6 - level matuzalem - neco jsme chteli, ale uz si nepamatujem jak na to... a coze jsme to vlastne chteli???

Omlouvame se za spozdeni z technickych duvodu. Urcite je ted nekde na svete po 22h, tak nebudeme lpet na stredoevropskem case...

Tuhle jsem si po navratu z hospody do akvarka vypustila zajimave zbarvenou piskorku. Kdyz jsem rano vystrizlivela, doslo mi, ze to nebyla piskorka, ale helenka. Nu, ale hledej jehlu v kupce sena, teda, sneka ve sterku... Poprve se mi ji povedlo spatrit az po pul roce. Z pidizvika se vyklubalo monstrum, ale ze srdcem modelky - vylezla, odpromenadovala, nechala se nafotit, a zas zmizela.

Omlouvame se za spozdeni z technickych duvodu. Urcite je ted nekde na svete po 22h, tak nebudeme lpet na stredoevropskem case...
Pankac, aneb jedna rasa nestaci.
Já jsem zase do akva vypustila anentome helenu aby mi pomohla s kružníkama a nějak nevím jestli si nesmlsnou oni na ní.
Jen se chci podělit a jednu fotku s vámi. To jsem takto včera přistihl Rudlu, jak si vylezl na vlastní střechu a čímsi se tam strašně důležitě zabýval. No viděl jsem tohle poprvé a náramně se pobavil. A chvíli na to mi to samé předvedla i druhá ampulárka. Asi mají nějakou brigády na barácích nebo co 1 ...... ...... [3]
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 7873x