Mohou být spolu dva druhy krevetek?
Red cherry a palmata sp. Green se mi nekříží
a ale ta mandarinková mě mrzí
chtěla jsem si ožívit akrárko
no tak pokud je seženu tak si je dám do jiného akvárka
Budou
Nevíte jestli se bude Krevetka mandarinková křížit s Krevetka červená var. Red cherry a Krevetka Neocaridina palmata sp. Green?Předem díky za odpověď. A ještě takoví malinký dotaz nevíte kde bych sehnala krevetku mandarinkovou??
Starší reakce
Z hlediska křížení - to, že žádná caridina se prostě nekříží s žádnou neocaridinou, tu myslím bylo napsáno už fakt mnohokrát
Navíc jsou to ale druhy krevetek, které mají dost odlišné nároky! a sulaweské krevetky jsou všeobecně náročné na chov, měl by si je pořídit jen opravdu zkušený akvarista, který je ochotný nádrž přizpůsobit jejich specifikům.
0 31.08.2013 20:44 JagerMaister zdravím, potrebujem radu
mohla by byť caridina denerli spolu s N.palmata ?
Starší reakce
Jo já už doma mám nějaké red cherry co jsem dostal, sice moc červené nepobrali, ale hlavně že se jim daří
.. joo to už je lepší tabulka, takže pokud to chápu dobře, můžu k těm cherrynám dát baubalti green i red crystal?
akva mám zhruba 100l a jsou tam jen rostliny a okružáci
Red Cherry, Sakura a Rilli jsou všechny Neocaridina davidi, takže ty se ti přešmrncaj dohromady.
Vyber z nich jen jednu a dej k nim ty Babaultky, to jde.
Zdravím, koukám na tu tabulku křížení, ale něco mi tam chybí, chtěl bych se zeptat něvíte někdo zda mohou být spolu red cherry se sakurami, red rilli nebo babaulti green?
Starší reakce
Budú sa krížiť Caridina propinqua a Red Cherry? Z tabulky sa mi to vyčítať nepodarilo a ani na nete som nič nenašiel...
Starší reakce
pokud se ti budou křížit nejpravděpodobněji spadnou všechny zpět do přírodní formy
0 22.03.2010 08:25 JuraS mám v akvu 3 druhy krevetek..názvy nehlídám tak jedny jsou červené, druhá v "přírodní" barvě a nově mám zelené...kdyby se pomíchali pak by to mohla být zajímavá kombinace...
Tyto 2 druhy spolu být můžou, a hlavně se ti nebudou křížit.
Ja nevidím v tom problém prečo by nemohli byť spolu..Ja mám tiež viacero druhov krevetiek a žiaden problém
0 22.03.2010 06:57 lamrr – můžou být dva druhy krevetek spolu
může být krevetka red cheery a krevetka crystal red
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 3019x