Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Filtr Shark

NápovědaFórum » Technika » Filtry 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Filtr Shark
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2007 21:42 Sidonius Re: Kaja
Škoda, že jste přehlédl můj dotaz, proč se domníváte, že je váš stávající filtr nedostačující...
Aby nedošlo k mýlce - v žádném případě vás od koupě neodrazuji! (Stejně jste se už rozhodl...;-))
Ptám se jen ze zvědavosti. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2007 20:24 Kaja Re: A2C
Děkuji všem za pozitívní hodnocení. Myslím,že je rozhodnuto. Jdu si ho objednat
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2007 11:03 Muž A2C [25] - SumciRe: Kaja
Shark je veľmi dobrý filter sám som ho kedysi kúpil a používam doteraz avšak pred rokom ma zaujal tento filter zoo-market.cz/…
hned som ho kúpil do mojej panorámi a neviem si ho vynachváliť nielenže automaticky primiešavá vzduch do vody ale robí aj skvelí prúd vody je absolútne tichý a pri vyberaní aj ked je plný nič sa nedostane naspäť do akva ako pri mojom Sharku 3 vrele odporúčam ja ten filter love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.01.2007 11:29 Marccello Re: wayn
taky mám starší typ sharka,a jsem s ním docela spokojenej,no, ta velikost objemu filtrační hmoty se dá pořešit dokoupením většího nástavce.Regulace přisávání vzduchu není vážně dokonalá, navíc,pokud se celý ponoří, tak už nepřisává vzduch vůbec. Ale jinak ujde.Oproti filtrování přes biomolitan kompresorkem má ještě tu výhodu, že když ho vytahuješ z akva kvůli čištění, žádný nečistoty ti zpátky do akvárka nanatečou! Pokud ale uvažuješ o změně, možná by stálo za to popřemýšlet o vnějším filtru? Tím nemyslím hned nějakej ten kýbl za 2 tisíce,ale třeba některý z AquaClearů? X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.01.2007 22:37 Muž wayn [79] Re: Kaja
Mám jeho starší verzi asi 6 let a funguje dobře. Když se nastaví aby nepřisával vzduch (jehož regulace stejně nefunguje 100%), tak je velmi tichý (spím ve stejné místnosti). Má ale nevýhodu jako všechny podobné vnitřní filtry - malý objem filtrační hmoty.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.01.2007 16:15 Sidonius Re: Kaja
Jak jste došel k závěru, že je váš stávající filtr nedostačující? Co je špatně? :-)

Co váš stávající filtr oproti Sharku neumí - účinně odstraňovat hrubé mechanické nečistoty, případně nežádoucí chemické látky pomocí aktivního uhlí.
Všechny ostatní funkce (provzdušnění a cirkulace vody) splňuje, navíc výrazně převyšuje účinnost "ponoráku" v biologické filtraci. A to není málo!
Jestli vás "honič vody" láká, berte ho. Je pravděpodobné, že se vám může z výše uvedených důvodů hodit... :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.01.2007 13:20 Kaja – Názory na filtr Shark ADV 2
Dobrý den, jsem akvarista začátečník, mám 165 l akvárium k fitraci používám vzduchovací motorek napojený na dvojramenný molitanový filtr. Tato filtrace je nedostačující a uvažuji nad změnou. Konkrétně se mi zamlouvá vnitřní filtr Shark ADV 2 mají ho v akci na zoo-market.cz/… .Jestli máte někdo zkušenost s tímto filtrem prosím poraďte jestli stojí za to.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2006 17:11 Dussy Re: zača
dej tam biomolitan bo venkovmi filtrik
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2006 16:49 Sidonius Re: zača
Do 63 l akva hotové neštěstí! Oba! smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2006 16:42 zača – Filtr Shark ADV 600 pro 63 L AQ?
Ahoj. Není tento filtr pro 63L akvárium příliš silný? Bude vhodnější Filtr Shark ADV 400? Na nákup se teprve chystám. Díky.
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2006 17:09 Muž LordP [7] Re: saint21
ja jsem si treba jeste utesnil spoje(mezi nadobama) a saje to o neco lip ze dna
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2006 14:51 Muž saint21 [11] Re: LordP
To je mi jasne,ze se znemsi prutok. akorat se mi zdalo, ze to malo saje. mam ho v 112l.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2006 13:51 Muž LordP [7] Re: pantany
pokud tam pridas tu komoru a filtracni medium tak filtr musi tahat z vetsi vzdalenosti a pres vice veci.to je jasne ze se zmensi jeho prutok
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.12.2006 09:46 Muž pantany [7] Re: LordP
presne tak to mam aj ja spravene. adv2 + jeden dalsi nadstavec a v nom mam aktivne uhlie, ale pridavam ho na filter len obcas. ked tam nadstaveny nie je tak prietok je vacsi, tym nechcem povedat ze ked tam ten nadstavec je ze prietok nie je, je ale o trosku mensi. kazdopadne slape to uplne v pohode ci tam tu pridavnu komoru pridam alebo nie ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2006 16:54 Muž LordP [7] Re: saint21
myslis pridatnou komoru?? mam ji taky a fitr slape jako hodinky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2006 16:49 ježek Re: saint21
Co to je-ještě jednu komoru?
Mám ho ve 112L,pracuje bez problémů
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2006 14:09 Muž saint21 [11] – Shark ADV2
Cau lidi jak jste spokojeni stim filtrem Shark adv2. Mam ho asi deset dni a koupil jsem k tomu jeste jednu komoru a zda se mi, ze malo filtruje. Tak bych chtel vedet vaz nazor na tento filtr.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.10.2006 13:34 Zdenek Re: Anonym
Díky za názor, filtr jsem prohlížel, ale zdá se mi vše zcela v pořádku. V prodejně jsou ochotni mi ho okamžitě vyměnit. Dám tam SHARK, snad to bude bez problémů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2006 18:19 Kai Re: Zdenek
Sharky jsou absolutně tiché,nerozbíjí se tak často a vydrží dlouho v provozu ano palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2006 15:51 Muž [] Re: Zdenek
Nemáš tam poruchu na vrtulce?Pokud to má vůli tak to klepe.A v horším případě je spálená jedna cívka na motorku a jde to cukavě.To pak klepe taky.To je ale už na výměnu rozzureny
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.10.2006 15:17 Zdenek – Dotaz
Můžete mi někdo sdělit, jak je to s hlučností filtru SHARK? Musím vyměnit stávající filtr TETRA 800 /nový typ/, který chodí jako "malotraktor".Přitom mám v prvním akváriu ten samý filtr,pouze starší typ, který je naprosto bezhlučný.Díky Z.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2005 08:23 Michal Re: Jirka
Taky mám Shark ale 800l/h - stejné ovládání.

A - běžné vzduchování
0 - bez vzduchování
1 - 25% vzduchu
2 - 50% vzduchu
3 - 75% vzduchu

Takto je to popsané v návodu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.12.2005 22:14 Jirka – Filtr Shark
Ahoj dostal jsem jety filtr Shark Q400l/h.
Je tam kruhový přepínač s polohami A,0,1,2,3. Můžete mi někdo poradit, jaké funkce to přepíná? Díky Jirka z Jeseníků.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 3937x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/1619-filtr-shark?od=51