Výkup ryb
Tak nevim,volala jsem tam několikrát i emaily posílala,ale bez odezvy..no,už je to jedno..nato abych tam jela na pas blink,je to docela z ruky..
Tady máš číslo na pana Rybku. 603839069
Funguje, ale ten telefon jim tam zvoní furt a prostě občas asi není čas to zvedat.
Já kontakt mám,ale tam se nic neděje,ale už je to tak měsíc..
No to netuším. Byl jsem tam pro ryby naposled před třemi lety. Zkusím zjistit kontakt a dám to sem.
Nevim,jestli firma Apisto funguje,telefony neberou na email nereagují..
Pan Rybka firma Apisto Petřvald. Kontakt je na jeho stránkách. Nejlépe platí výkup ryb Kladno. Přesný nazev firmy nevím,ale dá se to dohledat na netu.
0 18.10.2021 20:24 Pika Zdar nemáte někdo kontakt na p. Rybku nebo nějaké jiné výkupy? Chovám Africké cichlidy z Malawi
Starší reakce
Je to obchodník,stejně jako Darda,Skotnica,Tošenovský,oni ryby dál nabízí do akvaristik a výkupů něco vozí do Polska.Ale zapomeťe ,že bude chodit 200 disků týdne.Navíc budou tlačit cenu hodně pod výkup,kam sami hlásí.
Pro Pražáky vykupuje...
Já se ho snažil najít na webu a nic jsem nenašel.
Nemám, pouze o něm vím, ale je dohledatelný, protože už se mne na něj někdo ptal...
Nemáš kontakr na pana Rybku? Mám tu malý terče a než je prodávat po 5kusech je radši dám všechny naráz levnějc.
Kolkovi, pan Rybka...řeší problém v tomto regionu a lifrují ryby směrem na Prahu...
Dobrý den.Zná někdo nějaké místa v Moravskoslezském kraji kde vykupují ve velkém množství živorodky,skalary,terčovce,čichavce nebo cichlidy ramirezové?
Děkuji za odpovědi.
Starší reakce
Tak to Ti pěkně děkuji za upřimnost.
A kde tedy je lepší rajon na prodej skalárů. Mám jich docela dosti.
To není zrovna ideální rajon...
0 13.02.2013 14:53 Roman32 – Výkupna rybiček okolí Kladna, Slaný
Dobrý den, potřeboval bych poradit z Vašich zkušeností ohledně výkupen v okolí Kladna, Slaný, Kralupy n. Vltavou. Jedná se mi o Vaše hodnocení a názor na jednání vykupujících. Dále jaké jsou kde výkupní ceny. Když jsem koukal na Netu, tak v každé výkupně chtějí naopak, abych jim já napsal cenu za rybky. Nevím co je reálné. Jedná se mi o Skaláry? Děkuji
Starší reakce
Zkuste paní Kolkovou
Pana Rybku jsem vygoogloval, pan Kolek není k nalezení.....přesto děkuji.
Dost ryb spotřebovávají Kolkovi a pan Rybka...
0 13.10.2012 10:11 vlachos – Výkup ryb - Moravskoslezský kraj??
Dobrý den, chci se zeptat, jesli nevíte náhodou o nějakých výkupnách akvarijních ryb v Moravskoslezském kraji? Děkuji za odpovědi.
Starší reakce
On se určitě nějaký zájemce najde, ale asi to chce čas a trpělivost, nic jiného ti ani nezbyde
jakpak to?
A cichlidu papousci by mi vzali?
Edit: Tak vrubozubce, cichlidu papouščí a ancistrusy už jsem udal, ještě ty panase a na filé nepůjdou
Je mi líto, ale v Braníku by s pangasy rozhodně nepochodil.
Já měl radost
jsou krásný, ale moc velký k těm co jsem pořídil a hlavně těch mladých jsem vzal víc, budu tam mít tak 15 malejch kančíků v tý 400vce a ti sumci zabírají moc místa, až povyrostou, tak bud přemluvím přítelkyni a dovolí mi větší nádrž a nebo budeme bydlet s kančíkama ve velkým akvariu spolu někde pod mostem
Chápu, takovej malej danajskej dáreček, to je vždycky radosti, hlavně na straně obdarovatele.
Dostal jsem je asi před 3 měsícema od známého, co se mu už nevešli do akvárka
Tak potom napiš tvoji zkušenost
Hmm a tak nějak podobně to bude vypadat i jinde, ale nevzdávej to. Inzeráty na všechny možný rybičkářský stránky a obcházet, obvolávat akvaristiky, to je jediný co mě napadá.
Edit: A tam co jsi ho kupoval?
V braníku jsem se ptal na výkup min. týden, ale říkal, že to te´d nemá kam dát
O.K. Jak jsem psal, je nutno ocenit Tvojí snahu to řešit.
Edit: Možná že v Braníku by jsi pochodil.
No já jsem kousek od Prahy, tak to asi nic
ale poptám se no. Takhle velké ryby se špatně udávají.
Ja si je chtěl nechat, jenže jsem zjistil, že ryby co chci mít k nim se ve větším provedení nedají skoro sehnat, takže jsem musel koupit mladé a nechci riskovat to, že bych je dal dohromady. Podmínky by zatím měli dobrý, než budou mít 50cm
Takhle zdarma ti vezmou asi všude. On mi právě říkal, že lepší tu rybu vzít k sobě zdarma jakoby do "karantény" a když o ní nějaký akvarista projeví zájem, tak mu jí zase zdarma dá. Jen prý to je lepší, než člověka s rybou vyhnat a on jí mrskne do koše a ryba za to nemůže, že už se nehodí. Jinak s výkupy je opatrný
. Je to v Domažlicích, tak nevím
Když už jsi si nezjistil před tím, než jsi si je pořizoval, jaký že to podmínky tyhle ryby potřebují, tak Ti teď nezbyde nic jinýho než se vydat na okružní cestu po akvaristikách a nabízet a nabízet. Neber to zle, ale takhle to vidím. Musím ovšem pozitivně hodnotit Tvojí snahu to řešit. Tak ať máš štěstí na tu správnou akvaristiku.
hele´d klidně mu je tam dám zadarmo, pokud to nebude daleko.
U nás by ti je vzal, ale nic by ti za ně nedal, protože je to "starost" navíc. A už jsi se někde ptal? Jak píše Yirka, většinou si vezmou jen od stálých zákazníků, aby byla "jistota", že by to všechno mělo být zdravé. Tak mi to bylo vysvětleno v kamarádově prodejně
To nechci
Jsou to krásný ryby, ale mám mladý kančíky.
Ty spíš udáš v bistru u Vietnamců.
Potřebuji udat dva velké pangase, koupil jsem jiné malé ryby a nechci je dávat dohromady.
Nejsem z Prahy, ale moje rada a zkušenost v tomto platí určitě obecně.
Velmi těžko ti nějaká akvaristika vezme rybky jen tak z voleje. Pokud se ti podaří rybky udat, je to většinou po déletrvající zkušenosti s majitelem coby zákazník obchodu. Popravdě se ani obchodníkovi nedivím, že jen tak z voleje rybky "chodníku" nevezme. Většinou je vezme opravdu jen štamgastovi, kterého zná.
Starší reakce
Starší reakce
z prahy
Já ti je klidně vykoupím
od kad jseš ?
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 6777x