Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2012 22:19 Žena Danila [4493] - AmerikaRe: MiKu
Díky, na Vás jsem si dneska vzpomněla, protože do mne někdo rejpal ohledně mých schopností opravovat externí filtry...Asi jsem moc blondýna a navíc ženská... smich což se údajně s technickým nadáním neslučuje...A jestli prý umím jen Fluvaly tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.10.2012 22:10 Muž MiKu [50] - TetryRe: Danila
Nekdy prijdeme s panem Kocourem,, abysme vas trosku zrelaxovali :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.10.2012 22:01 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku V Braníku se toho poslední tři neděle děje poměrně hodně, problém je ovšem ten, že většina věcí je nepublikovatelná, protože kdybych je zmínila, tak je vypípané každé druhé slovo a mám na krku minimálně patnáct žalob pro urážku na cti tone

Zavřeli jsme Chodov, oželeli ztrátu peněz, důvěry a iluzí, rozloučili se s některými brigádníky,jedním zaměstnancem a několika dodavateli, pořídili si chřipku a jiné chuťovky a také zjistili, že 95% našich klientů je úžasnejch a 5% na zabití.... Z těch pěti procent jsou čtyři procenta kožešinomilové a jedno procento akvaristi.

Mám ráda lidi... Ovšem exoti typu jednoho excelentního osoby, který sem chodí zhruba každých čtrnáct dní, aby mi po desetiminutovém prolétnutí akvárek sdělil, že naše ryby mají roztrhanou KRESBU!!, nemáme tu nic zajímavého a jinde viděl naprosto úúúžasné věci a jak je možné, že tu nemáme( dosaďte úplně cokoli - například z deseti variet skalár není možné si vybrat, protože by měli mít tu kresbu trochu jinou, z dvaceti druhů pancéřníčků si nevybere, protože by chtěl tu ploutvičku trochu jinak posazenou...atd. ad nauseam)

Další typy tvrdí, že jsme buď úplně blbí, nebo příšerně drahý a naprosto neschopný atd ...Protože nemáme sumečky žraločí,závojnatky v kouli a tvrdíme, že terčovci ve 22 stupních prostě dlouho žít nebudou....

A taky neumíme vyřešit problém s akváriem Biorb...a nejsme schopní vést hodinovou zasvěcenou debatu o ideálním poměru zinku, molybdenu a draslíku, protože jsme natolik přízemní, že si dohledáme příslušné hodnoty, doporučíme hnojivo a dále to neřešíme(osobně bych doporučila zajít do Pet centa a poradit se tam).

Zvažuju, že si pořídím skunka...Jen tak pro radost :-D

Zatím mi zikouš přivezl nové mazlíčky...A ti mě opravdu těší...Apalone spinifera...

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.10.2012 19:08 Muž Pepan [5045] - RostlinyRe: Tereza
On bude princip podobný pěstování bonsají. Dá se to do malého akvárka, minimum živin a co přerůstá, se ořeže. ;-)
(Prosím Vás, radši ten můj příspěvek smažte než se najde nějaký blbec, který to uvede do praxe.)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.10.2012 18:54 Tereza Re: Danila
A neměli byste bonsai verzi?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   13.10.2012 12:19 Muž Pepan [5045] - RostlinyRe: Danila
Ryba uklidňuje a majitelka stojí před akvárkem a říká:"Nedělej vlny." :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   13.10.2012 12:14 Žena Kytka [2146] Re: Danila
Chtěla jsem se zeptat, jak je ta rybička velká, protože tady v atlasu není.
Pak zafungoval strýček Gůgl a tetička Wiki: Dorůstá až do 1,6 m (5.2 ft) na délku a 19 kg (42 lb) na váhu. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.10.2012 12:06 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Tahle ryba neskutečně uklidňuje - vlní hřbetní ploutví odzadu dopředu a odpředu dozadu...A někdy i půlka dopředu a půlka dozadu smich Hotová hypnoza smich Už mi fakt hrabe smich
Gymnarchus niloticus v Braníku...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   13.10.2012 12:04 Žena Danila [4493] - Amerika
Děkuju všem akvaristkám, akvaristům přátelům a spol. za podporu Braníka, v posledních třech letech to byla jedna z věcí, která mě držela nad vodou - v průběhu budování Braníka byly chvíle, kdy už měl člověk pocit, že nemá šanci to zvládnout...
Díky.

love X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   13.10.2012 08:38 Muž vlk9 [296] - HalančíciRe: Danila
a pak pošli ženskou pro rohliky k snídani :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 21:50 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: darka
Já kolem toho dneska chodil a myslím že byl ten správný čas :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 21:09 Žena darka [538] – Re: Danila
Bylo to náhodou skvělé přibližovadlo se zvukem letadla :-) , zvláště s Danilou za volantem potlesk

Tímto děkuji za svezení! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 18:13 Muž Deathbull [1928] - Cichlidy
No ono opatrně, tvoje představa o ceně jeho auta nikoho nezajímá smich
Navíc pokud to auto stálo třeba znatelně pod 100.000,- a ty sis řekl o 15.000,-..nedejbože to bylo kolem pade...tak to bych se nenafouk, ale poslal bych tě rovnou do prdele. X-) Znám to z druhé strany, prodávající a kupující si nemají co vyčítat, u nás vedou v debilitě kupující, protože se to snažíme dělat jinak než ostatní. Proto máme pořád hovno.)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2012 16:35 Muž snehulda007 [850] Re: Danila
Taky zrovna scháním nějaký přibližovátko,ale zatím jsem narazil akorát na auta se zázračně málo najetýma kilometrama a na jednoho idiota, kterej byl strašně dotčenej,že jsem si nenechal vnutit fabii,sice s poctivou serviskou,ale prakticky po smrti. A pak jsem se ještě pokusil mu naznačit,že jedno auto by se mi líbilo,ale musel by zlevnit 15000,aby se aspon přiblížilo svojí skutečný cenně a to už jsem opravdu asi přehnal,protože se nafouknul jak malej jarda a odešel.. smich Jó,má to holt někdo štěstí ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2012 14:20 Muž Čapíno [32] Re: Danila
gratuluji ke koupi, Citroën mne nikdy nezklamal (koncernáři neuvěří) a jsou to velká a pohodlná auta... konkrétně C5ky ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 13:35 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Danila
Fotka k příspěvku Danila napsala: Ve skutečnosti šlo o to, že nám náš 19 let starý ford jménem Mezek prakticky prohnil skrz na skrz a brzdili jsme nohama prostrčenýma na silnici smich

Tímto děkujeme za vzorné a profesionální služby autobazaru
P. & R. - AUTO, s.r.o. potlesk palec
Special thanks to Mr. Balhar.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 13:11 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Yirka
Tady se to bude dělat obráceně, nádrže budou vzadu :-P
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 13:11 Žena Danila [4493] - Amerika – Re: Deathbull
Deathbull napsal: Sakra, fotíš pěkně, tady vypadá jak z linky :)

To je momentka z mobilu:-), ono je to totiž nádherný auto a za šedesát tisíc naprostá bomba potlesk

Děkujeme našemu starému fordu Mezkovi, za neocenitelné služby při budování Braníka, protože všechno odvezl, uvezl, nikde nás nenechal a my jsme ho při budování akvaristiky totálně zdemolovali...Čest jeho památce....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 13:08 Žena Danila [4493] - Amerika
Ve skutečnosti šlo o to, že nám náš 19 let starý ford jménem Mezek prakticky prohnil skrz na skrz a brzdili jsme nohama prostrčenýma na silnici smich

Tímto děkujeme za vzorné a profesionální služby autobazaru
P. & R. - AUTO, s.r.o. potlesk palec
Special thanks to Mr. Balhar.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 13:07 Muž Yirka [9260] Re: Danila
Hlavně je třeba myslet nato, že tohle do nádrže opravdu nepatří. :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.10.2012 12:58 Muž půlpy [2168] Re: Danila
Pěkná maličkost, jen nevím jak to proneseš dveřma :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2012 12:57 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Danila
Sakra, fotíš pěkně, tady vypadá jak z linky :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2012 12:56 Muž savan [622] - ŽivorodkyRe: Danila
fakt parádný nákup smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   12.10.2012 12:53 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Tak jsem včera asi po dvou letech vyrazila na nákup...Protože na ně nemám čas a mám z nich fobii :-D

A jak tak jdu...

Tak jsem koupila něco do domácnosti:-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.10.2012 16:01 Žena Danila [4493] - AmerikaRe: pivot
Hengelky zatím nejsou, budou počítám příští týden...Dotazy prosím vzkazem ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.10.2012 14:31 lap Re: Xixao
No jo no. Já pracuju rád, ale strhat bych se prací nechtěl. I když tak krásnou, jako je akvaristika. Mimochodem, Danilo, nedostali jste na konci minulého týdne hengelky?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.10.2012 09:12 Muž Filip_CZ [165] - RostlinyRe: Danila
škoda, měl jsem to kousek z práce
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2012 22:37 Muž souky [645] - RostlinyRe: Danila
škoda že sem se tam ani jednou nedostal
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   30.09.2012 22:18 Žena Danila [4493] - Amerika
Ponožky nakonec nalezeny pod bednou od ryb, neměla jsem je na nohou a kupodivu mi je nikdo nesežral smich

Ledničku jsem zkontrolovala a našla tam zbytky živého krmení, co tam v sobotu nechal Zikouš - byla to chuťovka, večeři jsem tak tak zadržela za zaťatýma zubama...

Poslední dvě cichly jsou naživu, měla jsem trochu obavy...
To Pepan: ve volném čase paličkovat krajky? Výbornej nápad, jsem se celej ten čas nemusela tak příšerně nudit :-D

Akvaristika Chodov je prodaná, ale akvaristikou nezůstane,konkurence se do nových akvaristik nežene...
Výsledkem je přesun všeho z Chodova do Braníka, tudíž je tady teď poněkud přeplněno a objevila jsem tam poklady - v nádržích byly nádherné kořeny...

Resumé akce akvaristika Chodov: bohužel se nemohu roztrojit a rozčtvrtit,bezvýhradně spoléhat na kohokoliv kromě sebe a Zikyho je nesmysl a když jsem blbá, tak za to platím....
Mohlo to dopadnout hůř, poučím se z chyb a určitě spáchám zase jiné... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2012 22:09 Muž souky [645] - RostlinyRe: tomchamik
osobně bych zkontroloval ledničku nebo maražák, nevěřil by co všechno do těchto spotřebičů dokáže napochodovat
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2012 09:25 Muž Filip_CZ [165] - Rostliny – re
Maji to tam pekny, konecne jsem se i neco dozvedel ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2012 08:55 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: tomchamik
Tak to je přesný, taky čas od času, hledám to co již vlastně mám v ruce. smich

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 21   30.09.2012 08:53 tomchamik Re: Danila

Nemůžu najít ponožky....je to krutej svět smich

Koukla jsi se dolů na nohy??? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   30.09.2012 08:34 Muž Pepan [5045] - RostlinyRe: Danila
Danila napsala: Přesně tak.
Příprava odchodu z práce:

Doplnit jídlo a vodu myším, potkanům, morčatům, králíkům, andulkám a korelám, zarosit phelsumy, chameleony, nephury a jinou verbež, nočním druhům obalit a naservírovat cvrčky, felsumám přesnídávku...

Projít všechna akvárka,skouknout ryby, zkontrolovat zda jdou všechny filtry a všechny ryby se chovaj normálně, elkovejm sumcům a nočním druhům nacpat na noc jídlo - (ostatní stovky ryb už naštěstí před odjezdem nakrmil ziky), pozhasínat co není na hodinách ...a nazdar.
Dřív jak zítra odpoledne mě tady nikdo neuvidí X-)

A co děláte ve volném čase? Paličkujete krajky? :-D palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.09.2012 04:53 Muž LiborSprysl [9016] Re: Danila
Danila napsala: Přesně tak.

Ty má někdo z mazlíků v pelechu... smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2012 23:51 Žena Laduschka [120] Re: Danila
ponožky jistě úspěšně zkrmeny ;-) :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.09.2012 23:32 Žena Danila [4493] - Amerika
Přesně tak.
Příprava odchodu z práce:

Doplnit jídlo a vodu myším, potkanům, morčatům, králíkům, andulkám a korelám, zarosit phelsumy, chameleony, nephury a jinou verbež, nočním druhům obalit a naservírovat cvrčky, felsumám přesnídávku...

Projít všechna akvárka,skouknout ryby, zkontrolovat zda jdou všechny filtry a všechny ryby se chovaj normálně, elkovejm sumcům a nočním druhům nacpat na noc jídlo - (ostatní stovky ryb už naštěstí před odjezdem nakrmil ziky), pozhasínat co není na hodinách ...a nazdar.
Dřív jak zítra odpoledne mě tady nikdo neuvidí X-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2012 23:17 Muž půlpy [2168] Re: Danila
tak aspoň trochu teplíčka na duši, že i dobro existuje palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   29.09.2012 23:12 Žena Danila [4493] - Amerika
To není všechno...nějaká mrcha nám zabila další cichlu...dneska ráno jsme ji našli...
A to jsou hergot jenom špičky ledovce, někdy mám celýho Braníka naprosto a totálně po krk...

Jenže pak mi napíše akvarista,který nechce být jmenován, že jsem mu zapomněla naúčtovat ryby a peníze mi pošle... potlesk A je to zase o něco lepší...
Díky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   29.09.2012 23:00 Muž půlpy [2168] Re: Danila
Danilo! no to už není náhoda, komu jsi co provedla? ;-) já už bych pomalu začal věřit ve WOODOO , nebo jak se to píše, sakryš, to už není normální :-| tolik věcí najednou
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2012 22:10 R Muž romant [28002] Re: Danila
Co k tomu dodat, snad jenom co nejméně takových instinktů, předtuch a divnejch pocitů. ;-) No a když to už nejde jinak, tak jenom v přítomnosti odpovědné osoby. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   29.09.2012 22:07 Žena Danila [4493] - Amerika
Následuj instinkt....
V případě ZOO Braník a mě to funguje na sto procent...
Vždycky, když se tady neplánovaně zaseknu a mám takovej hodně divnej pocit, nebo tušení či co, pravidelně dojde k nějakému průseru, který je potřeba okamžitě řešit...
Tentokrát to byl bojler a přetlaková (nebo co) pojistka - voda vytryskla takovým způsobem, že to odrbalo zeď nad sprchovým koutem, ale podařilo se mi v rekordním čase najít hlavní uzávěr vody...
No ty vogo, to by byl masakr....ježiš, je mi dodatečně nevolno....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.09.2012 09:11 Muž snehulda007 [850] – Re: Danila
Danila napsala:

Utěšuju se pohledem na splněný sen...modří fantomové...fantasticky se aklimatizovali a moc jim to tady sluší... palec

Nádhera palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.09.2012 15:46 S Muž invalida [3881]
Přidávám soustrast.... :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.09.2012 15:24 RAP Re: Danila
Danila napsala: Tak mrtvá cichla byla samice plná jiker....
Tak to je dvojnásobná škoda. Možná hledala místo na tření.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.09.2012 12:22 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Tak mrtvá cichla byla samice plná jiker.... tone tone

Utěšuju se pohledem na splněný sen...modří fantomové...fantasticky se aklimatizovali a moc jim to tady sluší... palec
foto: www.seriouslyfish.com

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2012 20:13 RAP Re: Danila
To je škoda. :-O
Je vidět, že spousta lidí neví o co jde. hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2012 17:57 Žena Danila [4493] - Amerika
V pátek 28.09.2012 je v ZOO Braník otevřeno od 11:00 do 17:00 hodin. ano

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2012 17:48 Muž Tomas Enderson [697] - Tetry
Tak koukám, že se Vás nechtějí a nechtějí pustit katastrofy. No hold život je pes, tak se jim musíme prokousat, tak aby nás moc nepokousal. Tak se taky přidávám do zástupu kondolujících a popřeji jen pevné nervy.

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   27.09.2012 17:45 Muž snehulda007 [850]
Tak to je mi líto. Další důkaz toho,že příroda hraje podle svých pravidel a nám nezbývá než je respektovat.
A co se týká rádoby vtipných komentářů přihlížejících...třeba jsou aspoň zdraví, když už jim to moc nemyslí...

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617-zrizovani-noveho-obchodu-zoo-branik?od=1341