Zapáchající voda
po tydnu ti nemuze plnohodnotne fungovat ani filtrace natoz vse ostatni.Kytek taky zalostne malo nasad stonkovky rychlerostouci a uvidis snad se to srovna.Jestli to prezije osazenstvo po tydnu chudinky
Ryby jsi tam davat nemel.
No a co to zabije? Třeba krevetky by to myslím nesnesly...Přípravky proti plísním jsou taky na bázi mědi...Možná to funguje ...např rostlina rajčete když propíchneš měděným drátem nedostane plíseň...takže tomu věřím..jen napiš cos tam měl za rybky..nevěřím že se to všem líbí...ale určitě na tom něco je..není to oponentura...jen hledám...pro i proti
Pomohla by nejaka chemie proti plisni?
Máš ho teprv krátce,bude chvíli trvat než se vzpamatuje a nastolí se rovnováha,ale náky problém tam asi bude.Já sem takhle měla svoje první aq a pak sem to nevydržela a založila znova,a pak už to bylo v pohodě.Ale to ještě nedělej.Na ten povlak je dobrá magnetická stěrka.
0 05.03.2010 19:12 zasadil –
Re: Eff ano
To znamená, že tato nádrž byla založena před týdnem?
voda v akvarku s rybama a rostlinkama
akvarko je tyden stare nebo fotka je tyden stara?
Kvalita mrazenej potravy je rôzna, musíš ju poriadne premyť v sitku, mne sa to tiež občas stane a najviac sa mi osvedčili rýchlorastúce stonkovky, zákal po nasadení ceratophylum mizne pred očami
tak tady je moje akvarko asi týden staré
především by to chtělo foto.
Krmim mrazenima komarima larvama a obcas susenyma grnulkama.
cim krmis ?
moze to byt aj to mne sa to tvorilo ked som krmil mesom
Na ten odkaz jsem se dival a ani jedna z tech fotek to není. Mam 6 akar modrych 4keřičkovce 2 čichavce a 4 panceřniky a akvarko je 300 litrove a neustale se to tvori na skle takovy povlak nevim co stim
Ne, nemůžeme vám poradit. Nejsme jasnovidci. Co takhle si založit prezentaci, nebo aspoň napsat nějaké podrbnosti ???
0 05.03.2010 09:19 zasadil – Moc mi zapacha voda
Ahoj mužete mi poradit moc mi zapacha voda a na skle se tvori takove prusvitnobile krouzky vypada to jako plisen nebo rasa vse co mam umele v akvarku je slizke dozelena a smrdito.nevite cim to moc dekuju
Přidat reakci
1 ...... 3 ...... [4]
Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Zobrazeno 5309x