Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

TIBI krystaly

NápovědaFórum » Ostatní  

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
TIBI krystaly
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 19:13 Žena petulinakk [2017] Re: lhajek
Tak to to máš ztížené :-)

Já je ale měla ze dvou různých zdrojů které je používaly na pití, a rozjely se rychle, možná jsi měl jen smůlu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 19:02 Muž lhajek [1870] - RostlinyRe: petulinakk
Tak přesně do těchto zdrojů se mě nechce. Z jednoho takového už jsem měl a když přišly tak skoro necočkovali a po několika měsících jsem je trochu rozchodil, ale nevím jestli jsem je na začátku i já sám nepoškodil. Rád bych je od někoho kdo je využívá u akva.

Jo to je přesně ono, množení minimální a trochu do hněda. A měkkou vodu mám také. Jdou někomu v měkké vodě? A tím myslím jak celkovou tvrdost tak alkalitu (ikdyž alkalita se dá zvednout jedlou sodou a to jsem také dělal a mělo to na ně trochu pozitivní efekt).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.08.2012 16:14 Žena petulinakk [2017] Re: lhajek
Nadbytek bohužel nemám, ale občas někdo nabízí na webu (viz ten první odkaz) nebo se dají koupit, většinou vyjde cena s poštovným okolo 100kč což se ještě dá, třeba tady

zivotni-energie.cz/…
tibetskahouba.netstranky.cz
aukro.cz/…

Já je teda mám už jen na pití, ale nedá se říct že by se mi nějakým zázračným tempem množily... prodávající mi říkala že se jí krásně množí když do várky občas přidá lžičku medu, zkusila jsem i tu vaječnou skořápku, ale ani jedno moc efekt nemělo :-)
Netuším jestli na to může mít vliv voda...? mám hodně měkkou.
Nijak mě to netrápí, nečekám od toho pití zázraky, ale prostě mi to chutná.
Jo a začaly mi hnědnout, když jsem je koupila tak byly krásně zářivě bílé, a ted jdou trochu do hněda... :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 16:03 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: lhajek
Rád by som pomohol, ale ako to dostať k vám. Včera išla známa do Klatov, (Klatovy)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 15:59 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: malyLibor
Fotka k příspěvku Ja som si vybral túto fľašku kvôli praktickosti, zaberie málo miesta, obsah 1 liter, širšie dno a čo je najpraktickejšie, má široké hrdlo, takže príprava je rýchla, bez úzkého lievika.
Je to fľaška od hydroxidu sodného na čistenie sifónov pod umývadlom, čiže ako sa vraví dve muchy jednou ranou. Pod viečko som dokúpil tesnenie a je to. Fľaša má bezpečnostné viečko, takže horný kryt viečka treba dať dole. Toť moje "náradie"

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 15:53 Muž lhajek [1870] - Rostliny
Už jsem jednou dotaz psal, ale vlákno bylo zamknuto, tak ještě jednou: mám TIBI ze zdroje kde sloužily pro výrobu nápoje a asi i v kombinaci se svým jednáním jsem je dost poškodil a zregenerovat se je pořádně nepovedlo. Nenašel by se někdo kdo jich má nadbytek a byl byl by ochoten je zaslat? Kdyžtak pište do vzkazů ať to tady zbytečně nazahnojíme ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 15:02 Muž 150koni [653]
tak jsem si Tibi dnes taky objednal, tak jsem zvědav :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 14:10 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: threat
O regenerácií hovoríme pri dodávke "poštou", kde môže dôjsť k nešetrnej manipulácií a rozdrobeniu. Potom vtedy, keď dôjde k neumyselnému použitiu sušeného ovocia konzervovaného siričitanmi, alebo ako tu dole píše profesor, oxidom siričitým, čo je v podstate to isté, no ale budiš. Takže fígy tiež nie.
V prípade zníženia ich výkonu môžme tiež zregenerovať vo fľaši so širším dnom a najlepšie v sklenenej s otvoreným viečkom.
V poslednom období sa mi osvedčuje fľaška od horčice, budete si pamätať, s umelým viečkom, ktoré dobre tesní. To natlakujem a drží stabilne tlak. Pridávam video od 02:00 min je vidieť tu fľašku.
Držím palce!
www.youtube.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 13:53 R Muž romant [28001] Re: cezarmilan
Je to tak jak píše Silent, info zde. eagri.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 13:50 R Muž Silent [5949] Re: cezarmilan
Sušené fíky jsou upravené oxidem siřičitým, ale už se dají sehnat i fíky bez konzervantů.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 13:47 Muž kortezhugo [983] Re: cezarmilan
Udene figy?
Udi sa klobasa,ryby,syr :-D -nie figy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 13:38 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: malyLibor
Hrozienka kúpiš aj v reťazcoch, myslím tie bez konzervantov, u nás COOP, Lidl, Fresh, nemusí to byť z biopotravín, zbytočne by bolo predražené. Máte pestovateľov hrozna, vinnej révy na Morave, tak skúsiť výrobcu odtiaľ.
Vajcové škrupiny by teoreticky mohli byť zo surových vajíčok, treba však vymyť tie zbytky bielka či žltka, to strašne rýchlo podlieha skaze.
Sušené fígy nie, mám pocit, že ich konzervujú dymom v údiarni
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.08.2012 10:18 threat
Předem díky Milane za všechny rady,které jsi mi dal,už pátý měsíc bublám s pomocí tibi a jsem spokojen,v akvárku něco málo přes dvěstě litrů mám vstupní vodu pH 7.8,bez tibi,jen za pomoci rostlin to bylo max. 7.6,momentálně 7.4 (bublám non-stop),v akvárku do 500 litrů s terčovci mám sice bombu,ale tibi se namnožili,tak proč je nepřidat i tam a bombu ubrat,voda 7.2pH (bomba na noc vypíná a tibi jedou non-stop).
Má otázka zní,po jaké době a jak regenerovat?Na to jsem se ještě neptal,mám několik let i houby na domácí kefír a ty jsem nikdy neregeneroval,tak jsem myslel,že to není potřeba,trochu jsem zaskočen.
Vodu převařuji a vše je bez problémů,nevadí,že ji převařuji a nechávám chladnout v nerezu?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2012 10:18 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: cezarmilan
Tak zatím by to bylo OK. Nepromýval jsem je - to mi přišlo zbytečné. Nedával jsem ani citrón, říkal jsem si, že mohu dochutit před pitím čerstvým citronem, což bude chutnější i zdravější - při výrobě TIBI nápoje rozhodně přijde citron o veškeré už tak malé množství vitaminu C, které obsahuje. A suším skořápky se syrových vajec, ty být nemohou? Styk s kovem je vyloučen, to je mi jasné ze zkušenosti s kombuchou, jen ty hrozinky tedy seženu v obchodě s biopotravinami... nebo sušené fíky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.08.2012 10:06 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: malyLibor
Môžeš začať tým, že ich už pri výmene nálevu nebudeš premývať ako pri výrobe nápoja. Prestaneš používať citrón. Pozor na hrozienka, či iné sušené ovocie, aby neobsahovalo konzervanty. Začni zbierať škrupiny z varených vajíčok a sušiť. Na regeneráciu treba použiť fľašu s čo najširším dnom, najlepšie sklenenú, ktorú po dobu regenerácie necháš otvorenú. No a opakujem pozor na styk s kovom
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2012 23:31 Muž malyLibor [5371] - Asie
Milane, psal jsi, že krystaly po výrobě nápoje je potřeba nějak zrevitalizovat. Můžeš mi prosím poradit, co dělat s těmi, co jsem koupil? Zatím jsem nevěděl, co s tím mám dělat, tak jsem udělal nálev jako na nápoj a mám je zatím v něm. Ale nevím, co dál, a hlavně nevím, jak je zregenerovat. Díky předem za radu.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.08.2012 14:52 Muž lhajek [1870] - RostlinyRe: prasan
Říkal jsem si že si zkusím opatřit ještě z jiného zdroje nejlépe od někoho kdo je na výrobu CO2 používá, ale zatím jsem po nikom ochotném nepátral.... Mezitím jsem si pro větší akva pořídil CO2 z lahve :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.08.2012 14:45 - Re: lhajek
U mňa sa nemnožia dáko extrémne.Bublú však,dá sa povedať pravideľne a nepretržite.Odpočinúť ich dávam do pivnice.(15-20C tma)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.08.2012 14:40 Muž lhajek [1870] - RostlinyRe: prasan
To odstátí může být problematika chloru, ale myslím si z reakcí z různých koutů země že velmi záleží na použité vodě vůbec. V některé se jim prostě daří a množí se geometricky a v jiné vodě prostě nejdou. Můj případ (parametry vody co mám z kohoutku si můžete prohlídnout u mě v prezentaci akva).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.08.2012 14:38 - Re: lhajek
Vadí im chlór,preto odstáta voda.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.08.2012 14:37 Muž lhajek [1870] - RostlinyRe: malyLibor
Hele můžu ti napsat jak to míchám já, ale mě moc nejdou. Ale mělo by to být správně. Na 2 díly krystalů dávám díl cukru. Rozinek dávám docela dost kolem 10ks. Je lepší s nima nešetřit. Pak jsem zjistil že se jim daří pokud dám odstátou vodu cca den a přidám na špičku nože špetku jedlé sody. A ještě jedna věc, je zbytečné je při každé dělání nového "nálevu" proplachovat. Já je ze začátku proplachoval a když jsem to přestal dělat tak se také zlepšil jejich stav.
jinak tady se dočteš i nějaké návody na jejich regeneraci pokud jsou na tom špatně a tak: www.akva.sk/… ale je toho hodně na čtení :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.08.2012 13:49 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: Stehan
A umel bys mi rict presne pomery, nejake odzkousene? Na jakekoliv mnozstvi vody, ja uz si to na ty moje dvoulitrovky prepocitam.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.08.2012 23:18 S Muž invalida [3881] Re: petulinakk
Právě propagace sovětskýho typu...výkon se upravoval dle potřeby smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.08.2012 23:16 Žena petulinakk [2017] Re: malyLibor
Jenže právě "vynálezce" nevynalezl... já bych řekla spíš "propagátor", jen způsob propagace není vždy všem sympatický, bohužel... nemám důvod tibi jako zdroj CO2 vychvalovat ani zatracovat, tak můj pohled je ještě myslí celkem objektivní...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 23:14 Muž Stehan [2] Re: malyLibor
Jou, bublá to menej a dlhšie (závisí na množstve krystalov v napoji a obsahu cukru a sušenoho ovocia), pre vyššiu intenzitu som tibi narobil do dvoch fliaš a spojil ich do jedného difuzora.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 23:04 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: petulinakk
Inu, mně vynálezce zaujal. A jako každý vynálezce čehokoliv je napadán těmi, kdo to nevynalezli. Mně by se líbilo, kdyby TIBI při stejné spotřebě cukru vyrobilo stejné množství CO2 za delší dobu než pivovarské kvasnice... ale jinak je mi to taky fučík. Já si to koupil na pití, CO2 mi bude bublat do akvárka jako vedlejší produkt stejně jako to je u saké. Jen chci zkusit, jestli to nebude bublat méně a déle, to by se mi líbilo pro menší akva.. ale stejně to nakonec dopadne tak, že si nechám udělat několik setů z hasičáků... pokud se tedy podří můj sen o odchovu Betta albimarginata :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 23:01 Muž Sid [6774] - RostlinyRe: petulinakk
No, hlavně kdyby "vynálezce" neprášil, jako jistý baron... :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 23:01 Muž Stehan [2] – tibi
Pouzivam tibi krystaly doteraz asi pol roka. Trosku sa mi to namnozilo, ale dost pomaly...netušil som vôbec, ze to potrebuje svetlo aby to žilo. Nápoj robím štýlom navrh 5hrozienok plus čerstvý nakrajaný citron. 1 lyžica cukru a doliať vodou v 0,5l pet fľaše. Tak to mením približne raz za dva týždne, nikdy nie celý obsah vody. Hrozienka a citron tam nechávam kým sa celkom nerozpadnú. Takýto nápoj začne produkovať približne do hodiny a stabilne ide dva týždne. Dlhšie som to doteraz nemal vkuse zapojene. Nie je to zlá vec hlavne, ak sa mi celý týžden o akva stará mama (študent na intráku) a nemá čas ani ja chuť jej vysvetľovať nejakú reguláciu. Doteraz za najlepšie a najkomfortnejšie považujem CO2 bomba+elektromagneticky ventil+digitalny permanentny merač Ph...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 22:54 Žena petulinakk [2017] Re: Sid
Side, jak už jsem psala jen o něco níž, účinnost tibi nemůžu spolehlivě potvrdit ani vyvrátit, respektive chybí mi nějaká "kontrolní skupina" která by byla bud úplně bez, anebo s jiným zdrojem CO2... a hlavně, upřímně, je mi to šumafuk.
Ale možná budete souhlasit, že kdyby tahle metoda měla trochu jinak ji prezentujícího "vynálezce", tak jeji startovací meta by byla o něco příznivější... co myslíte? Když to tak čtu, asi bych neměla chuť ani ochutnat... a přitom je to dobrý :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 22:54 S Muž invalida [3881] Re: Sid
Nejsem chemik ale zachování hmoty a energie chápu...když je něco extra silný je to extra svinstvo... ano ale všemu co je napsaný nevěřím ano
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 22:46 Muž Sid [6774] - RostlinyRe: invalida
...dělá se tady z toho zázrak...
Ale on to zázrak je! ano
Když dokážou TIBI (podle jejich "vynálezce") vyrobit ze 12g cukru a 6 rozinek asi tak 100g CO2, co jiného, než zázrak za tím může být?! :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 22:39 S Muž invalida [3881] Re: malyLibor
Já sem ale alergickej na jména politiků...dělá se tady z toho zázrak... ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 22:39 Žena petulinakk [2017] Re: malyLibor
Kolik lidí něco používá, tolik návodů... na webu je milion návodů jak to udělat pitný, v akvaristice to není moc populární, ale řekla bych že to bude obdobně... kolik "uživatelů", tolik návodů.
Já se řídila tím "pitným", ale jako zdroj CO2 už jsem to zabalila, účinnost nemůžu potvrdit ani vyvrátit v akvaristice ani jako "zázračný" nápoj, ale pitný je to podle mně velmi dobře :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 22:32 Muž malyLibor [5371] - AsieRe: invalida
Já naštěstí nejsem alergik :-) Asi je v tom potvoře moc málo chmele :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 21:57 S Muž invalida [3881] Re: malyLibor
Tibi je silnej alergen...sem se zase vosypal :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2012 21:55 Muž malyLibor [5371] - Asie
tak jsem přečetl několik stránek nazpět a nějak jsem se nedočetl, jak naložit nálev na TIBI krystalky, aby správně vyráběly CO2. Tak jsem je zatím dal do 1,5 litru vody se 4 lžícema cukru a 2 lžícema hrozinek. Snad jsem tím nic nezkazil. Nechám je tak a uvidím, co bude. Třeba někdo napíše návod. Nebo je pak budu používat jen na výrobu zázračného nápoje... a nebo si vezmu dovolenou a přečtu si celé tohle vlákno smich

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.07.2012 00:51 Muž malyLibor [5371] - Asie
Tak jsem dnes měl služebku do Ostravy, tak jsem si tam při té příležitosti koupil za kilčo TIBI krystaly. Tak jsem tedy zvědav, jak to bude fungovat :-) Potřebuji něco, co má ještě pravidelnější výkon v tvorbě CO2 než moje oblíbené Saké.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.06.2012 20:51 Žena petulinakk [2017] Re: malyLibor
Ono se to nemnoží zdaleka tak rychle jako kombucha :-) mně teda skoro vůbec, kdežto kombuchu pořád vyhazuju...
Já tibi kupovala na aukru, ted jsou tam inzeráty kolem 100kč i s poštovným, bývají i levnější.
aukro.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   17.06.2012 16:07 Muž malyLibor [5371] - Asie
Zkoušel jsem sehnat. Je celkem dost inzerátů, co za 200,-Kč a poštovné pošlou trošku krystalků. Já myslel, že ty krystalky jsou něco jako kombucha. V každém cyklu jich přibude. Myslel jsem, že se tu najde někdo, kdo je používá a místo vyhazování by jich pár poslal za poštovné a nějakou symbolickou částku. Mýlit se je lidské.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.06.2012 22:30 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: maros77
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.06.2012 19:22 Muž maros77 [0] – pomoc
moje tibi sa mi akosi scvrkli sú strašne maličké a nerozmnožujú sa mi vôbec. Čo s nimi mám urobiť? Raz som kdesi čítal že ich treba precediť pridať cukor a tak bez vody dať do chladničky ale už neviem na ako dlho. Pomôže to? Nechcel by som o nich prísť.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2012 16:25 Muž Rony [0] Re: Ivan
Škoda, zůstávám tedy u kvasnic...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2012 16:13 Ivan Re: Rony
Potrebujú. Bez neho sa reakcia veľmi spomalí až zastaví.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.05.2012 16:08 Muž Rony [0] – Světlo
Chtěl jsem se zeptat, jestli TIBI potřebují ke svému životu světlo. Veškerou techniku a burčák mám totiž schovaný v dřevěné truhle, ve které je tma.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.05.2012 16:28 Muž Stehan [2] Re: cezarmilan
Ja niesom ničí fanušik ani nič...využivam to lebo som sa k tym TIBI dostal, pred 3 mesiacmi som netušil čo to je...jednoducho som vymenil kvasnice za TIBI to však nič neznamená...každý nech používa čo sa mu viac hodí, viac vyhovuje...všetko má svoje plusy a mínusy
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.05.2012 10:30 Muž cezarmilan [591] - Rostliny
Pre mojích priaznivcov, (ty Stehan patríš medzi nich), opäť vylepšenie opäť zmena, opäť lepšie. K tomu môj home made difúzor a k nemu môj home made dropcheker, čiže DC, jeho výhodou je, že ho môžme posúvať po obvode celého akvária a merať hodnoty CO2 vo všetkých kútoch akvária.
Dodám ešte, že zďaleka nie som nakonci potlesk
www.youtube.com/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2012 16:57 Muž Stehan [2] – TIBI
ach jaj...to sú nám tu veci...hádky :-D no k veci, začal som používať tibi, kamošovi sa to namnožilo, tak mi to posunul...predtým som mal kvasnice a mám ešte aj bombový CO2 set...kvasnice a tibi su založené na tom istom princípe...čiže niečo kvasí a produkuje to CO2. Rozdiel je v tom, že rovnaké množstvo tibi produkuje menej CO2 ako kvasnice...čiže ak necháme cez difuzor "tiecť" CO2 aj v noci je MENŠIE riziko otrávenia rýb. To sa však dá u kvasnic takisto regulovať pretože jednak sa dá regulovať v akej výške vodného stĺpca mám difuzor umiestnený a jednak intenzita produkcie CO2...čiže ako povedal SID treba si len najsť system, odsledovať a doladiť...mal som CO2 z kvasnic cez difuzor pusteny nonstop a nikdy sa mi nič nestalo s rybami...
ak som správne pochopil kvasnice - zjednodušene: ak dáme do PET fľaše s cukrom kilo kvasníc (sušených) bude to produkovať dajme tomu 3kg CO2...ak však do tej istej fľašky dáme len 100g kvasníc množstvo vyprodukovaného CO2 bude tiež menšie...čiže stačí spraviť hodne sladký nápoj a do toho si skúšaním nájsť vhodné množstvo kvasníc aby to produkovalo tak akurát...
výhodou tibi je, že kým uzavretá (zapchatá alebo čo ja viem čo) fľaša s kvasnicami vybuchne, tak tibi len ukonči svoju činnosť, prestane produkovať CO2...až sa unik uvoľní produkcia sa obnoví...tuším to tak je...zoberte si z toho každý čo chcete, ale obe metody kvasnice aj tibi sú dobrí pomocníci v akvaristike...len si to treba otestovať, odskúšať, odladiť :) peace

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   15.03.2012 19:01 Žena petulinakk [2017]
Nemůžu sloužit srovnáním tibi a kvasnic, a vůbec o sycení CO2 vím dohromady velký kulový..., ale Milane, někdy mi připadá že at je Vámi propagovaná metoda jaká chce, Vy jí svou prezentací děláte tak trochu medvědí službu...
to berte prosím jako postřeh nezaujatého pozorovatele.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2012 15:36 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: threat
U nás v akvaristike je ich bežne dostať, na nete som ho videl ako sera výrobok. Je spoľahlivý, musím uznať. Vo vnútri je tesniaca gumička, ktorá sa dá v prípade potreby vymeniť, to ale až po véééééééľmi dllllllhej dobe
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2012 14:48 threat Re: cezarmilan
Zdravím,ještě dotázek na ten ventil na víčku na "noční" režim,kde jste ho sehnal,lépe řečeno,kde něco podobného seženu?Jednou se mi dostali do rukou šroubovací regulační ventili na hadičku,ale po čase začali propouštět,tak jsem je vyhodil,bylo to průhledné plastové kolínko a v něm zboku štelovací jehla,ale jak píši,tak začali zlobit a já to vyhodil.A díky za ten difozor,hned při první cestě kolem lesíku budu kácet:-),já vím,že je to primitivní,ale přijít na to......,to se cení.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 14 15

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 31566x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15188-tibi-krystaliky?od=126