Přihlásit se RYBICKY.NET »

Krmení pro krunýřovce

NápovědaFórum » Krmení » Krmení pro... 

Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Krmení pro krunýřovce
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Imii
Ancistrusové mi produkují moc bordelu ... tahaj to pořád za sebou a nechávaj na kytičkách :-D čím je krmit ? Popř. mám krmit méně ? (krmím obden - 2 tablety JBL Pleco XXL)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Masarowitch Re: roman
já bych počkal než vyhladoví a oni určitě začnou jíst sami.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - capko
Mne celkom dobre žerú uhorku,zemiak a aj tablety pre obyvateľov dna anoPráve som im dal na skúšku aj plátok tekvice a trochu ho ochutnávajú.Asi si musia viac zvyknúť X-)Uvidíme :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JagerMaisterRe: roman
Ja ked dám uhorku do akvária najskôr sa na ňu nalepia moje ampulárie a až potom dojde rad na môjho dominantného samca ancitrusa ;-) :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kvoroRe: voko
obaja majú tak 6cm. ale mám ich už 3 týždne a ešte nežrali nič, čo som im tam dal :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - voko Re: roman
Třeba jsou přežraní. já okurku dávám třeba jen jednou za pár dní. A jak jsou velcí ? Po nějakém trpaslíkovi nemůžeš chtít, aby sežral okurku o objemu 2krát větším než je jeho tělo. smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - roman
nazdar ancitrusy mi nechcú jesť. dával som im list šalátu, púpavu, uhorku, kúpil som im tablety. ani jedného sa nedotkli. vždy večer im to šupnem do akva a ráno je to tak ako to aj bolo. čo mám robiť? jeden len ocucáva koreň a druhý je schovaný medzi kameňmi.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lola Re: kortezhugo
Přesně tak. Ti moji jsou také hlavně "masožravci" :-) ... no bylo mi líto vyhodit tu jahodu napůl sežranou od slimáků ... smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kortezhugo Re: Lola
:-) jahodu som skusal X-) ...a je to "tak"...
uhorka je nr.1
ale inac - aspon moja skusenost - maso,a mrazene krmiva.. X-) ak je to dost "jemne" tak to doslova "nasavaju" ako ked clovek odkaluje akva....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lola
Fotka k příspěvku Tak mi to nedalo a po přečtení tohoto tématu jsem vyzkoušela ty jahody - pěkné, sladké, ze zahrádky smich Ancistrusové sp. (mám jich asi 6) se ani neobtěžovali připlazit, zato krevetky a šneci si dávali do nosu až do rána a po dvou dnech stále žijí ;-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Michal1987 Re: kortezhugo
Ak ich kŕmiš aj tabletami pre rastlinožravé sumce, tak niektoré obsahujú aj tú "vlákninu". Aspoň na obale to deklarujú (minimálne jeden výrobca určite).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kortezhugo Re: katterinecka
no neviem - mojim travi "fest" aj bez dreva :) a to mam cca 80kusov...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: kortezhugo
kortezhugo napsal:
to ze drevo "brusia" neznamena ze ho maju radi...to mozem napisat aj o skle

opravdu potřebují dřevo jako součást stravy a ne jen aby měli kde prolízat ;-) Pomáhá jim v trávení
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kortezhugo Re: voko
...hmmm - drevo X-) -vlaknina :-)
toto je zaujimave
to ze drevo "brusia" neznamena ze ho maju radi...to mozem napisat aj o skle X-)
zozeru v podstate vsetko co spadne na dno...ako pisal Kent
 Reagovat na tento příspěvek 0  - voko Re: katterinecka
Naprosto správně. Krunýřovci potřebují dřevo = třeba kořen, z něhož získávají vlákninu. potlesk palec ano
 Reagovat na tento příspěvek 2  - katterinecka Re: lamrr
a jednou z nejdůležitějších složek potravy je dřevo ;-) To tu nikdo nezmínil
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kent Re: Skalpi
uhorka , paprika , zemiaky( brambory ) , mrkva , salat , petrzlen , magi vňať ( neweim ako sa to prestne vola ) , tablety , paradajka ( este som neskusal , lebo mi je z nej nagrc :-D ) a ak chcete riasy .. neni problem .. poslem vam 2 kg vedro .. ak chcete aj 5 kg .. neni problem bratm .. a citrusomve plody podla mna nie .. mozno este jahody ( neskusal som) spenat , mrtve ryby :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - voko Re: Joseph
Nerozpadne se ve vodě ??? coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Joseph Re: lamrr
Já krmim granulema, tabletama, okurkou a neodmítnou ani komáří larvy. Pro mladý je dobrej špenát.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - voko Re: Tomas Enderson
Souhlasím. Okurky zelenina a rostlinné tablety. Jinak žerou samozřejmě i vločkové krmivo. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Skalpi
Tak na brambory asi v řece fakt nenarazíš ale tý řasy asi fakt bude o dost víc než je i v dost zařasenym akvárku. Proto se krunýřovci přikrmují těmi okurkami, hráškem, salátem a kdo ví co ještě jim chutná. ;-)

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 1  - SkalpiRe: lamrr
Já si říkam:Co asi plave na dně řeky?Okurky a brambory asi ne:-D Budou tam slizký kmeny porostlý řasou a chcíplotiny:-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JagerMaisterRe: lamrr
Ja svoje krmím uhorkami a tabletovým krmivom ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lamrr – cím krmit krunýřovce
co se vám osvěčilo jako nejlepší krmivo pro krunýřovce.
přesně velkoploutvého a pardála :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Akusek
krmení krunýřovců:
www.catfish.cz/…
uchycení zeleniny v akva:
www.catfish.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rolandmynarRe: Akusek
Rozkrojím okurku podél a spustím ke dnu mezi magnety. rybicky.net/nadrz.php…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DušanRe: Akusek
Já ji jen umeju a plátek dám na provázek zatížený korálkem a je to v pohodě.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Akusek – Krmení krunýřovců ??!!
Chtěl bych se zeptal jak mám upravit okurnu než jí vložím do akvária pro ancitruse ??? Mám jí důkladně umýt či vyvařit ??? Poraďte prosím

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... ...... [3]

Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 4165x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14858-krmeni-pro-krunyrovce?od=101