Akvaristika v Hradci Králové
Jasan, ryby by třeba sehnal, netuším, s krevetkama mě rovnou odkázal na Sirius.
Na místě už jsem se s ním po předchozím telefonátu neměl ani chuť bavit.
Tak nějak bych to viděl i já. Jinak dotyčná osoba je v oboru opravdu dlouho, kdo si pamatuje Zverimex vedel Tuzexu na Velkým náměstí, tak tak onen začínal, posléze to skončilo v Gajerkách, další společníci již odešli, je to spíše odbornost na plazy, kde se na informace opravdu dá spolehnout, stran akvaristiky(ta neuživí) je to o otevření úst, sežene v podstatě vše dostupné.
Tak jsem to byl dnes omrknout, akvárek po málu, ale vypadají v dobré kondici. Vracet se tam ale asi nemám proč.
Jj, je to trochu svéráz.
Těch akvárek tam má skutečně po málu.
Tak se mi tam podařilo sehnat číslo a dovolat, ale po rozhovoru ani nemám chuť se tam vypravovat. Pán hned, že akvaristika v HK neexistuje, tak se ptám, jestli je prodejna v Gajerkách zrušená a on, že nee, že pár akvárek tam mají...no škoda mluvit, rozhovor jak s Tatarem...
Je stále v provozu.
To právě nevím jistě, musím při nejbližší příležitosti zjistit, ale nejspíš v týdnu, pochybuju, že tam budou nějak moc o víkendu...Z HK to tu asi nikdo nečte, aby mi to řek.
Slyšel jsem ale o té akvaristice...
Ano, mám v plánu se do toho zkusit pustit.
Tak jestli víš, že tam něco není aktuální, tak to klidně edituj
Není to zrovna aktuální seznam, ale i tak díky.
Dovolil bych si zkusit oživit toto téma. Je aktuálně v HK nějaká aktivní akvaristika kromě Hornbachu, Super ZOO a Sirius?
Starší reakce
s hornbachem mám dobré zkušenosti rostlinky které je potřeba poradne promýt od šneků ale nemoc nikdy nepřenesly jsou celkem pěkné no ale nejlepší je kupovat zde techniku filtrační náplně a filtr eheim classic 250 dokonce jen za 1200 i s dvojkohouty a filtracnim biomolitanem!!!! kořeny naopak nechutně předražené obsluha nic moc ryby už při pohledu do nadrzi za sebou tahaji pruhledne bile vykaly ... nebrat... takže hornbach za me jo i ne
To záleží na co...
Starší reakce
Ahoj!Příští týden jedu s dětma do Obřího akvária do Hradce Králové. Stavil bych se rád i v nějaké dobé akvaristice.Nevíte prosím o nějaké?Doporučte prosím.Jedu vlakem,takže něco blízko nádraží nebo Obřího akvária.Kdyžtak mě prosím od něj naveďte.Díky.
Starší reakce
Největší akvaristika je v pátek ráno v Dříteči u Papíků
0 03.07.2010 19:20 radim zdravím
nastěhoval jsem se do Pardubic a velice rád bych se podival do nějaké schopné akvaristiky...můžete mi někdo poradit kde tu nějaká je? díky moc
Starší reakce
Tam je to přímo super - jediná nevýhoda je stísněný prostor, ale to už se údajně řeší....
Mnooo - spíš prodavačky tam zatihneš
, ale máš pravdu, dnes jsem tam byl také a s šéfem jsem diskutoval o technice a rybičkách skoro půl hodiny. Je to člověk, který se tomu opravdu s láskou věnuje a ví o čem hovoří... takových prodavačů v akvaristice je bohužel málo...
V centru města lze nakoupit:
- v nově otevřeném nákupním centru ATRIUM na třídě Karla IV. vedle OD TESCO. Loc: 50°12'48.284"N, 15°49'7.353"E
Dále poblíž centra v Gajerových kasárnách na třídě ČSA Loc: 50°12'44.382"N, 15°50'0.959"E
V supermarketu INTERSPAR - Víta Nejedlého Loc: 50°12'44.113"N, 15°51'11.428"E
Mimo centrum naproti OD TESCO u Březhradu Loc: 50°11'19.396"N, 15°48'10.813"E
Mimo centrum v HORNBACHu u Březhradu Loc: 50°10'54.719"N, 15°48'4.525"E
Sirius je teď už i v tom novým centru Atrium vedle Tesca v centru. Ale já už akvaristiky používám jen na nákup krmiva, na rybky je fakt lepší níže zmiňovaná burza v Aldisu.
V HK jedině Sirius v Intersparu,Super ZOO bych raději vynechal.
Ale pokud sháníte kvalitní ryby za rozumnou cenu,proč nepřijdete do Aldisu,tam je burza každý měsíc?
0 12.12.2009 17:37 maly.john –
Re: Dom SuperZOO u velkeho TescaDnes jsem tam nakupoval.Prodavač příjemnýa ochitný.
Podívej se dp sekce obchody - královéhradecký kraj
My jsme zatím byli nejvíc spokojeni s akvaristikou v Eurocentru (interspar) mají tam výběr, ceny fajn.. a umí poradit
0 12.12.2009 17:01 Dom – Obchody v HK ?
Chtěl bych se zeptat jestli jsou nějaké obchody z akvaristikou, (která ulice) v centru Hradci Králové ?
Starší reakce
Jo jo,nebo si zajet se podívat na výstavu do Rychnova,tam budou taky
0 31.08.2009 11:04 Mrakoplash –
Re: Matt Burza v Aldisu je v neděli viz
www.aldis.cz/…
Myslím si, že by nebyl problém domluvit se přímo s chovatelem a pokud to nemáš do Dvora Králové daleko, tak si je vyzvednout přímo u něho.
(Jurek)
0 31.08.2009 10:55 Matt Budou v Aldisu i koncem září ve všedních dnech? A v těch Gajerkách je kdyžtak budou mít?
Starší reakce
P.pandu si můžete koupit na burze v Aldisu,tam pravidelně jsou
0 16.08.2009 22:22 Matt Mají i pancéřníčka pandu?
Starší reakce
0 12.08.2008 09:56 Zdenka – Gajerovy kasárna
Ahoj,
v Gajerkách jsou odborníci chodíme tam rádi nakupovat.Doporučuji.
Starší reakce
Starší reakce
0 02.01.2007 14:38 Petr – Gajerky
Ja nakupuji rybičky jenom v Gajerkach, a obsluha tam velmi dobra petr
Starší reakce
Sem dneska nadhodil ze by se mi libila treba agama vousata
tak mi bylo receno ze jestli si ji koupim tak ke me do pokoje nikdo nepujde
Vazne nad tim uvazuju
To mě mrzí, že Ti nebylo vyhověno, ale vsadím se, že by Ti je taky určitě sehnal. Já bych si tam vybrala a nejen v akvárkách, ale doma by mě s tím asi už vyhodili. Já bych mohla mít doma klidně ZOO. U nás se zvířátka nezakazují dětem, ale mamince. Nemají pro mě pochopení. Zvířátkům zdar.
Tak sem se tam dneska zastavil
nenakupoval sem nic jen sem se stavil na cumendu
Je to celkem utulnej kramek pekny zviratka maji
ale zklamal nema potkany jen morcata sysla a nejaky mysky
0 09.11.2006 18:34 procha – je to fajn
0 09.11.2006 16:51 Lucík – Hm
Tak dneska jsem se stavila ve sparu ze si tam koupim jeste jednoho ancika a rostlinky,a coo nevidim
asi ve trech nadrzich jsem videla mrtvou rybu a ostatni do ni kousali a rostlinky v ty zeleny vode nebyly ani videt coz me dost odradilo a zklamalo
tak jsem jela do gajerek
tam sem poridila
Jó ti chlapi. Ti to měli vždycky v životě lehčí. Prodavaček je samozřejmě víc než mužské části. Ať žijí Gajerky.
To opravdu se Sylvou nic splečného nemám. Jen shoda jmen. Je to velmi časté příjmení.
proto se mi libi v gajerkach tam je milej ochotnej chlap
Oni me znaji i v Intersparu taky sou tam mlady slecny
samej usmev no co si budem povidat
Ale opravdu sou v pohode
to jo ja tam vzdycky chytnu tu protivnou babu tak rychle omrknu akvarka a jdu pryc ,a ty procho nemas neco spolecneho se Sylvou Procházkovou?
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1745x