Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.09.2010 15:32 RAP
Danila napsala: Kočka se smířila s rolí matky a perfektně se stará o koťata i přes to, že má přes břicho pořádnou jizvu.
Ziky a moje dcera neustále brečej a škemraj, že si je necháme.....

A starat se bude o ně kdo? ;-) :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.09.2010 00:05 Muž PaDa [6089] - mřenky a sumci – Re: Danila
citově deprivovanej Zikyč, to začínám plakat i já smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 23:49 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: JJaanca
Zítra - tedy 28. září bude ZOO Braník zavřeno - resp. tady dnes spíme, protože jsme dorazili děsně pozdě a usazovali nové přírůstky - tentokrát hlavně hlodavce, ale samozřejmě i něco málo rybek a tudíž tu dopoledne budeme - akutní případy mi můžou zavolat a pokud tu budu, není problém si tu něco pořídit.Telefon je na stránkách.

Krunýřovci jednopruzí tu nějací jsou, ale málo, tak asi čtyři..napravíme.
Nová zásilka našich pekelných šneků faunus ater by měla dorazit do příštího úterka.A je opět na co se těšit - budou nový druhy šneků a jsou luxusnííí !!!!

Kočka se smířila s rolí matky a perfektně se stará o koťata i přes to, že má přes břicho pořádnou jizvu.

Ziky a moje dcera neustále brečej a škemraj, že si je necháme.....Zikouš argumentuje tím, že chce svou mališkou košišku odmališka a bůůůůů, že on žádnou odmališka neměl a tudíž má traumááááá :-)a jestli nebude košiška, že bude dočista citově zanedbanej...No,jestli bude pištět ještě chvíli, bude dočista zabitej:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   27.09.2010 20:08 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: stetinka
dneska byl ale blbej den.... v kanclu jsem byl sam a ani jsem si to nebyl schopnej hezky uzit.... tohle podzimni depresivni pocasi nesnasim......
a kdyz jsem si chtel zlepsi naladu a zacal se stourat pod stolem v novym akvarku tam mi tam furt nekdo lezl.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 18:06 Žena stetinka [271] – Re: Moucha
Ale no taaak, Moucho, vždyť víš, že to byl jen vtip ;-) Jen jsem chtěla být na straně miminečka ;-)
Apropos, k studenokrevným rybám: při dnešních teplotách si chodím do akvárka ohřívat ruce :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 17:52 Muž Gordon [22]
Jak jste na tom se zásobou krunýřovců jednopruhých? V sobotu budu mít cestu do Prahy a tyhle rybičky by se mi hodily tak v počtu 4-5kusů :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 16:40 Žena JJaanca [67]
Bude zejtra otevřeno?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 15:54 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: JuraS
ano ten film jsem uz videl mnohokrat a dost casto na nej vzpominam, kdyz koukam na TV, ctu noviny, slysim volebni sliby......
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 15:38 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Mrakoplash
takze by se to spis dalo interpretovat jako ze se Zikyc pokusil rozdelit o svuj skromny obed s chudackem kreckem....

dukaz ze zalezi jak se cela vec poda.... at zije "vrteti psem"
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 15:34 Mrakoplash – Re: Moucha
No jéje a jak :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 15:22 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: stetinka
vetsina ryb je studenokrevnych... vzdyt je to takovy ftipek jak z patologie.... vidis ze je preci na cisty lzici a ne primo v omacce nybrz kousek od ryze.... tedka me napada... zerou krecci varenou rejzi??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.09.2010 14:46 Žena stetinka [271] – Re: Danila
by mě zajímalo, co by Zikuš dělal, kdyby takhle vypadlo nějaký ještě teplý elko rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 13:00 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Danila
sama chrupavka a chlup... to by pekne krupalo....a blbe polykalo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2010 12:50 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku volcomek napsal: Tak dnes sem v obchodě byl po dlouhé době ... k mému zděšení ... no radši ani nebudu komentovat praktiky některých zaměstnanců , více večer až příjdu z tréninku :-D :( :-D

se udám sama:-) Ale Volcomek má lepší důkazní materiál o tom, jak Zikouš obědvá...
Mimino vypadlo nezodpovědné matce z druhého patra klece do pilin...no a v rámci záchrany ho Zikouš chtěl sníst s tím, že je ještě teplej.....

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.09.2010 12:33 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetky – Re: Danila
koukam ze se nenudite.... ale gratulu k prirustum do kocici smecky.... snad je to u ty Mrchy jen poporodni psychoza a uz brzi se v ni probudi materske city, i kdyz u kocek nikdo nevi co provedou....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.09.2010 12:32 Muž Sid [6774] - Rostliny – Re: Danila
smich palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   25.09.2010 12:03 Žena Danila [4493] - Amerika
ZOO Braník děkuje MVDr. Janu Márovi z veterinární kliniky Madridská ve Vršovicích za jeho skvěle provedenou operaci naší kočky a zároveň se omlouvá za protažení jeho pracovního dne do půlnoci:-)

Včera v noci jsme v sestavě MVDr. Mára - operatér, Danila - asistence, Ziky - neodkladná resuscitace, přivedli na svět koťata naší aristokratky Maine Plays Bat Women
( zvané Mrcha) a podařilo se dvě z nich zachránit,s čímž jsme absolutně nepočítali.

ZOO braník je dnes polomrtvé, protože dokonale sjetá kočka nechápala, že má po takovým mejdanu dvě děti a snažila se mně donutit, ať je dám pryč:-)
Navíc mi nablinkala do postele a na hlavu, za kterou mi celou noc pištěly dvě hladový tlamy.
Zikouš se též nevyspal, protože kromě snahy kočky dostat se k němu do postele neustále poslouchal ječení malejch vetřelců a moje nadávky a neustálé dotazy typu: nevíš kde je.......:-) Navíc ho kočka ozačila za otce a naznačila mu, že se má postarat o děti smich , protože jí po tom mejdanu bolí hlaváááá
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 23:59 Muž volcomek [10] - Sumci – Re: Pepan
tohle si nedovolim komentovat :-D ... at si každý domyslí až přidám fotky :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 22:11 Muž Deathbull [1928] - Cichlidy
Cococo nějací rejnoci na víně nebo králíci na smetaně nebo co tam vyvádíte smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 22:05 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: NASREDDIN
Tak je to akvaristika nebo bufet? ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 21:55 Žena stetinka [271]
Hlavně mi nesněste ty Fauníky! tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 21:53 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: volcomek
Proč žádnou policii? Minule to byla jenom generálka, počkejte až se pojede naostro. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 21:51 Muž NASREDDIN [1384]
volcomek napsal: už jsou předány přísluným orgánům :-D .....
žaludku :-D

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 21:21 Muž volcomek [10] - Sumci – Re: Danila
už jsou předány přísluným orgánům :-D .....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 21:16 Žena Danila [4493] - Amerika
My a někoho sníst? Máš důkazy???? smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 21:10 Muž volcomek [10] - Sumci – Re: Danila
Fishtamin mi zašli prosím poštou :-D já se bojim že sníte příště i mě :-D .... nebo mi ho nech někde zabalenej ... víš jak se předávaj ty prachy v těch filmech ? .. a žádnou policii :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 20:53 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: stetinka
Když ono k Dan od nás z Popílkova je to dost daleko a tak jsem neodolal. Takže si sypu hlavu tím něčím a já se polepčím. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 19:28 Žena stetinka [271] – Re: Pepan
tomu se říká pro dobrotu na žebrotu, já Tě k Dan nalákala a teď jsem splakala nad výdělkem :-D Máš štěstí, že jsem tam jela ještě pro něco jiného strašně důležitýho hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 18:37 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: stetinka
Když já se nemohl udržet a protože byla možnost dovozu do Ostravy, tak jsem toho využil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.09.2010 18:29 Žena stetinka [271] – Re: Pepan
Teda Pepane! To se dělá toeto! smich
Ale abych přidala svou rybí historku... Jsem dnes upouštěla vodu z karanténní 70tky do kýble a mám tam malou hadičku. Tak to tak pomalu čůrá, došla jsem pro robota (vysavač a pustila ho běhat vedle v pokoji), poklidila jsem, vylila kýbl, dala novej a šla se dolů napít. Sedla jsem si k počítači a čtu si a slyšim, jak nahoře vysavač, jakoby mačká celofán. Si říkám, že děti zase ukradly žužu a potají si ho tam snědly a on to našel. Jenže další dvě minuty furt šustil a jezdil a šustil,....! Najednou mě polilo horko! Tryskem nahoru po schodech! Já zapomněla na to akvárko! Hale koberec nacucanej, zateklý pod komodu, no tak dva kýble jsem vysušila... a pak že nemám co dělat! Já si práci vždycky najdu smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 16:53 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: volcomek
Myslíš náš dnešní oběd???
Jinak jsi tu v tom šoku zapomněl ten zaplacenej Fishtamin smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.09.2010 16:35 Muž volcomek [10] - Sumci – Infarkt
Tak dnes sem v obchodě byl po dlouhé době ... k mému zděšení ... no radši ani nebudu komentovat praktiky některých zaměstnanců , více večer až příjdu z tréninku :-D :( :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 13:47 Muž Pepan [5045] - Rostliny – Re: stetinka
Za to nemůže Danila. Dneska fšecky pro mě koupil známý a zítra jedou do Ostravy. Moc se omlouvám, je to moje vina. Slibuji, že už to příště neudělám. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 13:35 Žena stetinka [271] – Re: Danila
No, s fauníkama se taky musíte polepšit! no
smich ne, nedělám si srandu, zase jsme tam byla! smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.09.2010 13:10 Žena Rebbie [71]
Moucha napsal:
jen mne prekvapuje ze o to zasahu krvelacna sebranka (novinari) mlcej jak hrob

Dyk to bylo i ve zprávách na Nově :) Hned mě napadlo, že to snad neni u Danily... a ono kousek vedle, no ty jo! Hlavně, že to dobře dopadlo :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2010 13:04 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: JJaanca
Jééé, to je ta malá holčička se skvělou háčkovanou čepičkou a velkejma krásnejma očima po mamince:-)
To jste měla říct, že jste z rybiček:-) Těšíme se na další návštěvu.
to Jirka: psíci táhnou páníčky ke krámu už teď a někteří sem choděj i bez páníčků:-)

Křeček vlekoucí páníčka na vodítku je božíííí...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   24.09.2010 12:37 Žena JJaanca [67]
Tak už jsem tam taky konečně byla hop Bohužel jsem propásla ryby které jsem chtěla, měli už poslední kousek. Mohu jen potvrdit, že je to tam moc hezké, prostorné, a nádrže s rybami hezky osázené - super. Když jsem tam jela tak jsem šíleně bloudila (musela jsem volat manželovi do práce aby si to našel na internetu a navedl mě)stydim byla jsem z toho tak rozhozená, že jsem se úplně zapomněla podívat na to slavné zkamenělé dřevo - budu tam muset znova. Zdraví "pani s malou holčičkou v háčkované čepičce z dneška ráno"
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 21:12 Muž Yirka [9260] – Re: stetinka
Bylo by tam asi větší pozdvižení než včera s tím granátem. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 21:04 Žena stetinka [271] – Re: Yirka
Jééé, teď jsem si živě představila, jak někoho táhne na vodítku křeček do Bráníka smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 20:59 Žena stetinka [271] – Re: Yirka
takovej tchoř by zase lákal páníčky od krámu :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.09.2010 20:55 Muž Yirka [9260] – Re: Danila
Nastříkejte pachové. To by bylo zajímavější, jak by zvířátka táhla páníčky ke krámu. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 20:52 JuraS – Re: Danila
A je to dobře..to by nakonec si mohl každej nastříkat kam by chtěl cokoliv...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 20:52 Žena stetinka [271] – Re: Danila
a ptala ses?
pamatuju se, jak tenkrát letěl Jetty, tak to bylo na každým chodníku po celý Praze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 20:49 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: Deathbull
To by zcela jistě chtěl. Fakt. Legální to totiž není, protože chodník je majetkem města. coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 20:33 Muž Deathbull [1928] - Cichlidy – Re: stetinka
To není blbý:) Jen aby nějakej páprda z úřadu pak nechtěl zaplatit reklamní plochu smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.09.2010 20:01 Žena stetinka [271]
Ještě mě napadlo, co nastříkat na chodník nějaké zvířecí stopy? Třeba od hlavní silnice ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 18:57 Muž Gordon [22] – Re: Danila
Pěkná reklama :-D
Už se těším, až k Vám budu moci jezdit autem :))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   23.09.2010 18:53 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku A konečně je hotová cedule nad vchod hop hop
A pětimetrovej bilboard už leží na zemi v krámě, tak se těším, až tu bude kamarád horolezit při instalaci ano

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   23.09.2010 18:50 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Zikouš opět perlíííí:-) A jsme víc vidět, huráááá hop potlesk

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.09.2010 16:02 Žena bluedream [245] – Re: Moucha
Ono by šlo také o to, jaký by to byl granát. V každém případě je dobře, že všechno dobře dopadlo :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=2891