Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 1  - S invalida Re: Ičin
Nemůžu soudit jestli měla volnost a nebo scénář...ale až pojedu do Prahy beru sebou červenej koberec. stydim ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ičin Re: invalida
to byl filmový trik!! smich Danila by si snad dobrovolně rýhu na skle neudělala. mě spíš malinko zarazily ty neonky. to bych viděl jako větši prohřešek. a pak matení neznalého diváka záběry z té jejich delty a nádrže na prodejně. Třeba ke konci ladně proplouvající rybicky.net/atlasryb/tetra_dvouskvrnna :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida
Mě se nelíbilo chladnokrevný předvedení vzniku rejhy na skle stydim Tohle mi totiž provedli doma a nemlich tou samou stěrkou hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ičin
de vidět, že Danila je ještě nováček v PR. takovej naprostej základ jako mít firemní kyblík a tričko
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: Mrakoplash
Myslis kyblik? Taky jsem si ho vsiml :) .
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Mrakoplash Re: Danila
Krásnej kyslík(ano překlep, měl to být kyblík :-) ), akvarista.cz :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lubaan Re: Designer
No já jsem nedávno dostal vynadáno za doporučení hejna neonek do 60l akvárka.
Ale pořad to byl hezkej, to jo. Já jsem tam nic hroznýho,za co by se dalo kritizovat neviděl. I když se leckomu nelíbí neonky do 30l,tak kdyby se začátečníkům dostaly rady všude jako v Braníku, nebylo by tolik začátečníků po pár měsících zklamaně končících s akvaristikou. Za mě palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kubasix – OT
Jen mě zarazilo, že mi za ten příspěvek dala palec nahoru Danila :)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Designer Re: kofejn
Az tady nekomu poradim, specialne zacatecnikovi (ktery ani nevi co je co za rybu), ze si ma dat hejno Neonek cervenych do 30l akvarka, tak mne tady par kolegu sezere...

Nic ve zlem, ale zrovna tem Neonkam stalo za to se vyhnout, protoze na vysvetlovani neni v takovem poradu prostor, a tohle je vec minimalne diskutabilni.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amrtinRe: Kubasix
To uteklo zase mě :-D Tam je to dost na hraně-tohle byl medový.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - amrtinRe: Moucha
Jenomže tohle nebyla prodejní nádrž,ale akva zřizovaný na doma.A do takovýho opravdu neonky(červené) ne.A pak 14 dní je málo na zajetí akva.
Jinak reportáž neměla chybu palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Kubasix
nemichejte (nepleťte si) nádrže prodejní (v obchodě) a normální/chovné!! v tom je setsakra rozdíl....
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Kubasix Re: kofejn
Jo a pak čichavci do tohoto objemu. Naprosto nevhodní.
 Reagovat na tento příspěvek 5  - kofejn Re: Kubasix
Mě zarazila akorát neonka červená do 30l kostky. Ale těch nádrží se tam mihlo víc a navíc mi drndily děti na klíně a tak mi třeba něco uteklo. Budu muset kouknout ještě jednou :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Kubasix Re: DrChila
No, právě proto, že je to individuální. Tak je lepší říci 1 za týden, pak zase začátečníci po radě, aby měnili vodu každý týden brblaji, že v té TV říkali, že stačí za 2 týdny. A lidi věří tomu co říkaji v televizi. :)
Ale jinak to zvládla na 1 s *
 Reagovat na tento příspěvek 1  - AG Re: Danila
O znemožnění nemůže být žádná řeč. Moc hezké, mám chuť si jít založit nové akvárium :)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - R vaclav Re: Danila
Myslím že se ti to hodně povedlo. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Yirka
Danilo palec . Moc pěkné, bez nervozity, třesoucích se rukou a hlasu. Zkrátka, "Polopatě". ano
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Joshuax Re: vaaclav
Sel jsi si dat pivo ? :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila Re: Kubasix
Výměna vody je pouze individuální. Záleží na akvariu na to co vním je jaká tam je filtrace. U některých akvariích stačí pouze dolévat vodu a jednou za půl roku vyčistit filtraci
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ondralomnice Re: Danila
A zrodila se TV stár potlesk potlesk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: snehulda007
 Reagovat na tento příspěvek 1  - snehulda007
O znemožnění nemůže být ani řeč, vždyť Dáša už je v podstatě televizní stálice :-)
To akv. co jsi nakonec čistila je parádní palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kubasix Re: DrChila
Akorát ta výměna vody. Spíš než 1 za 2 nebo 3 týdny, tak radši 1 za týden. palec ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Danila
nevěda v kolik ten pořad jde v TV přepnul jsem náhodou na CT1 a ejhle za chvili jsem byl u Zíků doma... hezky potlesk potlesk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila Re: tercovec5
Znemožnění to není podle mého názoru. Základy tam jsou dobré. Kdyby na to bylo však více času bylo by to lepší.
Z mého názoru dobré
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tercovec5 Re: Danila
Znemožnění se nekonalo:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DrChila
Premiéra polopatě:)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: darka
To seš v Ostravě na burze, tak si tu upoutávku dej na jindy. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - darka Re: Danila
Platí ten zítřek? ;-) Už mám upomínku ano potlesk
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 5  - Danila
Česká televize opět řádila v ZOO Braník a nejen tam, ale i u nás doma:-)

Pořad Polopatě www.ceskatelevize.cz/…

Premiéra bude v neděli, 16.2., opět se historicky znemožním, zbývá jen doufat, že budou ve střižně milosrdní ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Designer
Ona se zase jen tak neurodí...to chce trochu fíglů.... :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: RAP
Ten Kancik perletovy v tehle barevne "uprave" je fakt paradni! Kdyz jsem ho v ZOO Branik videl prvne, musel jsem se zeptat, co to je. Jeste nebyly stitky, uz jsou, dobra prace.

Jenze co s touhle priserkou. Jako dite jsem si je donesl (normalne zbarvene) a pak jsem byl rad, ze si ta monstra kamarad vzal do velkeho akvaria. Takze ted jen cekam, kdo ze zacatecniku se tady objevi s dotazem, jaka modlitba v malem (a puvodne hezkem) akvariu pomaha, nebo zda ma vodu pouzivat svecenou, protoze to je presne ryba, ktera je pri porizovani prvnich rybicek ta "spravne barevna" :) .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: RAP
Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 0  - RAP
Fotka k příspěvku Člověk by neřekl, jak může být v akvaristice plno v sobotu odpoledne. :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 2  - Danila
Prosím zákazníka, který u nás v pátek, 3.1. v 16:37 zakoupil Farlowelly, aby se ozval na tel. 774 712 279. Děkuji.
 Reagovat na tento příspěvek 7  - RAPRe: LiborSprysl
Holt máme každý jiné priority. Já mám ryby pro krásu, ty se jima živíš.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: RAP
RAP napsal: Pokud samečkovi nabídneš tři samičky, tak vůbec nebude chtít plavat.
A je to pro ty rybky dobré?
Já vím, že o nich psal doktor Zahrádka jako o dobrých rybkách do nanoakvária i s návodem a jeho zkušeností si vážím. Ovšem míry, které napsala Raviolka, mi zní sympatičtěji.

Dobré, nedobré. Karlova praxe je stejná jako moje, byl to on, který mne inspiroval, snad ještě před tím sepsáním textu. Chov této rybky není o sympatiích, ale o chovatelské praxi. Proto jsem to napsal. Dotaz zněl, jak to udělat, aby je bylo možné mít v co nejmenším prostoru. Takže si važ zkušeností i rozdávej sympatie. :-) Já si budu stát za tím co jsem napsal.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 4  - sivon Re: Designer
Mám vstupní vodu s pH okolo 8, často i vyšší, pH v akváriu neklesá pod 7,5 a kytek i bez CO2 na rozdávání. Pokud nebudeš chtít nějaké vychytávky, nějakou rostlinu vždy najdeš.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: LiborSprysl
Pokud samečkovi nabídneš tři samičky, tak vůbec nebude chtít plavat.
A je to pro ty rybky dobré?
Já vím, že o nich psal doktor Zahrádka jako o dobrých rybkách do nanoakvária i s návodem a jeho zkušeností si vážím. Ovšem míry, které napsala Raviolka, mi zní sympatičtěji.
PS: -3 :-P
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Raviolka Re: souky
Souhlasím, že třicítka je pro tyhle ryby hodně málo - pokud je někdo chce především na kochání, jak jsou šťastné ;-)

Chovala jsem Pseudomugil gertrudae (což je menší druh) v 70 l, na délku 70 cm - tam jim to slušelo, určitě by snesly akvárium o 10 cm kratší, ale třeba v 50 cm už je ten prostor omezený a fakt jsou teritoriální - v dobrém, aspoň je na co koukat :-). Furcat by do 50 cm dlouhého akvária byla škoda. To je jako tři neonky v 20 l akváriu a pořádné hejno aspoň v třístovce… prostě nebe a dudy.

Ne nutně větší = lepší, ale každá ryba chce svoje.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: LiborSprysl
tak samozřejmě, já ani vidloocasý neměl, vycházím pouze z toho že jsou chováním dost podobní.
Ono je taky rozdíl je mít na chov a pro radost, když budeš mít málo prostoru pro plavání, tak se samci akorát občas proženou a jelikož ty jejich souboje většinou končí, když narazí na nějakou překážku nebo když je slabší zatlačen do kouta, pak z těch ryb nemá až takovou radost. Viděl sem to u sebe, když sem měl malý akvárium, tak z těch soubojů fakt bylo prd, teď ve "velkém" když to nechám zarůst, tak to taky není nic moc, každou chvíli je rozdělí nějakej list nebo je slabší zatlačen do nějakýho roští
 Reagovat na tento příspěvek 3  - LiborSprysl Re: RAP
RAP napsal: Nevím, dávat takové plavce do takové pidinádržky. hmm
Pokud samečkovi nabídneš tři samičky, tak vůbec nebude chtít plavat. Bude mít jedinou starost. Jak z těch holek každý den dostat jikru až dvě.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: souky
No to záleží na tom, kolik v těch třiceti litrech je ryb...Mimo toho nelze psedomugily srovnávat s wernery. Ale vím, že mi poměrně dlouhý čas prosperovala skupina dvou samců a šesti samic v takové nádrži spolu se štětkou na mytí flašek a mladých bylo spousta...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Sid Re: Designer
...Jak vidim pH nad 6.8, zacinaji se mi v mysli objevovat predstavy, jak to nepujde s rostlinami...
Jistě je v tomto vašem výroku kus nadsázky, přesto musím zareagovat. :-)
Nebojte se pH nad 6,8 - při vyvážených poměrech rostliny dobře rostou i při vyšších hodnotách. Některé nemají problém ani s pH kolem 8.
Nejlepší dostupnost většiny živin je sice při pH kolem hodnot, které "se vám objevují v mysli", ale pokud je pH mimo tuto "ideální" oblast, neznamená to, že jsou pro rostliny nedostupné. Jen to chce celkové podmínky přiměřeně vyladit. :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=628