Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Aukro.cz

NápovědaFórum » Obchody  

Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
Aukro.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2009 16:09 Muž Bob66 [2103] - CichlidyRe: callito
Vůbec neváhej a napiš jim, čím dřív tím líp X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2009 16:06 callito Re: Bob66
právě že domluva proběhla po telefonu,proto váhám se stížností.. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2009 15:30 Muž Bob66 [2103] - CichlidyRe: callito
Peníze neposílej, ale napiš na aukro co nejdřív a vysvětli jim to, nejlepší by bylo kdybys měla od prodejce třeba email v kterém jste se domlouvaly a ten jim přeposlat také X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2009 15:26 Žena Dinamit [68] Re: callito
S tim posilanim bych byla opatrna, nemusi to pak vratit zpatky. Pak s tim budou zbytecny tahanice...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2009 14:41 callito Re: JuraS
Tak jo zkusim to.Ty peníze mu tam máme teda poslat? :-O
Díky za rady ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2009 09:26 JuraS Re: callito
callito : a, pošli prodávajícímu peníze na účet pokud jsi to už neudělala, b, informuj aukro tým.
Mám osobní zkušenost s podobnou věcí kdy mladá holka dala do aukce plesové šaty s počáteční cenou 100 kč. Uvedla špatný zavádějící popis a dala je do špatné kategorie. Vyhrál jsem je a hádání se protáhlo na cca měsíc nicméně mi je poslala i s velkou omluvou. Po celou dobu jsem byl v čilém e-mailovém kontaktu s aukro týmem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.05.2009 09:05 Žena gošice [217] - Raci, krabi, krevetkyRe: callito
Callito, udělala bych to na tvrdo, napiš aukro týmu to samé cos napsala sem...v podmínkách mají toto:
Cituji aukro: Prodejce mi nechce vydražený předmět prodat, má na to právo?
Pokud Prodejce odmítá prodat zboží a dostát tak svým závazkům, porušuje tak hrubým způsobem naše Obchodní podmínky. Úspěšným skončením aukce vzniká mezi Kupujícím a Prodejcem Kupní smlouva (výjimku tvoří položky vystavené v kategoriích Nemovitosti, Automobily, Motocykly a Veteráni), s odstoupením od ní musí vždy souhlasit obě strany obchodu.
Chcete-li, aby Prodejce dostál svým závazkům, můžete o potížích s dokončením obchodu informovat Aukro tým. Vašeho obchodního partnera vyzveme k plnění Kupní smlouvy. Pokud ani po opakované výzvě nedojde k nápravě, může nečinnost Prodejce vést až k odstavení jeho uživatelského účtu.
Jestliže na koupi předmětu netrváte, doporučujeme Vám informovat o tom Prodejce emailem a podělit se o svou zkušenost s ostatními Uživateli pomocí komentáře.

Obchodní podmínky aukro:
Úspěšným skončením aukce vzniká mezi Kupujícím a Prodejcem Kupní smlouva, , s odstoupením od ní musí souhlasit obě strany obchodu. Kupující je povinen plnit svůj závazek vůči Prodejci , v opačném případě dojde k porušení našich Obchodních podmínek. Prodejce se může v krajním případě domáhat plnění Kupní smlouvy i soudní cestou.

Oni mohou pomoci a nečestného prodejce potrestat zablokováním účtu. Mám neblahou zkušenost, když moje sestra dražila troubu. Po ukončení aukce se jí kupující ozvala s tím, že troubu nechce, jelikož není v záruce, a že už si koupili jinou (to vše po 2 hodinách od ukončení aukce) Přitom u aukce toto jasně bylo napsáno. Je to o lidech, ale právě proto existují pravidla a nad těmi bdí aukro tým.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 21:41 callito Re: Dinamit
tjn,zkusit to můžu...a jinak máš pravdu,divný to je..zvlášť když ta druhá aukce má počáteční cenu skoro 2krát tak velkou než za jakou to bylo vydražený předtim.Platba měla bejt provedena při předání. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 21:14 Žena Dinamit [68] Re: callito
Myslim ze je tam nejaka lhuta 14 dni na zaplaceni, jinak ma pravo zbozi vystavit znova. Ale nejsem si tim jista, koukni se na to poradne. V kazdym pripade jestli zbozi vystavil znova asi po tydnu od puvodniho vydrazeni, tak pro normalne uvazujiciho cloveka to je hodne podezrely...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 21:09 callito Re: Dinamit
to jo,ale když sem s nim mluvila po telefonu-nemám důkaz... tone
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 13:47 Žena Dinamit [68] Re: beowulfx
Já jsem na Aukru zkoušela prodat ricii. Nabízela jsem cca 3 dl a světe div se, konečná vydražená částka byla něco málo přes 200 Kč coze . Předpokládám že nikdo z vás by to za tuto cenu nekoupil, ale najdou se lidé co ano... Jsem tomu pánovi toho poslala víc za tu cenu.

PS: nemusí to být jenom Aukro, stejné je to i na eBay a jiných světových aukcích ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 11:26 Žena MěchýřovkaV [0] - ŽivorodkyRe: callito
Já bych kontaktovala Aukro, je to proti pravidlům. Oni by ho vyzvali k dokončení prodeje, třeba by mu i pohrozili odstavením, co já vím. A udělení negativu neuškodí, akorát si pod něj pán připíše, že lžete a že s vámi už nikdy. :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 08:25 kreten Re: Jammes
To není normálně - je artemie, která se normálně prodává za šest až sedm stovek, je artemie, která se normálně prodává za dvojnásobek.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 08:16 Muž beowulfx [131] - Amazonské ryby a cichlidy
Tak tak, hodně zvás tady má pravdu, je pravdou, že na Aukru se dá koupit mnohdy dobré a levné zboží, avšak samozřejmě tento způsob nakupování má i své úskalí se kterými musí každý z nás počítat u v samém počátku obchodování, a je víc než jasné, že né v každém z nás je ten správný obchodní duch, možná i kdyby taková policie zapátrala po zbožá na tomto servru, tak by se i možná nestačila divit, ale rozhodně nechci nikoho osočovat. Myslím, že se stačí jen zamyslet, Nějaké zkušenosti s tímto servrem taky mám a vesmes jsou pozitivní, akorát občas vázne ta správná domluva, a jak již to bývá lidé jsou různí, takže i obchod s každým z ních je v něčem jiný. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 00:53 Žena Dinamit [68] Re: callito
Taky bych na tvém místě kontaktovala Aukro tým. Třeba s tím něco udělají a TY z toho vylezeš jako vítěz ;-) . Good Luck :-)

otázka kde je přesně pravda. Věřila bych ale spíš prodávajícímu. Občas se hold stane, že člověk zapomene, hlavně když je toho víc:

zapomněla jsem přiložit jednu věc, stačilo jen upozornění a vše bylo OK. Ovšem někdo mně napadá z podvodů a krádeže? Asi nemám zapotřebí někoho okrádat na počítadle za 50,- Kč, to je trošku pod úroveň ne?
[Přidáno:Po 8. prosinec 2008, 18:25:40 CET] a za to ze jsem vse zaplatil a napsal svuj nazor na vas mi davate negativni komentar za to ze jsem byl okraden hm tak tak tu uroven si srovnejte v hlave vy bohuzel jste uz treti prodejce co mi nedodal zbozi takze pisu hned tak jak platim tak i odpovi

koupil jsem 3 produkty a jeden jaksi nedorazil proto negativni a NEDOPORUCUJI povazuju to za podvod a okradani
[Přidáno:Po 8. prosinec 2008, 12:00:55 CET] Tak s tím okrádáním opatrně!!! Prostě bylo v aukci víc věcí a jednu jsem zapomněla. I to se mi už stalo, nejsem neomylná. Ale vždy stačil mail od kupujícího a já vše dala do pořádku. S inteligentními lidmi se domluvím jak je vidět na ostatních koment
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 00:19 Muž Jammes [72] - AfrikaRe: meroň
možná by stálo za to kontaktovat AUKRO TÝM a popsat jim situaci, komentáře nic nevyřešej
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2009 00:14 Muž meroň [18] - RostlinyRe: callito
mno, takoví se vždycky najdou, možná bych se obrátil na aukro tým , ale jestli to stojí za to vůbec to řešit.... nebo udělit mu negativní komentář, ale to v podstatě znamená, že ho dostaneš taky a pokud to je opravdu takový "seriózní pán" tak si stejně bude tvrdit svoje a takový komentář ti stejně v ničem nepomůže, spíš naopak a jak to bylo doopravdy se třeba ani nikdo nedozví. V tom jsou ty negativní komentáře na aukru trošku nedořešené
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2009 23:30 Muž Jammes [72] - AfrikaRe: callito
právě jsem na tu stěnu koukal, zarazila mě cena artemie, normálně se prodává kolem 600-700,- kč
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2009 22:49 callito – akvarijni stena
aukro je docela dobry..ale vetsinou tam vydelavaj na blbcich ktery si nic neumi najit na netu nebo to proste nevi.a nebo tam blbci prodavaj..trbea ja..koupila se dve akvarijni steny za uzasnou cenu 2700kc,domluvili sme se ze si stenu odvezu pristi vykend.ale panovi se nejak nelibila cena tak aukci vystavil znovu(za 5000 zaina aukce a za 13 000 cena kup ted) a vymluvil se na to ze sme si ji meli vyzvednout uz tento vykend. lidi sou fajn ;-) pan ma nick 27milan tak bacha na nej :-|

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.03.2009 20:19 MartinPHX Re: filipsi
Jo to PMDD je názorný příklad toho jak se dají vydělat peníze na lidech,
kteří jsou líní hledat info na netu. palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.03.2009 18:01 Muž filipsi [1297] Re: JuraS
Ja jsem jen zvedavy, kdo se k temto aukcim prizna (pmdd), tipl bych si, ze tyto stranky take navstevuje :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.03.2009 16:27 Muž kristian [80] Re: JuraS
Spise me zarazi u aukce PMDD naprosto chybejici varovani pouziti, jako je predavkovani a nebezpecnost chem. latek pri manipulaci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.03.2009 16:22 JuraS Re: gošice
tak tu sadu s anubiem bych bral..piskořky uživím ancíka taky a tak velkej anubius za tu cenu to jde..
tady jsou ty zářivky
www.aukro.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.03.2009 16:09 Žena gošice [217] - Raci, krabi, krevetkyRe: JuraS
Mě se líbí tohle:
www.aukro.cz/…
www.aukro.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.03.2009 15:22 JuraS
No posuďte sami...není tohle zvrhlost.. www.aukro.cz/…

jinak dneska mi přišla jednotka glomat T8 2x30W a jsem nadšený..super...do 2 dnů po doručení peněz na účet..kolik..nějakých 460,- kaček nebo tak nějak..jo a dneska jsem vyaukřil za 315 i s poštovným glomat t8 1*40W....ještě doplním úsporkama 2x15W a můžeme začít skládat kryt...jo a kdyby někdo měl zájem tak na aukru jsou k mání za 299 kaček balík 25 kusů trubic 36W 830...nebo tak nějak....

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.03.2009 14:01 Muž Chem [837] Re: grizly
Takze ja jsem svou anabazi dokoncil - vymenil jsem si s administratory aukro.cz nekolik mailu. Vyjadrovali se naprosto korektne a slusne. Rozhodne nic nechteli ututlavat a hazet to za hlavu. Kazdopadne ve finale chteli poslat originaly fotek ci videa. Kdyz jsem jim original sveho vytvoru poslal, napsali mi, ze z toho nelze jednoznacne urcit, zda jsem ja autorem. Tak jsem jim poslal odkazy kde vsude svuj vytvor uverejnuji a taky pry nelze jednoznacne urcit zda jsem autorem. Tak jsem se zeptal co mam priste s fotografiemi ci s videem delat aby slo jednoznacne urcit ze jsem autorem a dostal jsem odpoved - umistit na vytvor copyright...
U toho me zarazi, ze pokud nebude copyrigt pres predmet, ktery fotim, tak ho jednoduse lze vystrihnout a pokud bude a nekdo si s tim bude chtit pohrat, tak mu to stejne projde. Zalezi teda, jestli by si nekdo tak moc chtel hrat s retusovanim..

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2009 03:53 Muž grizly [146] Re: Chem
Jakou cekas odpoved, ti lidi je zivi. Takze asi neco ve stylu: Prodejce jsme upozornili a varovali, a bohuzel nic vic s tim delat nemuzeme + nejake bla bla bla....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 20:08 karel – Re: JuraS
Mně jednou přišli zabalený rostliny doporučeném dopise úplně na sračku.Když jsem to prodejci napsal.Tak poslal nové ale zas v dopise a zase to samé.Ale bezesporu jsou tam i dobří prodejci. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 19:14 pansuu Re: JuraS
Tak Autobadboy splnil, jako omluvu poslal dvojnásobné množství. Zboží bylo perfektně zabalené. Zpoždění mi několikrát hlásil, takže nelze jinak než udělit kladný komentář.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 19:12 Muž Semtex [1197] - LabyrintkyRe: JuraS
Me dnes AQ s topitkem, vse bez problemu a rychlem jednani. Jinak s pritelkyni casto na Aukru i ebay nakupujeme i prodavame a to bez vetsich problemu.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 19:05 JuraS
Jinak dneska mi přišly kytky nadstandardně zabalené ve skvělém stavu.. Od uživatele "honzavac".
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 16:38 karel Re: Chem
Nehledě na to by prodejci měli dávat origo fotky věcí co prodávají. Aspoň já to tak dělám. Aby člověk vyděl skutečně co kupuje.Pak se těší na krasnou kytku přidej de olezlej hnus. tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 11:22 Muž Chem [837] Re: Rex
To je nahodicka, ja zase rano napsal Aukru o tom, ze autobadboy pouziva moje fotografie a fotografie jinych autoru. Jsem zvedav na odpoved.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 10:51 A Muž Rex [6965] - AdministrátorRe: vena
Již jsem prodejci na Aukru napsal, že takovýto postup nehodlám tolerovat. Kdyby uvedl zdroj a odkaz na stránky, ze kterých čerpal, tak bych to neřešil, ale tohle je sprosté. Navíc určitě nemá souhlas Václava (a dalších autorů) s publikováním jeho fotky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 10:27 Muž vena [52] Re: Chem
Jenže v tomto případě se jedná o kšeft a myslím si, že by to za to stálo. On ten člověk nemá jen jednu aukci a podívejte se do těch ostatních.Poinformoval bych aukro tym ....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 10:17 Muž Chem [837] Re: MěchýřovkaV
To by musel clovek dupat neustale. Dost casto si lide dupou bez vysledku, a to nejde jen o fotografie, ale treba o cele stranky, kde se uplne bezostysne kopiruji cele texty i s obrazky. Je to vecny a nikdy nekoncici boj.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 10:13 Muž Chem [837] Re: karel
No a to je jeden z vrcholu plagiatorstvi a kradeni fotografii. Ten clovek si tam dokonce dal na fotku svoje jmeno, aby to nekdo nemohl dale okopirovat. Uz tam jsou tedy dva autori. To je fakt hezka kuriozitka karle..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2009 10:11 Žena MěchýřovkaV [0] - ŽivorodkyRe: karel
Tak by si měl Václav dupnout, když jsou to jeho fotky. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 21:09 karel Re: Chem
Čí pak je to Echináč smich smich www.aukro.cz/…
Je to zloděj fotek. smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 11:53 Muž danrycka [56] Re: Taranis
dostanete od prodejce negativ, od aukra černý bod a po třetím takovém "obchodu" blok účtu, "nic víc" ......protože hodně lidí to vůbec neřeší a přihazují jen z legrace..... rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 11:49 Taranis Re: JuraS
Já samozřejmě zaplatím když bych něco koupil jen mě to zajíma co by se stalo kdybych vyhrál aukci a klidně se na to ehm vyprdl jestli mě aspoň někdo příjde rozbít usta nebo prostě tak něco ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 11:40 Mrakoplash – Re: MěchýřovkaV
Co se těch kytek (běžnějších) týče, tak od toho jsou tu přebytky. Není přeci problém poptat se jestli by náhodou někdo trošek neposlal, pokud ho nabízí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 11:37 Muž danrycka [56] Re: MěchýřovkaV
No někde jsou jí taková kvanta že se musí vyhazovat a jinde v republice se nenajde ani větvička :-) a o tom pmdd, nějaký chudák mi "vyhrožoval" kvůli tomu že prodávám pmdd za cenu jaká je níže a že si mé podvodné aktivity pohlídá a kdesi cosi, no amerika smich otravoval všechny co si ho u mě koupili a ti mi pak psali výhružky, prostě jak s vymytým mozkem. kdyby to někdo nechtěl tak nebude přihazovat ne? hmm navíc to byl člověk který mi zaplatil cca 13 kč za jednu vallisnerii :-D no chudák ....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 11:30 Žena MěchýřovkaV [0] - ŽivorodkyRe: danrycka
No, ricii bych na Aukru koupila, i když by byla drahá. Jde o to, že jí v mém okolí nikde neseženu. Dnes mi v pořádku přišel jávský mech, to samé. Taky bych ho tu nesehnala, tak jsem ráda, že ho mám z Aukra.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 11:20 Muž danrycka [56] Re: JuraS
nojo, kdo je blbej, tomu není pomoci. mnohdy daj lidi za zboží víc než v obchodě/akvaristice. no ještě jsem neviděl ve zveraku vallisnerii za 10kč a decku riccie za 100 i víc smich na druhou stranu si nestěžuju :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 11:00 Muž Snofrev [54] Re: Polyfenes
akvárko 76 litrů za 25 klacků a ještě k tomu takovýhle paskvil :-D :-P
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 10:56 Polyfenes – Nástěnné akvárko
aukro.cz/…
Cituji:
"Automatické čištění - pouze 1x za rok vyměnit vodu."
"Pořiďte si domů k vaší LCD televizi .....LCD Akvarium!!!!! (tloušťka pouhých 15 CM!!!)"
"Roměnry 138x60x15 cm"

Taky bych přál tomu kdo si to koupí, aby žil v domě, kde se ani pořádně neotočí...Reálná tloušťka vody bude míň jak 15 cm.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 10:26 JuraS Re: včelař
Na stránce "O Mě" mám napsáno, že když se pro něco rozhodnu tak to určitě chci a že očekávám, že ihned po ukončení aukce dostanu email s číslem bankovního účtu pro provedení platby. Platím ihned a o provedené platbě okamžitě informuji prodejce ale a naopak očekávám, že po přijetí peněz mi do 3 dnů zašle prodejce zboží a oznámí mi to číslem poštovní zásilky. Prostě slušný obchod má svá pravidla..
Edit: Ještě doplním..pro prodejce na aukru..osobně beru aukro jako internetovou aukci, vetešnictví, burzu..ne jako jiný druh e-shopu...výrobek s cenou a po+ba jen o pár korun nižší než v prodejně kterou mám za rohem mě a to věřím i hromadu jiných nezajímá..platit za převod v bance a čekat 14 dní na něco co můžu mít za pár minut z obchodu se vyplatí jen u razantních slev..jako třeba nějaký koumák co tam prodává pmdd..cena u jedné aukce se vyšplhala až na 145,- kč + 50 po+ba za jedinou dávku...nehoráznost...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 08:14 Muž včelař [44] Re: Taranis
jj musíš zaplatit takovejch by bylo co by si jen kupovali a neplatili. Právě proto říkám, že jsem se více setkal s neslušnými kupujícimi než prodejci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.03.2009 07:24 JuraS Re: Taranis
zaplatit musíš..je to přece obchodní vztah..aukro se řídí platnými zákony..je to jako by jsi si nechal udělat studnu u baráku a pak řekl, že jsi si myslel, že by měla být o půl metru vedle a že nezaplatíš...

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [2] 3

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1785x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/16123-aukrocz?od=51