Setkání akvaristů - Kroměříž (Akvasrazy Kroměříž)
Zdarec. U vás už se akvaristi nesetkávají?
Starší reakce
Vypadá to, že se podaří další sraz. Všichni jste zvání 4.9. do Kroměříže. Místo - pravděpodobně v salónku Restaurace Na Rybářské baště. restaurace se nachází v příjemném prostředí blízko rybníku. To ještě bude upřesněno.
Starší reakce
Michale nejde mi o reprezentativní vzorek, potřebuju kousek abych si ji namnožila
Starší reakce
Riccii určo mám, jen nevím v jak moc reprezentativním stavu, protože jsem to neměl čas teď udržovat.
Ahoj nemáte někdo riccii? prostě mi úplně zmizela z akva :(
Starší reakce
Ahojte, plánejete nějaká setkání akvaristů ve Zlíně?
Starší reakce
Starší reakce
0 23.10.2012 00:09 matlala [798] - Rostliny Takže, hotovka, tady pro ty co neví, nebo případné nové tváře mapa:
akvakm.eu/…
Jen nevím, jak je to parkováním, ale v sobotu večer snad už nebude placené a mělo by být místo pod zámkem, není to tak daleko.
Ten oddělený prostor vzadu nakonec nebyl volný, ale příště si snad vzpomeneme dřív a volný bude.
Prosím, kdo chcete přijít, hlaste mi jakýmkoliv způsobem účast, chtějí to upřesnit, zatím jsem říkal kolem 10 lidí max, ale uvidíme, však to už známe.
Starší reakce
tak já se tam v pátek stavím domluvit to pro nás a vzít si kontakt.
Meloun je fajn, jsem pro.
Bohužel nedorazim, nedela by mi sedela vic
v pátek udělám obhlídku terénu, ale navrhuju Meloun na Velkém náměstí, vzadu je takový velký stůl bokem.
Předpokládám že se dostavím. nJen upřesni to místo
Starší reakce
Bomba bude nás víc a dokonce i pohledných
možná ne dlouho, Zuzka o tom taky uvažuje
Budeš první...
jasný, taky si už musím dotisknout a aktualizovat si seznamy
no pokud si ji vytiskneš, klidně, jinak je u mě k dostání
To jo ale ten druhý termín nemám bohužel volný...
asi budeme muset zase na kulturák, nebylo to špatné, dokud se nezačal hrát bowlec
Myslím, že oba termíny jsou v pohodě.
Toho 29.9. by to celkem šlo. Otázka však zní kde???
Starší reakce
ja sakra
když mně výjde čas, tak se u Ondry na to otevření taky zastavím
Ahojte,
s sobotu 25.8.2012 9-18h se koná netradiční akvasraz Kroměříž, mimořádně se jede do Polešovic, kde náš člen Ondra Sladký slavnostně otevírá novou prodejnu.
Já nabízím místa v autě, trasa možná přes Holešov, Hulín, Kroměříž, případně Uherské Hradiště/Staré město.
Adminy prosím o neslučování, sloučím si to po akci s tématem Akvasrazů Kroměříž.
Starší reakce
Nee, rádi přivítáme i další. Naopak pro některé členy to tentokrát bude trochu z ruky.
Všichni přátelé akvaristiky z okolí jsou vřele zváni na Kroměřížský akvasraz tentokrát pořádaný na Uherskohradišťsku - v Polešovicích v nově otevírané prodejně Akva - tera a v přilehlé restauraci dne 25.8.
Bližší info bude na strákách akvakm.eu nebo u mně.
Tak jen doufám, že to do té doby stihnu
Starší reakce
uvidíme, možná místní se dají dohromady
No já myslím, že to necháme až na to září.
nevím nevím tento týden defakto začínají prázdniny a dovolený tak by to snad ani nemělo cenu... Jinak ani toho 21.7. by mě to nevycházelo
Nechme to po prázdninách...
Jestli fakt chceš o prázdninách něco organizovat, tak bych doporučil sobotu 21.7. ale myslím, že účast bude mizerná.
Starší reakce
0 31.03.2012 21:03 JUCHA [82] Tak a máme za sebou další příjemně strávený den s partou fajn lidiček
Pokecali jsme, nějaké nové rostlinky se vyměnily no nebylo dobře
Fajn strávené odpoledne jen škoda že nepřišla
pindruskaP byli jsme zvědaví
Nabízím místa v autě na trase: Halenkov - Vsetín - Vizovice - Zlín (příp. se dá zajet i přes Liptál - Všeminu a Slušovice)...zdarec
no asi 10 míst.... prý se tam dají kdyžtak přidělat stoly...ale tolik nás tady zas neni, nee??
Dne 31.března 2012 v sobotu
- PRVNÍ ZLÍNSKÝ SRAZ !!!!
Místo: Devítka (nám. Práce), stůl u krbu na jméno pan Rybka
od 14hodiny.
Tak jak je to teda domluveno, zamluveno pro kolik lidí cca?
Přidat reakci
[1] ...... 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 6105x