Ahoj, já mám přesně to 4Aqua, na které se ptáš. Nemám zkušenosti s tím Dennerle, původně plánoval právě tu, nakonec jsem koupil to 4Aqua a jsem moc spokojen.
Nevím, kolik lm to dává, neměl jsem jak změřit. Reflektory uvnitř nějaké jsou a když jsem to postavil na ty nožičky, které k tomu dodávají, tak mám pocit, že nádrž (40x25x25 cm) je osvětlena rovnoměrně a nepozoruji nějaký únik světla kolem. Při koupě v tom byly zářivky T5 865 a nechal jsem je tam. Na mých 25 l se mi to zdá být spíš příliš hodně světla, než příliš málo (nepoužívám CO2, hnojit se teprv učím

).
Používám toto osvětlení asi čtyři měsíce a zatím se mi zdá, že je to moc dobrá volba na poměr cena/(výkon+kvalita). Ty nožičky jsou mechanicky dobře stabilní. Jsou sice plastové, ale ten plast je tak pevný, že když se s tím nebude mlátit o zeď, nezlomí se. Samotné těleso je celé kovové a zatím pěkně drží po kopě. Zářivky jsou nad nějakým průhledným plastovým krytem, nedělalo mi to problémy ani nad akváriem bez krycího skla (zatím žádné stopy po rezavění, kondenzaci páry někde uvnitř, atd).
Trochu nevýhodou je, že když se toho světla dotknu, malinko drní, i když je vypnuté

. Zkusím to časem pořešit

.
Mimochodem, byla to právě mechanická konstrukce upevnění, která mě odradila od toho osvětlení od Dennerle. Působilo to na mně tak, že se kolem toho bude muset chodit po špičkách, aby se to neulomilo.
Další možnost, která podle mne nevypadá zcela špatně, je třeba
www.akvarista.cz/…
Jinak mi všechny ty zářivkové a "úspořkové" lampičky pro akvária této velikosti přišly mechanicky náchylné na náhodné poškození při údržbě nádrže.