Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Danila
Fotka k příspěvku A nejen modří vědí:-) Děkujeme za přání, fotečky budou:-)

Děkujeme všem a hlavně Rexovi, protože jsme se se Zikoušem tady na rybičkách poznali, seznámili.... a tohle je šťastnej konec - nebo spíš začátek ano

Reagovat na tento příspěvek 0  - Avona Re: Rebbie
palec palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Rebbie
Taky bych ráda fotečkyyyy :-))) děti moje hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - isamik
Chtel bych videt fotky ;-) ... Hodne stestiii palec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: vaclav
Jojo, Gratulace potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 5  - UsineRe: Danila
Tak už to máte za sebou, tak ať vám to dlouho vydrží. potlesk ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PavelRe: Afinko
V Praze není jediná "botanická" a to ta v Troji!!
bz-uk.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Laduschka Re: Danila
nestávkujete vy náhodou taky? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
V sobotu 18. června je ZOO Braník uzavřeno. Otevíráme v pondělí, 20.06. od 14 hodin.
Zikouš a Danila děkují za pochopení ;-) :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Afinko
v září viz. www.akvarium.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Afinko – Vystava akvarek v botanicke zahrade
Danila napsala: Neee, výstava v botanický se po loňských zkušenostech posunula směrem k výstavním akváriíím, což je moc dobře - nebude se chodit po akvárkách a koukat stylem: terč, terč, terč, změna - placka, terč...:-)
Budou tam hlavně stylový zařízený nádrže a bude sakra na co koukat, už se na tu práci děsně těším, i když je to pakárna, specielně tahání písků, jsou to metráky:-)

Kedy ma byt tato vystava v Botanicke Zahrade?
Neviem to tu nikde najst:
www.botanicka.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Avona Re: Moucha
Jooo, hlavně aby neuschla !!! :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Danila
asi tusim co z ty pecky vyroste.... jen ji nezapomente poradne zalejvat! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Avona
Jste všichni naprosto úžasní a slibuju, že v sobotu už budou modří úplně všichni smich :-D tj. pustíme info o tom, co se v očistci poslední měsíc chystalo za pecku ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Avona Re: Mrakoplash
Vzácná jednota :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NASREDDIN
Modří zřejmě sledovali HIP HAP HOP :-).
A proto vědí.
Dnešní diváci již mohou sledovat jen BLUDIŠTĚ, tam jsou tuším také modří :-).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Mrakoplash
tak já jsem modrej už pomalu celej, a furt nic netušim smich, gratuluju k výročí, si k Vám po zkouškovym možná uděláme zase přes Prokopák výlet
ZOO Braník děkuje za přání a doufá, že přežije i další roky X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - navik Re: Danila
Vše nejlepší k dnešním narozeninám a ať se i nadále daří a neztratíte elán palec :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Danila
Přeji vám to...a vím o čem mluvím.... coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Danila
Už to není novej obchod? stydim :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
TAk dneska je to na den přesně ROK !!!! co jsme otevřeli očistec hop
Ještě žijem a fungujem tak pokud pomine ekonomická krize a poplatíme dluhy tak to bude super:-) hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Romy
Jestli je to míň jak 18 let tak jsem to moh i vidět :) od tý doby nekoukám ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Romy Re: invalida
Neboj,to není politická barva,ale kdysi šla v televizi taková soutěž pro děcka... :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 3  - S invalida
Já chci vědět kdo je modrej..... ano sím sím
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Romy
No tak jen když... ano
 Reagovat na tento příspěvek 3  - UsineRe: Moucha
Není to žádná tajná informace. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Moucha Re: RAP
stejne se to vykeca, driv nebo pozdeji.....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Romy
A nejen modří smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Romy Re: LiborSprysl
Danila napsala: POZOR!!!!

Dne 18.06.2011 bude v ZOO Braník ZAVŘENO !!!!

Omlouváme se....

Modří už vědí... palec :-D
 Reagovat na tento příspěvek 3  - LiborSprysl Re: Danila
To je až za deset dní....copak to bude za mejdáč? smich
POZOR!!!!

Dne 18.06.2011 bude v ZOO Braník ZAVŘENO !!!!

Omlouváme se....
 Reagovat na tento příspěvek 2  - martmart Re: Deathbull
no, to je v Plzni ZOo cech na doubravce.. pravej horor, tam ma krupici asi i prodavačka..
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Deathbull
Práce to musela být strašná to dát do kupy, ale výsledek stojí za to. Jeden z obchodů ze kterého člověk odchází spokojený.) Což mi připomíná nedávnou návštěvu u "konkurence" z Čakovic, kde jsem se otočil na pětníku ještě před tím, než jsem došel k nádržím :-(
 Reagovat na tento příspěvek 4  - RAP
To už vypadalo jako ZOO Braník ;-)
Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku a takhle

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – za chvíli rok
Fotka k příspěvku 10.6. to bude přesně rok, co jsme otevřeli.....
Ukrutně to utíká, pro samou práci jsme málem zapomněli...
Touhle dobou - tj. pár dní před otevřením to tu vypadalo takhle....

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 3  - NHKG Re: Danila
Škoda, že to mám k vám tak daleko. Každopádně doporučuju dát L200 do nádrže s Echinodory, ubude starostí s přebytkem kvítek a nebude je potřeba dlouho krmit. smich Jinak moje L128 taky bez problémů, kromě toho, že sežrali všechny kvítka, tak to jsou naprosto bezproblémové ryby a přežívají i v mojí péči (což se třeba nedařilo obyčejným Ancitrusům).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Danila
Že to píšeš zrovna dneska, taková zima. tone
V ZOO Braník vypukla sezóna akvarijních rostlin - díky tomu, že už to zatracené slunce konečně svítí, rostou kytky jak o život a je to na nich znát:-)
Takže jsme museli vyklidit další nádrže jen pro ně.

Zikouš ulítává na tetraodonech, tak už tu máme tři druhy, tetraodon travancoricus - bonsai čtverzubec:-), nigriventisové, biocellatusové a leiurusové.... Fugu, kam se podívám...

Co se terčovců týče, máme tady variety red tyrkys,red melon,red pearl a snake skin.

Dorazily taky elka- mezi nimi moje srdeční L-200 a dokazují, že při dobré péči s nimi nejsou žádné potíže, což je příjemné zjištění.

Současná vedra mě deptají, nejhorší je pohled přes ulici na zahrádku restaurace, kde v chladivém stínu vidím lidi s orosenými půllitry....Není to fééér:-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 4  - LiborSprysl Re: Danila
Dášo, ty moc dobře víš, že si hluboce vážím toho, co jste s Pavlem dokázali. Navzdory některým nevěřícím (chtělo by se napsat Tomášům, ale já to upravím - Pražákům), já si hluboce vážím všech, kteří výstavu v Botanické zahradě, a pak bych samozřejmě musel vyjmenovat i ty zbývající výstavy, dělají s nasazením "života". Ten komentář nebyla ironie. My jsme o koncepcích výstav v Hradci Královém dost diskutovali s rychnovskými - a ti k tomu mají sestsakra co říci - a dospěli jsme k tomu, že jiná cesta, než tu výstavu v Praze pootevřít, neexistuje. Takže jsem pouze ocenil, že Praha k tomu poznání došla také. Nic víc, nic méně.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
LiborSprysl napsal:
...O změně obsahu této výstavy se diskutuje po jejím skončení každý rok a je dobře že se specializovaná výstava více pootevře, protože to bezpochyby přiláká větší množství návštěvníků, hlavně pak i těch nových a staronových návštěvníků, kteří po jedné návštěvě "speciálky" na další rezignovali.
To jen jako přípodotek k těm negativním palcům připlesknutým k mému předchozímu příspěvku bez většího přemýšlení autorky hodnocení. :)

Máš pravdu Libore, Tvůj komentář byl přesnej, jen mi v tu chvíli mírně povolily nervy při představě, že díky Tvému lehce ironickému komentáři dojde zase na nějaké hádky... .Sorry.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: Laduschka
Pokud se dobře pamatuji, tak jednou to dělali jedni diskusáři (ti starší) a pak ti druzí (ti mladší - tedy československá kolonie diskusářů) a navzájem si pomáhali. Teda vložka byla "Č.Lípa" a ta byla stejně jako Praha. Já si myslím,že to bude letos stejné...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Laduschka
takže v Čechách už šampionát terčů vůbec neexistuje? :-O :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: LiborSprysl
Ty zkušenosti - cituji Dášu...výstava v botanický se po loňských zkušenostech posunula směrem k výstavním akváriíím, což je moc dobře - nebude se chodit po akvárkách a koukat stylem: terč, terč, terč, změna - placka, terč... dodávám já, nejsou jen loňské, ona je to záležitost letitá.
...O změně obsahu této výstavy se diskutuje po jejím skončení každý rok a je dobře že se specializovaná výstava více pootevře, protože to bezpochyby přiláká větší množství návštěvníků, hlavně pak i těch nových a staronových návštěvníků, kteří po jedné návštěvě "speciálky" na další rezignovali.
To jen jako přípodotek k těm negativním palcům připlesknutým k mému předchozímu příspěvku bez většího přemýšlení autorky hodnocení. :)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - LiborSprysl Re: Danila
Že by zabralo letité žehrání návštěvníků na pořadatelské myšlení? No hurá hop
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Danila Re: Laduschka
Neee, výstava v botanický se po loňských zkušenostech posunula směrem k výstavním akváriíím, což je moc dobře - nebude se chodit po akvárkách a koukat stylem: terč, terč, terč, změna - placka, terč...:-)

Budou tam hlavně stylový zařízený nádrže a bude sakra na co koukat, už se na tu práci děsně těším, i když je to pakárna, specielně tahání písků, jsou to metráky:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Laduschka Re: Danila
mno, já bych radši měla mlčet, taky vím prd, jak to se mnou v září bude vypadat.. :-O a cože to bude v tý botanický..? to asi nebude zase šampionát terčů,co..? ne
Laduschka: S Rychnovem je to smutný... sad moc se mi stejská, bylo to tam úžasný vždycky, ale ten termín se opět kryje s výstavou v botanické zahradě v Praze ...

Letos tam budeme mít ještě víc výstavních akvárií než loni - měla by to být pecka- a kromě toho, že je to skvělá reklama, tak to je naše srdeční záležitost.... ano

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=2319