Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Marina Betta Kit

 

NápovědaFórum » Technika » Akvária 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
Marina Betta Kit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2014 18:49 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: Sasanka1999
Zbav sa ho a zaraď sa medzi dobrých akvaristov, to znamená, že pre rybky, ktoré plánuješ (zrejme bettu) kúp poriadné akvárium a hlavne väčšie.
rybicky.net/clanky/781-jak-zacit-s-akvaristikou
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2014 15:46 Sasanka1999 – Betta Kit
Hezký den, nevíte zda se dá sehnat náhradní pozadí k betta kitu od marina? Popřípadně, co si o tomto bettárku myslíte? Děkuji :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2013 15:05 Muž Designer [5695] - CichlidyRe: Pepenka
Ovsem vetsi akvarko je jedine chvalyhodne ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.08.2013 14:55 Žena Pepenka [126] - Raci, krabi, krevetkyRe: Designer
Přesně popsáno..šla jsem se synkem pro Bettu (Beťáka), poté co nám v krámě řekli, že je to naprosto nenáročná ryba, stačí ji i 2 l (klidně i koule), nepotřebuje vzduch, ani filtr, ani rostlinky, ani písek..jj barevné kamínky a umělé rostliny je to ideální, ještě si k tomu kupte udělátko na úpravu vody, a nechcete k němu do 2l i samičku? :-D. Na dotaz jak často se mění voda když není filtr tak prý stačí 1x za 14 dní :). My teda koupili 2 samce, jednomu 12ku, druhého že dáme do koule (7 l - už doma byla)..ani ne po týdnu jsem šupajdila pro větší akvárko :( a komplet výbavu...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.08.2013 14:13 Muž Designer [5695] - CichlidyRe: Hansel
Prodava se cokoli, co lide koupi. Ber to tak, ze pro mnoho lidi je 1000 ci 2000Kc nicotna castka, to nechaji v klidu v obchodaku za jidlo a ani to nestaci na cely tyden, spis na vikend. Takze prijdou jen tak nahodou do Pet centra, odreagovat se od nakupu jidla, a vidi krasne Betaky. Hezke, to nedela doma bobky, nenici nabytek, to by slo. Cena te ryby? No bajecne, udelame diteti radost, levneji mu nic tak zajimaveho nekoupime. A do ceho to dame. Hele, tamhle neco maji a designove to jde, neni to jen hnusne slepene sklo, dame to na lednicku, tohle se tam vejde. Zeptaji se prodavace, ten rekne, ze to je presne pro tuhe rybu a jde se s tim domu. Kluk ma radost, zapomel na to velke auticko za 5000, tohle stalo min nez nakup a to i s rybou. No a kdyz se tam nasypou ty barevne sklenene kulicky, co dostal od babicky, a se kterymi uz si stejne nehraje, bude to naaaadherne...

A tohle se deje kazdy den. I kdyby mel prodavac nervy z oceli a snazil se vysvetlovat sec mu sily staci, sef ho tak maximalne poje../vyhodi, ze se zdrzuje, neprodava, a odradil moc zakazniku, protoze i kratkozrakost je nam lidem vlastni (nevidime povest obchodu a budouci mozne prijmy, kdyz ted jde o konkretni petikilo zisku). Prodavac i kdyby vedel, radeji kyvne na cokoli a ma klid, stejne dela podradnou praci "podavace" (ne prodavace, to neni preklep) a je rad, ze za svuj plat vubec prezil dalsi mesic.

Kdyz pak jdete do kramku, ktery je soukromy, a majitel vi co dela, klidne si zisk par stovek odpusti a dobre poradi i proti svemu kseftu, protoze kdyz Vam to bude fungovat, Vy mu ty prachy jeste radi nanosite mnohonasobne.

A tohle je ten duvod v Pet centrech brat jen to, pro co jste si tam cilene prisli, ne si neco brat po porade s prodavacem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2013 12:36 Muž Hansel [945] - Cichlidy, Lka a sumci obecně... co má vousy to je dobrý
Já tohle prostě nechápu.... zrovna před 3 dny jsem na to koukal ve zverimexu .. a vážně jsem zůstal čumět, že tenhle malý, plastový, nefunkční, nepoužitelný /pro mě i hnusný/ paskvil stojí jen 40kč méňě, než krásně nové akvárko o objemu 40 litů !!! kde je problem ? Možná místo... ale kde není místo tam zvířata nepatří, navíc malé akvárko se dá dát kamkoli a troufám si říct že se vejde vžycky.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.06.2013 05:56 jamajcan Re: Jackob
Tady je desetiwattovka od Hagenu. www.completeaquatics.co.uk/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2013 21:59 Muž lojzalojzovic [327] Re: Semtex
Nevim kolik je plivátko ale tohle je "do 20 litrů".

akvarijni-topitka.heureka.cz/…

Edit: Teď dívám že to má 3l hmm, to je dobrá litráž na pití piva, i té betě bych dopřál kapánek víc. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2013 21:03 Muž Semtex [1197] - LabyrintkyRe: lojzalojzovic
Do nano akvarii není problem, ale do toho plyvatka to problem je. Velky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2013 19:55 Muž lojzalojzovic [327] Re: Jackob
Pokud nemáš v pokoji stabilně 27°C (což teď být může) tak teplotu bez topení neudržíš, ale už sem viděl na netu topítka do nano akvárií, tak zainvestuj a vrátí se ti to v podobě spokojené rybky ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2013 19:43 Jackob – Teplota vody
Zdravím všechny!
K narozeninám sem dostal akvárium Marina betta kit a bojovnici pestrou. Jsem laik, i když sem něco četl o betách, ale nedozvěděl jsem se, jak udržet teplotu vody bez akvariního topení.

hmm

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2013 21:00 Muž Cosmogagy [592] - AmerikaRe: Hradba
6L a moc velké pro Bojovnici?? Nespadla jsi někde na hlavu??
To že se držel pořád na jednom místě bylo na 100% špatnými podmínkami v akváriu, že mu něco vadilo... a ne tím že to bylo velké..
Já mám jednoho samce v 15L akváriu což beru jako takovej pěknej základ pro dlouhodobý chov, a rozhodně by mu nevadilo ani daleko větší ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   07.04.2013 17:23 Žena rybickaMajda [6] Re: Hradba
akorát na co? coze já mám betulika ve 126 litrech a je náramně spokojený,plave po celém akváriu,má krásný ploutve a i když tam mám dánia a cichlidky,pánem tam je on.Dřív byl chudák jen v 10 litrové kouli (samozřejmě jsem tam měla i filtr)a takhle spokojeně jako teď rozhodně nevypadal.Zakázala bych prodej takových "akvárijí". rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2013 15:29 Hradba – Marina Betta Kit
Já chovám bettu a koupila jesm na začátku 6L akvárko .Připadalo mi že je to pro betu až moc velké,protože beta plavala skoro pořád jen na jednom místě.Když jsem si koupila ještě jednu betku tak jsem koupita tento set Marina Betta Kit 3L a připadá mi to akorát. :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.02.2013 20:07 Žena Verry [18]
Zdravím:-) Dnes jsem slavnostně z Betta Kitu přestěhovala svého beťáka do většího ajvárka, a přemýšlím, co teď s ním (Betta Kitem) -krabička je to hezká:-) Zajímalo by mě, jesli se nedá použít na chov nějakých jiných živočichů...? šněků například? Nebo na rostlinky? Díky za rady:-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2012 09:47 toni Re: Aleks
ahoj..nebyla by fotka jak ty tri vypadajji? :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   09.10.2012 12:52 R Muž romant [27983] Re: Aleks
Když denně měníš vodu a ryby, jak píšeš, prosperují, tak o týrání bych nemluvil. V těch obchodech je to přestupní stanice a když se k nim přistupuje s tou denní péčí, tak je to taky skousnutelný, tak to vidím já, jakožto člověk, jenž měl tu možnost ty ryby v těch kelímkách prodávat. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   09.10.2012 12:44 Aleks
Byla jsem nezkušená, o akváriích moc nevím, zachránili jsme z prodejny bettku která jim chcípala a pak jsme začali přemýšlet kam jí vůbec dáme, koupili jsme si 2l akva líbil se mi design, mam jich teď celkem 3x 2l pověšený na zdi nad sebou, 3 bettky mi žijí už dlouho, vodu pravidelně měním, udělala jsem vnitřní dekoraci podle sebe, mám tam led žárovky u každé, rostliny rostou, bettky se krásně ukazují, všichni moc chválí. No a až teď jsem začala hledat co jim ještě vymyslet a narážím na fóra s tím že je vlastně týrám .. :( přečíst si toto dřív tak bych nic nekupovala, ale co teď s tím ? mám 3 beťáky, tamtu jsme zachránili, krásně jí dorostla ploutev a překrásně se občas ukazuje. ( I když na sebe nevidí )

Proč tedy v obchodech je drží v těch úplně mini nádobkách ? Jakto že timpádem přímo v obchodech týraj ? 2Bettka kterou mi přítel koupil, byla v obchodě v té mini nádobce prej už hodně dlouhou chvíli, že i prodavač řekl konečně si ji někdo koupil. A taky nám teď krásně rozrostla a žije.

budu tu určitě teď zasypána zápornými komentáři, ohledně toho jak je týrám, ale když jsem o tom nevěděla ? a zachránila timpádem 2 bettky , které se mají u mě stopro líp než u nich. nevím co dělat :( :( týrat taky nechci, ale vypadají spokojeně

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2010 13:45 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: Daniel
souhlasím s tím co už tu bylo napsáno. Stačí se podívat tak kde už se to probíralo rybicky.net/forum/15047 i jinde. Myslím že rozumný akvarista by tohle nikdy nekoupil
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2010 13:36 Muž Designer [5695] - CichlidyRe: Daniel
No jestli se rozhodujes mezi nejakymi nadrzemi, vzdycky zvol tu vetsi. Nedokazes si predstavit, jak mne dneska stve, kdyz se podivam na doma vyrobeny stojan, ze jsem neposadil akvarko o 10cm niz a neudelal vysku misto 40cm radeji 50cm. Jo, bylo by uz neprirozene nizko, ale ja bych sedet na nizsi stolicce pri pozorovani prekous, pac jsem zjistil, ze nejlepsi je si k tomu lehnout smich . Ale ted vazne. V aspon 20l uz Ti muze i neco ziveho (kytky) rust a alespon malinko to muze fungovat. Vis co je to za hnus se koukat na pidiakvarko, kde uprostred trci jedna plastova kytka a ryba zkouma odzhora dolu vsechny rohy? Neco jineho je chov hodne Betek, kazdy litr dobry ohledne mista, kdyz ma nekdo x desitek kusu samcu (navic se vidi a nenudi se), ale jestli chces jednoho, mene nez 20l vody neprinese radost Tobe, a myslim ze ani te rybe. A jestli chces jine ryby, pak si vyber akvarko az po vyberu ryb, jinak muzes byt ve stejne situaci, jako kdyz mne tech 10cm... uz jsem psal ;-) .
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2010 13:09 Daniel
Čo si myslíte o mini akvariách typu MARINA BETTA KIT sú vhodné na chov? Ja si myslím že ani moc nie lebo za tie peniaze si môžem kúpiť aj 20l akvárium!

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.10.2010 17:50 Muž RadioactiWe [192] - LabyrintkyRe: gamermichal
Nedala
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.10.2010 20:43 gamermichal – Akvario
Co si o tom myslíte www.spokojenypes.cz/… ?
Peklo co? Hodne male. ne tone rozzureny

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.09.2010 18:20 Žena stetinka [270] Re: Monty
Monty, prosím studuj! Opravdu je tu řada lidí, zkušených lidí, kteří ti hrozně rádi poradí, když uvidí, že máš snahu. Znaš se nastudovat vše dřív, než ti to mamka koupí, abys ji mohl třeba doporučit lepší, či horší varianty. Hlavně studuj! A nepočítej, že tam hned dáš ryby!
My ti moc rádi poradíme, já klidně i přes vzkazy,ale jen to, co nenajdeš zde nebo u Horáce. Tvoje Betta trpěla, ale máš šanci to napravit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 18:11 Monty Re: katterinecka
Za tyden mam narozky a mamka rikala, ze mi teda koupej poradny akvarko a vsechno co je potrewba ale musim se o to poradne starat aby to prej nedoadlo jako s tou betou. Takze mam tet tyden na to abych si o to m co nejvid precetl.
vsem dekuju a zatim ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 16:07 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: Monty
rybky jsou zvířata jako každá jiná, a jestli je chceš chovat doma tak by sis o nich měl něco zjistit aby se měly dobře a taky to bude něco stát a zabere to trochu času ;-) Ale je to pěkný koníček, záleží jestli pro to chceš něco udělat, jestli ne tak raši na rybičky zapomeň, to záleží na tobě
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 16:01 Muž Semtex [1197] - LabyrintkyRe: Monty
jak často jsi Bettakovi měnil vodu, čím si jej krmil?
Tipuji že z 99% byl problém v tomle a vedl k jeho skonu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:55 Monty Re: sewer
moc vam vsem děkuju, tak ja si jdu o tom neco přečist, kdybych eště něco potrebovyl, tak to sem napísu, jo?
tak dik moc, ahoj
jo a je mi líto mýho beťaka :-( ,neveděl sem že to akvarko pro něj není vhodný
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:48 Muž Sewer [99] Re: Monty
Ceny SETů ve velikosti, o které tady mluvíme můžou stát řekněme okolo 1000,- Kč
Je to pak komplet akvárium s krytem, ve kterém je zabudované osvětlení (pro většinu rostlin je však nevhodné, protože je slabé a kytky pod ním hynou), dále filtraci, teploměr, tapetu na pozadí a většinou i topítko (SETy jsou různé a ne všechny obsahují úplně všechno) Ty už si pak jen přikoupíš říční písek na dno a nějaké rostliny.
O zakládání akvária ti tu psát nebudu, to si naštuduj třeba tady na webu v radách nebo na Horácových stránkách (v jednom z předchozích příspěvků ti někdo napsal odkaz). Pokud by jsi choval opravdu jen jednu Betty, můžeš použít umělé rostliny, ale upřímě - nejsou hezké, raději bych zvolil rostliny, které nevyžadují silné osvětlení. ;-)

Pokud se rozhodneš pro koupi SETu, kup si minimálně 30 litrů (to je jen moje doporučení ale). Můžeš tam pak společně s Betťákem chovat nějaké ryby vhodné k Bettám a do menších akvárií (třeba Razborky?)...s tím ti už poradí jiní, ale akvárko s více rybami bude veselejší.
Nejdřív si však určitě naštuduj něco (co nejvíce) o zakládání akvária, nic na tom není, ale zase je to o trochu složitější, než si v tuhle chvíli myslíš...

HODNĚ ŠTĚSTÍ ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:44 Muž Semtex [1197] - LabyrintkyRe: Monty
dyť ti jasně radí že Kvítka - nikde o plastu nebyla řeč....
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:43 Monty Re: Sewer
a kolik ten set stojí? a muzu tam dat umělí kytky?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.09.2010 15:41 Muž Sewer [99] Re: Monty
Takový akvárko může v Hornbachu nebo podobném marketu stát tak 200 Kč. Ale není to jediné, co budeš potřebovat...aby akvárium fungovalo, jak má, budeš potřebovat osvětlení, topítko, filtraci, rostliny, ... :-)
Já jsem zastáncem názoru, že pro úplného začátečníka, jakým jsi třeba ty, je vhodný nějaký SET. Většina lidí tady na fóru mě za to sice asi ukamenuje, protože SETy mají slabé osvětlení a blá blá blá ... ale na druhou stranu to máš všechno pohromadě a najednou zakoupené. Musíš pak jen vhodně volit rostliny, aby ti při slabém osvětlení nehynuli (nebo osvětlení posílit). Je to jen můj názor a opravdu ho zastávám. Já si SET už asi těžko nekdy koupím, ale i přes nevýhodu slabého osvětlení ho začátečníkovi, který si nechá poradit s výběrem rostlin můžu doporučit :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:37 Monty Re: matlala
dobře a vi mi poradíte? jaký akvárko pro betu? tam, co mi dal sewer odkaz se píše 10 az 20 litrů, kolik to muze stát?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   26.09.2010 15:35 Muž Sewer [99] Re: Monty
Udělal jsi chybu, kterou udělalo už mnoho lidí. Ale tvoje vina je to jen z části (nejdřív jsi nakoupil a pak jsi začal zjišťovat, proč to nefunguje), větší vinu na tom mají výrobci těchto "akvárií", která jsou absolutně nevhodná pro chov čehokoliv.
Je dobře, že jsi s problémem přišel...Betta to už sice odnesla, ale pokud se budeš chtít akvaristice věnovat, nech si tady od lidí poradit a pak se podle toho zařiď ;-)
A ten Betta kit vem do akvaristiky a prodavačovi s nim rozbij hlavu hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:33 Muž matlala [798] - RostlinyRe: Monty
tak to raději ne, Monty bude naprostý začátečník, tak ty by mu taky dlouho nevydrželi. Kup si ruději větší akvárko a něco si pročti, doporučuji hlavně www.horacovoakvarium.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:31 Monty Re: JagerMaister
krevety povidáš? :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:30 Muž Sewer [99] Re: Monty
Proboha, rybicky.net/atlasryb/bojovnice_pestra tady si přečti něco o Bettách. Do toho "akvárka" si dej tak maximálně kytičku a šnečky (nebo mravence hmm ).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:29 JagerMaister Re: Monty
možeš krevetky : ano tie sú dobré
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:29 R Muž romant [27983] Re: Monty
Ne, to je ještě horší varianta. Závojnatky do těchto akvárek nepatří. :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:28 Monty Re: JagerMaister
takze si tam musim koupit zase bettu? :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.09.2010 15:27 JagerMaister Re: Monty
závojnatky niesú vhodné do akvárií - strašne špinia vodu a keď tak aspoň 200 litrových nádrží kde sa lepšie udrží BIO rovnováha ;-) do guľí sa tiež ryby nedávajú lebo sa vytvára echo a to stresuje ryby :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2010 15:26 Monty – Betta Kit - Závojnatka ?
ahoj
nedávno sem si koupil betta kit aakvárko přímo pro bojovnici ale umrela mi. sice nechápu proc, kdis sem ji krmil a vsecko, ale uz ji nechci, muzu tam dat zavojnatku? ty se sice davaj do ty koule, ale tady by mohla byt taky ne? cim ji mam krmit? zbylo mi hodně krmeni po bojovnici, tak to ji muzu normalka davat ne?
dik

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2010 07:37 Muž RadioactiWe [192] - LabyrintkyRe: jakubkqo814
Riasogule by sa inak dalo pestovať aj v zaváracom pohári a nemusel by si kvoli nemu kupovať takéto "pseudoakvárium"... hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2010 23:14 Muž j0hny [86] Re: jakubkqo814
Hmm, co tak si zaramovat plechofku sardiniek ? potlesk
Na webe najdes vela peknych setov, a ak nie, tak kup nejake 30x25x25cm akvarko, skoc za stolarom a ti spravi spodok a vrch, das tam 1 slim svietidlo 8w. Na stenu ti tam staci ohnut 2,5-3mm hruby plech a 2 osmicky hmozdinky, alebo tie neviditelne konzolky na police.
Sice nemam zabehnute ani jedno akva, ale uz planujem nieco podobne a male na odchovnicku zradla pre tetraodonov - krevetkošnekarium.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2010 12:15 R Muž Silent [5949] Re: jirka88, Sewer
Já bych Jakubqo814 a jeho nápady nijak nepřeceňoval. Jak tak sleduji ty jeho mizící a znovu se objevující prezentace ještě neexistujících nádrží bych řekl že je to velký teoretik.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2010 12:11 Muž Sewer [99] Re: jirka88
Když si to nenechá vymluvit, tak ať si to tam dá... však on to brzy pozná. Mrtvé rybky s pokroucenými páteřemi není zrovna pěkný pohled.
Jen je mi jich líto :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2010 12:09 Muž Jirka88 [6] Re: Sewer
No a teď si tam mohl dát těch rybek i víc když to viděl ve videu a to by byl fakt konec. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.07.2010 12:06 Muž Sewer [99] Re: DrBolíto
Taky si myslím...
Nejdřív píše "pro bettu", pak "jen tam zasadám pár rostlinek" a pak že "jen řasokouli" (a ta se nesází, že?!) ...
Snad si dá poradit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   08.07.2010 11:59 Muž DrBolíto [254] - RostlinyRe: Sewer
No jak já to čtu, tak evidentně tam chce narvat potažmo zabít pár rybek.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2010 11:58 Muž Sewer [99] Re: jakubkqo814
Jakubqo814 napsal: pred chvilou som videl video v ttomto 2l akva s 7neonkami a 2samčekami betty
Tak si to tak udělej taky hmm . Ne fakt, tohle není akvárium. Jako ty chceš mít doma malou plastovou krabičku s troškou vody a jednou řasokoulí? To jekt krása teda...

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [2] 3

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 3369x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/15047?od=51