ZOO Braník
jojo, nudle je celkem ideální, sám mám už přes rok na ně připravenou 130x50x30 DxŠxV
ale 30 si myslim je na výšku minimum
A nebo si nechat slepit nudli, tvary jsou různý.

třicet si myslim že je málo, měl jsem werneráky v cca 25 a nebylo to nic moc, lepší je opravdu ta klasická 54 a to si myslim že verneráci sou horší plavci
No prave se ptam, jsem to videl na vetsi nadrz, ale vim o nich houby...
Nevím, dávat takové plavce do takové pidinádržky.

Koukám, že jsi načatý. To abys už dal zprovoznit bublifuk.

Jak vidim pH nad 6.8, zacinaji se mi v mysli objevovat predstavy, jak to nepujde s rostlinami. No ale pokud by stacilo i nejakych 30 litriku (jsi mne tim dost nacal), ze by jim to stacilo, to uz neni jako nekam placnout dalsich aspon 54l jen pro ne. A pokud by nevadilo akvarium kratsi, rekneme 35x35x35cm, to uz by nevadilo ani na pracovnim stole...
videl jsem je kdysi ve vivarku... pul dne jsem je obdivoval a stejne tak je pravidelne obdivuju i v Braniku, ale kde vzit, pro ne, misto....
Hm, právě že nevešlo.
Taky jsem u nich sváděla vnitřní boj - byla jsem si tam pro hejno dánií mynmarských a málem jsem odešla s těmihle krasavci. Ale naštěstí (pro ty ryby, ne pro mne

) protentokrát vyhrála zodpovědnost - do mé společenské 60 litrovky si je dát netroufám.
No třicet litrů by se ještě někam vešlo...

ty už tam maj delší dobu, taky jsem na ně koukal, když jsem je viděl poprvé čuměl jsem jak vyvoraná myš, moc hezký rybky

Opet jsem si odnesl co jsem chtel (diky za nadherne samice Ramek), ale nejak nemuzu zapomenout, co jsem dnes v ZOO Branik videl:
rybicky.net/atlasryb/duhounek_vidloocasy
Opravdu nadhera, aspon videt je v realu stoji opravdu za to. Chce to velkou vnitrni silu si uvedomit, ze tohle fakt nemam kam...
Starší reakce
konečně budete mít i volno a čas na sebe ( pardon na aqwa doma)

0
[4493] - Amerika 14.12.13 14:44 Danila Braník o Vánocích
Úterý 24.12 Śtědrý den 9:00 - 12:00 - výdej rezervovaných zvířat, akvárií a jiné havěti.
25.12 - 29.12. ZAVŘENO !!!
Pondělí 30.12. 10:00 - 18:30
Úterý 31.12. 10:00 - 18:30
Středa 1.1.2014 ZAVŘENO
Starší reakce
radim napsal: Dnes jsem si dal premiéru a pěkné to tam máte
Po dlouhé době se mě někdo zeptal pro jaké ryby si kupuju krmivo a ještě věděl o jaké rybě mluvím
škoda, že jsem měl tak málo času...
měl bych takovou otázku... Kde se berou tak vysoké ceny kořenů?? (nemyslím teď jen váš obchod) vždyť je to jen "utopené dřevo"
I u nás je rozdíl v ceně smrku, břízy, olše, buku, dubu, pokud člověk hledá dřevo na topení...

A stejné je to s tím "utopeným dřevem"...Ono se teda většinou již nekope, těží se sice celkem skoro průmyslově, ale převážně mimo evropský kontinent. Takže je celkem jasné, kde se berou jeho ceny...Ono je to o té vizualizaci...někomu stačí nechat obrůst "kus klacku" z rašeliniště u nás, jiný chce téměř "umělecké dílo". Což teda nutno přiznat je velmi často přímo výběr, pokud vezmete z hromady kořenů jeden a padne vám do oka a za chvíli nevíte jetli chcete jeden, nebo kořenů pět....to se zase tak často v přírodě nepovede...
Znám...

Dreamdiver napsal: Nedávno jsem takový kořen vláčel celé odpoledne na procházce
Mi nieco hovor, cez cele mesto snvyse metrovym drevom z potoka sam tiez islo milo, hlavne tie pohlady ludi na mna, akoby som z blazninca usiel.

A proto si začínám hledat kořeny sám. Teda nejen kvůli cenám, jde i o tu radost, že si člověk najde do akvárka něco sám. Nedávno jsem takový kořen vláčel celé odpoledne na procházce

aj tak

Které někdo našel, vykopal, očistil, dovezl a prodává ;)
Dnes jsem si dal premiéru a pěkné to tam máte

Po dlouhé době se mě někdo zeptal pro jaké ryby si kupuju krmivo a ještě věděl o jaké rybě mluvím

škoda, že jsem měl tak málo času...
měl bych takovou otázku... Kde se berou tak vysoké ceny kořenů?? (nemyslím teď jen váš obchod) vždyť je to jen "utopené dřevo"

v úterý se za Vámi zastavím na kus řeči a jestli budete mít živý koretry

Ó pozor, to bylo jinak, někdo tu slíbil, že udělá něco na pódiu.

Starší reakce

Ještě přidám jednu

Tak jsem se včera šla po dlouhé době podívat do Braníka a opět jsem litovala, že nemám víc času a zlatou kartu

Paráda, prcek byl nadšen z králíka a morčat, z chameleona už méně

Každopádně už se těším, až se zase uvidíme.
Starší reakce
Tak jsem se po dlouhý době zase dostal do Braníka a musím říct že nový cedulky jsou vážně výborný
Jo a děkuju za ochotu při rezervaci garry

Starší reakce
Starší reakce
K Horácovi se čas od času vracím a moc ráda. Je to balzám na duši a hromada dobrých rad. Ovšem ty jeho pořekadla, zákony atd. - u těch se vždycky nachechtám, i když je čtu opakovaně. A ke všemu jsou vysoce pravdivé.

Já tam jednou byl(chystám se znovu,ale jaksi neni čas),příjemná majitelka,příjemný personál.Maj to tam hezký(a to ve všech směrech)

Moucha napsal: "Čím rychleji osadíte čerstvě založené akvárium rybami, tím rychleji si budete moci koupit ryby nové. "
www.horacovoakvarium.cz/…
Nešlo by to tady někam vytesat?
Nejlépe hned pod nadpis témat spadajících pod "začínáme..."

Rád bych se sem jednou podíval. Vypadá to na super akvaristiku, kde prodávající nejsou jen na výdělek, ale dokáží i slušně poradit. Jen ta vzdálenost

Tak na těhlech stránkách už jsem byla. Jsou super. Říkám, že čekám mám jen plže, dokoncer už asi jen jednoho jeden se někam ztratil a manžel si koupil tkaničku a proužek. Jinak se fakt snažim krotit a držet. Teď půjdu pro další kytky
No mám tam šneka clithona, bylo mi řečeno, že ten může být. A manžel tam koupil sekavce tak jinak fakt držim jen se modlim aby Tkanička a Proužek přežily. Teď budu dokupovat další rostliny

hrozný to je,člověku to připadá jako věčnost nějaké 4 týdny..ale vyplatí se to

jj, počkám přidala jsem tam nitrifikační bakterie, vodu zatím měním 40l každé 2-3 dny. Ale to čekání je hrozný

Starší reakce
Danila tak to joooo

Škoda, že jsem tehdy na Rybičkách ještě nebyl

Panečku, to by byly úderné a zvučné návrhy: Bránická kafilérka, Orientální masokombinát, U leklouše, U mrtvého pískomila, U slepené ploutve, Rybí moučky, myší bobky a jiné laskominy...Acho jo, tak snad si akvaristiku bude chtít otevřít ještě jiný párek bláznů nevážících si vlastního zdraví a životů...

Nápad na název dobrý, ale soutěž o jméno našeho obchodu se uzavřela před třemi lety
To Acik: jde o nekonečný seriál o tom, jak se dva akvaristé dočista zbláznili

Reportáž s fotogaleriemi jak to všechno bylo, zde:
www.akvarista.cz/…
Pekelná galerie zde:
www.akvarista.cz/…
Happy Animals
Zoo Animals
ForAnimals

MazLOVÉ
SuperAnimals
+ Můžu poskytout webové stránky zdarma!
A splň si svá přání!