Můžete mi prosím někdo říct, jaký je na fotce druh tlamovce? Sháním k samičce samečka a myslím, že by bylo fajn vědět, co vlastně sháním.

Zdravim, neda nam spat 1 ryba. Co by to mohlo byt? Juvenil, ted cca 5cm u i s ocasem. Nejaka tlamka nejspis, ale jaka...
Ahoj, co je prosím tohle přesně za druh tlamovce? Omlouvám se za kvalitu fotky, ale nepostojí
Ahojte. Moze mi niekto kto sa vyzna povedat ci mozu byt tieto ryby spolu v akva a identyfikovat o ake druhy ide? Dakujem.
Prosím o identifikaci tlamovce. Vím, že je z Tanganiky.
Potreboval by som este urcit tieto tlamky,lepsiu foto nemam(poslal mi ju len znami)myslel som.ze to budu lombardoi,ale mlade su zlte a v dospelosti su samice zlte a samce tmavomodre. saluosi (nie coral red) to tiez asi nebude,su dost velke a samec je uplne tmavomodry a ma ine pruhy
ahojte, pomôžete mi určiť o akú rybičku sa jedná ? kúpil som ju pred necelým rokom so skupinkou pseudotropheus socolofi, no čim ďalej tým sa im menej podobá
Co je to za tlamovce prosím.Jde tlamovce vpravo dole samce .samicecid něj je vlevo nahoře.myslel jsem že jde o pseudotropheus zebra red ale?
Poradíte mně co to je za ryby.Na hřebtí ploutvy má černý pruch. Není to bohužel moc vidět,ale já bych řekl že to je jiná ryba než píšou, nebo jsem ji aspon nikde na nettu nenašel.. Díky.[1] ...... 4
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 5023x