a spolecne sme to zwladly.o to horsi je to ze se mu ted zacina loupat primo jeho kuze takze zacina byt zcela bili...newim si s nim rady ...kapu mu do wody Prewentin ale nepomaha to...we zwerimexu mi pochopitelne nepomohly a jet se žebrownikem k weterinari...uprimne si myslim ze se mi wysmeje..proto spoleham na Wase rady...pokud muzete ozwete se mi na mail...predem diky za Wase odpowedi...Daniel...Washanator@seznam.czZpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 6208x