UŽ TAM NIC NEDÁVEJ!!! Máš 4závojnatky a každá má mít aspoň 20l vody na sebe,takže si myslím, že tam jsou jak sardinky!!! Já jich mám 5 (délka 4-6cm a 80l akvárko) a neustále i přes filtraci, vzduchování mám docela trochu zákal.Závojnatky potřebují velké vzchduchování a filtraci.Hodně vířej a mohou se dorůst až 12cm-ale většinou se přizpůsobí dle akvárka. Musíš často vyměňovat 1/3 vody a vysávat detrit-hodně se*ou
Jinak se jim může postupně snižovat i teplota pokud chceš ušetřit eletriku za topení až na 15stupňu (mohou se pak dát v létě i do jezírka), ale ty to asi nedělej, pač tam máš i jiný rybky a ty si myslím, že by to asi nevydržely. Takže hodně filtruj a vzduchuj jestli chceš aby bylo akva v poho. Jinak já mám kryt jen na 1/3 akvárka. Myslím že to nevadí když tam nebude-jednak budeš mít vlhkej vzduch v místnosti a jednak nemusíš vyměnovat tolik vody a jen tam budeš doplňovat-to dělám já.
Jo a s tou výměnou vody, tak ostatní říkají že se má měnit jednou za 7-14dní, dle vzhledu vody-jak vypadá. Jestli blbě, tak měn častějc. Závojnatky jsou na tohle trochu víc náročnější. Kdybch to věděla, tak si asi koupím méně náročnější, al ekdyž už je mám, tak se musím snažit...