Setkání akvaristů - Kroměříž (Akvasrazy Kroměříž)
Další akvasraz bych doporučil a zřejmě to tak bude muset být, kvůli našemu výletu do Žďáru na kongres Unie akvaristů, bude 16.4 od 16:00 klascky na Scéně.
Co vy na to?
Starší reakce
Ahoj, preferujeme tykání.
Sraz bude ale až koncem dubna, kvůli spolku a schůzi Unie akvaristů 9-10.4.
Jsem z Martinic a krevetky mám, raky bohužel, kdyžtak napiš vzkaz.
Starší reakce
no u mě jsot pokřížené i s palmatama, tak nevim.
Cia s krevetama pokud chces vylozene red scherry jsi se mel ozvat driv...dneska uz cestu do prace mit nebudu tam jich je dost...doma jich moc neni...ale pokud ti nevadi ze jsou pomichane s prirodnima nebo jinyma Neocaridinama, tak zkus kontaktovat Petra - matlala, mozna neco bude mit
0 04.02.2011 18:21 Miondir ja bych radej ampule, kdyby nekdo mel, tak treba 4 kousky, a pak bych rad zacal s red cherry krevetkama, kdyby nekdo mel tak cca 10 kousku..
Zdravím, jestli někdo chce, můžu na zítra dovézt Cleu helenu, je jich asi 20, tak si kdyžtak napište kdo má zájem.
Dávám všanc dospělého samce Apistogramma viejita (přesnou variantu nevím), je domlácený, pobil se samcem Ramirezky....dám zdarma...dovezu na sraz...piste do vzkazu
poslal jsem odpověď na mail. Tohle je jen sraz, burza je v plánu.
0 31.01.2011 17:51 Akvar tým – Dotaz na Akva srazy Kroměříž
Zdravíme všechny akvaristy a též pořadatele Akva srazu v Kroměříži! Máme na ně dotaz, zda by mělo smysl k Vám dovést tuto sobotu 05.02.2011 parádní kolekci akva-tera rostlin, akvarijní raky a zajímavé akvaristické potřeby.
Jsme pravidelní prodejci na akcích Praha, Plzeň, Most, Jihlava a Brno. Omlouváme se, ale nemáme o Vaší akci bližší informace a tak pokud by jste měli zájem nás u Vás uvítat, tak nám prosím sdělte bližší info pro prodejce (možnost parkování,ceny stolů, čas konání, přibližný počet očekávaných kupujících apod.) a pokud máte na tuto sobotu vplné cca 4 prodejní stoly. Děkujeme Vám za odpověď na e-mail: mailto:akvar@email.cz
Akvar tým -
www.akvar.cz -
www.akvar.eshop-zdarma.cz jj, stou jsem se schválně už seznámil osobně, budu to vědět asi až v pátek, nebo ve čtvrtek.
Čiwanka z HOlešova...tipuju
Zdravím,
kdyby někdo mohl vzít aspoň 1 submers. rostlinku Pogostemon helferi, byl bych mu vděčný.
Jasne jen jestli se to bude stihat casove...jsem domluveni v Kromclu ve 2...nevim jak to mas focenim u Petra
Kdyby to bylo možné, rád bych toho využil (z Martinic).
Zdravím,
kdo bude chtít vzít autem po trase Halenkov - Vsetín - Holešov - Kroměříž, dejte vědět ať vám zavčasu blokuju místa v autě.
Gabro
Zdravím,
měli by jste někdo na sraz Pogostemon helferi, příp. sháním i Glossostigmu...
Jo a má-li někdo cabombu, tak taky nepohrdnu, té mojí se přesazení nějak nelíbilo...
Díky za pomoc.
Starší reakce
0 21.01.2011 00:47 Bohuš – Akva sraz
Zdravím tam se aj prodává jako třeba burza stačí sms 739395190 dík nebo mailto:bilafialka@centrum.cz
Starší reakce
0 16.01.2011 16:18 Miondir – Re: Johan
6g, ale neni problem nasypat jine miry. Stranky uz jsou hotove, jen to chci jeste doladit a behem cca dvou dnu dam odkaz, tak tam snad bude vsechno info kolik, ceho, kde, proc, kam a za kolik :]
Děkuju. A kolik je v balíčku KNO3?
0 16.01.2011 15:20 Miondir – Re: Johan
bez problemu, napiste mi na mail mailto:pmdd.miondir@gmail.com kolik toho chcete a donesu
stejne tak dalsi, pokud byste chteli neco jineho nez komplet balicky nebo jine mnozstvi nez je v balicku, napiste prosim na mail
Jestli do té doby pojedu domů, nějakou nepukalku vezmu.
rád bys vstoupil? není problém. Vzkazem jsem ti poslal podrobnosti.
Nové info je pěkné jen se mě nějak nezobrazuje...
Holt soukromé téma...
Potřeboval bych nějaké KNO3
, bude taková možnost?
0 14.01.2011 20:01 matlala [798] - Rostliny Na sraz bych měl na prodej velkou magnetickou stěrku hagen,kdyby někdo chtěl, na mou 200l je už moc velká. Původně za 300, dám ju aj za 150-200,-
Kdyby někdo chtěl
EDIT: tak už je zamluvená od gabra,to byla rychlost
0 14.01.2011 10:50 matlala [798] - Rostliny Vemte.
Určitě vás nějakého zbavím.
Ahoj, ještě jednou připomínám, založil jsem soukromé téma na vyřešení organizace akvaspolku a později burzy v Kroměříži,nechci, aby tyto informace byli veřejně prezentovány. Přístup mají pouze povolení lidé, kdo by uvažoval o vstupu, nechť mi napíše vzkaz, přidám ho.
rybicky.net/forum/16312
PS: téma je sice v pokecu, ale Rex mi zajistil výjimku, takže se nesmaže po 14 dnech.
Starší reakce
0 05.01.2011 11:09 Miondir tak 5.2. jestli budu moct tak zas jen na skok, bo vecer jedem na ples..
OK, píšu, kdyžtak se ozvi, kdyby bylo potřeba s něčím pomoct...
V současné době mi 5.2. vyhovuje. Budu se těšit na hojnou účast.
Starší reakce
Je nejvyšší čas domluvit se na dalším termínu, slibovalo se konec ledna. Takže připadají v úvahu 2 termíny (když už vemem i únor):
takže komu se to kdy více hodí?
29.1 nebo 5.2?
Bude třeba pořešit akvaburzu, která se rozjela od posledního akvasrazu, takže nutná hojná účast těch, kdo by byli ochotni pomoct.
Starší reakce
0 26.11.2010 11:53 orlynka [13] - Labyrintky Tak každopádně pro všechny. Pokud byste někdo o těchto čichavcích věděl, dejte mi prosím echo. Fakt je sháním mooooc. Už jsem si je chtěla objednat od p. Kalaby, ale co jsem si pročetla, že nerozeznává pohlaví, tak mám strach od něj objednat, že by mi poslal jen samce... A od Kalaby proto, že jsme tam byli 4, tady z Ostravy, jinde nemaj zas ty nebo ony rybky. U něj je všechno, ale chybí odvaha... Kdyžtak zkusím počkat do burzy, pak to risknu, ale radši od chovatele, či někoho zodpovědného, kdo by mi mohl dovézt tyto rybky na burzu. Děkuju, budu vděčná.
zatím nemám podmínky možná někdy v budoucnu
Přidat reakci
1 ...... ...... [4] 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 6105x