Kořen - nákup
Hornbach si myslím,aspoň v Brně

Z Olomouce z řeky mám x kořenů. Pokud nikde nic neseženete, chce to mít venku otevřené oči. Držím palce..
Edit: Případné plavání se dá vyřešit přivázáním na klacek, kterej se zatíží kamenem, nebo přiděláním na plexisklo či na dlaždici apod.
já mám všechny kořeny ve svém akva z pražského lesa, když se chce, všechno jde. A že jich tam mám dost
rybicky.net/fotogalerie.php… , stačilo pár procházek se synem po lese a hra kdo najde hezčí kořen...
Jedinej problém u těch z lesa je, že budou ze začátku plavat.
tak v Praze moc pekne okoli není a reky?leda tak spinava Vltava

tak při nějaké procházce - do lesa, v okolí řeky...
díky bohužel není na to cas jet nekam k vypustenemu rybniku

Teď bude ještě třeba pár rybníků vypuštěných (i když nejlepší to je na podzim) a u jejich břehů se často válý velká spousta kořenů všech druhů, tvarů a velikostí.
tak jsem tomu borci na koreny napsal ale nejak nereaguje podle fotek se mi zda ze uz ma většinu korenu vyprodanych kdybys ještě vedel o nejakych kontaktech na koreny dej vedet diky
Nic se nevyrovná tomu, jít se projít kolem rybníku.
Pradí někdo kde se dá sehnat nějaký pěkný velký kořen ?kde mají větší výběr za rozumné ceny a jaký kořen je do velkého 350 litrového akvária nejlepší?děkuji
Jinak v obi jsem našel docela slušné menší kořeny. Větší měli již vybrané. Kořen jsem jen letmo vydrhnul pod teplou vodou a šel do akva. Neplaval, ale barvil. Osobně mám rád zahnědlou vodu a pokud by to nezbarvil kořen, tak bych to stejně zaházel olšovými šištičkami, takže maximální spokojenost

Co to je prosím vás zač, je to dobrý kořen?
to by měl bejt jeden z komerčních názvů Mopani.
Mrkni tady
pppika.rajce.idnes.cz/…
Loni jsem od něho kupoval, kořen byl perfektně čistej a nacucanej vodou, takže šel hned do akva.

ten Hornbach je asi nejlepší...já tam už koupil kořenů - velký výběr, navíc se v tom člověk může hrabat jak dlouho chce.
Zdravím vás, neznáte někdo další prodejny v pardubickém kraji a okolí, kde mají větší výběr kořenů? To co bylo psáno výše, je pomalu 100km od mého bydliště a to je sakra daleko.
Zdravím, zrovinka dneska jsem si prohlížel mangrové kořeny ve SKLOREXU v Brně. Myslím, že velikost do 1 m stojí okolo 750 Kč, možná víc. Mají tam opravdu velký výběr.
A co kořeny z lesa, Šumava je veliká a plná tvrdýho dříví ?
Nevím jestli máte v blízkosti nějaký Hornbach, ale u nás v Praze mají poměrně slušný výběr kořenů ;)
Jo z Mohelnice to je kousek zkus se tam zastavit a uvidis no...Ale jak rikam nejake vetsi koreny jsem tam videl ale fakt nevim jake a za jakou cenu to fakt nevim...
díky za tip. šumperk mám kousek, stavím se za panem ratajem..

Vetsi koreny v Sumperku u Rataje...Ovsem nevim jestli maji kolem metru...Nikdy jsem je nezkoumal jen jsem je tam vdycky videl

Chtěl bych se zeptat, který obchod doporučujete k výběru kořenů? Usmyslel jsem si vybrat něco na tento způsob. kořen bude mít na výšku kolem metru. uvítám jakékoliv rady. připouštím i možnost, že podniknu výpravu za kořenem do přírody kolem vod. v akvaristikách jsem se setkal jen se zbytečně předraženými, malými a pro mě nepoužitelnými kořeny a na eshopech není nic individuálně foceno, takže tudy cesta nevede. vaše zkušenosti?

Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 5714x