Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 8  - tomchamikRe: krang
raději 100x nedoporučit "starým mazákům se spoustou zkušeností",(mimochodem,musíš ve vchodě oznámit,že nepotřebuješ rady,že jdeš jen utratit peníze..),než jednou prodat do společného akva oceláty a neonky smich
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Moucha Re: krang
a co jsi za ty rybky chtel, udelej prezentaci... at si muzem udelat obrazek

na to ze mas ryby dlouho, tu mas profil tuze kratoucce....
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Semtex Re: krang
myslím že tě teď ukamenují tone :-D
 Reagovat na tento příspěvek -23  - krang
V Braníku v akvaristice jsem byl, ale příště už tam nepudu. Nestojim o to aby mně někdo poučoval, co si můžu dát do svýho akvárka. Už mám ryby dlouho a žádný problém s nima nebyl a když maj řeči, že by to nedoporučovaly a že se to k sobě nehodí, tak ať to neprodávaj!!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull Re: Danila
Ať vám to rozšíření vyjde, konečně se vejdu pořádně dovnitř! smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Danila
jaky nizky kyti??? nenapinej
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
Probíhají jednání o dalších prostorách......skoro z toho nespím, zaprvé by nás čekala nová rekonstrukce a tohle peklo už tady jednou bylo tone
A za druhé finance, což je peklo chronické....
Pokud se zadaří, mohlo by být ZOO Braník začátkem příštího roku VĚTŠÍÍÍÍÍ....
hop

V Braníku jsou zase nové kytky, 320 litrů praská ve švech,tentokrát jsme vzali hlavně nižší rostliny do předních částí akvárií, ale taky mega anubiasy...

Terčovci zvládli přesun do 2500 litrů bez potíží, což nás těší. Přivezli jsme nové terče na prodej Pigeon blood, Blue tyrkys a Red marlboro yellow face.

Chystáme se na výstavu do Botanické a plánujeme, že se po skončení výstavy budou prodávat všechny ryby, rostliny a výbavy akvárek.Dáme vědět, kdy to po výstavě bude.ano

Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: PaDa
To znám..udělám nějaký dokument, rozešlu ho k sesouhlasení, dám ho schválit nadřízeným, mezitím se o něm mluví a i se promítá na učebně na velké plátno..pak to podepíše ředitel který si to tak přečte, před ním jeho asistentka a nakonec to odnesu k odeslání..a pracovnice na spisovně si následně hned na první pokoukání všimne tak zásadní chyby která musela být vidět každému...
Nedělní romantický večer, čas 1:08, ZOO Braník:-)

Právě jsme nacpali cichly k prasknutí rybami, aby nám nezaútočily na nové přírůstky, které jsme dnes v noci přivezli...

V dvapůltisícové nádrži plavou nádherní terčovci Red marlboro yellow face...aby doplnili stávající sestavu (dvou):-D terčovců.
A pokud všechno dobře dopadne, tak by se tu zítra měli ukazovat v plné kráse...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky
jj, takhle sem musel cca ve 200 knížkách vyměňovat asi 5 stránek, hrozná sranda
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - PaDa
Staré tiskařské pravidlo - bez ohledu na počet kontrol se zásadní chyba v textu objeví vždycky až po vytištění a rozeslání :-D
a v datu..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: akvaristacz
jedina zmena v kvalite..... co jsem zpozoroval
 Reagovat na tento příspěvek 0  - akvaristacz
Fotka k příspěvku Opravený plakát výstavy.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 4  - tomchamik
Dan,půjčím vám krajtu a on vyleze rád ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Danila
ze bych si dal sobotni brigosku? jako pripravu na zarijovou vystavu??? burunduk vypada skvele....
Čipování krevetek se odkládá na neurčito - ony to ty potvory neunesou a padají na zádíčka :-D

Máme opět úplně narvaný nádrže kytkama...

Uprchl nám burunduk páskovaný a dělá na nás výsměšný ksichtíčky - schoval se moudře za
850 kg vážící hradbu z písků od Flexiobkladů, co přišly v pondělí...
Vzhledem k tomu, že Zikyho bolí záda ještě teď, v dohledné době ho neulovíme, protože na přeskládání nejsou fyzické rezervy ne
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: JuraS
on je problem v tom ze svleka cely exoskelet... vim jsi ze zakladky huz nejaky to desetileti.... a taky te omlouva ze je nechovas (zatim) ;-)

to spis by sel nejakej cip do tela, ale chudaci krevetky.... navic kazdy tohle oznacovani neco stoji.....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Semtex
i nohy ? tak by se jí to muselo dát někam kde se nesvlíká...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Semtex Re: JuraS
Krevetka se druhý den svlékne a microtečka je v pr... filtru smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Danila
na čárkový kódy se vykašli..to už je zastaralá techninka..mikrotečky jsou v kurzu..to by šlo i na krevetky..tečku, že ji lupou neuvidíš krevetce nalepíš na kožičku a stačí když pak scanerem jen ojedeš akva a hnedle se ti přihlásí všechny chipy co jsou v těch tečkách...je to trochu dražší, pořád ještě tak trochu sci-fi ale kdybys to zavedla tak budeš naprosto jedinečná...jinak mít ean kody na všechno co prodáváš, mít je vytištěné (pto ty živý) v nějakým sešitě to je pak paráda..hnedle máš přehled co kde máš...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Danila
Oprava auta na pojistku někoho hodně šikovného se hodí. Pravda, ale toho lítaní kolem. ahoj

Martin Honzejk
Dnešní den vyhlašuju jak den blbec:-) od rána se nedařilo, na co jsme sáhli, měly dorazit ryby a kytky a nedorazily....

Jediné co dorazilo bylo tažné zařízení jiného auta...přímo do toho našeho tone tone

Kytky dorazí zítra, ryby taky....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAP
Danila napsala:Jak sem Ziky dokázal narvat tolik druhů je mi taky záhadou.... :-D
Mě to nepřekvapuje, v tomhle je Pavel přeborník. smich
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Ivoš Re: Danila
Normálně jim cvakejte očíslovaný visačky do uší jako telatům. Holkám žlutý, klukům červený. S tím čárovým kódem můžou být problémy protože se vsadím, že při tetování se ty ryby dost mrskaj...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Tomas Enderson
Rybičkám tetujeme čárovej kód na horní patro:-) u krevetek je to fakt dřina:-)

Jak sem Ziky dokázal narvat tolik druhů je mi taky záhadou.... :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull Re: Danila
217 druhů na ten prostor? Jak to děláte to je fakt slušný počet! palec
a to jim je lepíte nebo maj takový visačky jak na hadry :) 217? to si je budu muset přijít přepočítat
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Danila
Dašo tak to bude masakr. Každá rybyčka bude mít na sobě svůj EAN. potlesk smich

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek 9  - Danila
Ke dnešnímu dnije v ZOO Braník

217 DRUHŮ RYB coze ano
Rape, děkujeme za reportáž love

ZOO Braník je úplně mimo, protože dělalo pět dní inventuru, počítat ryby je masakr příšernej, Zikouš má oči úplně šejdrem...Ale ryby jsou spočítané do poslední čudly...Peklo, peklo, peklo.

Přechod na systém čárových kódů je taky děsnej, od čtečky už mám v háji zápěstí a třes jak od Parkinsona...Oči navrch hlavy, spánkový deficit a mozek mimo provoz.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - RAP
Fotka k příspěvku A královna Cichla nakonec.

Reagovat na tento příspěvek 3  - vlk9 Re: Danila
vubec nemate zac ;-) i kdyz na toto forum neprispivam nijak casto, musim rict ze sem pravidelnym navstevnikem a ctenarem tohoto vlakna. A pokud se mi naskytne prilezitost byt v praze a mit chvilku cas velmi rad se u vas zastavim a cesta z letiste k tomu primo vybizela smich , no a protoze sem potreboval doplnit osazenstvo do sveho akviska rybkami, ktere u nas moc nejsou videt, nebylo co resit dvojnasob. Je radost se kochat ve vasi prodejne, doufam ze ty urcite naznaky, ktere se tu objevily, na rozsireni prodejny se stanou skutecnosti a pokud ano beru si kreslo a popcorn potlesk
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 1  - RAP
Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku a jeho obyvatelé.....

Fotka k příspěvku A samozřejmě nesmí chybět ......

Fotka k příspěvku teraristika Pan Želvák

Fotka k příspěvku Pan Sumec

Fotka k příspěvku Malawi

Fotka k příspěvku Akarky zelené

Fotka k příspěvku Část okrasného akvária

Fotka k příspěvku Lahůdka pro labyrintkáře Betta albimarginata

Fotka k příspěvku Dnešní rychlá návštěva v ZOO Braník se protáhla na téměř na dvě hodiny. U přidaných fotek omluvte sníženou kvalitu fotek. stydim

POZOR!!!

V sobotu 30.7.2011 bude ZOO Braník otevřeno jen do 14:00 hodin.
Děkujemem za pochopení.
Dan a Ziky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: vlk9
Jsme rádi, že to plave a pokud po návratu z dovolené vede Vaše cesta rovnou do ZOO Braník, tak to je úplně ta největší pochvala:-)
Děkujeme.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - vlk9 Re: Danila
taky sem si dovolil presvedcit pritelkyni a pri ceste z letiste z dovoleny jsme se u vas museli zastavit:-) No novy borarasky se pridaly do hejnka puvodnich, kterym je hned veseleji, a mali pygmaeove si uz taky veseloucce smejdej po akvarku:-) takze dekuji a az mi zas nekdy vyjde nejaka cesta do prahy tak se opet stavim, doufam, ze uz bez pritelkyne, budu mit aspon vic casu na cumendu hop
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Re: RAP
Pada stačil svý nový ryby vychovat během vteřiny...vyskáčou, zabalej se a ještě stihnou zaplatit:-)

Ale nejsi v tom sám, včera si jeden pán přišel jen pro topítko a odcházel s několika pytlíky ryb:-) naprosto spokojenej - říkal něco v tom smyslu: že jsem sem lez, odolat se nedalo smich
 Reagovat na tento příspěvek 5  - RAP
PaDa napsal:Šel jsem jen na pokuk a pokec a do batohu mi přitom zákeřně skočily sidthimunki a striaty... ano
Jo a ještě se stačily zaplatit z tvé peněženky. smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PaDa Re: RAP
Neboj, zatím je určitě co prodávat, včera Zikouš rozbaloval plno sáčků s novýma kouskama ;-)
Šel jsem jen na pokuk a pokec a do batohu mi přitom zákeřně skočily sidthimunki a striaty... ano

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236305x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=2219