Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Malé jezírko

NápovědaFórum » Jezírka a venkovní nádrže  

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Malé jezírko
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2011 14:28 Muž LiborSprysl [9015] Re: Jarik
Kolik a jakých je v jezírku kytek?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2011 14:19 Muž Jarik [105] - Jezírka a realizace jezírek
Ahoj, vim ze je brzo se ptat,ale jak bojujete s rasama v jezirku?Mám asi 1000 litrové, filtr mam na 2500 litru UV lampu taky mam, a mam tam 5 karasu.Mam tam furt takovou vlaknitou rasu pouzivam na to pripravek proti rasam od Tetra a nepomaha to.Kdyz jezirko vycistím kartacem objevi se znova a na foliji se vytvari az 5 cm vrstva te rasy.Co stím poradte!

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2010 08:22 Muž motýlek [275] Re: kreten
jo ... ale něco se dá risknout ... určitě někdy v šesti týdnech stáří v červenci porostou v jezíku rychleji než v akvárku ... ale záleží, co budu mít zrovna "na skladě" ;-) ... přinejhorším to bude jako potrava pro ty líny ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2010 07:42 kreten Re: motýlek
s bojovnicemi bych neriskoval, rájovci jsou možní
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2010 07:19 Muž motýlek [275] Re: kreten
:-) nebo počkat až to zamrzne a jen je posbírat, dát na zimu do mražáku a na jaře zase vypustit :) ... já mám v jezírku (malém) nějaké ty červené potfůrky (lín?) a na zimu jezírko přikryji starým oknem, na to dám proloženě 3 vrstvy PE_folie a nějakých větviček a většinou to ani nezamrzne - tuhle zimu jen jednou někdy v lednu, když byl holomráz tam bylo asi 1 cm ledu, tak jsem jej vysbíral a bylo po ftákách ... na léto zkusím nějaké dania a možná bojovnice ... uvidím ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2010 06:32 kreten Re: invalida
Ono je to "plastové jezero" nevypustitelné?:-) Kdyk v těch škopkách je minimum vody, tak stáhnete vodu na minimum a ryby odlovíte snadno:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.03.2010 19:45 S Muž invalida [3881] Re: Usine
No asi mě ukamenujete ale kdyby byly neodchytitelný....no přežil bych to...a co ty mečovky, to asi ne že jo?????? ne ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.03.2010 19:42 Usine Re: invalida
Moly jsem tam měl také ale byla to úplně jiná ryby než v akváriu. Poměrně plachá a už jsem je neměl šanci chytit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.03.2010 19:04 S Muž invalida [3881] Re: Usine
Mě přebejvaj hlavně molly a mečovky ....co myslíš?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.03.2010 18:14 Usine Re: invalida
Paví oka určitě, rájovce ancíky. Kdy je těžko radit. Musí být už poměrně teplo protože nádrž je malá a rychleji se ochladí. Já je mám tak od půlky června do půlky září. Taky se mě jednou povedlo je tam dát a pak přišla bouřka a kroupy a bylo po nich.
:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.03.2010 17:42 S Muž invalida [3881]
Dotázek prosbička...máme v práci plastový jezero...a moh bych tam dát na vyvenčení nějaký akva ryby..mečovky očka.. nebo něco podobnýho? A baj voko od kdy? Myslím na léto samozřejmě...

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.02.2010 17:55 švíco Re: Ondra
Jenže on chce malou loužičku do terária v bytě... :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.02.2010 17:16 Ondra Re: švíco
Hele myslím si že je zbytečné kupovat drahý plast se kterým už se pak moc se změnami tvaru nedomluvíte.Nejlepší je vykopat na zahradě jezírko svého tvaru, předem rozmyslet kde bude čerpadlo a jiné věci např. umělý potůček osázení rostlinami atd. z důvodu dobře promyšlené cirkulace vody.Pak se dá levně koupit jezírková folie a jednoduše to rozprostřít a pomalu napouštět vodou a jakmile do bude skoro naplněné tak folii na kraji jezírka zatížit kamenami okolo a s menší rezervou zastřihnout.Já jsem si dělal svoje jezírko( 18m3 vody) což je už docela pěkné.Můžu jenom doporučit!!!!Není nad svoje promyšlené dílo!!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.02.2010 14:34 švíco Re: Fredy
A co koupit najký tmavě hnědý nebo černý lavor popř. vaničku a zkusit to nahřívat horkovzdušnou pistolí a deformovat? Můžeš do toho zkusit otisknout i nějaký kámen... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.02.2010 09:23 Muž Yirka [9213] Re: Fredy
Jako jezírko specializovaný výrobek to je asi příliš malé a v hobby marketech nic takového nebude. Spíš se mrkni do nějakých domácích potřeb po nějakém vandlíku, mají také různé tvary i barvy a velikost bude odpovídající.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.02.2010 09:21 Muž motýlek [275] Re: Fredy
no ... padesát na padesát ... to asi bude problém ... to bych spíše zkusil vytvarovat z nějakého přepravního krytu nahřátím atd... nebo z větší bonboniéry ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.02.2010 09:04 Muž deCORF.OBRAEN [220] Re: Fredy
Napriek tomu ,že to chceš k teráriu prikladám odkaz ak by si chcel niekedy založiť vonkajšie jazierko ;-) www.hornbach.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.02.2010 08:14 obok Re: Fredy
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.02.2010 07:58 Fredy – Malé jezírko
Zdravím všechny, mám takový problém. Potřeboval bych někde sehnat malé laminátové jezírko, něco kolem 0,5x0,5 metru /na tvaru nezáleží/, ale zatím se mi ho nikde nepodařilo najít. :-( Potřebuji ho domů do místnosti k teráriu. Může mi někdo poradit. Děkuji.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Jezírka a venkovní nádrže • Zobrazeno 3214x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13651?od=51