ZOO Braník
No jo, to jo...taky rád zavítávám, když mne osud v ty končiny zavane...

Moucha napsal: Danilo priste si pribalim veci na prespani....
A dobré pití pro sebe, Pavla a Dášu.

Libore z tebe mluvi zavist cece
Danilo priste si pribalim veci na prespani....
Je to hard job

však doma byli, nebo oni maj i jinej domov mimo Braník?

Měl ses ozvat, končila jsem kolem třetí ráno

.. a pak už nemělo cenu jezdit domů

no pred pul osmou jsem skoncil s udrzbou akvarek a rikal si ze bych se mohl stavit v braniku.... naivne jsem si mylel ze huz budete doma.... kurna mel jsem se stavit..... moje chyba....
0 09.11.2012 23:51
Danila [4493] - Amerika 
Ono to vážně nevypadá špatně....
Rozhodně líp, než tohle.....
Hnusnější strana akvaristiky... a páteční večerní relaxace

Že ty jsi přitom vzala ty skaláry savem a kartáčem. Ještě minulý týden byly s pruhama.

Tak jsme vyklidili velké akvárko...
Změna je život

Umělecké

Tři dé

Je to kýč jak bič, my víme...
0 09.11.2012 21:53
Ičin [1405] - Cichlidy
0 09.11.2012 21:48
Danila [4493] - Amerika 
Nevím, a snad ani vědět nechci
V pominutí smyslů jsem mezi drhnutím skel vtrhla do jednoho z našich prodejních akvárek a spáchala tam brutální odkalení dna - nenávidím koberečky

Je to pakárna, vyžaduje to na můj vkus moc opatrnou péči...
Na to, že k masakru došlo velkým odkalovacím zvonem a hrubou silou se akvárko celkem drží

, zítra už bude zase křišťálový...
a kolik že je to celkem hektarů?
Řekla bych Ti, ale nemohu, jsem tady na webu za slušňáka

Kolik si dáváš vod metru štverečnýho?

To se budu muset stavit,ještě že nutně potřebuju novej filtřík...to je náhodička

Díky

vygumováno

Je to Branickej bazén alias Zikyho Směska

Omg ja si toho nevšim, to jsem ale blbec

Takže je to branickej bazén....noooo tak to abych se zejtra zastavil
Stačí umazat ty tři tečky na konci odkazu

Ten první odkaz nefunguje, takže nevím jestli nějaké vaše doma, nebo obrvanu v krámě!

4 09.11.2012 18:58
Danila [4493] - Amerika 
Tak jsme vyklidili velké akvárko...
rybicky.net/nadrze/1195
Tentokrát společně se Zikym a všechny ryby kromě krunýřovců jsou v novém domově a spokojený
Následně došlo k výbuchu Zikyho akvaristického šílenství a postupně vytváři novou Směsku... ještě směskovatější
V tuto chvíli tam plavou kromě panaků a adonisů tyto špíčky:
Hamapala macrolepidota
www.jjphoto.dk/…
Erythrinus erythrinus (na fotce)
Gymnarchus niloticus
rybicky.net/k/forum/442828.jpg
Micropeltes datnoides
Apalone spinnifera spinnifera
farm4.static.flickr.com/…
Zatím jsou to všichni drobci, ale až vyrostou....
Starší reakce
Nevím co se rozčiluješ, ty ryby na obrázku novinkou skutečně nejsou...! Ale jak vidno máš jiné, což znalý potvrdil, tak buď ráda

To nejsou ony, dneska jsem tam byl. Ani jedny nejsou asia varianta. Kdo má rád nové variety, ten si jistě přijde na své.
Mimochodem toho bylo k vidění víc, ale to si každý musí prohlédnout sám.)
Tak jsem se dneska u Danily zastavil. Red kicked ass už jsou vyprodaný. Ale ty ostatní taky stojí za to. Škoda že si nemůžu akvárko přifouknout.
LiborSprysl napsal: Pod názvem Asia se tyto ryby prodávají už několik let...Holt někdo přišel s novým názvem, aby se prodej trochu hnul...
To nedokážu posoudit, třeba varianta kterou mají v Braníku je úplně jiná než co mi vyhodil strýček Google

ty jo, pár měsíců sem nemám čas skáknout a tady se dějou věci

Na Chodov jsem ani nestihla dojet
no nic, už dlouho se k vám chystám na okuk a něco dokoupit, ulovit, sehnat,ale furt jen tak sním..

mimochodem, fakt díky za tu Archu, to je kšeft za fšechny prachy

Pod názvem Asia se tyto ryby prodávají už několik let...Holt někdo přišel s novým názvem, aby se prodej trochu hnul...

Ale my to četly, jen jsme jí chtěly trochu pošťouchnout, pokud by to šlo zrychlit. Aby se zatím třeba nevyprodaly, víš?
Děvčata, vždyť Danila píše, že ZATÍM fota nemá, až bude mít určitě se pochlubí

Přimouvám se za fotky, moc by mě zajímalo jak vypadají.
Danilo, zveřejni, prosím, nějaké fotky. Moc bych je chtěla vidět, ale vzhledem k havárii v bytě se k vám asi jen tak nedostanu.
Je to jako u lidí. Nakopnutá část těla zčervená.

nakopaná ramiréza? to je nějakej novej pěstební postup?
Co nevidět se přijdu podívat. Ale nemáš náhodou úplnou novinku Microgeophagus ramirezi red kicked ass???
4 30.10.2012 23:22
Danila [4493] - Amerika Po pracovní neděli, která začala v osm ráno a skončila v půl jedné v noci jsem dneska dostala odměnu za zásluhy
Konečně dorazily nové variety Microgeophagus ramirezi, na ktré se klepu už skoro půl roku
Fotky ještě nejsou, ale už názvy stačí..
Mikrogeophagus ramirezi "Gold red head"..."Blue sky yellow head"..."Pearl".
Nádherný dokonale rostlý český ryby

Starší reakce
Po takové době, kdy si denně v kontaktu se zvířátky, lidmi a tím zbytkem, tě ještě něco překvapí?

Ale zase z druhé strany - musíš mít takového materiálu na úžasné kabaretní či divadelní skeče, že člověk může jen závidět

Kupte flašku rumu od Draka a welcome drinkem mu opravte oči.

Lidi jsou bestie... Znalost Eheiumu nas zachranila pred vyhoren

takze muzu potvrdit, ze Danila umi i Eheimy

A zákazník moc velkej kretén

Kupte nějaké importy, je jedno co a jsem zvědavej co řekne o nich. To je jako jeden dědek co chodí k nám, důležitej jako hovno a vždycky si něco najde aby zdůvodnil že to nekoupí....ale dostal jsem ho, měl jsem auto s nájezdem 1600 km stav 1A 2x německo po dálnici...ani ťupínek tam nebyl. Od té doby jsem mu auta přestal ukazovat, ale chodí pořád

Už 10 roků

Přidat reakci
1 ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x