Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Koi kapr - nemoc

NápovědaFórum » Nemoci  

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Koi kapr - nemoc
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.05.2008 17:36 Muž Lukys1 [4] - Jezírkové ryby – Natržená ocasní ploutev
Včera jsem si koupil 2 koi kapry. Ale než je v pátek povezu na chalupu do jezírka mám je ve vaničce na beton asi 70x40x40, kde bylo asi 15-20cm vody. Jeden vyskočil ale byl jsem u toho, tak sem si toho všiml a vše je v pohodě. Teď mají vody asi 8cm aby nevyskočili. Jenže si natrhl ocasní ploutev mezi paprskama. Sroste mu to? Bude mu to vadit při plavání? Ihned sem dal prevenci proti nemocem po přivezení, kdyby byly nějaké zárodky ze zverimexu.
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 1723x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14441-koi-kapr-nemoc?od=51