Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Výstava akvarijních ryb Praha

 

NápovědaFórum » Ostatní » Výstavy a soutěže. 

Přejít na předchozí stránku 4 Přejít na další stránku   1  
Výstava akvarijních ryb Praha
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2014 19:44 Muž lolek [1] – Výstavní miniakvaria v Praze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.09.2014 18:11 R Muž vaclav [14568] - Echinodory + stonkové rostliny
Tak jsem se byl podívat na výstavě. Kdo jste to viděl, co tomu říkáte. Po Rychnovu je to docela šok. :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.09.2014 10:27 SoRex Re: 3CK
Soutěž bude probíhat průběžně. Každý den budou slosovány hlasovací lístky, nasbírané od návštěvníků. Vyhodnocení nejlepších miniakvárií bude na závěr výstavy, po spočítání všech hlasovacích lístků.
Tedy každý den bude výhra pro návštěvníky (pravděpodobně 2-3, podle množství odevzdaných lístků), na závěr výhra pro tvůrce tří nejlépe hodnocených akvárií.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.09.2014 20:18 Muž doubler [80] – výstava..
možná jsem hledal špatně, ale nenašel jsem informace o "otevírací době" a vstupném..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   09.09.2014 05:40 Muž LiborSprysl [9015] Re: SoRex
No já nevím...nový realizační tým, všechno bude určitě zase skvělé...ale proč zase proti termínu Rychnova? To fakt nebyl jiný Romane?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2014 19:45 SoRex – Pražská výstava Akvárium 2014
Fotka k příspěvku 11.-21. září 2014 zveme všechny příznivce na tradiční (již 25.) podzimní výstavu Akvárium 2014 v pražské botanické zahradě Na Slupi.
Nový realizační tým pro vás nachystal několik novinek;
1/ Přímé importy neobvyklých druhů
2/ Soutěžní výstava miniakvárií
3/ Drobný dárek VŠEM návštěvníkům - akvaristům

Návštěvníci mohou zároveň hodnotit vystavená miniakvária a každý den bude slosování hlasovacích lístků o hodnotné ceny.
Na závěr výstavy proběhne vyhodnocení návštěvnického hlasování a první tři vítězní tvůrci miniakvárií obdrží velkou cenu výstavy.
Pokud by měl někdo chuť zúčastnit se soutěže, může se přihlásit od středy 10. září do středy 17. září, buď s vlastním miniakváriem, nebo mu bude na jeho volnou tvorbu zapůjčeno, včetně rostlin a štěrku.

Ceny věnovaly fy Akvarista.cz, Dajana a Rataj.
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 31   01.09.2013 21:50 Žena Raviolka [2148]
Pokud je nějaká šance na vyřízení nutných administrativní záležitostí,...
Já osobně si vezmu tři dny dovolené a zařídím tolik akvárií, kolik mi dáte k dispozici.
Mám k téhle výstavě určitý vztah a nabízím pomoc místo kritiky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   01.09.2013 20:54 Žena Danila [4489] - Sumci
Rapíku, tentokrát jsi mimo.

Výstavu organizovalo Akvárium 1899 a mělo zajistit kromě povolení i výstavu akvárií a ryb. Halančíkářská mezinárodní výstava má svou organizaci, svou část prostoru botanické.

Pokud Akvárium 1899 - Sorex (Roman Slaboch) svěřil organizaci výstavy nějaké další osobě (jejíž jméno se tajilo) a tři týdny před výstavou je nesmírně překvapen, že není nic, ale doslova vůbec nic zařízeno,něco je špatně.

Šéf halančíkářů (Nothos) Karel Bruckler, organizuje mezinárodní výstavu halančíků ( mimochodem mají letos 10. výročí)
Má sezvané mezinárodní účastníky,výstava je kompletně připravena,veškeré propozice dávno rozeslány, kolekce ryb připravené na transport a další a další věci, které bylo potřeba připravit s půlročním předstihem, jsou hotové.

A tři týdny před výstavou se najednou dozví, že Akvárium 1899 (Sorex) které pověřilo jakousi osobu realizací výstavy nemá absolutně nic....

Žádné vystavovatele,žádné lidi, co zařídí nádrže a připraví technicky celou výstavu, žádné ryby, žádné povolení, žádné ohlášení, prostě absolutně NIC.
Tady nejde o tři týdny, to jsou celé měsíce práce, která měla touhle dobou být dávno hotová.

Takže žádná výstava nebude, ale jak k tomu halančíkáři přijdou? Mezinárodní ostuda, nemohou oficiálně vystavovat, prostě průser a obrovské starosti, za které naprosto nemohou.
Žádné varování, Akvárium 1899 se do poslední chvíle tvářilo, že je vše naprosto v pohodě.


Já být na místě Nothose, tak zdaleka nejsem tak slušná.

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 20:40 Nothos Re: RAP
Milý RAPe,
klasická ukázka, že mluvíte a nevíte o čem, ani jak to funguje. Halančíkáři byli navázáni na Akvárium 1899, který je spolupořadatelem výstavy v Praze společně s Botanickou zahradou... nemáme gebír běhat po úřadech, to mohl pouze zástupce 1899... Teď je mi vcelku u ... - no víte kde - že SOREX bere na sebe odpovědnost... uniká vám podstata,jsme krok od mezinárodní ostudy, nehledě na finance, ale já se na vás nezlobím
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 19:57 RAP Re: Nothos
že jsem se opakovaně ptal, jméno organizátora jsem se nedozvěděl a kontakt na koordinační schůzku taky nedostal. To, že výstava Akvárium 1898 se nekoná, to je jim jedno, a je to jejich rozhodnutí, ale potopili nás, halančíkáře
Hezky kritizujete! hmm , stěžujete si na Sorexe, že postavil dorostence na mezinárodní utkání . A co jste dělal vy? Proč jste se nezúčastnil běhání po úřadech s žádostmi?
Pokud jsem dobře četl Sorexovi příspěvky, zodpovědnosti se nezříká. Tak proč po něm házíte bahno a nesnažíte se pomoci?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 19:38 Muž vlk9 [296] - Halančíci
Dovolím si taky jeden nic neřešící koment, jen abych si to ujasnil a na závěr jedna otázečka
Takže jestli to chápu, tak to zařizoval jeden člověk, který se nikomu nezodpovídal a prostě se spoléhalo, že to zařídí? Kdyby nenastaly jeho zdravotní potíže (přeji též brzké uzdravení), všechno by klaplo, nebo bychom se tu den před výstavou dověděli, že výstava nebude? Prosím neberte to jako nějaký negativní koment někoho nebo něčeho, ze své pozice nemohu a nechci nikoho soudit, jen by mě to zajímalo...

A ta zásadní otázka pro mě, je už (či až bude, bude-li tu zveřejněn) definitivní verdikt ohledně výstavy halančíků? Bude tedy neveřejná, či se nějakým zazrakem podaří, aby byla nám halančíkářským nadšencům, kteří nejsme nikde registrováni, umožněna návštěva této výstavy?

Omlouvám se za mé všetečné otázky a doufám, že se vše příští rok zadaří, ke spokojenosti všech ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.09.2013 18:44 R Muž romant [27981] Re: darka
Rozhodně nemám v úmyslu někomu bránit v diskusi, od toho tady to vlákno je. ;-) Z pozice své funkce na tomto webu, jsem si jenom dovolil upozornit a vyzvat ke korektní diskusi, nic víc, nic míň. Je to situace kdy jsou emoce na pochodu a velmi snadno a rychle se to může zvrhnout někam, kde už to není o informacích, ale v osobní rovině a to posléze vede až k trapným situacím. Takže diskutujte, diskutujte a vyjadřujte se k problému všichni jenž k tomu máte a chcete něco smysluplného říci. X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 18:40 SoRex Re: darka
Dorko, nepiš o tom o čem nic nevíš. Problém nastal 29.8., okamžitě jsem se snažil zachránit co se dá. Nyní je 1.9. a já vím, že to zachránit nepůjde. Kdy dřív jsi chtěla, abych to oznámil? Co je nezodpovědného na dvoudenním hledání řešení?
Ani jednou jsem se nevymlouval a převzal jsem za manažera výstavy odpovědnost - to je nekorektní? Ukamenujte mne!
Na ostatní hloupé útoky nebudu reagovat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 18:31 Žena darka [520] Re: Nothos
Posral to Sorex
Taky mi to tak od jeho prvního vyjádření příjde, jen jsem si to nedovolila takhle napsat hmm , vše co napsal Nothos je už dle mého názoru korektní, ne výmluvy.
Držím palce halančíkářům, ať Vám to alespoň neveřejně vyjde! palec a že neřekl Roman Slaboch dřív, že výstavu v botance ruší, to je to, oč tu běží!
Pro romant: štve mě, že kdyby se tu tahle diskuse nerozpoutala, přijedeme do Prahy 20.9. na výstavu a budeme se jen divit coze , příjde mi to velice nezodpovědné!
Respektuji Tvoji žádost Romante a již nebudu reagovat, snad se výstava v botance opět zařadí do našich kalendářů!! A jdu vyměnit vodu, ať se uklidním :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.09.2013 18:14 R Muž romant [27981]
Lehce do toho vstoupím a budu apelovat na zúčastněné strany, ještě než se z toho stane besídka s nabalením rádoby "odborníků", kteří se chtějí jenom vyjádřit, leč problém nebudou řešit jinak než tlacháním. To co se stalo, je nezáviděníhodná šlamastika a špinavý prádlo by se mělo prát v první řadě doma. Třeba se pletu a moje výzva je zbytečná, ale mám už takový zkušenosti z obdobných případů. Tak díky z korektní diskusi, romant.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.09.2013 18:12 Muž Designer [5695] - CichlidyRe: darka
Jsme vsichni (cest vyjimkam) dost lini neco zaridit, vetsinou si kazdy hrajeme na vlastnim pisecku, dokonce i napsat o tom co kdo udelal je pro vetsinu z nas problem, zminit se na webu, napsat clanek, rict ze to se povedlo, tohle ne, udelat navod, recenzi... at uz je to jen o stydlivosti, nebo o lenosti ci osobnich prioritach. Takze chtit tak moc detailne vedet proc se nepovedlo, asi z tohoto pohledu prislusi malokomu.

Ze neco takoveho nebude, zamrzi, ale kdo z nas nema vubec zadne maslo na hlave?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   01.09.2013 17:58 Nothos Re: darka
důvěra... to je to, o co tu jde. Letos máme 10. výstavu halančíků, akce ohlášena v Evropě, cizinci na cestě včetně ryb, a teď kolaps. Posral to Sorex, ne že ne. Od čtvrtka přemýšlím, jak z toho ven. Rok od roku jsme se scházeli na koordinačních schůzkách vystavovatelů později a později, na začátku před roky od ledna až z toho loni bylo září. Výstavu organizovanou Akvárium 1898 svěřil do rukou neprověřeného člověka, postavil dorostence na mezinárodní utkání, a nesledoval jsi, jak je daleko. Nesledovali jste stav příprav, protože to nezajímalo. A přes to, že jsem se opakovaně ptal, jméno organizátora jsem se nedozvěděl a kontakt na koordinační schůzku taky nedostal. To, že výstava Akvárium 1898 se nekoná, to je jim jedno, a je to jejich rozhodnutí, ale potopili nás, halančíkáře a botanickou, a to nebavím o škodě, kterou způsobili. Zahráli si s důvěrou. Jen mne mrzí, že to neřekli nebo nevěděli včas. Nevím, jak to letos dopadne, a nevím, jak bude příští rok. Ale jedno vím jistě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   01.09.2013 17:35 Žena darka [520] Re: SoRex
Děkuji za odpověď, i když o nic víc chytřejší z toho nejsem a je mi to hrozně líto sad , s holkami máme tuto akci v kalendáři zapsanou už od loňska a teď tohle hmm
Taky pomáhám pořádat nějaké akce u nás, nemalé, byť s výstavou v botance určitě neporovnatelně menší, nemůže to stát na jednom člověku, to víme všichni a už během akce se plánuje další a píšeme si chyby, které příště je třeba odstranit.
Mi z toho plyne jediné, když tak mě oprav, dotyčný člověk ( kterému přeji brzké uzdravení bez následků!) si Tvoji důvěru nezasloužil a vykašlal se na to, jinak by se 14 dní před výstavou ( omlouvám se za ty 3 týdny, ty jsou pro nás potencionální návštěvníky) nemohlo stát, že není ani možnost na jeho práci navázat. A i kdyby ta možnost byla, není KDO by navázal , viditelně neměl zajištěno nic a i kdyby ho nepostihly zdravotní problémy, stěží by narychlo nějaký tým sestavil hmm .
Řečeno slovy klasika; "může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit... :-O to je dle mého názoru jediné, s čím se dá souhlasit ... a je mi z toho velmi smutno!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 16:59 SoRex Re: darka
Problém je v tom, že jsem na něj nedohlížel. Neviděl jsem důvod. Pouze jsme některé věci pravidelně konzultovali, ale do jeho rozvrhu jsem neviděl. Ani jsem nechtěl. Moje chyba.
Počáteční přípravu dělá prakticky vždy jeden člověk. Ono je to paradoxně snazší, než pravidelně kontrolovat jednotlivé členy týmu, popohánět je, vysvětlovat, ověřovat a nakonec si to stejně udělat sám. Tým nastupuje až při finální realizaci.
A protože zdravotní kolaps pořadatele je opravdu velmi vážný a on prostě není dostupný a pravděpodobně řadu dalších týdnů nebude, není ani možnost na jeho práci navázat. A i kdyby ta možnost byla, není KDO by navázal.
Mimochodem - není tři, ale pouze dva týdny před výstavou. Stavět by se totiž muselo začít 14.9., kdy už bezpodmínečně musí být vše vyjasněno a domluveno.

Řečeno slovy klasika; "může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit... :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.09.2013 16:28 Žena darka [520] Re: SoRex
Já tomu stejně nerozumím hmm , holt blondýna...
Vedoucí týmu před třemi dny zkolaboval, ale výstavu nedělal snad sám, když se připravuje půl roku coze a Ty Romane jsi na to určitě dohlížel, takže vše by mělo být skoro hotovo a nemocného šéfa nahradí jeho zástupce, 3 týdny před výstavou už by přece mělo jít jen o doladění maličkostí, gro musí být dávno zajištěno, proto to zrušení nechápu :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.09.2013 15:48 Muž LiborSprysl [9015] Re: SoRex
Ne Romane, netěší. Každá výstava, která mizí je špatně. Ale právě protože vím, že bez tebe se neotočí ani kolo, tak mne to fakt nepřekvapuje. A protože vím, cos s výstavou měl každý rok, a k tomu to hafo práce, která tě živí, opravdu mne to nepřekvapilo...ten smajlík byl o tom, že to k tomu spělo už několik roků a došlo na slova nejen moje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 15:41 SoRex Re: atzservis
To atzservis:
Oznamovací povinnost byla už vloni (od letoška odpadá pouze schválený "Řád"). Ovšem loňská praxe mne naučila nevěřit tomu, co kde píšou na oficiálních stránkách patřičných institucí, protože MVS to vzala na vědomí, ovšem magistrát dělal problémy a vyžadoval předložení určených podmínek MVS, přestože jim do toho nic není. A to byste koukali, jaký je to cvrkot, když jeden úporně vyžaduje něco, co druhý nevydává, protože nemusí...

To darka:
Ne, to by Roman nemohl stihnout. Výstava se běžně připravuje půl roku, kdybych hodně máknul (a měl na to čas), snad bych to dal dohromady za 1-2 měsíce. Za 2 týdny to fakt nedám ne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 14:30 Žena darka [520] Re: atzservis
Zajímavé palec , to by Roman ještě mohl stihnout ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.09.2013 14:26 atzservis Re: SoRex
Dobrý den, o nic se již nemusí žádat pouze se oznamuje KVS a obci
eagri.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.09.2013 12:00 Muž vlk9 [296] - HalančíciRe: SoRex
a je to v riti sad :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 10:30 SoRex Re: rak
Já se k tomu - ač nerad - vyjádřím. Po 12 letech jsem pořádání předal někomu jinému a ten zdravotně zkolaboval. Informace z tohoto čtvrtka.
Zatím usilovně jednám, ale určitě to do dvou týdnů nebudu schopen dát dohromady, protože od původního pořadatele nemám vůbec nic k dispozici.
Holt co si neuděláš sám...

Halančíkářská mezinárodní soutěž bude, ale zcela jistě bude neveřejná, původní pořadatel před svým kolapsem již nestihl zažádat o přidělení veterinárních podmínek a není ani povolení od magistrátu, které na to navazuje. To už se nedá stihnout. Zatím ani není jasné, kde bude - to je právě téma mého usilovného jednání - ovšem to vás stejně nemusí zajímat, když bude neveřejná :-(

P.S.:
Vidím správně u Liborova příspěvku veselého smajlíka? Ono Tě to snad těší? Ani by mne to nepřekvapilo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 09:51 R Muž rak [963] - Raci, krabi, krevetky
Také není ani v kalendáři akcí tady ani na akvaristovi.cz.Vše vypadá že asi opravdu nebude.Také čekám nějaké vyjádření.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 04:43 Muž LiborSprysl [9015] Re: RAP
RAP napsal: Je to ještě smutnější rybicky.net/forum/10957-setkani-akvaristu-praha-u-3trojek

Nějak mne to nepřekvapuje... ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 22:52 Žena darka [520] Re: vlk9
Já taky :-( , a nejen já.
Co na to organizátoři? Snad se nám tu vyjádří, co a jak, ať z té Ostravy nejedeme zbytečně ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 20:39 Muž vlk9 [296] - HalančíciRe: RAP
to snad ne?! já se na ni rok těším jak malej kluk..... rozzureny
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 20:35 RAP Re: darka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 16:56 Žena darka [520] Re: půlpy
To je docela smutné :-( hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 16:50 Muž půlpy [2131] Re: darka
co psala Danila, tak je prý neoslovili, takže nejspíš bez rybek ze ZOOBráník :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 16:47 Muž půlpy [2131] Re: vaaclav
to by mně taky zajímalo, zatím jsem na netu našel jen na stránkách botanky datum konání :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 16:46 Žena darka [520] Re: vaaclav
Taky by mě to zajímalo ;-)
Chystáme se přijet z Ostravy a zatím ticho po pěšině :-( nebo jen neumím hledat?
Bude vystavovat ZOO Braník, Vivárium, Voťa? Jejich akvária se mi loni hodně líbila potlesk
Je to jen můj dojem, že propagace opět pokulhává???
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2013 16:39 R Muž vaclav [14568] - Echinodory + stonkové rostliny
Chtěl se zeptat co bude letos k vidění v botanický zahradě a kdo všechno bude vystavovat?
:-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2012 21:05 RAP Re: Moucha
Moucha napsal: nezapominejte taky na skoulu meho tradicniho partaka i jemu patri dik
Jj, tohle je celej Moucha. ano :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   24.09.2012 20:29 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: helleri
nezapominejte taky na skoulu meho tradicniho partaka i jemu patri dik
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.09.2012 18:08 helleri
taky si myslím, že moucha zaslouží velký dík palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   24.09.2012 17:31 tomchamik
včera o půlnoci to skončilo i pro mě,ryby zase doma,vše odvezeno,uklizeno.Stálo to ze to,potvrdil jsem si,že s těma dvěma blázny z Braniku půjdu i do pekla,ty večerní a noční šichty byli fajn.Speciální dík za kytky pro Václava,Padu a hlavně se na těch akvárkách s citem vyřídil Tonda Slaminka.
Za pečlivost a starost o ryby a nádrže palec pro Mouchu,Jirko taky dík ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   24.09.2012 15:14 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku ještě zaběhnout do vedlejšího skleníku pozdravit sumce a osvěžit se pohledem na čerstvou zeleninu a snad zase za rok...
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.09.2012 15:10 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku kolem poledne se ruší úplně poslední akvárko, které tu ještě zbylo i s rybičkama
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.09.2012 15:09 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku p. Krček už má pro dnešek hotovo, do skladu budou odpoledne vozit jiní
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.09.2012 15:08 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku také halančíkáři likvidují stojany a leští sklíčka
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.09.2012 15:07 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku výstavní akvárka už také vyschla
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   24.09.2012 15:06 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku rozebrané stojany
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   24.09.2012 15:05 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku soutěžní akvárka uložená po devíti kouskách v bednách
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.09.2012 15:04 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
Fotka k příspěvku dnes před obědem už byl skleník skoro prázdný
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2012 06:15 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Danila
Já myslím, že každý rušení výstavy je značně vyčerpávající. My jsme dokončili uklízecí práce v sobotu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.09.2012 01:06 Muž půlpy [2131] Re: Danila
Taky proč se s nima tahat :-P takhle je to jednodušší smich

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [4] ...... 8

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 12576x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15383-vystava-akvarijnich-ryb-v-praze?od=151