Setkání akvaristů - Kroměříž (Akvasrazy Kroměříž)
pindruskaP napsala: Těm mojim se nějak moc nedaří, potřebovala bych nové. a proč se jim nedaří, nechtělo by to spíš upravit podmínky
Ahojte, prosííím, nemáte někdo nadbytek rostlinek??? Těm mojim se nějak moc nedaří, potřebovala bych nové.. Tak kdyby jste prosím někdo měli
Starší reakce
Kam chodíte kupovat rostlinky?? Mám pocit, že ve Zlíně neni pořádně kde, aby byly v poho!!
Prosíím, poraďte...
Tak příště
Když se sejdeme všichni ve Zlíně, třeba se tam domluví i rostlinky
bohužel, teď zrovna ničím řasu a mám rozdáno.
Kucíí nemáte někdo nějaké rostlinky které se vám už nehodí a chtěli by jste se jich zbavit? Pokud by někdo měl dejte vědět dojel bych si v okolí Zlína. Kdyžtak nechte vzkaz. Díky Dík
Takže pánové...vymyslíme nějaký víkend??? Třeba v půlce března??
jj, s tím souhlas, já pokud budu moct, přijdu
Počítám teda s tím, že něco spácháme ve Zlíně. Ale kde netuším, tak dobře tamní kavárny a bary neznám.
Na to je jednoduchá rada. Navrhni termín, který ti bude vyhovovat.
Rád bych poznal další podobně postižené akvaristikou,ale při mé smůle bych měl zase noční jako při poslední burze,,,
Tak to je super!!
Bude nás víc!!
Já jsem pro každou sešlost.
tak vím o pár lidech, mrkni, ale nevím, jestli by šly, já bych dojel, pak určitě n.o.m bvy neměl problém, chodí tam do školy a pak snad radhol to má kousek. Jinak místní, to nevím kdo přesně.
A je nás tady víc ze Zlína??
nevím o ničem, ale můžem to klidně uspořádat, stačí se domluvit a sednout někde u kafe/kofoly/piva...
Ahojte!
Netušíte - ve Zlíně se asi žádné srazy nekonají..musím vyhledat nějaký v Kroměříži??
Starší reakce
Nemá někdo náhodou na prodej nějaký větší kořen do akvarka nejlépe neplavající. Případné předání na srazu v Km.
tak písni mi vzkaz, kytky snad najdu, piškořky poraduju, jíl mám taky, dokonce i obohacený, mám doma teď asi 15kg jílu a chystám se na další, ale je to o hubu.
Ahoj, tak jsem rozhodnutý. Dojedu a těším se na pokec. Zakládám si teď ve Zlíně svoji 300 l. nádržku, kdyby jste někdo měli přemnožené hezké kytky, dejte mi prosím vědět.
Kdyby jste měli tip, kde a za kolik sehnat, tak sháním ještě: jíl do dna na přihnojení, černou fólii dozadu (120 x 50 cm), piskořky a nějakou tu rybu. Jestli máte něčeho přebytek či možnost prodat, napište mi zprávu. Díky Petr
no ze Zlína, možná pojede Miondir, ale už bydlí v Brně, takže buď pojede přímo nebo se bude stavovat u rodičů. Jinak rardhol by možná byl ochoten, je z Hvozdné.
Upozorňuju ještě jednou, že se koná i schůze spolku od 15h, tak snad se do 16h slezem, znáte to Ahoj, zní to lákavě. Není někdo ze Zlína, kdo se tam chystá jet, že bychom se složili na auto? Zakládám si právě doma AQ, 300 l., takže kdybych mohl poprosit o nějaký ten přebytek, bral bych. Díky - Petr
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Určitě se dostavím
Starší reakce
Bohužel tentokrát jsem služebně ve Skotsku, takže se nedostavím...užijte si to
0 24.05.2011 16:18 Miondir pokud se nic zasadniho nevyvrbi tak se dostavim..
Tak se nám to blíží. Kdo může a kdo ne?
akvakm.eu/…
Jinak je potřeba co největší účast členů KAS aby se domluvili podrobnosti AKVA-TERA trhů.
Starší reakce
Tak to tam bude určitě spousta vodních kytek. Nebo to je 30 m hluboké.
0 18.04.2011 15:41 n.o.m. mno abych to uvedl ne pravou míru nejní to rybník je to Bagrák (pískárna tzn. těžil se tam písek )
jinak super aspon tam nebude hluk
0 17.04.2011 19:03 matlala [798] - Rostliny Takže hlásím od příště jsme na novém místě. Bohužel v termínu18.6 nebylo volno, jak jsme se domlouvali na srazu, takže jsme to dali o týden spíš.
Akvasraz tedy bude 11.6 od 15h v restauraci Rybářská bašta v blízkosti rybníku Bagrák.
rybicky.net/akce/665
a taky kde to najdete
mapy.cz/…
Parkování na cestě kolem rybníka nebo cca 6-8 míst vedle restaurace.
Starší reakce
kdo by zase chtěl svézt autem tam i zpět tak se mi ozvěte, já pak dám dohromady nějakou cestu a "cenu"...
Ampulárky vezmu zlaté a hnědé.
0 12.04.2011 19:03 Miondir klidne vezmi, tchan chce predelavat sve akva, takze uzivim vsechno mozne.
pokud nekdo sneckarite, tak bych se me hodili tak tri ampule.
ja zas jako obvykle donesu nejaky PMDD a kdybyste chtel nekdo neco extra (napr samotne prvky) tak pisnete predem
vem to, něco vemu a ještě určo někdo jiný
Mám teď nějaké přebytky téhle rostlinky. Budete o to mít někdo zájem, nebo to mám rovnou vyhodit?
Starší reakce
určo se ukaž, potřebuji předat info ze Žďáru, ať to netaháme po škole.
EDIT: Kdo nemůže do Žďáru a něco shání, dejte mi vědět, pokusíme se sehnat.
Mladší ročníky přinejhorším postojí...
0 29.03.2011 15:42 n.o.m. – mno
no ja mam fofry z maturitou ale určitě se ukažu aspon na skok
0 29.03.2011 10:48 Ragi Mě by to mělo taky vyjít,měl bych mít raní.
Jestli někdo máte navíc nějakou Hnědovku(Microsorium) rád ji od Vás odkoupím,díky.
Zatím mám na 16.4. volno. Budu se těšit.
Tohle by mi mělo konečně vyjít
Píšu si to.
Přidat reakci
1 ...... [3] 5
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 6105x