Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

DHL a PPL

 

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
DHL a PPL
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2010 16:25 Muž akvaristik [274] - Rostliny
arnošt napsal: při rozbalování jsem zjistil, že balík je špatně zabalený a uvnitř - světe div se - rozflákaná zářivka. Již týden řeším, že chci vrátit peníze nebo zaslat nové světlo, ale bez zájmu o vyřešení problému. Neustále se vymlouvají, že to bylo zabalené dobře, že dodavatel reklamaci neuznává.

Máme s tím u nás zkušenosti, radíme zákazníkům vybalit zboží před odjezdem PPLky a kdyžtak hned poslat zpět, jsou na to pojištění. Jinak kdyby jste nepochodil, ozvěte se, zkusíme to nějak pořešit, máme jako dovozci prakticky všechny díly skladem. Tyhle firmy to dělají tak, že většinou jen přeobjednávají a nechávají posílat někým jiným za sebe. To je pak problém, když se něco stane.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2009 13:33 obok
Mněl jsem brigádu u PPL a nikdy bych si přes ně nic neposílal. Je to něco strašného. Všichni co tam nakládaly kamiony, tak s balíkama házely a když tam byla nálepka křehké, tak s tím hodily ještě víc, Byl tam jeden borec co si z noťasů dělal schody, aby dosáhl nahoru. Takže celkem mně to odradilo něco posílat přes ně. coze coze coze

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 853x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16239-dhl-a-ppl?od=51