Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

1. Opavská Aquaburza

 

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
1. Opavská Aquaburza
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.03.2011 10:35 Muž Rostislav84 [1] – Ahoj
Zajimá mě kdy budete davat taky nějaké fotky z burzy v Opavě na váš web???

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.11.2010 10:06 Žena orlynka [13] - Labyrintky
Zdravím bude na burze k dispozici i čichavec zakrslý ve varietě green neon nebo blue neon? Sháním páreček.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   17.10.2010 22:00 Muž Pepa.S [0] - Cichlidy
Dnes jsem opět navštívil aqua burzu tentokrát spojenou s tera burzou v Opavě. Musím napsat, že mě velice příjemně překvapila a to jak sortimentem, tak i množstvím ochotných prodávajících. Vše pro co jsem tuto burzu navštívil, tak to také prodejci měli.
Podle mého názoru, ač nejsem terarista, tak i oni si na své burze přišli na své.
Abych řekl pravdu, na první aqua burze dne 28.8.2010 jsme měli s kolegy akvaristy dost smíšené pocity a říkali si no nevím nevím... No ono každý začátek je těžký. Dnes si myslím, a to nejen já, že aqua burza v Opavě našla své místo a budoucnost má zajištěnou. Já osobně ji budu propagovat při každé příležitosti.
Děkuji celému týmu aquaburzy a už se těším na další burzu. palec :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2010 17:57 nimir
Aquaburza 19.9. pro mne byla zážitkem, abych se přiznal čekal jsem mnohem míň, o to větší radost pro mne bylo překvapení ze skutečnosti. Ačkoli to byla druhá burza, bylo tam více jak deset prodejců, cca asi 15 ale sortiment široký, defakto jsem tam našel vše co jsem hledal, hlavně to co jsem nečekal, a teď aspoň nemusím jezdit až do Ostravy. Největším zážitkem pro mě byly bojovnice, tedy Betty, sám jsem si jich několik pořídil, a pak Cichlidy papouščí a Endlerky s krevetkama. Opravdu jsem se zrpvu šel jen podívat, ale nakonec jsem byl rád že jsem si v peněžence pár stovek nechal. I návštěvnost mě docela překvapila, opravdu dost lidí, pořád plno, většina prodejců se nezastavila, především ti s širším sortimentem. Byl jsem tam všudyvšeho hodinu a něco, hodně jsem diskutoval, získal mnoho cenných rad, a hlavně jsem se tam ještě vracel s přítelkyni, protože to musela prostě taky vidět. Myslím si, že každý si přišel na své.
Děkuji pořadatelům
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.09.2010 15:46 x
byl tam někdo nebo jak to dopadlo, podle fotek asi nic moc

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.09.2010 10:50 Muž CDB [4] Re: tým Aquaburza Opava
Mockrat dekuji celemu tymu co se v Opave snazi. Ja byl s burzou spokojen, odnesl jsem si jak rybky tak krmivo a znami co byl semnou taktez, ten se pak vracel jeste podruhe protoze mel sebou malo penez :)) jsou veci, ktere zatim vychytane nejsou ale je to zacatek a snad Opava a okoli podpori v tom, aby se burza rozjela, osobne tuto snahu velice vitam a sam udelam vse proto abych burzu propagoval kde muzu. jeste jednou diky celemu tymu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2010 12:40 tým Aquaburza Opava – Konec komunikace přes diskuze
Vážení přátelé i nepřátelé Opavské burzy . Po společné dohodě mezi členy Aquatýmu , je naše rozhodnutí ukončit komunikaci na tomto vláknu diskuze . Jsme asi jediní organizátoři , kteří se nechali vtáhnout do podobné taškařice , která se nejen nám zdá účelová . Diskuze je hlavně pro vás a my se omezíme , jako jiní pořadatele , jen na informatiku přes web , který bude k tomu upraven . Tímto krokem se , ale nechceme uzavřít před veřejnosti a ke komunikaci prosím využívejte náš e-mail mailto:aquaburzaopava@seznam.cz . Budeme se těšit na vaše názory a postřehy . Nadále budeme sledovat průběh diskuze a snad se i nadále najdou účastnici co nás podpoří . Těmto mnohokrát děkujeme . potlesk tým Aquaburza Opava
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   02.09.2010 07:15 tým Aquaburza Opava Re: Pepan
Vážený Pepane , se vší úctou k vaši osobě , jsme si bohužel nevšimli , že nám chcete poradit a pomoci . Dáváte to najevo dosti svérázným způsobem . Pokud máte konkrétní nápady s propagací a jste opravdu takové eso , prosíme zda nám na náš e-mail můžete vaší pomoc a kroky k propagaci zdarma zaslat . Předem děkujeme
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2010 07:09 tým Aquaburza Opava Re: Plecos
Děkujeme za reakci . Společnou burze s teraristy máme již naplánovanou na Listopad a zmiňovaný importér již dostal pozvánku .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.09.2010 22:07 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: tým Aquaburza Opava
Ten počet návštěvníků není ani tak důležitý pro mě, jako spíše pro potenciální prodejce. A to byste si měli uvědomit hlavně Vy. Stejně tak možnost reklamy. Proč bych za ni vyhazoval těžké tisíce, když ji můžu pořídit levně, ne-li zadarmo. Pomáhal jsem jednu dobu jistému zájmovému klubu s reklamou. Divili byste se, s jak malým rozpočtem se dá pořídit poměrně slušná reklamní kampaň, přičemž některé byly naprosto zadarmo. Jenomže radit se dá člověku, který si poradit nechá a ne lidem, kteří ješitně reagují na jakoukoliv výtku.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:59 Muž Plecos [322] Re: tým Aquaburza Opava
Víte co na webu chybí mě? Fotogalerie.
Je to možná kravina, ale na mě by to asi zapůsobilo, kdybych váhal :-)
Jinak možná by stálo za to, udělat z toho akva-tera burzu? Kolem Opavy je dost chovatelů a vlastně přímo v Opavě sídlí i jeden velký importér, který sice objíždí hlavně velké burzy (teda myslím, že jezdí), ale pokud by se mu nehádaly termíny, tak to má kousek...
Tedy nevím, jestli Opava nemá nějakou tera burzu...?
Každopádně přeji hodně zdaru!
Jestli se mi bude více dařit s L-sumci, tak třeba taky jednou rozšířím řady prodejců :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:50 tým Aquaburza Opava – web
Na www.aquaburzaopava.tym.cz jsou aktualizovaná data .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:44 Žena darka [520]
Tak, tak, marketing je to, co tu nejvíce pokulhává ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:29 Muž Robi [27]
Hlavu vzůru chlapi, chybami se člověk učí a věřím, že příště už to bude lepší potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:25 tým Aquaburza Opava Re: Yirka
Ano jsme nadšení amateři , ale máme chuť a odhodlání . Děkujeme za podporu . :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:19 Muž Yirka [9123] Re: tým Aquaburza Opava
Ona informace je zásadní především pro prodávající. Přeji každé akvaristické akci co nejvíce zdaru, ale nezačali jste nejlépe. První chybou byl již první zvolený termín. Dělat něco takového na konci prázdnin opravdu není rozumné. A ta kolize z Ostravou, popravdě, než něco zabít hned druhou akcí tak to raději odložím. Prostě to pořadatelství působí hodně amatérsky. Marketing je důležitá věc. Hodně zdaru.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:19 tým Aquaburza Opava Re: darka
Zajisté , ale nejednalo by se jen o jeden poutač a jen v jednom městě . Také je tu tištěná reklama , která pro nejlepší reklamní plochy potřebuje pronájem . To nemluvím o tisku a rozhlase . Opravdu náš tým je jen skupina nadšených akvaristů . Vaše příspěvky jsou pro nás inspirací a pomocí . První burzu zorganizoval jeden člověk a při konáni jsme se domluvili , že bude dobře v tomto počinu pokračovat , takže shrnuto plně na zlepšení pracujeme od soboty .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:06 Žena darka [520] Re: tým Aquaburza Opava
Pokud k nim řadíte i můj příspěvek, tak opravdu bude nutná bližší specifikace nabízeného zboží na strankách a reklama, v tom má Pepan pravdu, přespolní je třeba přilákat ;-)
Třeba ostravská burza má od začátku v Havířově obrovský poutač u autobusového nádraží, a ten určitě desetitisíce nestál ;-)
A ten termín je podle mě opravdu nešťastný.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:06 tým Aquaburza Opava Re: Pepan
Osobní zpráva pro Pepana . Od ukončení první burzy , se snažíme udělat vše pro zlepšení a ne všechno nám přijde důležité . Pokud informace o počtu návštěvníku byla pro vás tak zásadní , stačilo to napsat . :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 21:00 tým Aquaburza Opava Re: wladys
To že je burza týden po Ostravské víme , bohužel nebylo možno zajistit v Říjnu jiný termín . Ale děkujeme za info
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 20:58 Muž wladys [291] - Cichlidy – termíny
S těmi termíny souhlasím,tam by se to mělo nějak zkloubit s termíny akvaburzy v Ostravě.Je blbost dělat dvě akce po sobě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 20:58 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: aquaburzaopava@seznam.cz
No a vidíte, zrovna tohle byste měli. Kdybyste napsali, že počet návštěvníků byl asi sto, určitě byste tím na budoucí burzu přilákali větší počet prodejců. Já si osobně myslím, že tenhle počet na začínající burzu není nikterak malý(při té mizivé propagaci, jaká byla). A úspěšnost burzy se měří nejenom momentálním počtem návštěvníků, ale i lidí, kteří prodávají. Protože pokud nebudou prodejci, zákonitě budou ubývat návštevníci až obojí ubude úplně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 20:56 tým Aquaburza Opava – Poděkování
Všem autorům povzbuzujících příspěvku srdečně děkujeme
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.09.2010 20:53 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: wladys
O co mi jde? O férovost. Aby realizační tým poskytl co nejpodrobnější informace o chystané akci. Když máš burzu pod zadkem a dojdeš tam pěšky za 15 minut, tak Ti třeba nevadí, že je tam jenom pár prodejců. Ale projet nějakých 70 kilometrů, abych tohle zjistil, tak to rozhodně nehodlám. A to mi zdá k návštěvníkům z větší dálky dost nefér. Já chápu, že jsi vděčný za každou takovou akci, ale ten vděk by asi klesal úměrně s počtem ujetých kilometrů. A jak by ses tvářil, kdybys jel na takovou akci třeba k nám do Ostravy a zjistil bys, že ses projel kvůli pěti prodávajícím. A to, že mi měsíc neodpověděli na můj dotaz, mě taky zaráží. Sednout si k počítači a napsat třeba jenom větu o tom, že seznam prodejců ještě není hotov, to by zabralo jedinou minutu. Je to jenom o přístupu. Nic jiného.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 20:53 aquaburzaopava@seznam.cz Re: Pepan
Vážený Pepane , přesnou informace o počtu návštěvníku opravdu nezveřejníme . Přesto se počet návštěvníků blížil číslu 100 a pokud vás bude zajímat kolik přišlo dětí , které mněly vstup zdarma , tak to opravdu nevíme . Pokud máte potřebu ještě nějakých dotazu sem s nimi , rádi odpovíme . ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 20:47 Žena darka [520] Re: tým Aquaburza Opava
Já taky přeji burze v Opavě, ať se rozjede a jak už jsem psala níže, pokud tam bude zajímavý sortiment zboží, ráda obětuji sobotní dopoledne a ten stokilometrový výlet si udělám ;-)
Chápu, že každý začátek je těžký, ale co burze bude podle mě hodně bránit v rozletu, je její termín!
Včera jsem mluvila s jedním z renomovaných prodejců ostravské burzy a řekl mi, že byl Vámi osloven a o účasti do budoucna neuvažuje, protože je to týden po Ostravě a nestihne zboží doplnit!
A myslím si, že podobně budou uvažovat i potencionální zákazníci ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 20:30 Muž wladys [291] - Cichlidypepan
Opravdu nechápu o co ti jde.Já jsem rád,za každou akci v mém okolí,čím více tím lépe.Tady se někdo snaží rozjet,něco co v Opavě nepamatuji a ty do nich jen kopeš.Pokud se ti něco nelíbí tak fajn napiš to,ale nemusíš furt dokola opakovat to samé.Vsadím boty,že si tam vůbec nebyl.Věřím,že tým opavské akvaburzy se vše bude snažit zlepšit a určitě bude za každou konstruktivní radu rád.Vždyť je to proboha první akce tady....Držím pěsti ať se to rozjede. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 20:24 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: tým Aquaburza Opava
"Dnes proběhla v Lidovém domě v Opavě Aquaburza . Jsme si vědomí , že propagace akce nebyla nejlepší , ale přesto nás zájem veřejnosti příjemně překvapil a hlavně přesvědčil , že akce tohoto typu mají v Opavě své místo . Děkujeme všem návštěvníků a také prodejcům a všechny zveme na další termín burzy , která proběhne 19.9.2010 opět v Lidovém domě v Opavě"

Tohle je text Vašeho příspěvku po proběhnutí burzy, z kterého lze vyložit, že byl zájem veřejnosti jak ze strany jak kupujících, tak prodávajících. Pokud Vás tedy příjemně překvapilo to, že se burzy zúčastnilo pět prodejců, kterýžto počet jste přiznali až poté, kdy to tady naplno napsal jeden z návštěvníků, tak se to nedá nazvat jinak než mlžení. Skutečně si myslíte, že tímto způsobem si získáte veřejnost? A počet platících návštěvníků asi nepřiznáte, že?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   01.09.2010 20:08 tým Aquaburza Opava Re: Pepan
Rádi odpovíme i vám . Jak je popsáno v minulém příspěvku , tak po první burze je v organizaci více lidí . Váš dotaz byl zaslán před touto burzou a máte pravdu , že v této době vám nikdo neodpověděl . K aktualizaci stránek dojde nejpozději zítra . Opravdu nevím v čem mlžíme , jen jsme popsali co chceme zlepšit a jak . Přejeme krásný den .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2010 19:37 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: tým Aquaburza Opava
Pořád mlžíte neurčitými řečmi o smluvních partnerech, snaze a jánevímčemvšem. Poukážu na jediné. Píšete, že s konkrétními dotazy se máme obrátit na Vaši e- mailovou adresu. Dne 3.8.2010, tedy prakticky před měsícem, jsem se na Vás prostřednictvím tohoto e-mailu obrátil s dotazem na seznam prodejců Vaší aquaburzy. DO DNEŠNÍHO DNE JSTE MI NEODPOVĚDĚLI. Pokud máte obdobný přístup i k ostatním záležitostem ohledně burzy, nedivím se, že dopadla tak, jak dopadla.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   01.09.2010 19:18 tým Aquaburza Opava Re: 0
Opravdu nikdo kdo se podílel na konání burzy nechtěl nikomu přidělat starosti a problémy .Je pravdou , že tým byl před první burzou nezkušený , ale dnes jsou v týmu noví členové , kteří mají do organizace vnést řád . I nadále je tým tvořen akvaristy , kteří se snaží vytvořit podmínky pro chovatele a hlavně pro zákazníky tak , aby vyhověli oběma skupinám a hlavně tím dopomoci prodejcům k odbytu a nakupujícím ke kvalitnímu a hlavně levnému zboží .
Nikdo z nás nemůže vložit do propagace a reklamy desetitisíce , což by pomohlo k tomu , že burza bude od počátku na stejné úrovni jako zajeté a dlouhověké akce v okolí . Nebudeme moci toto přislíbit ani pro nadcházejí termín . Je nutno , také dodat , že prodejci z první burzy přislíbili účast a nikdo nebyl zklamán . Noví prodejci již zaslali přihlášky a v brzké době dojde na webu www.aquaburzaopava.tym.cz k aktualizaci . Na internetu se již objevily pozvánky a dojde i k polepení reklamních ploch , které bude kontrolováno a doplňováno . V jednání jsou periodika a kontaktovali jsme možné partnery , ale nedokážeme odhadnout kdy se spolupráce zahájí . Obrátili se na nás i teraristé a v Listopadovém termínu bude burza společná . Chceme požádat všechny chovatelé , kteří zvažují účast a mají konkrétní dotazy o kontakt na mailto:aquaburzaopava@seznam.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.09.2010 12:07 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: 0
Potvrzujete to, co jsem napsal už 26.8. Sebelepší burza nemá naději na úspěch, pokud bude v ilegalitě. Chápu, že každý začátek je těžký, ale je třeba se poučit u úspěšných. Jinak každá další burza v Opavě dopadne stejně jako ta první.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   01.09.2010 11:24 0
Fotka k příspěvku Delší dobu jsem tu "nebyl" a reaguji s odstupem na uvedené skutečnosti. Píšu to všeobecně , ale měli by si to přečíst hlavně ti co tyto akce realizují.

Opava není pro mne neznámým městem a tak jsem se zajímal , jakou perspektivu první burza může mít a zda by stálo za to se jí jako prodejce zůčastnit. Bolestnou pravdou byla žádná viditelná ' oznámení ' - nikde po Opavě.

Kolik asi lidí daného kraje se to z rybiček.net dozví ? , pramálo ! A tomu odpovídá celkový výsledek účasti hlavně prodejců a návazně návštěvníků pořádané akce.

Přiznám , že jsem velmi vážně zamýšlel udělat výlovy svých "jezer" a rostliny , ryby , plže , krevety a žábronožky na onu burzu dovézt , ale po zjištění o slabé informovanosti veřejnosti jsem to i po přípravě a nachystání přepravek nakonec raději vzdal.

Není žádná sranda lovit ryby , připravit je k importu a naservírovat na burzovní stůl , plus vše ostatní i s finančním vydáním za cestu a prodejní místo. Takže je velmi netaktní od týmu pořadatelů pozvat prodejce a nepostarat se jim dostatečnou aktivitou o klientelu. Toť můj dodatek k ostatním reakcím. 0.

Foto ryb Poecilia velifera venku 29.8.2010 , dnes jsem je raději všechny vylovil , protože voda má stále jen +10°C. I jiné choulostivější rybky "šly" pod střechu - potěr gavůnků boesman. , paví oka , šlechtěné platy, skalár a jiné.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.08.2010 22:00 gringo Re: tým Aquaburza Opava
Byl to rozjezd a s tím jsem taky burzu navštívil. Příště určitě přijedu zase a věřím, když vydržíte, že se bude vše jen zlepšovat. Na Ostravskou burzu zezačátku taky nechodilo moc zákazníků i prodejců a kde je teď. Spousta akvaristů o ní ani nevěděla, já osobně jsem taky na pozvánku narazil jen tady na fóru a to je jistě malá propagace. Takže hlavně vydržet, držím palce palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   29.08.2010 21:40 Muž Jiřmond [16] Re: tým Aquaburza Opava
Při veškeré své skromnosti a respektu - chápu to a rozhodně nekritizuji. Vím, že to byla první burza, nikdo mne nenutil tam jít, jen jsem prostě zklamaný sortimentem jak jeho druhem, tak množstvím, ale tohle je opravdu jen a jen subjektivní pocit a rozhodně to neznamená, že bych se tam příště, tedy až bude opravdu více prodejců nahlášených, neukázal. Držím vám pěsti, ať se to rozjede.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -2   29.08.2010 21:00 tým Aquaburza Opava Re: Jiřmond
Určitě je naší snahou dostat kvalitu burzy v Opavě na vyšší úroveň . Také musíme přiznat , že jsme čekali kritické reakce . Je totiž pravdou , že prodejců bylo opravdu jen 5 . Také je ale pravdou , většina návštěvníků odcházela s nakoupeným zbožím a tázali se na další termín , což nás potěšilo nejvíce . Prodejci také netajili spokojenost a přijedou i v dalších termínech . Protože pevně věříme v úspěch při vyjednávání s dalšími prodejci , jsme proto velmi optimističtí . Děkujeme také za reakce a věřte , pokud by šlo vše tak lehce jak se o tom píše , jsme nejlepší burzou v ČR . Bohužel nejsme ještě schopni vám zajistit takový servis jako Ostrava . Toto opravdu půjde až získáme určité renomé a to získáme pokud nás v začátku podpoří jak prodejci , tak i návštěvníci .
Aquatým Opava
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.08.2010 20:20 Muž Jiřmond [16] Re: tým Aquaburza Opava
Teď jsem se teprve dostal k počítači a chtěl jsem se ujistit - těch prodejců bylo opravdu jen pět v té malé místnosti, hned za tou paní, která vybírala vstupné, nebo jsem se přehlídl a burza pokračovala i v další místnosti? Jelikož má návštěva trvala cca 5 minut a nechce se mi věřit, že tohle bylo opravdu všechno.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.08.2010 19:08 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: tým Aquaburza Opava
Možná by stálo za to, abyste uveřejnili konkrétnější informace o počtu prodávajících, jejich nabídce a taky o počtu návštěvníků. Pokud lidé ze vzdálenějších míst nebudou mít k dispozici konkrétnější informace o nabídce, asi se těžko odhodlají k návštěvě. Chápu, že každý začátek je těžký, ale zkuste si vzít příklad z jiných burz a podle nich trochu vypilovat propagaci a celkový servis pro návštěvníky. Jinak by se mohlo stát, že Vaše snaha skončí neúspěchem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -3   28.08.2010 14:04 tým Aquaburza Opava – Aquaburza Opava
Dnes proběhla v Lidovém domě v Opavě Aquaburza . Jsme si vědomí , že propagace akce nebyla nejlepší , ale přesto nás zájem veřejnosti příjemně překvapil a hlavně přesvědčil , že akce tohoto typu mají v Opavě své místo . Děkujeme všem návštěvníků a také prodejcům a všechny zveme na další termín burzy , která proběhne 19.9.2010 opět v Lidovém domě v Opavě .

Krásný den přeje tým Aquaburza Opava
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2010 21:50 dajanek1
Všem se moc omlouvám ta burza je můj nápad. Jsem jen nadšenec a vadí mi, jak nás obchody berou na hůl. A k lidem se slušné ryby nedostanou. Pokusím se to dělat ještě. A doufám, že budete mít se mnou trpělivost. Děkuju všem příznivcům
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2010 14:25 Muž Jiřmond [16] Re: Pepan
Jasně, chápu. Chce to prostě trošku času pro rozjezd. My z Ostravy jsme už trošku zhýčkaní naší burzou. Až to překoná takové ty "porodní bolesti", tak věřím, že by to mohlo mít podobnou úroveň a to i včetně reklamy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2010 08:00 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: Jiřmond
Pokud se to na příští burze s těmi prodejci zlepší, klidně s Darkou přijedeme. My si to fakt plánovali,že zaskočíme kouknout, ale ta Opava je trochu z ruky(hlavně pro ni) a jet tam kvůli pár prodejcům se nevyplatí. Asi byste měli pořadatele tlečit do větší aktivity při získávání prodejců a možná by bylo dobré tomu udělat i trochu lepší osvětu. Sebelepší burza nemá efekt, pokud bude v ilegalitě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2010 21:12 pietro Re: CDB
Určitě to bude pozitivní pro širokou akvaristickou základu Opavska a okolí.
Také se osobně zúčastním a dovezu ryby k prodeji. Pokud tedy bude zájem o kvalitní kousky z afrických jezer Malawi a Viktorína.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2010 18:38 Muž Pipu [5] - Tetry – No konečně :-)
Fotka k příspěvku Zdravým všechny akvaristy,
Vítam snahu rozjet v Opavě aquaburzu, určitě se zajdu podívat a až budu mít dokončené aqua tak taky tam prodám nějaké rostlinky.... doted jsem prodával na aukro.cz. Mějte se hop
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2010 13:18 Muž Jiřmond [16] Re: gringo
Máte pravdu - nejsou zákazníci, nejsou prodejci. Bál jsem se, aby tam ten prodejce nějakej byl, když stránky zely prázdnotou. Teď už jsem klidný a určo se stavím.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2010 10:50 gringo Re: Ladko
Je jasné, že úroveň nebude napoprvé jako ostravská(taky začínala s pár prodejci), ale rád se přijdu podívat. Budou-li zákazníci, do budoucna přijde i více prodejců. Jednoduchá rovnice. Tak v sobotu hurááá na burzu do Opavy, alespoň akvaristi z blízkého(ale i vzdáleného)okolí ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2010 07:44 Ladko Re: Ladko
Ahoj , tady je seznam prodejců , kteří by se mněli na burze prezentovat .
Jen bych rád dodal , že každá účast podpoří snahu o dobrou věc . Není jednoduché rozjet něco podobného . Nelze čekat , že na první akci bude narváno .

Radim Darda Mobil: +420-603.267.768
E-mail: mailto:123223@seznam.cz
Akvarijní ryby cca 30 druhu
Akvarijní rostliny
Dekorace, umelé rostliny, koreny ad.

Dalibor Šíbl Mobil: +420-605.301.790
E-mail: mailto:dalibor.sibl@seznam.cz
Ancistrus
Loricaria similima
rostliny

Josef Kanok E-mail: mailto:dulakano@seznam.cz
betta splendens
rájovce
rostlinky

Franta Luzar Mobil: +420-608.465.385
Živorodky

Jirí Rozumek s kolegou Mobil: +420-603.807.382
E-mail: mailto:rozumek@aquabis.cz
mražená krmiva 100g a 500g, vlockové, tabletová krmiva, artemie k líhnutí a odskorápkovanou,
cervené skaláry a cervené paví oka, gumicky, sácky a další druhy ryb

Janecek Milan Mobil: +420-724.102.791
Skaláry
bety
ancistrusy

Petr Bláha Mobil: +420-724.166.222
Mecovky palec palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 22:54 Žena darka [520] Re: Ladko
Nezbývá mi než souhlasit s Pepanem.
Zatím to bohužel na stránkách vypadá tak, že se mi neoplatí jet 100km a ztratit sobotní dopoledne hmm
A to jsem opravdu měla v úmyslu zajet se podívat ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 22:33 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: Ladko
Vaše snaha je sice chvályhodná, ale poskytnout tyto informace by měl v prvé řadě pořadatel.
Teď jsem se díval na stránky burzy. Je tam sedm prodejců, přičemž dva ještě nepotvrdili účast a další se účastní burzy v Ostravě. Pro mě je to taky jasné, že tam z Ostravy nepojedu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2010 16:36 Ladko Re: CDB
ahoj všichni , znám se s klučinou co burzu pořádá . Pokusím se sehnat nějaké informace a poté je sem vložím . Buďte trpěliví a podpořte dobrý nápad svou návštěvou , Opava si burzu zaslouží . potlesk

+ Přidat reakci


Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] 2

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 4084x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15307