ZOO Braník
JuraS napsal: Škoda že ten obchod není na nějakým lepším místě (to už jsem ale psal)danilo máš tu prodejnu na totálně chujovým místě..mimo trasy šalin i metra a vlastně ani nevím co tak k tobě jede za mhd...a autem stačilo jednou, to by se mi sakra ty věci prodražili...
Já nevím, co máte pořád za problém, ZOO Braník sice není v centru, ale dopravně dostupné MHD je to velmi dobře a kvalita obchodu za těch pár minut cesty tramvajkou stojí. Vezměte si do tramvajky knížku a ani si nevšimnete, že někam jedete. Můžete ze Žižkova na Florenc, pak 3 a kousek dojít, já nevím, po Praze se dá přece všude tak krásně dostat!
jojo, vzdycky kdyz jedu do Vivarka tak se pak plahocim s rybkama pres pulku Melnika na autobusak....
do ZOO Branik je to jednoduchy:
A) metro trasa B: Smichovske nadrazi - U Stare posty - bus č.: 196,197,198 cca 10minut podle provozu na Barandaku
B) metro trasa C:
- Budějovická - U Staré pošty - bus č. 192 cca 10-15minut
- Kačerov - U Staré pošty - bus č. 196 cca 15-20 minut
C) tramvaji do zastavky Přístavište a pak kus pešo, linky č.3,17,21
takze spojeni je tam pomerne dobry, jen je to trosku mimo centrum..... a to parkovani je o dost horsi....
0 07.10.2010 08:16 JuraS – Re: RAP
jinak pro mě srdeční akvaristika je v brně..kvůli novému obchodu s rybářskými potřebami jsme si udělali v jednou v sobotu "výlet do brna"..nic jsem nepotřeboval jen mi nestačily fotky na netu..ale kvůli akvaristice jsem ochotný míň...
0 07.10.2010 08:14 JuraS zkusím ..cestou z práce domů mám 2 akvaristiky..stačí jen vystoupit a pár kroků..podle dpp od zastávky z domu do zastávky přístaviště 45 minut..hmmmm
3 07.10.2010 07:55 RAP – Re: JuraS
Zkus tohle
www.dpp.cz/… cílová zastávka je Přístaviště a pak ještě 5 min pěškobusem.
Jinak když jsem jel poprvé do Vivária, tak jsem prošel pěšky téměř celý Mělník, dvakrát.

0 07.10.2010 07:40 JuraS Škoda že ten obchod není na nějakým lepším místě (to už jsem ale psal)..jsou věci které bych si před koupením rád ohmatal a teď zejména poslechl..myslím tím potřebuje vzduchovací mašinku výkonější než atman at-3500 a stejně tichou..vybral jsem si jeden seru ait 275 pleus ale tady mě od ní odrazují a strkají do eheimu...v takovým případě potřebuji oba strojky dát vedle sebe, metr hadičky na ně, hadičku zaškrtit a odposlechnout jak naroste hlučnost...to se eshopem nedá..jistě přes akvarista.cz se dá sehnat cokoliv ael osobní odběr není totéž jako si v prodejně nechat na stole rozložit 30 záclon a hodnotit která bude lepší na okno 50*50 cm na záchodě..že holky...??...tak jak říkám..danilo máš tu prodejnu na totálně chujovým místě..mimo trasy šalin i metra a vlastně ani nevím co tak k tobě jede za mhd...a autem stačilo jednou, to by se mi sakra ty věci prodražili...
Nu ještě si pro pár přijdu

, ale když nebudou, objednáme
Jak jsem Vám již psal do mejlu - mám z nich radost a děkuji za výborný tip - holt profíci se poznají.
Dnes začali žrát a pominuli Bichirky, tak "Hlavoušové" zbaštily pomálu plnou dlaň srdce, jen patentky XXL jim moc nejedou. Už se teším, až budou mít v bříšku nějaké rybyčky, po vzoru Bichirků.

no, popravdě, mně je smutno i z těch teter. Nějak bych se neuměla koukat, jak je pomalu užíraj
bál bych se že je sežerou

, a příjdou mi jako drahé krmení

volcomek napsal: Wow .... placky mezi cichly to bych si nedovolil
A pročpak?

Taky dobrý

Ale už se to jmenuje ZOO Braník

0 06.10.2010 13:35 lamicka002 – Re: lamicka002
Sorry, tak teda Zvěřinec u Danily
0 06.10.2010 13:33 lamicka002 – Re: Danila
Co třeba Danilův zvěřinec
Wow .... placky mezi cichly to bych si nedovolil

... ale tak odvážnému štěstí přeje ,ale myslím že jak budou růst tak už to tam tolik bezpečné nebude, nemáte tam dávat takové predátory

Tak to koukám, že ty sed nakonec dala i na ryby ve velkým.
Martin Honzejk
kdo si hraje nezlobi

0 03.10.2010 23:44
Romy [1840] - Cichlidy já přemýšlim jak vylepši tu mojí 300L ... psal sem ti ve vzkazu ohledně těch kamenů , jinak už mě toho moc nenapada

.. musim to nějak spunktovat abych už mohl ubytovat ty L200 ikdyž věřim že ti nevadí že na ně můžeš koukat kdy chceš

Jééé ty vypadají úžasně

. Je vidět, že se mají dobře. Díky moc za foto z nového domova, posílám pusu na zobáčky

No to máš pravdu jak to tak sleduju je to nejen konkurece Troji ale hlavně Bohnicím.
Martin Honzejk

Zebřičky ze ZooBraník

))
Dašo vysvětli mu, že myš od počítače není hlodavec. Jinak je připojí ocáskama do USB.
Martin Honzejk
to už bych si troufal tvrdit že tam zapáchá někdo jiný

A vzhledem k tomu, že návštěva a ryby smrděj už druhý den, budu brzo na zápraží

volcomek napsal: já je tam prakticky mám jakoby na návštěvě ...
Tak to máme 30kč denně za "ustájení", 30kč denně plná penze, 40kč denně za elektřinu. A odborný dozor k nezaplacení

.
To máš brzy po záloze

.
no už sem za ně zaplatil i zálohu

... jj jsou , tak já je tam prakticky mám jakoby na návštěvě

...
to volcomek: To si s tím předěláváním ale pospěš! Dnes jsem se stavila v obchodě a už se tam sbíhali akvaristi z celého okolí když probíhala aukce "kdo dá víc" za ty dva parádní kousky L200

Ne, vážně jsou krásní. Ještě že už nejsou na prodej a ještě že nemám velké akvárko.
to Danila: Moc díky za beťáka! Už se koupe ve 30ti litrech a móóc mu to tam sluší.
jj ty úkryty jsou důležité svatá pravda ... proto chci předělat nádrž než si pro L200 dojedu

.... a předejít tak zraněním a případným komplikacím stímto spojeným

To NHKG: ono to s těmi L 200 zase není tak obtížný, špičková filtrace, prokysličená voda, dobré krmení a není problém.
Jen nesmíte být takovej pitomec jako já, když jsem v největší zimě zakoupila u vietnamců cuketu plnou dusičnanů a bůh ví čeho ještě...Uhynuli na otravu.
To VLK: Romy kecááá, my nejsme vůbec magoři

, klidně se stavte
To RAP :ZOO neee, mořskej svět by nám prostorově stačil

na čas.....
Jinak nám cichly vyklízejí velké akvárko...z teter velkošupiných už zbývají jen dvě...příroda je mocná. Arowana nasadila expresní růst a tím pádem s nimi nemá problém, šikulka.
To Volcomek: L 18 se mezi sebou uměj řezat taky drsně, ale když je dost místa a skrýší tak není problém.
Tak jako všichni začni s méně náročnějšímy a dostupnějšímy druhy eLek ... např hypani L270 , L333 .... nebo peckoltie L015 , L017 , L134 ....je dobré že barýci nejsou až tak agresivní druh v druhovém soupeření ... jako např L014 scobiancistrusové a podobně .... danila by o to mohla hovořit hodiny

takže když si koupíš třeba 4 ks L015 tak knim po roce můžeš dokoupit třeba 2-3 L200 .... danila tam taky má mladé L200 tušim nějaké 3 kousky okolo 6-7cm sem tam viděl , já osobně sem začínal na G.pindare a S.jurupari ... ted sem k G.pindare dokoupil S.daemon ... je to výzva jako ty L200 a LDA33 co mám ... a otom to je

... snad se ti příště poštěstí

(ještě ktomu úhynu skalárů ... mohly už něco mít ... při tak drastickém úhynu ... měl by jsi zvážit zdroj nakoupených ryb

) ... jen taková myšlenka

... tak at se daří

Jé psí oblečky

Kdyby mi Setíka nebylo líto hned bych mu pořídil maskáče

Díky, spokojil bych se i s mladými L200, časem stejně vyrostou, ale po fiasku se Skaláry sp. Nanay (z 8 mi zbyli 2 a z toho ještě jeden zakrslý), mám strach kupovat náročnější ryby. Nevíte o nich trošku víc než se dá najít na internetu? L204 se u mě daří, ale bojím se, že L200 budou choulostivější.
bohužel ... už nejsou a nebudou

ale nafotím je .... mají okolo 15cm + -

Zdravím, velké L200 bych taky hned koupil (tedy až se mi uvolní karanténa), škoda že Praha je tak daleko.

Akorát nevím jestli by se jim u mě dařilo, když jste o ně přišla i Vy. Můžu se zeptat, co se tenkrát stalo?
a vis ze bych je rad poznal? vsak zas ty strakonice tak daleko nejsou a obcas pres prahu jezdim, takze vlastne je to jen otazka casu kdy si pojedu v klidu autem budu poslouchat svou oblibenou muziku a najednou budu stat u jedny modrobily cedule

teeda ja se vam musim k necemu priznat. nekolikrat denne klikam na rybicky a s napetim ocekavam dalsi pribehy a udalosti v ZOO branik. skoda jen ze u me zatim zustava pouze u cteni a osobni navsteva ze strakonic neni zatim upne realna. Jen nevim jestli je to bohudik nebo bohuzel, prece jen mista v akvarkach moc neni a penez jeste min

0 29.09.2010 21:42 RAP – Re: Danila
Lamátko

? Já padám, za chvíly budete konkurovat Tróje. Nebylo by lepší ji zabrat rovnou?

Ty vogo, já bych si ten pár klidně nechala...takhle velký L 200 jsem ještě tady v republice ještě neviděla
To PaDa: Ziky a Hanka si představujou,že budeme mít dohromady pět košišek a starat se o ně budu já

Že když jsem si teď pořídila do obchodu nějaký ty další savce, tak to zvládnu komplet.... Ale odmítaj mi povolit LAMU na zahradu
Mám frustraci, že nemůžu mít lamááátko...
VYpukla sezona psích oblečků a mně z toho asi hrábne...připadám si jak prodavačka v textilu ovšem s tím rozdílem, že tam klienti nekoušou.....
příští týden? No, musím tam ještě vrátit kýbl...

hm, to ZOO mě zničí!

-1 29.09.2010 19:56
volcomek [10] - Sumci Tak kdo chcete můžete se do příštího týdne do ZOO bráník kouknout na moje
L200
navíc je to páreček tak se třeba zadaří , tímto děkuji danile

... ale neděkuju jí za to že mě tak nahlodala

....

Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x