Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Danila
To abych přišel dřív, než to odstěhujete do botanický, kvůli příp. koupi. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MajkaK Re: Danila
Tak to se opravdu bude na co koukat! Jen pro upřesnění - kdy je ta výstava? ano Třeba bych zavítala...

EDIT: Že by 15.-18. září? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Výstava v Botanické
ZOO Braník začíná plánovat svojí expozici na podzim v pražské Botanické zahradě na Slupi.

Budememít k dispozici šest stolitrových akvárek a jednu čtyřstovku, kde můžeme popustit uzdu fantazii, takže už plánujeme, co tam všechno nacpeme ano Vypadá to, že tam nastěhujeme to nejlepší a nejhezčí z obchodu, což ale mimo jiné znamená minimálně metrák písku :-| Nemůžu se dočkat ....

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
RAP napsal: Danila napsala: ..... ZOO Braník nám prostorově nestačí, tak doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně ,....
A jéje to aby se ZOO v Tróji začla obávat obsazení. smich
Nebo by stačil skleník v botanické Na slupi?

Botanická by byla skvělá, Fata Morgana v Troji nejlepší - ta by na nějakej čas stačila.... já chci větší prostor rozzureny Pifíkova videopůjčovna to zabalí, ale ještě si na to počkáme...
A pak budeme znova rekonstruovat...a to bude masakr, protože z těch podlah, co tam jsou mě jímá hrůza už teď....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
Danila napsala: doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně :-P
Pifík to balí? :-P
 Reagovat na tento příspěvek 4  - RAP
Danila napsala: ..... ZOO Braník nám prostorově nestačí, tak doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně :-P ,....
A jéje to aby se ZOO v Tróji začla obávat obsazení. smich
Nebo by stačil skleník v botanické Na slupi?
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Deathbull Re: Danila
Věřím:) Cichly "krapet" povyrostly, to chce alespoň 8000L! :-D Fakt si myslím že je to životně důležité! :)
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Danila Re: Deathbull
Já nad těma elkama slintám od rána:-) jsou neskutečný, můj splněnej sen, jen bych si tu pro ně představovala tak aspoň čtyřistalitrový akvárium. I když v poslední době mi naprosto učarovaly ramirezky neon blue, to jsou kouzelný ryby.ano

Mít víc času a víc místa - ZOO Braník nám prostorově nestačí, tak doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně :-P , už aby to bylo, těch dvaapůl tisíce litrů akvárko už nám taky začíná být maléééé smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull
Sakra velké L-200...tak to až pojedu kolem...to se zastavím poslintat.)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
Fotka k příspěvku Jinak máme tři stodvacetilitrový akvária plný rostlin, takže je zase z čeho vybírat.
Navíc je i riccie fluitans, jávský mech a blyxa japonica, takže už mi aspoň nebude nikdo nadávat:-) že tu nic není.

Přišla nová várka šneků, jsou tu nádherný kousky brotií viz foto a konečně taky Danio margaritatus (Moucho, můžeš vyrazit, jsou tady) a luxusní beťáci.

Počasí je pro nás na udušení, ale letos to rybám vyloženě svědčí - závidím jim, že se celý den válejí ve vodě.... smich

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: PaDa
Fotka k příspěvku To jsi trefil přesně, PAdo:-)

Dostala jsem nádherný dárek... náhrada za moji uhynulou smečku zelenou viz fotka hop
L-200 jsou sice jen tři, ale zato mají 14 cm a mám je tady v Braníku.
Očistec jásá smich

Reagovat na tento příspěvek 5  - PaDa
Ziky ho nesežral :-D
Musí ho to ale dost mrzet :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Laduschka
smich Papoušek nás opustil do nového domovamov, Ziky ho nesežral :-D
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Laduschka Re: Danila
To, že ten papoušek "znečistil" Zikyho a potom vás "opustil" zní docela podezřele... coze :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Danila
V očistci je naprostý peklo, vedrem praskaj gumy u trenýrek :-)Akvárka se dopouští ledovou vodou.
Dorazilo asi půl tuny písku od Flexiobkladů, tak zas není k hnutí, v úterý budou tři akvárka nových kytek a protože je plná sezona, budou stát za to.

Pořídili jsme si nového mazlíčka!!!!
Tentokrát zcela netradičně elektrického - nový mrazák!
Takže jsme hned rozšířili nabídku mraženého krmení, což je naprostá paráda.

Další mazlíček už nás opustil - papoušek žako Jacquelina, která s námi strávila pár dní doma - ráno vzlétla, po.... Zikyho v posteli a přiletěla se pomazlit k Danilce smich

Konečně dorazily malé druhy pancéřníčků z Jižní Ameriky, na které jsme čekali přes dva měsíce - Corydoras pygmaeus a Corydoras hastatus a samozřejmě i další špeky.

Je sobota, šest večer, tak za hodinku končíme (možná), práce pořád dost...Očistec hotovej.

;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 4  - Roman
Dášis, nějak s tím prckem předbíháte harmonogram smich
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Romy
JuraS napsal: já to chápu, nejsem tupej..jen mi přišlo, že řešit něčí účes na fotce je naprosto zbytečné protože na tý fotce šlo o něco úplně jiného..o velmi závažnou lidskou situaci...

Já vím,že nejsi,,tupej",ale stále jsi nepochopil...,nic se neřešilo,to bylo právě takové drobné rýpnutí jen z legrace,nebylo to zlehčování tak důležité chvilky pro oba,a nevěřil bys,jakou odezvu to mělo nejdřív u trojek,ale to nic... ;-)
Hlavně to už neřeš ty... hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
filipsi napsal: Doufám, že si oba závažnost situace uvědomovali a chovali se dostatečně důstojně.
Tak to se spolehni smich
 Reagovat na tento příspěvek 21  - filipsi
JuraS napsal: ...o velmi závažnou lidskou situaci...

Jejda, já myslel, ze je to svatba, a ona to přitom byla závažná lidská situace :-D
Doufám, že si oba závažnost situace uvědomovali a chovali se dostatečně důstojně.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Romy
já to chápu, nejsem tupej..jen mi přišlo, že řešit něčí účes na fotce je naprosto zbytečné protože na tý fotce šlo o něco úplně jiného..o velmi závažnou lidskou situaci...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - DrBolíto Re: Laduschka
Hlavně Lidi smich
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Laduschka Re: PaDa
a co to žere..? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 7  - PaDa Re: Moucha
To není jejich, to přišlo omylem v dodávce zboží, místo džungarského křečka :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Zikovi
Fotka k příspěvku Teeeda, ze jste se nepochlubily driv.....

Ze by to robe bylo pravym duvodem svatby??? ;-)

Reagovat na tento příspěvek 15  - Romy Re: JuraS
Problém je Jirko v tom,že ti uniká pointa,a hlavně vztahy,které jsou mezi námi.Ono takové drobné rýpnutí,udělat si ze sebe,nebo i z jiných srandu,je mezi námi docela běžné.Jen jsem využil nahrání na smeč,nic víc.Většina to pochopila... ;-)
Jsme pouze kamarádi,které spojuje koníček,a kteří využijí každé situace si ztropit nějaký ten žertík,občas to chce být citlivější,družnější a ne jen si hrabat na svém písečku.
Také jsi mezi nás chodil... ano
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Moucha Re: JuraS
prestavam te resit cece
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Moucha
že mi je šumák jak si každej okolo (kromě těch mých dětí a manželky) na sebe namaluje a nebo navěsí cokoliv..že jsem natolik tolerantní že mě to na fotce ze svatby vůbec nezastavilo myšlenky k uvažování "co to má jako být ???"
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: JuraS
tak proc do toho motas tetovani...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Moucha
vím, že jde o ty čáry na hlavě..to odroste..to není na furt...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Somali
Sice jsem posílala gratulaci po telefonu, ale když už se gratulanti sešli i zde, tak se nemůžu nepřidat ;-) Hodně štěstí do dalších společných let. Snad se mi poštěstí za váma do Braníka aspoň o těch prázdninách zavítat... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: JuraS
jsi mimo, jde o vlasy....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraS
vybarvení vlasů zikyho bych vůbec neřešil..je na každém jak se namaluje, nechá potetovat či zohyzdí i jinak hůře..s radostí se pak budu dívat na scvrklé babičky s desítkami piercingů všude možně a celým tělem potetovaným tak jako když někdo vyřízne obraz kupky z rámu a zmačká jej jako kapesník v kapse...
 Reagovat na tento příspěvek 6  - MrakoplashRe: Romy
(OT) Zdráhal sem se ten názor pustit na svět :-D
 Reagovat na tento příspěvek 14  - Romy
Tak,po osobní domluvě mi bylo dovoleno reagovat na vybarvení Zikyho...Ne,Pavle opravdu nevypadáš jako peckoltia,ale toto zbarvení je typické pro mláďata prasete divokého... :-D smich

Sakra,to jsem si nemohl odpustit... ;-)
Jinak dneska opět bomba...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraS
tak si říkám, že jste si k ročnímu výročí kšeftu nadělili svatbu..tak se to dá i stihnout si nadělit potomka k tomu druhému a jak je to dál ? první auto, povýšení v práci, první dovolená v zahraničí, druhé dítě..ne to je jen žert i když plánovat se musí...
 Reagovat na tento příspěvek 18  - S invalida
Tomas Enderson napsal: Tak se taky připojuji ke gratulantům a přeji nejen ať vám to vydří ale asi nejsem jediný kdo vám přeje i hodně akvaristického potěru. ahoj

Martin Honzejk
No nevím jak bylo myšleno to vydří když tam teď je každou chvíli ten Vydra stydim smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NASREDDIN
Taktéž přeji našim novomanželům mnoho štěstí do společných let.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Danila
Tak se taky připojuji ke gratulantům a přeji nejen ať vám to vydří ale asi nejsem jediný kdo vám přeje i hodně akvaristického potěru. ahoj

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: Danila
Taky blahopřeji, i když se neznáme palec V létě plánuju první návšetěvu do ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky
i my se přidáváme ke gratulantům potlesk , blahopřejeme!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida
Gratulace a obdiv...dneska už se to moc nenosí... hodně štěstí dlouhá léta....prostě klasika ano palec
 Reagovat na tento příspěvek 8  - Danila
Fotka k příspěvku To vláček: Tak je to peckoltia?????

Reagovat na tento příspěvek 7  - Danila
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 0  - vlacek
Romy napsal: Koukám,že jsi docela,,long fin"... :-D
Sluší Vám to oběma,ještě jednou gratuluji,a přeji do společného života jen to nejlepší.
Roman.

...a Zikous ma na hlave vzor panaque (L002) nebo peckoltia (L209), takze akvaristi jak vysiti.

Jeste jednou gratuluji a preji hodne stesti!!!
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Romy Re: Danila
Koukám,že jsi docela,,long fin"... :-D
Sluší Vám to oběma,ještě jednou gratuluji,a přeji do společného života jen to nejlepší.
Roman.
 Reagovat na tento příspěvek 14  - Danila
Fotka k příspěvku Zíkovi

Reagovat na tento příspěvek 4  - JuraS
Blahopřeji. hlavně hýčkat a hýčkat lásku...a přidat nějakýho toho piškota či piškotku..a ať vám to dlouho vydrží...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JJaanca
Gratuluju - hodně štěstí!!!!! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bluedream
Taky přidávám gratulaci a přeji hoooodně, moc a ještě víc štěstí ano :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 Re: Danila
Také se připojuji k gratulaci a ať vám to vydrží alespoň do zlaté svatby :) palec potlesk

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=2269