Barva tapety
Proč izolepou,když je tapeta samolepící?
Já jsem koupila černou tapetu v papírnictví - 80 centimetru za 47 korun (byla to taková ta klasická tapeta co se používá na zeď a byla dokonce samolepicí
tak jsem to přlepila klasika izolepou
0 08.10.2010 11:56 JuraS na youtube jsem viděl video kdy měl chovatel černý písek, černou tapetu na zadní stěně, jen pár kořenů uvnitř a.....černé skaláry...chvíli jsem zíral proč natáčí tmu...taky zajímavá kombinace
Myslím že jsem ji kupoval metr kolem 100kč
ok,díky
a aka je asi cena?
OBI, Baumax a podobné obchoďáky
Starší reakce
i ta zelená zeď jak to máš teď nevypadá špatně, aspoň je to originální, ale černá je klasika. V černé víc vyniknou rostliny
Tak šlo, když si udělá nějaké pozadí tak určitě. Ale pokud máte pocit že to jde úplně bez..tak to se asi neshodneme
Pokud se někomu líbí koukat na zeď nebo průhledem do jiné místnosti jeho věc, mě ne .)
Já bych tam dal černou tapetu
Tmavě modrá, ale černá je neutrální klasika, je to věc vkusu. Není nad to si vyzkoušet sám, co se ti bude líbit. 100 hlav, 100 názorů. Já jsem prvně zkusil světlejší modrou. Bylo to ještě bez těch tří označených kamenů.
mne sa tiez osvdcila ta cierna...
já bych tam dal jednobarevnou nejlepší by byla černá ale to je každýho věc.
proč by to bez tapety nešlo?
Rostlinná je kýč, bez tapety to nejde, modrá je dobrá ale pro opravdu velká akvária..takže mi z toho vychází zase ta zatracená černá
0 16.08.2010 16:25 jakubqo814 – Vžiadna ????
Ahojte mam už asi 2 týždne akvarko ale to nie je podsatné.Neviem aku tapetu do akva a či vobec nejaku ?
-rastlinnu tapetu
-čiernu tapetu
-silne midru tapetu
-vžiadnu (foto v prílohe)
Starší reakce
O 13 řádků výš jsem ti napsal, kterou máš dát, je to jedno
Jo dám černou. Mám ale zase na výběr lesklou a matnou.
A podle čeho vybrat ?
zvol černou,ta je asi nejlepší.
Stačí vrch přelepit(i kousek do vnitřku akv.)průhlednou lepící páskou a věc je vyřešena
Jj, ale u té modré nesmí zatéct voda, je to vidět a vypadá to blbě
Dej si tam přece co cheš.Jen nechápu,proč se tedy na to ptáš
Kouknu na jiná akvárka a podle toho si vyberu
Tak ať tam máš stále vyjasněnou oblohu
No jasně. I modrá tapeta je pěkná. Jinak bych se ani neptal
Ale už jeto další barva a když tam je černá tak ten rušivý prvek odpadá a pozornost je věnovánu a upřena na obsah.
Podle mě ta černá má větší hloubku. Hanyking: je jedno, kterou dáš, matnou, či lesklou, obě jsou ze strany lepidla stejné, a protože se to lepí z venku akva, tak bude vidět ta "lepidlová" strana.
. Jo a já mám Malawi, ne mořské akva
Pokud se zatáhne obloha,moře modré nebude,protože se modré nebe v něm neodráží
To je možné. Pod morom som nebola, ale pri mori ano. A bolo krásne modré.
Veď aj podmorské fotky, alebo dokumentárne filmy sú s modrým pozadím. Ja viem, že možno preto, že objekt je dobre nasvietený v takej hĺbke. Aj tak mi je tá modrá prirodzenejšia ako čierna. Keby som chcela urobiť autentické "podmorie" v akvarku, musela by som asi akvarko zatemniť, alebo čo
Bylas někdy u moře?Také pod vodou?Pod hladinou není nic modré a 10 m od Tebe je černo
A tohle žádné moře není. Je to Malawi
Mne sa viac páči s modrou tapetou. Veď aj v mori je všetko modré a nie čierne. To čierne je moc tmavé, ale na druhej strane je lepšie vidno dekorácie, zeleň a rybky. Modrá je prirodzenejšia.
no nevim modra vypada lip
Já jsem taky předělával z modré na černou, je to rozdíl, k lepšímu
.
Viem, že biele dno ryby stresuje. bude to platiť určite aj o tapete.
Mám matnou i lesklou.Každá má něco do sebe
O bílém pozadí,ať si každý udělá úsudek sám.Rostliny tam méně vyniknou a ryby určitě také
A mám na výběr lesklou černou a matnou černou. Tak to už asi bude jedno. Mám dát matnou?
Velky pocit "hloubky" udela pozadi s prostym barevnym prechodem, od trochu tmavsi barvy ke svetlejsi (vhodna je modra, hneda ...). Problem je, ze takovou tapetu asi nesezenes, to bys musel sam vytvorit.
A to už prečo by si dal biele pozadie??..
No v malawi som ešte biele pozadie nevidel a ani si neviem predstaviť ake by to bolo neprirodzené
Pri pohledu do akvaria se bocni steny zrcadli, takze olepovat je je zbytecne. Jedine, kdyby jsi do akvaria koukal protejsi bocni stenou, tak by to melo smysl.
Děkuji. Ušetřili jste mi možná zbytečnou práci.
A mám olepit i boční stěnu co bude u zdi?
Taky hlasuji pro černé pozadí sám jsem to předělával z modrého
Osobne bych volil cerne pozadi. Nicim nerusi a neodvadi pohled.
Černá je černá
No právě :o) ... a tady se řeší akvárko pro vrubozubce ...
Jasně že taky záleží na tom , jaké ryby jsou v akva
roper napsal: ... "Zase tak blbé ty ryby nejsou" ... Už jsi někdy viděl pošťuchující se (nebo rvoucí se) oskary? :o)
zranění přeci můžeš obejít tak, že tam nebudou ostré hrany. Zase tak blbé ty ryby nejsou
Břidlice je ale nádherná
No jo ryby se polekaj nebo si budou honit a odřou se o tu břidlici.
Pomatlat zadní stěnu silikonem a zaházet to pískem
Tak asi tu černou. Spekuloval jsem i o tmavě modré. To by dodalo hloubku. Ale tase aby to nebylo už barevně přepláclé.
Aha takže malawi?..tak buď čiernu alebo šedú pieskovú
Snaď to by mohlo vyzerať v pohode prípadne nejaký dobrý odtieň sivej
Přidat reakci
1 ...... [2] 3
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 4391x